188Channel

標題: 絲襪與高踭鞋 [打印本頁]

作者: 小傻POOH    時間: 2009-1-17 02:59     標題: 絲襪與高踭鞋

作者: MLKVM    時間: 2009-1-17 03:01

引用:
原帖由 小傻POOH 於 2009-1-17 02:59 AM 發表
你地可以答下我嗎...?
:') 點解絲襪同高踭鞋會咁吸引呀,,.....
諗起都激死...
想知咩事就講多D咩原因....
我會好快同大家分享我既故事....
P.S.係FEMALE既就講下.. ...
絲襪我就唔知,但高跟鞋,如果女仔腳靚,著左真係會好吸引人去望,即刻有幻想:smile_47:
作者: 鬼火仔    時間: 2009-1-17 03:35

作者: feverever    時間: 2009-1-17 03:39

作者: parker0707    時間: 2009-1-17 05:55

作者: gtt280ps    時間: 2009-1-17 08:28

作者: Uncle_Nine    時間: 2009-1-17 11:40

9. 本版現已新增性事求助與發問子版 , 主版版面只限於性事分享 / 發表報告 , 如需發問 / 咨詢 / 解答 / 投票等等請往專區子版.

( 違反者每帖扣10~50分不等 )

作者: gemini08    時間: 2009-1-17 12:56

版主... 樓主真係問問題嘛...  我覺得你地分得太仔細, 而且好多guideline 都好含糊, 咁樣只會令人唔敢 post o野呀..  因為佢地都唔知應該 post o係邊度好..
作者: 小傻POOH    時間: 2009-1-18 00:29

作者: 小傻POOH    時間: 2009-1-18 00:31     標題: 回覆 8# 的帖子

作者: kurtse    時間: 2009-1-26 17:38

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)