188Channel

標題: 曦佬聖誕仆性DAY奇遇記 [打印本頁]

作者: 曦霖    時間: 2008-12-26 16:50     標題: 曦佬聖誕仆性DAY奇遇記

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 曦霖    時間: 2008-12-26 16:51

以上全部是口水野,好啦戲肉黎啦,玩完送條女返去啦,FOC佢就梗架啦:smile_47: ,佢既同房仲係戈度玩,因為好似有條死鬼佬同有台SOFA溝佢,佢唔寫得走:smile_39: ,咁我去到女家諗住訓陣,點知訓訓下佢個同房返黎係咁拍門(因為條女反左鎖:smile_42: ),條死婆又訓死左,咁我未去開門囉,佢入黎後又仆街,你地知啦天氣咁凍加上淫心慾做:smile_47: ,咁咪好心抱佢返房羅……DIU~~就係咁抱1,佢有幾多料知哂(又細粒又有及手波),亦都因為呢1,搞到白銀曦仔X3召銀喚左鈦金曦士出左黎(對唔住油器王,更加對不起性鬥士…DIRTYU2 ),不過都係死死地氣返返條女度訓,但就真係訓唔著,羅羅彎….:smile_39: 之後又俾細佬諗到D狗野(拿拿拿,又係家長指引,細佬經過長期專業訓練,非專業人士切勿模仿,如將來有任何血案,曦佬絕不負責!!!:smile_30: ),就係扮湯,出去WC(其實就自己扣喉:smile_19: ,之後就扮訓廳,睇下條女有無動靜……:smile_44: 維持左約10分鐘(10分鐘好似過左10年:smile_22: )無動靜,我就鼠入左佢同屋到訓:smile_44: ,同屋訓到成條蝦米,我就順住佢個勢做條肥蝦米:smile_30: ,得左~同屋無反應,咁細佬就順住作出下個攻擊除BRA~:smile_22: 得左!!!,女女有D反抗架,(拿拿拿,咪話細佬唔益你地啦,呢個時候你地最好就錫佢背部,據HEI'S LAW (曦氏定律):smile_30: -呢個係80%女女既吻感地帶,細佬就真係MM靈:smile_44: ,未逢格手:smile_40: (:用蝦米式效果尤佳:smile_30: ),當細佬用雙手做左佢既絕世好BRA,下個硬擊就係除褲,食過夜粥既都識小龍問路啦:smile_30: ,細佬摸下佢D海草,佢無反抗,諗至得米啦:smile_47: ,點知再摸…….E~~~M巾既 ,仲要濕既,唔係PP呀化~~:smile_27: …….女女呢個時候竟然回頭望我邪笑:E媽到:smile_46:

點解放大唔到。。。。。

作者: 曦霖    時間: 2008-12-26 16:51

DIU~~~#%^&**$#$%^&*(*&^%$#$%^&*(&^%$#$%^&X黑洞量N次方…… 得戚得既呀~~ 但係細佬就好比在無上極樂跌銀落到18層地獄:smile_29: ,不過細佬唔理啦,除哂所有,佢又好中意摸曦仔:smile_29: ,又話好暖又話中意佢個SIZE ,又引細佬話好想做 ,:咁電算呀…… 不如沖啦……..:smile_29: (1刻曦佬真係亢奮到極點,乜都做得出:smile_27: ),佢又話唔好,咁細佬話:不如幫我打出黎啦,點知佢話:不如幫你吹爆啦 !!!咁我梗係2話不說:!!!:smile_38:

佢就真係唔係好識吹架,不過就真係好落力,(拿拿拿~又扮下老忽忽,教下你地啦:smile_30: ,ONON既話,咪覺得女人有假高潮,男既都1樣得架:smile_30: ,當女女幫你或佢採取主動時,唔好成能日唔出聲扮老享,有時都要講下野,唔好淨係EE哦哦:smile_30: ,有時叫下老婆~親愛的(記住用母乳=割乳),明知唔係架,不過女女會落力好多架(可能佢覺係老公架:smile_30: ),最後經細佬既好手足幫忙下,G點時叫佢吹,最後…..禮成!!!:smile_34: 當時已經天光,應該6點零,同女女傾下計,佢話知道我未同條女搞(上個REPORT有寫懷疑搞左,經條女証實係無搞到:smile_13: ),所以想同我搞先……….:smile_27: (咁都得…..有時真係計唔出國內女子既行為學….如果我唔主動,即係無得食啦:smile_30: )

