188Channel

標題: 新手深圳叫雞提問 [打印本頁]

作者: tarsorong    時間: 2009-1-28 21:36     標題: 新手深圳叫雞提問

作者: ponpon318    時間: 2009-1-28 21:44

作者: tedy0088    時間: 2009-1-28 22:12

作者: 睇你唔到    時間: 2009-1-28 23:47

作者: wham    時間: 2009-1-28 23:48

作者: someday_hk    時間: 2009-1-29 01:07

等我多口覆吓樓主先︰
1.公價方面,好多師兄提醒,一定唔好做壞市,130要封頂,
好簡單下次同g頭講︰「上次收我100喎,咁快加我價?!」云云
講真,佢鬼記得你咩,老吹又唔使死.....
2.催鐘方面,基本預你30~45min,但好似你上劑咁催法,
就要長一智,g頭未走前,特登當住條女同g頭講︰
「嗱,服務唔好,我轉頭同你投訴.....」之類云云,
都係為咗鳩up俾條女聽,講真囡囡唔一定志在,
但g頭梗想多個回頭客,所以講定有so.....
3.奉勸一句︰「玩得激心,玩得唔放心,不如咪玩」,考慮吓去遠d
係貴過快餐價,但總比污糟、催鐘、冇服務既快餐好n倍.......
謝謝
作者: imurxfile    時間: 2009-1-29 01:33

作者: tony_scorpion    時間: 2009-1-29 12:38

作者: foreverjoe    時間: 2009-1-29 15:04

作者: yoyoyogogogo    時間: 2009-1-29 18:09

作者: wac@chicken    時間: 2009-1-30 00:25     標題: 回覆 10# 的帖子

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)