188Channel

標題: 水都之夜...12月31號 [打印本頁]

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 00:38     標題: 水都之夜...12月31號

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 00:47

有冇人支持下呀~"~各位大佬
作者: 獨居小明    時間: 2008-12-31 00:57

作者: lclsam0811    時間: 2008-12-31 00:58

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 00:58

引用:
原帖由 獨居小明 於 2008-12-31 12:57 AM 發表
WA,你早o的開呀ma, 死喇,搞到我join左另一團

沙咀團,有冇興趣呀?
http://141hongkong.com/forum/viewthread.php?tid=275169&pid=8657136&page=5&extra=page%3D1#pid8657136
唔得呀c兄sorry^^比我女朋友知道我去沙咀..死緊= =我地打算結婚了..唔想死後尾!
作者: 獨居小明    時間: 2008-12-31 00:59

作者: 獨居小明    時間: 2008-12-31 01:00

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 01:03

引用:
原帖由 lclsam0811 於 2008-12-31 12:58 AM 發表
每人三百人仔...有多既小弟代..當生日李物啦..(我買李物買左48xx= =)

呢句係成段野最可O可. 大家參考下啦

300人仔........好哂有限~~~有鬼野好玩咩

況且31號去.......我就有節目喇.......你去埋我份啦

...
唔好意思呀c兄..我唔太明白你意思..都唔知問題出在那裡..
依個團我開只係為左我女朋友..同理打算多d人一齊開開心心飲下酒...我都會叫d女仔朋友入來玩..溝唔溝到當然係自己能力..
溝唔到都唔緊要..果到其實有女叫..但唔玩得太激..如無記錯係200 400 同800~900有二種...小弟第一次開團請不要見怪謝謝
作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 01:04

引用:
原帖由 獨居小明 於 2008-12-31 01:00 AM 發表

?_? 帶女朋友去仁K場??????
你玩法係正經K玩法?????唔叫女???
好老實^^我唔會叫女..但c兄們可以叫..
當然如果我係你地就一定溝我d朋友..溝唔溝到睇你自己..我自問我友死都唔差嫁真係個個18~22
作者: 獨居小明    時間: 2008-12-31 01:06

作者: 獨居小明    時間: 2008-12-31 01:07

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 01:12

引用:
原帖由 獨居小明 於 2008-12-31 01:00 AM 發表

?_? 帶女朋友去仁K場??????
你玩法係正經K玩法?????唔叫女???
年紀介乎幾多sin,我驚我27,28太老,ahaha
-3-水都其實係的士高來的唔係嗎???
我就唔叫女..正經玩法..只係飲.不過其他c兄就唔知了..
因果日係我女友生日..我開依個團只係為左佢!
作者: 獨居小明    時間: 2008-12-31 01:31

作者: rexama    時間: 2008-12-31 01:42

作者: rexama    時間: 2008-12-31 01:45

作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 02:05

作者: happyeveryday    時間: 2008-12-31 02:19     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: leofong    時間: 2008-12-31 05:44

作者: cacoke    時間: 2008-12-31 06:09

作者: szesze1025    時間: 2008-12-31 10:15

作者: 冷傷風    時間: 2008-12-31 10:22

作者: 飛機王    時間: 2008-12-31 10:33

作者: 濟癲    時間: 2008-12-31 10:37

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 11:57

引用:
原帖由 死阿勇 於 2008-12-31 02:05 AM 發表
閣下訂左房未??
C兄你好^^防要今晚先知道有冇,真係唔好意思
因為31號的問題太多人想羅大防..只好價高者得..但請大家放心..我唔會令大家失望..
貴賓防..平時2888就ok..我以經出左六千銀..我大佬話大多數無問題..我大佬=我女朋友= =
作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 11:58

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-12-31 02:19 AM 發表
祝舉辦成功...記得影相...返嚟出個有相報告呀...
多謝c兄支持先^^我會影多d相嫁啦..多謝大家支持支持..
作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 11:59

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-31 06:09 AM 發表
去唔到...祝開心..
唔緊要^^下次再一齊玩啦..多謝多謝..c兄你相中左面條女好正呀:smile_14:
作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 12:02