之後羅返D衫褲又扮出去廳訓(都幾鳩'S:smile_13: ),又過左1X分鐘,又羅返D衫褲入我條女度攬住訓…….訓到約10:XX,我又開始搞我條女,搞佢無難度:smile_30: ,BUT….細佬就做吾衫貴……清兵入關……引刀成1塊:smile_27: ,細佬覺得頂到佢子宮,又驚有BB,所以都係體外禮成……. 完左之後就出事啦,佢去左沖涼,問點解同房條牛短記係廳:smile_29: ,細佬當堂凹哂水,扮訓著………佢就將條褲放返入佢房,之後又返黎訓,訓多個0,細佬話要走,點知好衰唔衰:E~~我條UN呢:smile_38: ,佢仲驚過我同我搵(可能驚佢條佬返黎見到...),我仲凹得水勁:smile_29: :smile_29: :smile_29: …..死啦,會唔會係佢同房度…..之後扮:呀搵到啦,著左~~(當時真係諗住無UN咁返港架,走左先算:smile_03 點知佢行埋黎抄入去:smile_27: ,好係驚我呃佢………..~~細佬仲驚多2……佢話:咪玩啦,D搵出黎,係床到抄,我就拿拿聲行出房,扮去WC,之後就做湯佬MI4:smile_44: ,又要快開同房門,又要無聲,入到去仲要好快搵,戈時真係6神無主…….當時細佬已唔記得著咩色,球其見到黑色野就羅,點知係同房既BRA…..:smile_27: 死得……好彩見到地下細佬底橫,原黎今日著左灰色都唔記得左:smile_30: ,之後羅出黎話:原黎係WC,之後扮關WC,將同房個門關左,呢個咁驚險既過程10秒都無,BUT嚇破曦膽……:smile_27:

作者: 曦霖    時間: 2008-12-26 16:52

之後諗住下次都唔搵呢條女架啦,但係走時佢話:我想你都係中意做單身族吧:smile_14: ,就呢句野細佬就覺得原黎佢幫我市場上定左位:smile_30: ,咁下次大家仲長做長有…..簡唔屎送下小禮物就得:smile_15: 之後佢話要食中飯,我就話趕時間,放左100蚊俾佢話陣間同你同房食啦(佢地應得的 ),我要返港啦,佢死都唔收,最後要我放台走人,拜拜 :smile_43:  ()

後記:今朝呢個女程,細佬自己都唔信同日同地方可以FOC 1.5次:smile_27: ,好似方向/生果既情色小說咁,BUT IT IS FACT:smile_30: ,我內忺緊架:smile_30: ,好對不起我的老虎:') ,更加對不起你地見左幾年既女女:smile_44: ,但人要做,女都要做~:smile_40: 如果版主覺得呢篇野有教育意義既話,唔該藍鑽ME:smile_30:

後記(2):~~人之將死,其鹽也賤:smile_30: …….因為同房黎M,E+又想等佢完M後開開心心環保幾Q………睇黎都係要等我個朋友雞搞下團再同同房續堆戈0.5:smile_47:

後記(3):至各位師兄,細佬成日都以為自己係牛華架 ,不過自知唔係,但點解都仲有咁女(SORRY,原諒我直接 ),都係靠把曦口搵食,曦望各CHING黎緊要及時行樂,唔好收收埋埋,試仲有雞會,唔試就真係"能"(NONE)  

祝大家來年吃多D

係度同大家講:性誕要快樂,下年過個海笑年:smile_38:

:smile_43:

作者: coke-Ultra    時間: 2008-12-26 16:52

作者: 曦霖    時間: 2008-12-26 16:52

留位:smile_35:
作者: cacoke    時間: 2008-12-26 16:52

作者: 射燈    時間: 2008-12-26 16:53

作者: 西田美沙    時間: 2008-12-26 16:56

作者: cacoke    時間: 2008-12-26 16:57

作者: coke-Ultra    時間: 2008-12-26 17:10

作者: 曦霖    時間: 2008-12-26 17:23

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-26 04:52 PM 發表
師兄Merry Christmas and Happy Boxing Day...好耐無見
新年快樂:smile_38:
作者: Poso    時間: 2008-12-26 17:24

