188Channel

標題: 2008年12 月13日晚上同舊相好的相遇....令我有所回憶 [打印本頁]

作者: 根dom    時間: 2008-12-14 18:29     標題: 2008年12 月13日晚上同舊相好的相遇....令我有所回憶

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Chivas_S    時間: 2008-12-14 18:42

作者: DirtyBabe    時間: 2008-12-14 19:19

作者: 有閒    時間: 2008-12-14 19:20

作者: CCandy    時間: 2008-12-14 19:28

引用:
原帖由 根dom 於 14-12-2008 18:29 發表
感覺都幾exciting, 哈哈.....好回味呀
咩都無既:smile_13:

我地又要知...你有幾回味:smile_47:
作者: 根dom    時間: 2008-12-14 19:50

哈哈...好啦好啦, 就講俾你地知啦
以下內容除了地點, 全部都真實

咁昨晚我同班朋友去飲野時, 見番個舊相好
我冇即時叫佢, 因為大家迎面而過但佢講緊電話
之後我打俾佢
我:「你今晚自己一個行尖咀??」
佢:「係呀, 幾時出黎飲野食飯??」

哈哈,.....我心諗...想食你多d
作者: 根dom    時間: 2008-12-14 19:58

當年, 我係從一個超級市場識佢
佢係一個part time職員
我只係行埋去問左幾句, 但估唔到關係就由一個月後的一晚開始左
有晚悶悶地, 打左俾佢

我「今晚星期六晚, 冇約人去街?」
佢「唔啦, 好累, 剛剛買完野番屋企, 點知屋企人番左大陸dup骨」
我「咁你咁累, 沖個熱水涼啦」
佢「累爆喇我, 有人幫我沖仲好, 唔使自己黎」
我即時以我口花花本色「哈哈.....等我為小姐你效勞啦」
佢「你幫我沖?我怕一陣仲污糟喎」
旦佢之後都話
「你黎陪我吹下水都好, 冇咁無聊」

咁我就飛"的"去呢個勁近港鐵站的地方
嘗試果一晚的異常刺激喇, 哈哈...
作者: michael_law    時間: 2008-12-14 20:30

作者: Mr.Devil    時間: 2008-12-14 20:31

作者: 沙溪仔    時間: 2008-12-14 20:54

作者: DirtyBabe    時間: 2008-12-14 21:33

作者: Chivas_S    時間: 2008-12-14 22:32

作者: BENO    時間: 2008-12-14 22:46

作者: seng-mak    時間: 2008-12-14 22:55

作者: terrychris01    時間: 2008-12-14 22:59

作者: 肥周仔    時間: 2008-12-15 00:03

作者: God_of_fear    時間: 2008-12-15 00:05

作者: Room1    時間: 2008-12-15 13:28

作者: 根dom    時間: 2008-12-15 23:19

果一晚, 我去到果度, 一齊睇一套佢曾經擔演過臨記的戲
其實佢唔講, 我真係冇留意
(哈哈....套戲我比較留意周汶漪多D)
咁套VCD都未做夠十幾分鐘
我根本就冇注意講緊乜
一心只係慢慢在佢身上慢慢遊
佢果晚件褸好正, 好deep V
而佢的觀音式坐姿係令我非攪佢不可
哈哈.....由膊頭...到背...腰...到佢下面......都令我個心嗽出黎咁滯
一掂到佢下面....佢就叫我唔好多手, 但又冇撥開我手
咁我更係左耳入右耳出啦
隻手指由high下high下....到慢慢摔下摔下
佢亦開始由集中睇戲, 變成半合眼咁喘氣喇
yeah...成功左一半
作者: chin_up_guy    時間: 2008-12-15 23:20

引用:
原帖由 Chivas_S 於 2008-12-14 06:42 PM 發表
仲以為有報告添.......:smile_27:
咪就係....:smile_45:
作者: 根dom    時間: 2008-12-15 23:31

