188Channel

標題: 台北「交換」之旅 (加左Part 2 in P.7) [打印本頁]

作者: van-van    時間: 2009-2-3 00:46     標題: 台北「交換」之旅 (加左Part 2 in P.7)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: van-van    時間: 2009-2-3 00:47

M就拉我女友去另一張床一邊啜佢粒lin,一邊摸佢個西。而阿J就幫我含,我就用手不斷摸佢個西,好快佢就濕左。另一邊,M就由lin錫到佢個西,我女友好enjoy M幫佢囗交,不斷叫「好舒服呀~唔好停呀~~」,我見女友禁high,就拉阿J過佢地果邊,要阿J繼續幫我含,女友睇到阿J幫我含,佢都忍唔住加入,我禁大個仔第一次俾兩條女一齊含,佢地一個啜我個龜頭,另一個就啜我個袋。佢兩個有時會換下位置,有時就兩個一齊啜我龜頭,真係high死。而M就手口並用咁玩我女友個個西,我女友好快就黎左次高潮,跟住M就開始玩我女友對腳(佢之前都有講過我女友對腳好正),M由大批開始「奶」到小腿,再啜我女友D腳指仲要啜完一隻再一隻,而我女友又好enjoy。e個時候我就「奶」阿J個西,阿J不停禁叫我「唔好停呀,你奶到我個西好舒服呀」阿J同我換個位置,我訓到床度,阿J就坐在我上面,用個西不斷磨我塊面..J個西好多水,整到我成面都係水,之後我同名J69…

另一邊我見M開始插我女友(有帶套),佢地先係男上女下,M將我女友對腳分開,大大力咁插入去,M一邊插一邊啜我女友D腳指,我女友就好enjoy咁叫「大力D插我呀….high….」。而我E邊,我都準備插阿J,我先帶套,再用我條J在佢個西上面磨下磨下,阿J俾我磨到好high,佢叫我「唔好磨喇,你插我喇」之後我就開始插阿J,我一路插一路啜佢粒LIN,又同佢打車輪。E個時候我見到我女友攬住M叫「大力D~~D~~high呀」之後我就見到我女友再一次高潮,佢不斷攬住M咁震,M唔俾我女友停,拉住我女友從後面插入去。而我同阿J換位(女上男下),阿J坐在我上面不斷咁UN,不斷咁搖,搖搖下阿J就越搖越快,搖多幾下佢都黎左次高潮,我扎攬住我震。另一邊,M同我女友換返個位置(男上女下),繼續插,M開始越插越快,大約插多左幾分鐘,M就射左。佢同我女友KISS左一陣之後兩個就過黎我E邊睇住我同阿J做。

E邊,阿J高潮後繼續坐在我上面UN,之後我地換個位置,我地過左去梳化果邊,我就由後面插入去,阿J用好淫眼神望住我。我大大力咁插,越插越快,阿J話「唔好停呀,你插得我好舒服呀,繼續插我,大力D插我喇」我就照佢咁講,大大力插佢,插左十幾下佢就黎第二次高潮。之後我就返轉佢,繼續插佢(男上女下),我不斷咁插,插多幾下我就射左,我攬住阿J打左一陣車輪。

之後我地4個就一齊沖涼,當晚我就同阿J訓,M就同我女友訓。

到第二日,我訓醒時發現唔見左M同我女友,於是我就走去浴室睇下,點知我在門隙睇到M幫緊我女友口交緊,我女友好enjoy,我在門口睇在一陣,女友開始著左M條底底,開始幫M口交,我見女友先用條脷慢慢咁奶M個龜頭,又奶又啜佢個龜頭,我在門口睇到忍唔住,於是我打開門走入去,除左條底對住女友,女友見到咁就幫我同M一齊口交,女友好淫咁輪住幫我同M口交,又同時奶我同M個龜頭。之後我同M就輪住後後插佢,女友一邊從後被M插時就同時幫我口交。我同M不時交換位置,就係咁我同M一人射左一次。

有時間再寫之後果2晚發生D(Part 2)
作者: iadvantage    時間: 2009-2-3 00:55

師兄...好正啊.....你就爽啦
作者: Hkwargod    時間: 2009-2-3 00:59

引用:
原帖由 van-van 於 2009-2-3 12:47 AM 發表
咁M就拉我女友去另一張床一邊啜佢粒lin,一邊摸佢個西。而阿J就幫我含,我就用手不斷摸佢個西,好快佢就濕左。另一邊,M就由lin錫到佢個西,我女友好enjoy M幫佢囗交,不斷叫「好舒服呀~唔好停呀~~」,我見女友禁high,就拉 ...
thx...不過你地去之前
你同你上司係唔係有夾到玩4p?
作者: henry197615    時間: 2009-2-3 01:25

