188Channel

標題: DJ搗酒! [打印本頁]

作者: NewDummy    時間: 2009-2-23 03:48     標題: DJ搗酒!

作者: 深圳胡姬花花    時間: 2009-2-23 03:51

作者: pccw123    時間: 2009-2-23 04:19

引用:
原帖由 NewDummy 於 2009-2-23 03:48 AM 發表
其實响上面玩得耐嘅ching都應該試過,賣單時發覺比平時飲多好多酒!其實每間埸都會有DJ搗酒嘅情況!因為你賣單個價錢,直接影響個dj同個經理嘅提成,所以各ching越飲得多,佢地越賺得多,所以佢地會 ...
我係廣州浦吧好多年 ..
少少心得 ( 唔同意莫怪 )
(1) 通常 order 酒前要同營銷員 講清楚價錢 ... 送乜少食
(2) 通常我 比錢 時 比足數目 (唔想佢地找假錢 ) 另加 10/ 8 蚊 等佢地攞好的既酒
(3) 通常我都會比 50/100 蚊小費 個營銷 員 等佢記得我 同 佢果晚唔會走去第度全晚同我玩
咍 .. 飲左咁多年 真係 好少碰到的 古惑野 :smile_15:
作者: NewDummy    時間: 2009-2-23 04:30

作者: pccw123    時間: 2009-2-23 04:37

引用:
原帖由 NewDummy 於 2009-2-23 04:30 AM 發表
吧尼就好小搗酒,只是很多賣假酒!CHING我都係响廣州番禺,有機會出黎玩!
我係廣州黃岐果邊 同番禺 係兩邊喎 ...
我係廣州 做完野梗去酒吧街浦先 再返屋企
作者: wac@chicken    時間: 2009-2-23 04:38

作者: 元顏不瘋    時間: 2009-2-23 05:39

作者: haljordon    時間: 2009-2-23 05:42

引用:
原帖由 NewDummy 於 2009-2-23 03:48 AM 發表
其實响上面玩得耐嘅ching都應該試過,賣單時發覺比平時飲多好多酒!其實每間埸都會有DJ搗酒嘅情況!因為你賣單個價錢,直接影響個dj同個經理嘅提成,所以各ching越飲得多,佢地越賺得多,所以佢地會 ...
you do your best already , thanks remind
作者: vikki26    時間: 2009-2-23 05:58

作者: canon123    時間: 2009-2-23 07:08

thank for tip and reminder. got it
作者: a-goo    時間: 2009-2-23 07:36

Thank you .... good good good
作者: 少年遊俠    時間: 2009-2-23 10:24

作者: jackc2008    時間: 2009-2-23 10:30

作者: ylso5195    時間: 2009-2-23 10:48

引用:
原帖由 少年遊俠 於 2009-2-23 10:24 AM 發表

你甘驚 DJ 出古域 , 咪小費照俾 , 之後叫 dj 出房門口罰企咪得啦 ! :smile_44: :smile_44:

我出來玩甘耐 , 都未見過 DJ 刻意倒酒 , 問玩開既朋友 , 佢地都未見過呢 ! :smile_45: :smile_45:
CP +2 去過未, 差不多哪裡的dj 個個都倒酒
作者: 少年遊俠    時間: 2009-2-23 10:51

作者: ylso5195    時間: 2009-2-23 10:55

引用:
點只倒酒, 有時可能送酒又唔黎住, 轉頭等飲到大大地, 又攞D空樽入來放, 所以埋單數樽一定夠數.
作者: ylso5195    時間: 2009-2-23 10:56

引用:
原帖由 少年遊俠 於 2009-2-23 10:51 AM 發表

甘你重去 + 2 玩 , 明知間場呃九你都重要去消費 , 你甘神奇既 ?
+2 多女呀, 所以現在去都一定睇住個DJ
作者: hongkongoldman    時間: 2009-2-23 10:56

作者: 少年遊俠    時間: 2009-2-23 10:58

作者: ylso5195    時間: 2009-2-23 11:00

引用:
原帖由 少年遊俠 於 2009-2-23 10:58 AM 發表

甘不如小費照俾 , 跟手都佢收工就得啦 , 最小唔使左防右防。:smile_29: :smile_29:
咁咪冇人落order.
作者: 少年遊俠    時間: 2009-2-23 11:02

作者: 少年遊俠    時間: 2009-2-23 11:16

作者: ahlosam    時間: 2009-2-23 11:19

作者: master1963    時間: 2009-2-23 11:20

大陸真多古惑嘢!遲早無人去玩。
作者: 零零八    時間: 2009-2-23 12:10

作者: Jack_Jack    時間: 2009-2-23 13:23

作者: 0715tcw    時間: 2009-2-23 14:39

作者: s.y.lau    時間: 2009-2-23 14:44     標題: thanks for report

作者: sunking_1    時間: 2009-2-23 14:46

作者: hongkongpeoples    時間: 2009-2-23 14:49

作者: cherry8788    時間: 2009-2-23 15:02

作者: checky514    時間: 2009-2-23 15:18

作者: LOWAIMAN013    時間: 2009-2-23 15:22

thanks for information
作者: 豆腐dove    時間: 2009-2-23 15:26

多謝師兄教路:smile_15:
作者: happyeveryday    時間: 2009-2-23 17:04     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: happyeveryday    時間: 2009-2-23 17:05

作者: kenny1832    時間: 2009-2-23 17:07

比我發覺要dj個妹妹自隊白酒1支,成全她做夠數
作者: dekechu    時間: 2009-2-23 17:10

作者: 祝您好運    時間: 2009-2-23 17:11

作者: NewDummy    時間: 2009-2-23 19:30

作者: allanno1    時間: 2009-2-24 00:16

一定唔會發生係小弟身上~~
因玩親都有人墊底:smile_30: :smile_30: :smile_30:
作者: osyter6    時間: 2009-2-24 00:25

作者: 聞杰    時間: 2009-2-24 01:13

作者: pccw123    時間: 2009-2-24 01:28

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-2-23 05:05 PM 發表

識玩喎...:smile_04:
Happyeveryday 兄 ...
見笑啦 .. 小第 不才 , 叫做人老精 ... 鬼老靈 咁喇  !!
作者: wwwzaq1    時間: 2009-2-24 04:10

作者: halu(9)    時間: 2009-2-24 10:03

作者: 少年遊俠    時間: 2009-2-24 10:06

作者: lx7212    時間: 2009-2-24 10:17

作者: halu(9)    時間: 2009-2-24 10:32

作者: 少年遊俠    時間: 2009-2-24 10:47

作者: llcoolj    時間: 2009-2-24 10:54

作者: halu(9)    時間: 2009-2-24 11:05

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)