引用:
原帖由 冷傷風 於 2008-12-31 10:22 AM 發表
我想問300蚊飲咩酒先????
唔好意 思^^小弟第一次開團..唔記得打..
回答係:之華士 青島..等酒任飲
作者: 飛機王    時間: 2008-12-31 12:03

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 12:03

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-12-31 10:15 AM 發表
好想去BUT去唔到
推番下先:smile_30:
唔緊要 c兄有機會一齊玩下呀..小弟剛來報到的
唔該c兄幫推^^
作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 12:05

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-12-31 10:37 AM 發表
的士高唔岩我 :smile_35: sorry:smile_13:  
哈^^下次我會開kk團嫁啦..
記得支持下^^今次唔好意思了
作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 12:05

引用:
原帖由 飛機王 於 2008-12-31 12:03 PM 發表

宜家都未知啊
咁窄左d wo
無辦法啦~"~我都唔想..因為水都係咁..要今晚6點先知..佢地會開會..抽防..當然價高者得
作者: 飛機王    時間: 2008-12-31 12:07

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 12:11

引用:
原帖由 飛機王 於 2008-12-31 12:07 PM 發表

咁好難搵人跟你遮
到時上到去先話無咁點啊
十幾條佬.........
防就一定有..只不過唔一定係貴賓 可能會係大防..
不過係水都六千真係好高下個價= =8~9成羅到嫁啦..因果到d人大多數都係玩最低消費...迷幻青年..
c兄如果還有什麼問題請用pm同我傾^^唔好係到傾..一定版主做野嫁啦^^我新來報到唔想比人-分呀..新年流流呀c兄
作者: sawyer123    時間: 2008-12-31 12:13     標題: 回覆 33# 的帖子

作者: earth008    時間: 2008-12-31 12:15

引用:
原帖由 micheal0411 於 2008-12-31 01:12 AM 發表

-3-水都其實係的士高來的唔係嗎???
我就唔叫女..正經玩法..只係飲.不過其他c兄就唔知了..
因果日係我女友生日..我開依個團只係為左佢!
其實米又系叫人夾錢幫忙你沖大場臉,無錢就米鬼開那麼大房啦!三九吾識七有勿好幫你慶祝!
作者: earth008    時間: 2008-12-31 12:17

引用:
原帖由 飛機王 於 2008-12-31 12:07 PM 發表

咁好難搵人跟你遮
到時上到去先話無咁點啊
十幾條佬.........
咪系大廳座囉:smile_44:
作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 12:25

回sawyer123  唔好意思c兄唔識睇英文-3-

回earth008  c兄你可以咁諗 唔緊要
但我可以話你知..依加數數理理都無十個人也成團了..每位三百..我當佢三千
貴賓最低消費六千.. 我自己最少以出三千了..有冇錢就見人見智了
重有大唔大場面..都係見人見智^^水都依d場我唔覺得有咩話咁大場面
c兄有機會一齊玩下..我只係想新年流流大家飲下酒開心下..咁岩係我女友生日姐
就算無人去我自己都會開貴賓 唔係比唔起..只係怕羅唔到..你唔信可以問返有關人士..
作者: sawyer123    時間: 2008-12-31 12:57

作者: earth008    時間: 2008-12-31 13:05

引用:
原帖由 micheal0411 於 2008-12-31 12:25 PM 發表
回sawyer123  唔好意思c兄唔識睇英文-3-

回earth008  c兄你可以咁諗 唔緊要
但我可以話你知..依加數數理理都無十個人也成團了..每位三百..我當佢三千
貴賓最低消費六千.. 我自己最少以出三千了..有 ...
其實系大陸幫自己或者幫女生日,一向都系攪生日者請客,然後朋友到來飲系比臉party,所以一般自己圍內人玩多,
所以你果種陌生人生日夾錢幫女賀生日party我都吾知點講:smile_44:

一個人比我都可以話你吾算太過窮.....囉

生日,三千元 就算落K歌之王果些地方十個人飲都吾夠飲囉! 落 D 和K場更....:smile_39:

重有大唔大場面..都係見人見智^^水都依d場我唔覺得有咩話咁大場面

大吾大場面系指你自己能吾能責擔得起比錢能力:smile_44: 吾系指個場,水記系村仔場當然吾出得大場臉啊!:smile_39:

作者: rexama    時間: 2008-12-31 13:21

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 13:31

引用:
原帖由 earth008 於 2008-12-31 01:05 PM 發表

其實系大陸幫自己或者幫女生日,一向都系攪生日者請客,然後朋友到來飲系比臉party,所以一般自己圍內人玩多,
所以你果種陌生人生日夾錢幫女賀生日party我都吾知點講:smile_44:

一個人比我都可以話你吾算太 ...
明白^^多謝c兄..指點^^咁真係唔好意思..
其實我只係諗住搵多d玩開心d~"~無諗咁多..之如生日問題..唔算係幫佢攪的 = =只係咁岩生日!
作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 13:33

引用:
原帖由 sawyer123 於 2008-12-31 12:57 PM 發表
will call you after 6pm.
不如你留個電話在傾好無^^
作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 14:02

作者: L-W    時間: 2008-12-31 14:17

作者: andy9977    時間: 2008-12-31 14:30

作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 14:31

作者: hong17c2000    時間: 2008-12-31 14:35

作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 14:38

作者: cacoke    時間: 2008-12-31 14:42

作者: 飛機王    時間: 2008-12-31 14:43

作者: rexama    時間: 2008-12-31 14:50

作者: L-W    時間: 2008-12-31 14:56

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 15:11

回各c兄之問題^^
水都係有女叫的..價錢約200 400 800~900!有二種
不過如上c兄所講大多數都係溝...唔想明買明賣...
重有拍賣係無錯..但因今日係31號..會好多人..
平時價..貴賓2888...今日估計4000~5000係會有人出..
所以小弟先出六千..六千依個係最低消費^^大家放心我唔會呃你d錢
到時有單...如果覺得小弟有收貴唔緊要..我當場退回金錢比你地^^
新年流流大家開心玩好無
作者: andy9977    時間: 2008-12-31 15:12

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 15:18

各位c兄..點解要講到我好似呃人咁呢?
c兄如果你真係三千羅到貴賓防..咁真係唔該你先^^我想你幫幫手幫我羅得唔得
因為我都係幫條女羅..佢咁同我講..我咁同大家講!
在唔係..因小弟真係第一次開團..如有錯請多多包容>.<..
如果我改變..aa制會唔會好d??? 先每人收250...有多比返大家..少既大家出返?
咁樣會唔會好d???..我都講到明..依個唔係淫k團..只係開心飲酒溝女團
作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 15:21

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 15:26

引用:
原帖由 死阿勇 於 2008-12-31 03:21 PM 發表
師兄介唔介意講你搵邊個拎房
唔介意^^幫明明羅的~
作者: L-W    時間: 2008-12-31 15:26

作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 15:29

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 15:30

引用:
原帖由 L-W 於 2008-12-31 03:26 PM 發表
我地係皇崗水圍玩左好久啦 !
都未試過甘貴啦 ! 叫聲你大老 !
c兄唔好玩小弟啦
可能我比人地收貴我呢..不過點都好..如果有多既我一定會分返比大家..但我敢講多數我會比多-3-
作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 15:31

引用:
原帖由 死阿勇 於 2008-12-31 03:29 PM 發表

明明係你女朋友嗎?
唔係^^係我女朋友的朋友
有什麼問題嗎?_?
作者: rexama    時間: 2008-12-31 15:31

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 15:33

引用:
原帖由 rexama 於 2008-12-31 03:31 PM 發表

c hing唔好咁緊張:smile_39: 我無話你呃人,,只係我今晚都會上去水都or威尼斯玩,,所以打左個電話俾人問下今晚D房點計,,
我都知今晚D房係要投,,不過大陸總有其他方法既...
真係唔好意思了c兄..因太多人對我這團有問題..
我覺得好似講到我係到呃大家錢咁..又話貴又話唔洗咁多錢...~"~果條女真係咁同我講...
作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 15:33