作者: 夢佬    時間: 2009-2-3 01:31

作者: SUPERKILLER    時間: 2009-2-3 01:35

作者: benwhc    時間: 2009-2-3 02:01

我再等你report~!!! support
作者: rtie    時間: 2009-2-3 02:13

作者: buludc2    時間: 2009-2-3 02:30

作者: smallcannon2002    時間: 2009-2-3 02:37

作者: daywalker    時間: 2009-2-3 03:09

作者: lipailam    時間: 2009-2-3 03:40

作者: falbrav    時間: 2009-2-3 04:34

作者: 想念詩    時間: 2009-2-3 04:43

作者: weng_lll    時間: 2009-2-3 09:33

作者: lazycute    時間: 2009-2-3 09:40

作者: bcm    時間: 2009-2-3 09:52

超good report!!!睇到人立即慶合合!!
快d出第2 part!!!!
作者: 的的仔    時間: 2009-2-3 10:01

等你report:smile_38:
作者: sexygirlb    時間: 2009-2-3 10:04

作者: tax169    時間: 2009-2-3 10:07

good good!!!!
作者: gtt270ps    時間: 2009-2-3 10:21

作者: iouyy    時間: 2009-2-3 10:44

作者: Doer    時間: 2009-2-3 10:49

作者: zeeparc    時間: 2009-2-3 10:52

作者: Lucifer_rach    時間: 2009-2-3 11:13

作者: R608    時間: 2009-2-3 11:13

very good sgaring !! part 2 part 2 :smile_38:
作者: wongsex    時間: 2009-2-3 11:21     標題: 回覆 17# 的帖子

作者: cmc8106    時間: 2009-2-3 12:04

作者: 幪面超人    時間: 2009-2-3 12:10

人家條女就算點正,我都唔會搵自己果個同佢交換,接受唔到
作者: Chau_WC    時間: 2009-2-3 12:10

作者: sister123    時間: 2009-2-3 12:17

作者: gum717    時間: 2009-2-3 12:27

引用:
原帖由 sister123 於 2009-2-3 12:17 PM 發表
老實講真係寫得好好
不過應該唔會現實出現囉
咁呢個世界咩事都會發生既......不過唔係發生係佢身上姐.....(可能):smile_40:
作者: microguy    時間: 2009-2-3 13:24

good story, wait for part 2.:smile_04:
作者: 蕭欣桐    時間: 2009-2-3 13:32

引用:
原帖由 van-van 於 2009-2-3 12:47 AM 發表
咁M就拉我女友去另一張床一邊啜佢粒lin,一邊摸佢個西。而阿J就幫我含,我就用手不斷摸佢個西,好快佢就濕左。另一邊,M就由lin錫到佢個西,我女友好enjoy M幫佢囗交,不斷叫「好舒服呀~唔好停呀~~」,我見女友禁high,就拉 ...
幾時出下集?:smile_47: :smile_46:
作者: scitec    時間: 2009-2-3 13:33

作者: seraph.666    時間: 2009-2-3 13:41

作者: 康天任    時間: 2009-2-3 13:45

作者: 木一田火    時間: 2009-2-3 14:02

作者: 53545453    時間: 2009-2-3 14:31

作者: Room1    時間: 2009-2-3 14:47

作者: cheungwn    時間: 2009-2-3 14:54

作者: LK    時間: 2009-2-3 14:55

作者: 210597    時間: 2009-2-3 14:57

你就爽啦
thanks
等妳Part 2
作者: rover966    時間: 2009-2-3 15:25

wait for your part 2, and good XP
作者: elo38    時間: 2009-2-3 16:55

Wah......................very good ar
作者: 日日`_`    時間: 2009-2-3 17:02

作者: mob3990    時間: 2009-2-3 17:03

作者: lalawong    時間: 2009-2-3 17:15

多謝分享:smile_40: :smile_40:
作者: ocean_1331    時間: 2009-2-3 17:50

你可以等升職啦~~
作者: woodstock_angel    時間: 2009-2-3 17:59

作者: 小鈦炮    時間: 2009-2-3 18:35

作者: 四十歲退休    時間: 2009-2-3 18:49

作者: hk_calgary    時間: 2009-2-3 21:18

作者: kelvin10171970    時間: 2009-2-3 22:20

作者: van-van    時間: 2009-2-3 22:34

引用:
原帖由 mob3990 於 2009-2-3 05:03 PM 發表
你梗係一早 plan 定啦~ 4 個人住一間房~~~:smile_30:
唔係為左E樣野先BOOK4人房....
作者: badhotdog    時間: 2009-2-3 22:37

