188Channel

標題: bcm真"性"情(21)之暫別篇-我被插得很爽+前後插玩具! [打印本頁]

作者: bcm    時間: 2009-2-12 11:40     標題: bcm真"性"情(21)之暫別篇-我被插得很爽+前後插玩具!

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: zeeparc    時間: 2009-2-12 11:41

作者: lazycute    時間: 2009-2-12 11:44

作者: bcm    時間: 2009-2-12 11:45

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-12 11:41 AM 發表
我第一個推,之後再睇呀!!:smile_38:
多謝你推推!!
作者: bcm    時間: 2009-2-12 11:45

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-12 11:44 AM 發表
睇左..先返學,,,
成日都食咁飽
睇完返學比心機啦~
我應該隔一排至出post,等我調正下心情先~
作者: zeeparc    時間: 2009-2-12 11:49

作者: bcm    時間: 2009-2-12 11:50

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-12 11:49 AM 發表

其實出post都係隨心而發,分享自己的點滴,使人感受到妳的感受,又何必太介懷呢!!:smile_38:
係呀你講得無錯,所以我咪唔出住囉~因為我心情唔好麻~
心情好咪再出
作者: zeeparc    時間: 2009-2-12 11:55

作者: bcm    時間: 2009-2-12 12:01

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-12 11:55 AM 發表

我會等妳的(22)集呀!!:smile_38:
好~心情好返至會再出0既~:smile_04:
作者: zeeparc    時間: 2009-2-12 12:07

作者: 田shady田    時間: 2009-2-12 12:07

作者: ericcpchiu    時間: 2009-2-12 12:27

作者: sparco    時間: 2009-2-12 12:35

作者: TANG.G.L    時間: 2009-2-12 12:53

作者: Boater    時間: 2009-2-12 13:14

作者: tytommyty    時間: 2009-2-12 13:49

作者: waiching99    時間: 2009-2-12 14:13

作者: gum717    時間: 2009-2-12 14:18

連妳都唔寫......我會好悶喎.........:smile_13: :smile_13:

唔同人有唔名意見......唔使咁介意既..........:smile_40:

我支持妳......................:smile_47: :smile_47:
作者: bcm    時間: 2009-2-12 15:08

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-12 12:07 PM 發表

講番妳個post,咁都比你地諗到,咁樣玩另類3p,妳係得!!:smile_38:
係啦~我男友仔都好鬼馬,佢將我前後面插晒玩具,攪左一輪,
佢又自己搵玩具塞後再插我~ :smile_04:
作者: bcm    時間: 2009-2-12 15:10

引用:
原帖由 田shady田 於 2009-2-12 12:07 PM 發表
你d post個個都咁正...次次睇完都硬到咩咁....希望你快D繼續出啦....果D人咁講你...係佢唔識貨姐....阻止咁多位BOR睇正野:smile_22:
唔洗咁激動,我都會成日出現只係會停小小時間唔出post,
咪當休息下囉~:smile_30:
作者: bcm    時間: 2009-2-12 15:12

引用:
原帖由 ericcpchiu 於 2009-2-12 12:27 PM 發表
你一定爽爆啦
真係好爽~因為我絕對唔接受3p,但咁樣玩(前後插震震玩具)當然ok~
仲好high好high~
作者: bcm    時間: 2009-2-12 15:14

引用:
原帖由 sparco 於 2009-2-12 12:35 PM 發表

等你下一個報告喇我地:smile_30: :smile_30:
希望唔洗等太耐喇:smile_13: :smile_13:
放心啦我唔係以後唔出,只係唔會出得太密,
下次出report會更精彩呢:smile_40:
作者: bcm    時間: 2009-2-12 15:15

引用:
原帖由 TANG.G.L 於 2009-2-12 12:53 PM 發表
多謝你推推!!!!!!!!!!!!!
thanks!!
作者: bcm    時間: 2009-2-12 15:17

引用:
原帖由 Boater 於 2009-2-12 01:14 PM 發表
you can post PHOTO instead of eassy
男友仔應該唔比我貼相上黎喎.......:smile_13:
作者: bcm    時間: 2009-2-12 15:17

引用:
原帖由 tytommyty 於 2009-2-12 01:49 PM 發表
支持bcm,post多D,等妳:smile_30:
哈哈~多謝你支持,後會有期!!
作者: bcm    時間: 2009-2-12 15:19

引用:
原帖由 gum717 於 2009-2-12 02:18 PM 發表
連妳都唔寫......我會好悶喎.........:smile_13: :smile_13:

唔同人有唔名意見......唔使咁介意既..........:smile_40:

我支持妳......................:smile_47: :smile_47:
你咪當我放大假囉~我份人好快就無野啦~
我唔會以後唔寫,放心^^
同埋我唔會唔見人,會回應同埋吹水只係寫少d report姐~:smile_04:

作者: gum717    時間: 2009-2-12 16:09

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-12 03:19 PM 發表

你咪當我放大假囉~我份人好快就無野啦~
我唔會以後唔寫,放心^^
同埋我唔會唔見人,會回應同埋吹水只係寫少d report姐~:smile_04:
咁妳得閑要同我傾多d偈喎............
作者: hongkongken    時間: 2009-2-12 17:17

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-12 11:40 AM 發表
尋日同男友仔開波,衰野好鐘意我幫佢吹蕭,我初初邊同佢吹佢邊睇電視,
佢好快就硬晒,我見到勁興奮啦~起勢吹佢啜佢,又用d好淫0既眼神望佢,
同佢講:老公,你支野好硬,人地含唔晒呀~
佢唔理我,要我深而慢咁含佢,仲要成條 ...
be honest, yes
all of your stories are nearly the same
start with kissing, licking puzzy (or sucking cock), licking anals
then start to fxxx (either man on top or woman on top etc), then ejects and rest
late after start off again in similar pattern
so started to feel a bit bored

anyway, thanks for these 21 stories, and look forward to read some brand new one later
have a nice day
作者: 210597    時間: 2009-2-12 17:22

希望你快D繼續啦:smile_24:
作者: silly_catt    時間: 2009-2-12 17:27

作者: zeeparc    時間: 2009-2-12 17:34

作者: danryan1950    時間: 2009-2-12 18:18

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-12 11:40 AM 發表
佢終於要插我啦~我地好激烈咁做,真係除左插後欄咩招式都用齊:
女上男下,男上女下,狗仔推車,乞衣煲飯......
請問乞衣煲飯係點樣?
作者: lazycute    時間: 2009-2-12 18:20

作者: fungyanyuen1    時間: 2009-2-12 18:46

作者: sillygirl120    時間: 2009-2-13 00:23

作者: 知更    時間: 2009-2-13 00:35

作者: valleydehappy    時間: 2009-2-13 00:41

作者: SmartChild    時間: 2009-2-13 00:47

作者: wrxgc8    時間: 2009-2-13 00:48

作者: kmb1333    時間: 2009-2-13 01:48

作者: falbrav    時間: 2009-2-13 03:13     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:05

引用:
原帖由 gum717 於 2009-2-12 04:09 PM 發表

咁妳得閑要同我傾多d偈喎............
放心啦~我會的了~
作者: 木一田火    時間: 2009-2-13 10:13

作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:13

引用:
原帖由 hongkongken 於 2009-2-12 05:17 PM 發表

be honest, yes
all of your stories are nearly the same
start with kissing, licking puzzy (or sucking cock), licking anals
then start to fxxx (either man on top or woman on top etc), then eje ...
多謝你0既意見,我自問文筆麻麻不過我係真心分享,
其實出post的目的都唔係比你地當鹹故睇,只係share自己開心事,
所以我唔會刻意去諗點樣寫至夠引人入性,咁至夠真"性"情麻~

另外提醒師兄一樣野,想唔悶可以去情色文學區果面,
果度真係寫作居多,唔及我呢d真經驗咁悶.可以一看~
作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:15

引用:
原帖由 210597 於 2009-2-12 05:22 PM 發表
希望你快D繼續啦:smile_24:
抖一排先啦~ 呢度大把好帖.少我一個唔少~
作者: clementyue    時間: 2009-2-13 10:16

作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:18

引用:
原帖由 silly_catt 於 2009-2-12 05:27 PM 發表
我都想試下前後都被插...一定好舒服
真係好舒服架~前後都震,插我前面果枝係震震捧,
拔返出黎成條佈滿晒西水.平時只震前面無咁多架~
何想而知我有幾high~
作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:19

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-12 05:34 PM 發表

呵!!最鬼馬就係妳bf塞住後面黎同妳做,咁樣玩法應該會high d!!:smile_38:
係囉,咁都比佢諗到,我仲驚佢痛添~點知佢話超high呀~
作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:21

引用:
原帖由 danryan1950 於 2009-2-12 06:18 PM 發表

請問乞衣煲飯係點樣?
看呢位師兄回答.佢答得非常好:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9063814&extra=page%3D2
作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:21

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-12 06:20 PM 發表
做乜事wor
無咩呀
作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:23

引用:
原帖由 fungyanyuen1 於 2009-2-12 06:46 PM 發表
寫得唔錯吖..
啲人妒忌你寫得咁好啩?
不用理會。

繼續............寫吧。
寫就暫時唔寫住啦~:smile_13:
i will be back~:smile_30:
作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:24

引用:
原帖由 sillygirl120 於 2009-2-13 12:23 AM 發表
十卜你!你得閒再寫過啦!
我會架啦~thanks for your十卜~!:smile_38:
作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:25