Thanks for sharing !
作者: hong17c2000    時間: 2008-12-26 17:25

作者: gc12985    時間: 2008-12-26 17:26     標題: 回覆 1# 的帖子

多謝師兄分享
作者: nds888    時間: 2008-12-26 17:28     標題: 回覆 4# 的帖子

作者: tom2612    時間: 2008-12-26 17:31

作者: wing167    時間: 2008-12-26 18:01

作者: ray07    時間: 2008-12-26 18:02     標題: 回覆 4# 的帖子

作者: bokyeh    時間: 2008-12-26 18:05

作者: zz426438    時間: 2008-12-26 18:34

作者: zhumuo    時間: 2008-12-26 18:35

作者: htl    時間: 2008-12-26 18:58

作者: Antonioinhk    時間: 2008-12-26 19:14

笑到唔停得口 :smile_30: :smile_30:
作者: hks00001    時間: 2008-12-26 23:02

作者: ~藏鏡人~    時間: 2008-12-26 23:25

作者: XuX    時間: 2008-12-26 23:43

作者: hong17c2000    時間: 2008-12-26 23:50

作者: ly9202    時間: 2008-12-27 00:10

作者: 同一夢想    時間: 2008-12-27 00:19

作者: shyshyboy    時間: 2008-12-27 03:56

作者: 打不死的小強    時間: 2008-12-27 03:59

作者: seng-mak    時間: 2008-12-27 04:22

作者: 影分身076    時間: 2008-12-27 04:43

作者: redteahouse    時間: 2008-12-27 05:21

作者: 小裕    時間: 2008-12-27 05:30

作者: imhotep123    時間: 2008-12-27 07:38

作者: GO公仔    時間: 2008-12-27 08:38

作者: adeus712    時間: 2008-12-27 08:40

作者: Roma Fans    時間: 2008-12-27 08:44

作者: cornpop    時間: 2008-12-27 11:16

作者: hangu    時間: 2008-12-27 11:37

作者: 龍之忍者    時間: 2008-12-27 15:00

作者: ha-ha-ha    時間: 2008-12-27 15:15

作者: ko5066    時間: 2008-12-27 15:50

作者: 北上七年    時間: 2008-12-27 16:22

作者: jason8lee    時間: 2008-12-27 16:56

作者: hk317kk    時間: 2008-12-27 17:19

作者: SanFran    時間: 2008-12-27 17:21

作者: WilsonW    時間: 2008-12-27 18:30

作者: 米米2006    時間: 2008-12-27 18:30

Thanks For Sharing
作者: happyeveryday    時間: 2008-12-28 23:08     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: iampker2007    時間: 2008-12-29 12:40

作者: JL73    時間: 2008-12-29 13:24

支持左先睇…哈哈哈…:smile_30: :smile_30:
作者: 喪d0男    時間: 2008-12-29 13:51

作者: szesze1025    時間: 2008-12-29 13:54

作者: 花輪    時間: 2008-12-29 13:56

作者: trevor    時間: 2008-12-29 15:58

Thanks for report!!
作者: 曦霖    時間: 2008-12-29 17:33

引用:
原帖由 zhumuo 於 2008-12-26 06:35 PM 發表
真係唔相信D寫廣東話都表達唔到自己的人可以用浦冬瓜溝到女  :smile_27: ,But, Well, This is the real world. Anyway, 快樂聖誕,講人自講!! :smile_30: :smile_30:
因為細佬浦冬瓜好過白字既話呀MA:smile_30:
作者: 曦霖    時間: 2008-12-29 17:39

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-12-28 11:08 PM 發表
玩左3枝黑牌....咁少...?!!
無計,我地呢D窮曦,用左3XXX=用左20%份量,見笑:smile_13:
作者: 曦霖    時間: 2008-12-29 17:42

引用:
原帖由 iampker2007 於 2008-12-29 12:40 PM 發表
haha, why me not there!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_27:
你自已到門口都唔入黎,講鬼:smile_22:

後面台D女岩哂你:smile_40:
作者: eddiesc    時間: 2008-12-29 17:57

作者: aand031    時間: 2008-12-29 18:23

作者: samuelkuen    時間: 2008-12-29 18:48

作者: 如果有一天.    時間: 2008-12-29 20:29

作者: iampker2007    時間: 2008-12-30 23:47     標題: 回覆 61# 的帖子

作者: 笑天下人    時間: 2009-1-4 10:45

作者: 小天屎    時間: 2009-1-4 11:04

作者: alexyclam    時間: 2009-1-4 11:14

Very Interesting!!!!

Tks for sharing!!
作者: trevor    時間: 2009-1-4 11:20

Thanks for report!!
作者: zhunter    時間: 2009-1-4 11:52

thx report~
作者: Coolboy888    時間: 2009-1-4 12:02

睇完啦,恭喜你又食到好野:smile_42:
作者: 暗戰商人    時間: 2009-1-4 12:12

作者: 波波人    時間: 2009-1-10 22:29

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)