188Channel

標題: To 男: 去clubbing有免費餐食你地戴唔戴袋? [打印本頁]

作者: 東方真龍.    時間: 2009-2-4 14:21     標題: To 男: 去clubbing有免費餐食你地戴唔戴袋?

作者: kbalexw    時間: 2009-2-4 14:25

作者: 東方真龍.    時間: 2009-2-4 14:27

作者: xyz11chan    時間: 2009-2-4 14:31

作者: 東方真龍.    時間: 2009-2-4 14:38

作者: rickliuhk    時間: 2009-2-4 14:44

引用:
原帖由 東方真龍. 於 2009-2-4 02:21 PM 發表
To 男: 去clubbing有免費餐食你地戴唔戴袋? 如果女方強烈要求唔戴你又唔肯, 會唔會即走?
To 女: 你地會唔會因為男方要求戴袋而即走?
多數唔會唔戴咯....為求一時歡樂而令到條J 一生受罪,唔值
我都試過c hing你呢重情況,不過個個女仔,係我個fd個fd黎
埋牙之前問我,用唔用.........
個陣我都係驚攪大個肚,都係用左先算
作者: hongkongken    時間: 2009-2-4 14:57

引用:
原帖由 東方真龍. 於 2009-2-4 02:21 PM 發表
To 男: 去clubbing有免費餐食你地戴唔戴袋? 如果女方強烈要求唔戴你又唔肯, 會唔會即走?
i am male, and i will leave immediately if she doesn't want me to play safe sex, too dangerous in those club houses
作者: viruskai    時間: 2009-2-4 16:11

引用:
男 : 我會走人,我信得過自己啫,佢我點知呀? 又唔係識左好耐,,,
作者: Doer    時間: 2009-2-4 17:32

作者: 流氓小三    時間: 2009-2-4 19:11

作者: ryu106    時間: 2009-2-4 19:46

作者: youhello507    時間: 2009-2-4 19:46

作者: plumage1    時間: 2009-2-5 12:09

作者: 姐姐仔@.@    時間: 2009-2-5 12:12

作者: 姐姐仔@.@    時間: 2009-2-5 12:13

作者: 舊類型人    時間: 2009-2-6 00:10

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)