引用:
原帖由 知更 於 2009-2-13 12:35 AM 發表
十卜十卜

你 d post 好精彩呀~ :smile_38:   
你要去邊呀 :smile_27:   
唔好玩失踪啦~ 我會好掛住你架~ :smile_13:  
我唔出住咪你出囉~你d post夠正爆啦~:smile_47:
我唔會唔見人架,一樣會上黎回應不過少d出文姐~
你一樣會成日見到我架~
作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:26

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-2-13 12:41 AM 發表
嘻...就黎情人節...你同你衰佬有咩野搞?
你地有冇試過玩野戰個D?:smile_41:
無呀~我地都想搵次試下,睇下幾時有機會同佢行沙灘,
或者青青效野上先~
作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:28

引用:
原帖由 SmartChild 於 2009-2-13 12:47 AM 發表
唔好唔出post啦.
我次次都捧你場ga

我自己生活太苦悶想分享都唔得:smile_45:
今日又講左d 引女友既說話,但佢都係無動於衷:smile_27:
我暫別篇姐~唔係永別篇~ 放心!!

佢無反應可能只係唔知點樣回應你,有d女仔係好內向,
唔係好似我咁成日講呢d野架麻~
作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:32

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-2-13 12:48 AM 發表

無需要為左D咁ge麻煩人而放棄做某D事吖
講真......
呢度好多人都眼紅一D能夠同另一半有愉快性生活的人
爭在用乜野方法去渲洩佢地的妒忌而已

BUT, ANYWAY, 尊重你的決定
但更希望你可以繼續多D上黎 ...
哈哈~多謝你支持先~!!
其實我真係唔係咩寫手作家,而且真經歷往往比故事失色,
因為故事係現實無咩可能發生,當然滿足到好多人0既幻想啦~
我出帖純粹分享姐~暫時唔寫都唔會令引版失色~
作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:32

引用:
原帖由 kmb1333 於 2009-2-13 01:48 AM 發表
差d出左野..........
出野???? :smile_41:
作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:33

引用:
原帖由 falbrav 於 2009-2-13 03:13 AM 發表
Push:smile_47: :smile_47:
thanks for your push!!
作者: 木一田火    時間: 2009-2-13 10:34

作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:34

引用:
原帖由 木一田火 於 2009-2-13 10:13 AM 發表

喂喂喂
人地講乜野唔洗理架,因為咁唔出報告唔系咁好掛.
呢度好多人支持妳架.
比人激親暫時休息吓不過唔好要好耐至返黎.
放心啦~我只係出少d姐~唔會以後唔出~
咁唔寫一排你地再睇可能有意外驚喜呢~
作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:35

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-2-13 10:16 AM 發表
如果妳唔出post我咪會好悶law,仲要幻想下妳地玩得幾開心,我會好慘架,妳繼續出啦
引版仲有其他好多好帖喎
作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:36

引用:
原帖由 木一田火 於 2009-2-13 10:34 AM 發表
點解妳唔回我架........................
咪回左囉~
作者: 木一田火    時間: 2009-2-13 10:36

作者: bcm    時間: 2009-2-13 10:37

引用:
原帖由 木一田火 於 2009-2-13 10:36 AM 發表
唔好意思,以為妳唔回我添.多謝.
傻啦~我每個回應,唔係太無聊或者刻意講埋d粗口難聽果d,
我都一定一定覆架~我好有禮貌:smile_34:
作者: wrxgc8    時間: 2009-2-13 12:00

作者: zeeparc    時間: 2009-2-13 12:16

作者: zeeparc    時間: 2009-2-13 16:40

作者: timtim861    時間: 2009-2-13 18:07

作者: kdtf    時間: 2009-2-13 22:17

唔係呀~我縛like喎~最好好似日記咁~一日一篇~
作者: NO.LUCAS    時間: 2009-2-13 22:55

作者: bcm    時間: 2009-2-14 11:24

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-2-13 12:00 PM 發表

都係果句 : 開心事好值得分享!!!
麻煩人唔值得你去為佢放棄的
無左你, 引版當然失色, 但家陣唔係我睇, 一切都只會平常心
只不過, 實在好多人唔滿意自己現時的感情 & 性愛, 但同時又唔抵得其他人好過佢
SO... ...
咁佢有佢地自己欣賞的方式,我沒所謂,
只是不想給人好似作文章0既感覺,所以就暫時不寫~
順祝情人節快樂~
作者: bcm    時間: 2009-2-14 11:25

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-13 12:16 PM 發表

呵!!就聽晚同佢行沙灘sweet吓!!:smile_38:
聽日行沙灘肯定好多人啦~sweet鬼到咩~
作者: bcm    時間: 2009-2-14 11:28

