188Channel

標題: 唔知點算 [打印本頁]

作者: cf4wai    時間: 2009-1-5 23:02     標題: 唔知點算

作者: uncle426    時間: 2009-1-5 23:09

作者: 好後悔    時間: 2009-1-5 23:09

作者: comeonbb    時間: 2009-1-5 23:34

作者: steinjack    時間: 2009-1-5 23:40     標題: 回覆 1# 的帖子

我都系. 三四個月前, 一個元朗足浴既BG, 細細粒, c8, 好cute, 次次去都好好feel, 仲試過帶埋套去足浴場內偷偷地ML兩次, 佢好high, 但驚叫出聲卑人知道, 用手按住個口, 我仲專登插大力D, (好衰:smile_04: )... 而家幾個月, 一來使錢多, 二來怕抽唔到身, 所以忍住唔再去. 但而家仲掛住佢.
作者: 暗天使    時間: 2009-1-5 23:51

作者: zlfhung    時間: 2009-1-6 00:05

作者: sasm478    時間: 2009-1-6 10:41

作者: wallance1957    時間: 2009-1-6 11:28

作者: 大測量師炳文    時間: 2009-1-6 12:51     標題: 回覆 9# 的帖子

agree x 10000000000000
作者: freeplay    時間: 2009-1-6 19:22

作者: mtleung    時間: 2009-1-6 21:55

作者: 少林庤打水    時間: 2009-1-6 22:30

作者: kau16681668    時間: 2009-1-6 22:36

引用:
原帖由 cf4wai 於 2009-1-5 11:02 PM 發表
我發覺我鐘意左一個NC 嘅PR ~~!甘點算好???
死咗佢啦!:smile_27: :smile_27:
作者: DCK    時間: 2009-1-6 22:41

作者: orpatpat    時間: 2009-1-6 22:42

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)