188Channel

標題: TST昆x 15/f Fxxxy [打印本頁]

作者: steinjack    時間: 2009-1-20 22:48     標題: TST昆x 15/f Fxxxy

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: longlong    時間: 2009-1-21 00:49

作者: steinjack    時間: 2009-1-21 01:00     標題: 回覆 2# 的帖子

C Hing, 多謝你的回覆.

因為, 我有一日中午去昆x, 同電梯有一個C9同我笑, 佢矮矮地, 去15/f. 望落幾雖非是美女, 但我覺得以C9來講, 算可以了. 想知是不是傳說中的fxxxy. 我當時反應唔夠快, 當時想唔到可能是佢. 如果唔係, 應該 liu佢幾句, 問佢系唔系開工...
作者: steinjack    時間: 2009-1-21 22:21     標題: 回覆 3# 的帖子

Call 佢佢話齊系場, 各位C Hing 知唔知佢最盡服務可以去到什麼?
作者: longlong    時間: 2009-1-22 00:14

作者: didi1997    時間: 2009-1-22 02:49

正如long話齋,如果一心正骨就無咩所謂,但邪骨就可免,佢個樣 仲紋埋眉
作者: Jimmychan05    時間: 2009-1-23 18:10

咁即係個樣唔得啦!
作者: steinjack    時間: 2009-1-24 10:46     標題: 回覆 5# 的帖子

你地講得咁唔掂,  個日同lift個笑笑口C9應該唔係fxxxy. 好想知佢係邊間...
C Hing知唔知 15樓仲有無弟二間?
作者: jimmy_lee    時間: 2009-1-24 17:32

作者: imurxfile    時間: 2009-1-28 01:04

作者: didi1997    時間: 2009-1-28 11:47

好似上邊有3間,中間係FXXXY,而右邊果間好似幫人set頭定整甲就唔清楚啦~
總之搵FXXXY一心正骨就算,邪骨就免,佢個樣,明吧~~!
作者: Cindy男友    時間: 2009-1-29 10:25

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)