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-13 04:40 PM 發表

唔.....肯嘗試先有意外驚喜嘛!!:smile_38:
又真係喎~我唔知原來男友震後門再插我會咁high~
可能我查好多ky至將玩具放入佢後面啦~
佢邊插我邊不停話好舒服呀~好high呀~咁樣~
作者: bcm    時間: 2009-2-14 11:29

引用:
原帖由 timtim861 於 2009-2-13 06:07 PM 發表
樓主妳就開心la, 食到飽一飽, 恭喜恭喜.
係呀~呢種咁飽0既生活真係食一世都唔厭~!! :smile_47:
作者: bcm    時間: 2009-2-14 11:30

引用:
原帖由 kdtf 於 2009-2-13 10:17 PM 發表
唔係呀~我縛like喎~最好好似日記咁~一日一篇~
嘩~我都想呀~即是我日日都比佢執一劑~正!!:smile_47:
作者: ryu106    時間: 2009-2-14 11:54

作者: 明月夜molly    時間: 2009-2-14 12:32

作者: clementyue    時間: 2009-2-14 13:27

作者: bcm    時間: 2009-2-14 15:03

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-2-14 11:54 AM 發表
我推........
作者: 行行企企食飯2味    時間: 2009-2-14 15:04

作者: bcm    時間: 2009-2-14 15:09

引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-2-14 12:32 PM 發表

c姐呀~~多謝哂:smile_24: ~小妹睇完c姐個post真係好開心嫁 ~分享到妳的喜悅嘛又
可以參考一下增加性趣啊~而且c姐同我一樣咁忠於bf(不喜sp)
~都幾志同道合喎..請c姐多d出帖吧:smile_40: ..唔駛理d無聊 ...
哈哈~好感動~:smile_40: 咁其實我寫唔寫對版友無影響,
只係我感到意興闌珊咪唔寫囉~隨心而做麻~:smile_30:
作者: bcm    時間: 2009-2-14 15:09

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-2-14 01:27 PM 發表

好似妳咁完全將個過程到心態分享晒出黎又有幾多人得架:smile_39: :smile_39:

I will miss you:smile_38: :smile_38:
唔洗太miss我~我成日都會蒲頭只係唔出真"性"情住~
有啱0既話題都會出帖~

作者: bcm    時間: 2009-2-14 15:11

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2009-2-14 03:04 PM 發表

妳又回來看住個post喇
入吹水帖講啦我地~
作者: wrxgc8    時間: 2009-2-14 20:44

作者: waiwaiwai3    時間: 2009-2-14 21:38

作者: ilovetweety    時間: 2009-2-14 21:40

作者: bcm    時間: 2009-2-15 08:56

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-2-14 08:44 PM 發表

我都好慨嘆
引版黎一個, 走一個 -- 樂於分享性事的朋友
:smile_39:
我暫停姐唔係以後唔寫~
作者: bcm    時間: 2009-2-15 08:57

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-2-14 09:38 PM 發表

舊ge唔去..新ge唔來
你不嬲想我走架啦~:smile_39:
作者: bcm    時間: 2009-2-15 08:57

引用:
原帖由 ilovetweety 於 2009-2-14 09:40 PM 發表
我係你fans喎..以後點算 :smile_45:
隔一排再睇會更有新鮮感~:smile_40:
作者: wrxgc8    時間: 2009-2-16 12:25

作者: wrxgc8    時間: 2009-2-16 12:30

作者: bcm    時間: 2009-2-16 21:18

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-2-16 12:30 PM 發表

咁你出鏡率低左嘛:smile_40:
NEVER MIND~我暫時唔出真"性"情姐~
但都會經常上黎回應其他會員~
作者: kkksl    時間: 2009-2-17 00:46

作者: bcm    時間: 2009-2-17 11:32

引用:
原帖由 kkksl 於 2009-2-17 12:46 AM 發表
bcm姐,幾時又有飯開啊..................
期待星期日有餐飽飯食~:smile_24: :smile_24:
作者: wrxgc8    時間: 2009-2-17 11:51

作者: bcm    時間: 2009-2-17 18:49

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-2-17 11:51 AM 發表

點都好啦
都希望你同你bf 繼續玩得開心, 盡情enjoy
我會架啦~thanks~
星期日confirm左有飽飯食~好開心~
作者: kkksl    時間: 2009-2-18 04:08

作者: bcm    時間: 2009-2-18 11:48

引用:
原帖由 kkksl 於 2009-2-18 04:08 AM 發表
妳忍到咩,因住gap都爆...........
我就係將d慾火忍埋忍埋呢幾日,sunday一次過爆發.........:smile_47: :smile_47:
作者: SilentNight    時間: 2009-2-18 11:51

作者: GoodSP    時間: 2009-2-18 11:53

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)