188Channel

標題: 曦佬被人玩(沉ED版) [打印本頁]

作者: 曦霖    時間: 2009-1-10 00:31     標題: 曦佬被人玩(沉ED版)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 曦霖    時間: 2009-1-10 00:31

之後又傾下計,2.5說漏了咀話上次條女有個5X歲既中青年包養,聽完細佬又唔開心過…….真係想唱校長個哎呀仔姦錯腰首歌:妳當我什麼……..當時細佬非銀常屈結,咁佢係咪當我係X-MEN既WOLVARINE?原黎我都有俾人玩既時候…………唯有阿Q地話:為港人爭光~~

到左第朝正想問2.5羅紅毛時,佢話要去香港,唉~~原來生活迫人,無錢過年話要去老尖D酒店做PART TIME7日,都係話第一次,係D姐妹幫佢搭路,當時細佬就真係唔敢問啦,算啦,當處鴨下海蝕左俾你FOC+ED我,不過就話過左年叫埋D姐妹出黎玩啦,大家走到水都附近就沙唷凸凸~~

行左陣返左老家戈條女打黎問我尋晚去左邊度玩,我未話去左K同DUP骨訓教,之後無出聲但又叫細佬下月初佢返黎1定要細佬帶佢出去玩(其實我懷疑2.5岩岩先打過俾佢,更懷疑佢地2個都玩緊我……)

拿拿拿~~到左呢度係咪仲未講細佬沉左係邊呢~~~就係岩岩係KFC界醫返好左性沉溺呢個頑疾,點知又沉左落FOC界……….唉~~連個天都要貢玩細佬要曦沉

又係出文後杉悔既時候:老婆~~對不起~~~

後記:2.5同我講唔好諗住淨係你地男友識得去溝女,其實E+好多女仔都好開放,細佬就係1個鐵爭爭的例子,曦望大家唔好成日沉落D邪骨處,俾女玩,要學下做受害者,咁先會大架MA~~

後記(2):打左好鬼耐,唔搞公仔上去啦,口水佬都有累的時候,睇完記住打個印,唔係下次權限40,D朋友仲叭街,睇銀完整係打黎又唔打印

↓WOLVARINE(肥牛……………華版)

當晚試既場

第朝起身行過再影

無聊1影

上次去汕頭我個妹猫左1影

好啦,聽日又要上去搵我個妹玩下啦,福佳ME~~~

(完)
作者: 零零八    時間: 2009-1-10 00:35

作者: happyeveryday    時間: 2009-1-10 00:39     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: ko5066    時間: 2009-1-10 00:49

作者: 常平可樂@CPtour    時間: 2009-1-10 01:01

作者: 小強的搖滾結他    時間: 2009-1-10 01:06

作者: 超級速遞員    時間: 2009-1-10 01:06

作者: 瀏覽器    時間: 2009-1-10 01:11

作者: SMUmbrella    時間: 2009-1-10 01:18

作者: Antonioinhk    時間: 2009-1-10 02:01

睇完記住打個印,唔係下次權限40,D朋友仲叭街,睇銀完整係打黎又唔打印
:smile_30: :smile_30: :smile_30: 打個印先
作者: imurxfile    時間: 2009-1-10 02:08

作者: 天真人    時間: 2009-1-10 02:14

作者: XuX    時間: 2009-1-10 02:26

作者: ah_dick0626    時間: 2009-1-10 09:54

真係好長篇....打個印支持下你
作者: matsuo4u    時間: 2009-1-10 10:43

曦佬既文章永遠都咁吸引..........最"屎框"你既0.5, 1.5, 2.5......下次可能係2.6,2.7呢......:smile_30:
作者: FAI777    時間: 2009-1-10 10:55

作者: 亞Sun    時間: 2009-1-10 11:11

作者: aanthony123456    時間: 2009-1-10 11:11

多謝師兄 有相報告:smile_38:
作者: WilsonW    時間: 2009-1-10 11:46

作者: wai1031    時間: 2009-1-10 12:30

作者: cherry8788    時間: 2009-1-10 12:31

作者: 19844    時間: 2009-1-10 12:41

作者: yoyoiu88    時間: 2009-1-10 12:54

作者: gundamcheung    時間: 2009-1-10 13:25

好正, 忍唔住係度留個印:smile_30:
作者: htl    時間: 2009-1-10 13:47

作者: bokyeh    時間: 2009-1-10 14:37     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: rainless    時間: 2009-1-10 14:46

作者: sam_tai    時間: 2009-1-10 14:59

作者: 豆腐    時間: 2009-1-10 15:07

作者: lifebreadfung    時間: 2009-1-10 16:46

作者: 小豬精    時間: 2009-1-10 17:42

作者: zz426438    時間: 2009-1-10 18:20

作者: Zola    時間: 2009-1-10 18:41     標題: 回覆 2# 的帖子

作者: 饅頭@2號#    時間: 2009-1-10 19:02

作者: american1234    時間: 2009-1-10 19:36

入黎踩一野 hey佬先
寫得好x鬼馬
作者: 笑天下人    時間: 2009-1-10 21:02

作者: 三五成群    時間: 2009-1-10 21:07

作者: 常平可樂@CPtour    時間: 2009-1-10 21:31

作者: adeus712    時間: 2009-1-10 21:47

作者: carljolin    時間: 2009-1-10 22:13

作者: 波波人    時間: 2009-1-10 22:15

作者: twoflies    時間: 2009-1-11 00:25

作者: haljordon    時間: 2009-1-11 07:55

:smile_46: :smile_46: :smile_46:  thanks for your report with photo, her my reply !!
作者: 小天屎    時間: 2009-1-11 07:57

作者: happyberry2006    時間: 2009-1-11 11:27

作者: cornpop    時間: 2009-1-11 12:10

作者: 刀劍合一    時間: 2009-1-11 13:03

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)