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 15:37

引用:
原帖由 死阿勇 於 2008-12-31 03:33 PM 發表

冇....驚師兄俾人水左去玩貴野姐...
明白明白.../.\多謝c兄關心...
但我真係想保證返比大家知..我唔係呃你地錢..到時我開單影返相比你睇都無問題!
我只係張我知既野講返比大家知..佢同我依個係最低消費...當然依個唔一定係最低消費..
因當日係拍賣...平時價2888..今日估計只係估計有人會出4000~5000..我以經講左我會出六千...
以出價者個價錢只係最低消費..就係咁啦
作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 15:38

作者: rexama    時間: 2008-12-31 15:40

作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 15:45

作者: L-W    時間: 2008-12-31 15:51

作者: rexama    時間: 2008-12-31 15:51

作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 15:55

作者: rexama    時間: 2008-12-31 16:00

作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 16:07

作者: rexama    時間: 2008-12-31 16:12

作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 16:14

作者: rexama    時間: 2008-12-31 16:19

作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 16:23

作者: rexama    時間: 2008-12-31 16:26

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 16:27

岩岩落左街食野..唔好意思呀各位c兄..
要出街了...大家掰掰..大家玩得開心d..竹大家新年快樂..
多謝關心..
作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 16:28

作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 16:29

作者: rexama    時間: 2008-12-31 16:30

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 16:30

引用:
原帖由 死阿勇 於 2008-12-31 04:29 PM 發表

咁就走左
想join都冇得:smile_13:
咁你係咪join...我差唔多要出街姐-3-依加換緊3了...
作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 16:34

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 16:38

引用:
原帖由 死阿勇 於 2008-12-31 04:34 PM 發表

我問緊我個fdjoin唔join
因為我地都諗住去水都....
ps我屋企係水都附近而已......
哈哈我都係啵^^我住25坐..你呢?
作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 16:39

作者: rexama    時間: 2008-12-31 16:40

作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 16:40

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 16:43

引用:
原帖由 死阿勇 於 2008-12-31 04:40 PM 發表

d燈頭大把女:smile_34:
可否食用是另一問題:smile_03: :smile_03:
無錯..十分同意^^我果d女大多數都係燈..食唔食到真係睇你自己..
我有朋友食過= =我都食緊..但都有人食唔到
作者: rexama    時間: 2008-12-31 16:43

作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 16:44

作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 16:45

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 16:45

引用:
原帖由 rexama 於 2008-12-31 04:40 PM 發表

係咪真係好多女女先:smile_47: 我今晚都會係到,,不過人無你咁多;;只係中房;;如果係上到去搵你一齊玩呀;;人頭照計
多謝c兄支持先:smile_35:
女果到我就唔敢講..但我女友生日..相信果位燈頭會識做...話洗比咁多錢= =唔叫d女入來..佢唔怕我搵果二個咩!
重有其實我唔係好多人~"~數數理理依個約12~13個到= ="""所以大家有數得計...我真係無收多你地^^
作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 16:47

引用:
原帖由 死阿勇 於 2008-12-31 04:45 PM 發表

有一個幾靚女
玩過兩次....但都係冇問佢咩名:smile_29:
又冇抄牌,唔知有冇人食用中
其實果d女玩唔玩得過真心= =無聊問...
作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 16:47

作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 16:48

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 16:48

引用:
原帖由 死阿勇 於 2008-12-31 04:47 PM 發表

師兄你如果長期食用你女朋友的話
你每年都要甘一次
唔好講住依d野先啦..哈哈....咪嚇我:smile_29: :smile_29: :smile_29:
作者: 死阿勇    時間: 2008-12-31 16:49

作者: micheal0411    時間: 2008-12-31 16:50

引用:
原帖由 死阿勇 於 2008-12-31 04:48 PM 發表

歡場無真愛......
萬中無一囉.....
那苦唔係歡場認識..但佢係歡場做呢= =
作者: rexama    時間: 2008-12-31 16:50

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)