188Channel

標題: 自從高潮後...冇晒反應呢... [打印本頁]

作者: loveukenken    時間: 2009-2-7 05:20     標題: 自從高潮後...冇晒反應呢...

作者: fatfire    時間: 2009-2-7 14:47

作者: rickliuhk    時間: 2009-2-7 15:12

引用:
原帖由 loveukenken 於 2009-2-7 05:20 AM 發表
曾經同過TB一齊過
TB的金手指真係好勁
次次都出晒水
高潮一浪接一浪

但係而家同返男仔一齊之後
好難先有一次高潮又冇晒水
男仔都係心心急急射之後訓

有冇人有呢D經驗
而家唔想同男仔攪野
咁又真係.....唔識講wo...
其實係唔係你bf 太心急想插妳
前戲就係咁易做少少........:smile_39:
作者: 有閒    時間: 2009-2-7 16:40

作者: bcm    時間: 2009-2-7 21:15

其實會唔會你只享受同女仔做?如果係0既話,
你男友點整都無用喎~

作者: SUPERKILLER    時間: 2009-2-7 23:34

作者: loveukenken    時間: 2009-2-8 05:40

作者: loveukenken    時間: 2009-2-8 05:41

作者: loveukenken    時間: 2009-2-8 05:42

作者: SmartChild    時間: 2009-2-8 09:37

作者: bcm    時間: 2009-2-8 10:46

引用:
原帖由 SmartChild 於 2009-2-8 09:37 AM 發表
始終女人當然比男人更明白自己既身體既構造, 點樣搞會好feel d 之類
既然妳試過山珍海味咁男友請你食kfc m記自然滿足唔到你
我唸你有需要同你男友反映下你要d乜, 甚至教佢點整.
你越怕醜唔出聲,剩係猛話冇feel,只 ...
同意~!!如果你肯定自己唔再鐘意女仔,咁你要好好地同男友溝通,
等如你出去食飯,猛彈碟飯唔好食,咁邊方面唔好食??
飯太軟定餸太鹹定少材料少調味??你總知道最大問題出現係邊,
咁你咪教個男仔點整先令你舒服,同埋老實講,
男仔出完野好累,我男友次次出完野,攬住同我傾下計都大覺訓,
好正常0既事黎~或者你仲未習慣所以覺得對方唔夠細心~
作者: loveukenken    時間: 2009-2-10 01:11

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)