188Channel

標題: 再與阿君會面。。。(Page 3, #32, 2009年首個見面報告,仲有好野預告) [打印本頁]

作者: godofgreyhound    時間: 2008-12-4 09:34     標題: 再與阿君會面。。。(Page 3, #32, 2009年首個見面報告,仲有好野預告)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: F1Help    時間: 2008-12-4 10:14

作者: godofgreyhound    時間: 2008-12-4 11:34

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-12-4 10:14 AM 發表
thank you c hing
我想問呢丹文同 Apple得唔得架
可否pm我個地址

thx
丹文樣子細粒,樣貌一般喇。
Apple 屬於大隻型。我就未試過,早前有c-Hing 話佢個波波係。。。faked 既
地址:自己找喇。
作者: andylauhk    時間: 2008-12-4 13:52

作者: ~leahdizon~    時間: 2008-12-4 14:24

作者: flashbee    時間: 2008-12-4 14:37

多謝長情樓主會佳人報告!
作者: hoshukanorman    時間: 2008-12-4 17:38     標題: 回覆 3# 的帖子

作者: 暗戰商人    時間: 2008-12-4 17:53

作者: ywkywkywk    時間: 2008-12-4 22:01

作者: newessence    時間: 2008-12-7 01:46     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: thomasleung    時間: 2008-12-8 13:46

作者: F1Help    時間: 2008-12-8 13:48

作者: godofgreyhound    時間: 2008-12-8 14:13

引用:
原帖由 thomasleung 於 2008-12-8 01:46 PM 發表

Can you PM me the name, address, and BG number of the SPA in Indonesia that you did, thanks a lot.
一間係叫 Delta Spa (有 fish spa, 有好多分店的)
唔好意思,我都找不到佢地既 homepage address

一間叫 My place (都係有好多分店的,i visited 3 times already)
3個w點myplacespa點com

BG number . . . 留待你自己發掘喇。。。

總之就。。。好平 !!!
作者: subsubwoofer    時間: 2008-12-8 14:41

作者: thomasleung    時間: 2008-12-9 09:30     標題: 回覆 13# 的帖子

作者: newessence    時間: 2008-12-9 22:33

作者: smanjoeho    時間: 2008-12-10 12:18

引用:
原帖由 godofgreyhound 於 2008-12-8 02:13 PM 發表

一間係叫 Delta Spa (有 fish spa, 有好多分店的)
唔好意思,我都找不到佢地既 homepage address

一間叫 My place (都係有好多分店的,i visited 3 times already)
3個w點myplacespa點com

BG number . ...
don't play la...
all of this spa not in hk ga ....
作者: loklok9    時間: 2008-12-10 20:38

作者: godofgreyhound    時間: 2008-12-11 08:21

引用:
原帖由 smanjoeho 於 2008-12-10 12:18 PM 發表

don't play la...
all of this spa not in hk ga ....
you are right . . . but please read the replies in detail . . .
a C-Hing asked me about the spa in "Indonesia" ar ma . . . ha ha . . .
someday when you @ Jakarta, may be you will find it . . . helpful !!! hor hor hor
作者: inknight    時間: 2008-12-11 09:51

作者: hong17c2000    時間: 2008-12-11 19:38

作者: 四月羊莊    時間: 2008-12-11 19:44

作者: newessence    時間: 2008-12-12 16:33

作者: inknight    時間: 2008-12-21 00:53

作者: newessence    時間: 2008-12-22 17:04

作者: newessence    時間: 2008-12-29 13:01

作者: godofgreyhound    時間: 2008-12-31 08:49

仲有C-Hing 記得我既 report,我剛從日本返來,下星期會約阿君,之後再同各位報告。HAPPY New Year everyone . . . 係喎,send 個新年短訊俾佢先。
作者: newessence    時間: 2008-12-31 19:25

作者: 大輸家    時間: 2009-1-1 01:37

作者: 刀劍合一    時間: 2009-1-2 16:36

作者: 米奇老祖    時間: 2009-1-2 23:43

多謝師兄分享 !!!
作者: godofgreyhound    時間: 2009-1-3 08:49

尋日放了半天假,帶埋少少日本手信出去老尖搵阿君。
3:00 打上去,Lily 接電話,我話我半個鐘後到,問阿君係咪到,佢話 Okay。咁叫佢 book 阿君。

你老闆,我上到去,阿君"上左鐘"喎。
叫丹文招呼我。
俾個黑面 Lily 睇,佢好識做,黎一個 hug hug 先。
係耳邊問雙飛好唔好,我無回應。

下午我竟然會行到出汗,所以沖個涼先。

Then . . . 90 mins 球賽開始。

我估接近完半場,上身按完,佢話推油喇。
我話上身唔駛推油,查下身就得。
開始無耐,有人開門入黎。。。
話:乜咁耐唔黎,等左你2年喇。
e.... 把聲咁熟既。。。
哈哈,原來係阿君。

我話,我特登係2009年第一個工作天上黎探你 ga . . .

雖然我趴在床,仍然伸手攬著佢,give her a kiss,當然抽下水喇。
佢問我雙飛好唔好,
我無得講話唔好喇嘛。。。(比著係你,你會唔會話唔好 ?)

都係吹水為主喇,問下點解咁耐唔黎,日本好唔好玩,等等。。。

結果,阿君射入全場唯一入球,1:0 完場,結束2009年首場比賽。

沖完涼,阿君係房等我,我亦比左手信佢。
臨走整多個 kiss 先走。

後記:
1。阿君同丹文應該會係農曆年期間返大陸
2。足H堂應該初八先啟市
3。埋單 Lily 細細聲同我講:smile_44: ,下星期一會有個 "妹妹仔" 返工喎 :smile_44: 。
(妹妹仔。。。:smile_14: 。。。what's that mean ???)

邊位師兄下個星期上去玩,唔該話我知個新"技師"係點 la。。。thanks) :smile_34:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)