作者: van-van    時間: 2009-2-3 22:43

引用:
原帖由 hk_calgary 於 2009-2-3 09:18 PM 發表
Here is not an adult story forum. your story is fake

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8247695&highlight=%2Bvan-van

剛剛我同我Team Manager(用M字代表)一齊到大陸睇廠及到分公司做野兩日(星 ...
係呀...之前試過一次3P....當時得我..我女友 & M 三個...

冇M個女友阿J...
作者: van-van    時間: 2009-2-3 23:00

引用:
原帖由 sister123 於 2009-2-3 12:17 PM 發表
老實講真係寫得好好
不過應該唔會現實出現囉
如果未試過我都會同你一樣的想法,不過試過之後就唔係咁想...

原來係會在現實出現的....
作者: savisavi2    時間: 2009-2-3 23:07

作者: terrychris01    時間: 2009-2-3 23:27

作者: blackmanfly    時間: 2009-2-3 23:37

作者: van-van    時間: 2009-2-3 23:53

引用:
原帖由 blackmanfly 於 2009-2-3 11:37 PM 發表
太爽了!!
你覺當中誰最享受呢?
我相信4個都enjoy,不過你話邊個最享受?:smile_13:

可能係我女朋友掛...
作者: blackmanfly    時間: 2009-2-4 00:12

作者: timtim861    時間: 2009-2-4 01:22

作者: van-van    時間: 2009-2-4 08:27

引用:
原帖由 康天任 於 2009-2-3 01:45 PM 發表
師兄你有冇放錯區啊?
會唔會你入錯區睇野呀~~師兄
作者: 小小樓    時間: 2009-2-4 09:35

作者: menahk    時間: 2009-2-4 10:40

作者: fung98009800    時間: 2009-2-4 13:51

作者: 水靈姐    時間: 2009-2-4 19:12

作者: AlpharddrahplA    時間: 2009-2-4 21:08

作者: bp-6m    時間: 2009-2-4 21:09

板主,有野睇未呀.等緊呀.thx~~~
作者: lcman102000    時間: 2009-2-4 21:44

作者: jumboleung    時間: 2009-2-4 22:34

作者: 東方無敵    時間: 2009-2-4 22:36

作者: 小專    時間: 2009-2-4 23:03

作者: van-van    時間: 2009-2-5 00:07

引用:
原帖由 bp-6m 於 2009-2-4 09:09 PM 發表
板主,有野睇未呀.等緊呀.thx~~~
SORRY...剛返工有D忙...有時間先可以打....不過快喇
作者: 伙記    時間: 2009-2-5 00:18

快D拉
作者: smik    時間: 2009-2-5 00:30

作者: 四十歲退休    時間: 2009-2-5 00:31

作者: van-van    時間: 2009-2-5 01:58

引用:
原帖由 smik 於 2009-2-5 12:30 AM 發表
嘩~~你同你上司真係friend過夾band wo~~:smile_30:
係呀....我同佢都識左好多年喇....
作者: londonfuncouple    時間: 2009-2-5 02:01

作者: ykdeng0064    時間: 2009-2-5 02:12

再寫落去啦~真係好正!!!
作者: 小小樓    時間: 2009-2-5 03:10

作者: Olympicsexfire    時間: 2009-2-5 03:29

作者: lololeung811    時間: 2009-2-5 04:31

作者: 超級零零狗    時間: 2009-2-5 09:59

作者: 公仔佬    時間: 2009-2-5 10:21

作者: darknight    時間: 2009-2-5 10:40

作者: win5c    時間: 2009-2-6 13:15

作者: nic.kei    時間: 2009-2-6 13:48

作者: sexygirlb    時間: 2009-2-6 17:40

作者: 四十歲退休    時間: 2009-2-6 19:47

作者: ecsukisyo    時間: 2009-2-6 22:17

作者: 小小樓    時間: 2009-2-7 04:58

作者: 大力牛    時間: 2009-2-7 05:23

作者: cyk129    時間: 2009-2-7 06:49     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: OK-boy    時間: 2009-2-9 14:03

作者: !wrxgc8!    時間: 2009-2-9 14:11

作者: BENXU    時間: 2009-2-9 15:14

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)