跟住我同佢講
我「開始凍凍地喇, 不如我抱你入房訓啦」
佢「um.....好.......好..........」

抱到佢上床, 我好大膽咁講
我「你下面好濕」
佢「俾你咁摔, 唔濕就奇啦, 痴線」
我「不佢除左條底底啦, 唔好up住」
佢「好......好........」

除左之後, 我當然繼續摔啦
我「你舒唔舒服呀?」
佢「你好曳, 又話睇vcd」
我「咁我想要嘛, 你係咪唔舒服而唔想要呀??一係我停啦」
( 呢個moment我話停你都唔肯啦, 衰婆)
佢「咦.....唔好呀, 唔好呀」
我「咁你夠唔夠呀?我都想舒服呀」
佢「你企起度丫, 我幫你除褲丫」

呢個moment, 細佬已經硬崩崩跳左出黎喇
佢「你唔使咁急呀, 咁快硬」
(小姐, 紮左炮幾個月, 唔硬就有鬼啦)
跟住佢就用佢個鯉魚咀慢慢啜我個頭
在呢個爽到震的過程, 我當然好好珍惜啦
但不得不分心的就係同一時間, 我要meet 開domdom 準備上馬lu
作者: 根dom    時間: 2008-12-15 23:41

當大家玉帛相見的時間
我好shock
一個以為由神奇bra 製造的deep V 效果
原來係天然效果
天呀....我唔啜啜lin lin 都對唔住自己條脷
不過....大家睇到呢度可能有d失望
一對深色大黑雲就進入我眼簾喇
但我絕對唔係有食唔食, 罪大惡極的人
更係咋咋冧啜左先啦
一邊啜....我雙手都唔偷懶架
如果唔摔勁d, 一陣佢反晦咪pk???

佢「你訓低好唔好, 我想坐起你上面」
(講真,我絕對唔like女上男下, 但呢個moment, 你叫lam 腳趾都唔say no啦)
作者: 根dom    時間: 2008-12-15 23:42

洗埋d衫再講.......

P.S
你地覺得真定假, 我唔介意架
因為你覺得有問題, 可以唔睇架
作者: 根dom    時間: 2008-12-16 17:12

由於果一次係我第一次同非女朋友的人做
所以在呢個咁血脈沸騰的情況下
比平時做的時間快左
最後, 條女俾左一個評語我
「你size實屬一般啦, 不過真係好硬....可以彌補到不足」

哈哈...唔知好嬲定好笑
作者: T.C.S.    時間: 2008-12-16 18:10

作者: T.C.S.    時間: 2008-12-16 18:11

作者: lanhoucheong    時間: 2008-12-16 18:34

作者: 雨宮螢    時間: 2008-12-16 18:49

作者: 根dom    時間: 2008-12-16 20:20

我同呢個part time 的故事係得咁多架
其實身材佢真係幾正
不過以佢的性格....玩下就好囉, 拍拖就好麻煩
作者: superlady1221    時間: 2008-12-17 12:09     標題: 回覆 22# 的帖子

作者: 亞波羅    時間: 2008-12-17 13:20

引用:
原帖由 根dom 於 2008-12-16 17:12 發表
由於果一次係我第一次同非女朋友的人做
所以在呢個咁血脈沸騰的情況下
比平時做的時間快左
最後, 條女俾左一個評語我
「你size實屬一般啦, 不過真係好硬....可以彌補到不足」

哈哈...唔知好嬲定好笑
haha, 好鬼 hurt wor
作者: tabtabb    時間: 2008-12-17 15:25

作者: 根dom    時間: 2008-12-17 19:42

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-17 12:09 PM 發表
幾好feel 呀....~~:smile_40: :smile_40:
好feel呀??
坦白講, 一般啦
如果純粹講sex, 佢真係好吸引我
但講feel....坦白講, 我唔太鍾意佢的性格
作者: 根dom    時間: 2008-12-17 19:44

引用:
原帖由 亞波羅 於 2008-12-17 01:20 PM 發表

haha, 好鬼 hurt wor
hurt呀??我又唔係好覺得
有d野自己知自己事
不過我知道點樣取長補短咪得囉
作者: 根dom    時間: 2008-12-17 19:46

各位.....我同呢條女只係攪過一次
所以關於呢條女的事
我就冇咩再講黎引起大家性趣喇

不過我都仲有一兩條女的事
但同topic冇關係
你地想我繼續呢度講定開topic先
作者: weng_lll    時間: 2008-12-25 20:07

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)