188Channel

標題: 邪k一問??? [打印本頁]

作者: kensen    時間: 2009-1-10 12:05     標題: 邪k一問???

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: wallance1957    時間: 2009-1-12 23:29

作者: jeffcoke    時間: 2009-1-13 09:34

she use ky, and want you to buy her out la
作者: RPATPAT    時間: 2009-1-13 14:30

可能失禁:smile_30: :smile_30: :smile_30:
作者: joe'    時間: 2009-1-13 22:49

作者: 分身~茶    時間: 2009-1-14 10:08

作者: 肥佬洪    時間: 2009-1-14 12:15

出嚟玩都咁天真嘅:smile_45:
作者: 戇旋周伙記    時間: 2009-1-14 13:50     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: kensen    時間: 2009-1-14 14:26     標題: 回覆 7# 的帖子

因為件事係咁.我地三個男性友人一齊入間k房,咁大家等囡囡係啦,一黎到就亂坐,一男一女咁坐.咁坐唔夠一陣.囡囡就開始摸我地.咁我地就開始摸佢.一摸佢下面,連手指都插得入,三個都係咁.有一個仲成身汗,咁我地就望一望大家.咁囡囡出去等一等,我地懷疑佢地剛剛比人係隔望房插完,咁我地又擔心依個衛生問題.所以就決定亂個另外一些入黎.

我只係想問下大家有冇見過或試過????

不喜勿插
作者: 潮安Z    時間: 2009-1-15 00:01

作者: hactlcom    時間: 2009-1-15 14:43

作者: 不加思索    時間: 2009-1-17 13:16

作者: Jimmychan05    時間: 2009-1-17 15:46

Thanks for sharing
作者: 大測量師炳文    時間: 2009-1-17 17:35

funny fxxking funny

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)