188Channel

標題: 福永宝利來之行 [打印本頁]

作者: 長其糧尾88    時間: 2009-2-25 14:07     標題: 福永宝利來之行

作者: hkzhou    時間: 2009-2-25 14:25

埋單¥500+¥298 都唔平喎
作者: 穿心箭    時間: 2009-2-25 14:30

引用:
原帖由 長其糧尾88 於 2009-2-25 02:07 PM 發表
話說本人昨天到珠海工幹後.晚上陪啲老總吃过野味後.再加上飲了啲大宝酒.攪到硬能哂.就決定揾地方攪野.正當考濾过大海還是去常仔既時侯.同行老總就题議落福永玩.坐言起行.全程150/KM.一小時侯到達目 ...
可唔可以講長细D呀個地址:smile_13:
作者: 高佬357    時間: 2009-2-25 14:35

作者: 穿心箭    時間: 2009-2-25 14:40

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-2-25 02:35 PM 發表
喂..死啦...福永...边樹嚟....150咁膠遠...去到都唔起啦
珠海去一小時到叫福永我都諗緊係邊到:smile_41: 唔會係深圳福永碼頭:smile_13:
作者: 長其糧尾88    時間: 2009-2-25 14:44     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: GBY    時間: 2009-2-25 14:50

在福永汽車總站旁那幢很靚的大酒店
作者: 穿心箭    時間: 2009-2-25 14:59

引用:
原帖由 長其糧尾88 於 2009-2-25 02:44 PM 發表
宝安机塲付近呀...就係啦
一小時到你個架發拉利利㗎:smile_13:
作者: ENZO-Y    時間: 2009-2-25 15:05

作者: olddude    時間: 2009-2-25 15:11

作者: 長其糧尾88    時間: 2009-2-25 15:20     標題: 回覆 10# 的帖子

作者: 長其糧尾88    時間: 2009-2-25 15:22

作者: edward_29    時間: 2009-2-25 16:41

珠海咁近城隍廟都要飛成粒鐘車落福永玩? 此乃一奇;
中途有中山, 虎門, 厚街, 長安等仁鎮都唔去? 此乃二奇;
飲到大晒全程飛足百五都可以一個鐘安全到步? 此乃三奇.
呢o的咁o既神奇之旅, 間場唔係特別平唔係特別靚又唔係特別近, 都係唔多o岩我!:smile_34:
作者: EC0225    時間: 2009-2-25 16:44

作者: 穿心箭    時間: 2009-2-25 17:28

引用:
原帖由 edward_29 於 2009-2-25 04:41 PM 發表
珠海咁近城隍廟都要飛成粒鐘車落福永玩? 此乃一奇;
中途有中山, 虎門, 厚街, 長安等仁鎮都唔去? 此乃二奇;
飲到大晒全程飛足百五都可以一個鐘安全到步? 此乃三奇.
呢o的咁o既神奇之旅, 間場唔係特別平唔係特別靚又 ...
完全同意 唔通佢係神奇小子種話保時捷喎笑大人地個口:smile_30:
作者: getlossman    時間: 2009-2-25 18:58

作者: canon123    時間: 2009-2-25 18:58

price a little bit high la. and if need to go there, I prefer CP.
作者: happyeveryday    時間: 2009-2-25 23:51     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 1941的女孩    時間: 2009-2-25 23:57

作者: 孟波    時間: 2009-2-26 01:38

作者: imurxfile    時間: 2009-2-26 01:47

作者: aawwron    時間: 2009-2-26 01:52

作者: 小強@Ibanez    時間: 2009-2-26 01:53

:smile_47: 囡囡除哂衫褲, 亙呀
作者: 好色男    時間: 2009-2-26 03:55

作者: 元顏不瘋    時間: 2009-2-26 04:03

作者: wayway6822    時間: 2009-2-26 04:06

作者: goofychun12    時間: 2009-2-26 11:26

作者: bread_butter    時間: 2009-2-26 11:41

除哂衫褲睇全相,真係好過癮,只可惜太貴了。
作者: MADFUNGSK    時間: 2009-2-26 11:45

作者: 刀劍合一    時間: 2009-2-26 11:49

作者: jacksfo04    時間: 2009-2-26 13:50

作者: CMS3    時間: 2009-2-26 14:06

seems good place but not preferred location law...tks
作者: 極.道.羅.剎    時間: 2009-3-8 10:13

作者: 嚴禁灌水    時間: 2009-3-8 16:02

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)