188Channel

標題: 足H堂一問 [打印本頁]

作者: sexforgirl    時間: 2008-11-15 21:40     標題: 足H堂一問

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: warmmjs    時間: 2008-11-16 00:23     標題: foot

作者: warmmjs    時間: 2008-11-16 00:23     標題: foot message

作者: stevenyhy    時間: 2008-11-16 00:26

尖沙咀地鐵D2出口
作者: zonglai    時間: 2008-11-16 00:41

作者: lockeho    時間: 2008-11-16 00:50

作者: puffycute14    時間: 2008-11-16 18:27

作者: sexforgirl    時間: 2008-11-16 19:53

我今日玩左啦
先玩annie(唔知有無聽錯名,可能係amy)..
個樣有少少似泰妹..深眼框..瘦削面..
不過對野好大..對手差d渣唔晒..伸盡手掌先包得住..好重..墬就緊有架啦
玩到尾..佢不斷叫我玩雙飛..我話貴..佢話叫絛女入泥只比多次小費..唔使比鍾錢
咁我叫埋亞君..對野細d..不過都唔差..
兩絛女好似啜汽水咁啜我兩粒的..仲用絛利”發下發下”粒的..兩隻手..一個打飛機..一個r袋底..high死...佢兩個表現真係好狂..
268+100+100
作者: 富貴人    時間: 2008-11-17 03:56

作者: 磨爛席    時間: 2008-11-17 05:27

作者: godofgreyhound    時間: 2008-11-17 08:36

引用:
原帖由 sexforgirl 於 2008-11-16 07:53 PM 發表
我今日玩左啦
不過對野好大..對手差d渣唔晒..伸盡手掌先包得住..好重..墬就緊有架啦
玩到尾..佢不斷叫我玩雙 ...
我好耐無上去 loo . . . 唔知有個新黎叫 Annie tim . . . ha ha . . .
又幾抵玩 woh . . . 加埋 "呀君"都係多 $100 . . .
Well done . . .
搞到我心思思想去 tim . . . ha ha
作者: F1Help    時間: 2008-11-17 09:17

作者: sexforgirl    時間: 2008-11-17 10:28

F1 help
你去google查”足 堂 尖沙咀”試下
godofgreyhound .我覺得亞君塊太乾..麻麻地..但手勢真係好正同個樣好淫
作者: pqzm88    時間: 2008-11-17 12:05

引用:
原帖由 sexforgirl 於 2008-11-17 10:28 AM 發表
F1 help
你去google查”足 堂 尖沙咀”試下
godofgreyhound .我覺得亞君塊太乾..麻麻地..但手勢真係好正同個樣好淫
Ching 我覺得亞君塊太乾 ???? please advice
作者: pm769    時間: 2008-11-17 12:15

作者: pqzm88    時間: 2008-11-17 12:25

or possible 塊田 ??
作者: sexforgirl    時間: 2008-11-17 14:38

各位朋友.唔好意思
係塊面
唔知點解隻衰手打少左個面字..
作者: pqzm88    時間: 2008-11-17 15:02

but 手勢真係好正同個樣好淫 is ture :smile_40:
作者: F1Help    時間: 2008-11-17 16:36

作者: godofgreyhound    時間: 2008-11-17 17:49

引用:
原帖由 pqzm88 於 2008-11-17 03:02 PM 發表
but 手勢真係好正同個樣好淫 is ture :smile_40:
100% agree . . .
作者: F1Help    時間: 2008-11-17 17:52

作者: puffycute14    時間: 2008-11-17 23:49

作者: 晒爐高淫    時間: 2008-11-18 00:40

作者: pqzm88    時間: 2008-11-18 13:47

引用:
原帖由 sexforgirl 於 2008-11-16 07:53 PM 發表
我今日玩左啦
玩到尾..佢不斷叫我玩雙 ...
Try Annie yesterday.

對野好大 BUT seems fake  (I would said 90% fake) :smile_39: :smile_42:
Not my cup of tea
作者: F1Help    時間: 2008-11-18 13:55

作者: godofgreyhound    時間: 2008-11-18 14:32

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-18 01:55 PM 發表

唔係呀嘩~~~
即時扣哂分...冇興趣:smile_39:
me 2 me 2 . . . 都係"阿君"好 D . . .
作者: F1Help    時間: 2008-11-18 14:52

作者: pqzm88    時間: 2008-11-18 15:00

引用:
原帖由 godofgreyhound 於 2008-11-18 02:32 PM 發表

me 2 me 2 . . . 都係"阿君"好 D . . .
me too
作者: sexforgirl    時間: 2008-11-18 19:54

假野?唔係掛
幾好手感wor,同睇鬼妹四仔個d假波唔同..annie對野大得幾自然wor
如果真係假野..咁可能我渣得大波少..
作者: 超級健美狂    時間: 2008-11-18 22:27

作者: 超級健美狂    時間: 2008-11-19 21:52

作者: F1Help    時間: 2008-11-20 09:23

作者: inknight    時間: 2008-11-20 12:24

作者: 荃灣人    時間: 2008-11-20 14:11

作者: fact200    時間: 2008-11-20 18:20

作者: sexforgirl    時間: 2008-11-20 20:59

荃灣人.你話咩咁正呀

各位.我記得有另一個post,有ching提過佢搞過lily
我一次都未見過><
我上次問annie.佢話lily係無技師個陣先落場

作者: godofgreyhound    時間: 2008-11-21 08:31

引用:
原帖由 inknight 於 2008-11-20 12:24 PM 發表
I think godofgreyhound c-hing is the right person to answer our query. he knew most of Lily . Many Thanks.
ha ha ... thanks C-Hing . . .

Lily, right . . . unless ALL "Pilots" are working, or you really specify her, otherwise she wont serve 生客。
我知道,Lily 有同客人開456 的。She also asked me before . . .
Other "Pilots", i never heard about it, but for sure, I will 試探 "阿君" next time . . . even date her to go outside one night . . .
作者: F1Help    時間: 2008-11-21 08:33

作者: 超級健美狂    時間: 2008-11-21 16:52

作者: inknight    時間: 2008-11-22 01:13

作者: ET    時間: 2008-11-22 06:02

要同Lily開456,其實唔算太難,
只要你喺未推油之前就諗辦法搞佢,
仲主動除晒佢身上所有,
尤其係下身,
如果咁啱佢無親戚嚟,
佢都會問你:不如我哋造愛囉?

你答ok,佢就會去攞雨褸,
不過,謹記問清楚價錢,
費事玩完先至打死狗講價,
咁就大家都無癮!
作者: godofgreyhound    時間: 2008-11-22 12:40

引用:
原帖由 ET 於 2008-11-22 06:02 AM 發表
要同Lily開456,其實唔算太難,
只要你喺未推油之前就諗辦法搞佢,
仲主動除晒佢身上所有,
尤其係下身,
如果咁啱佢無親戚嚟,
佢都會問你:不如我哋造愛囉?

你答ok,佢就會去攞雨褸 ...
我未同過Lily開 456, or even 除晒佢 d 衫,but ja-ball-ball 就試過。
我無乜興趣係張 massage bed 開456,感覺唔知係點咁 :smile_13: 。
早前"阿君"同我講話間 shop 會買個張新既 massage table . . . 唔知到左未呢 ?
Any brothers know ???
作者: 超級健美狂    時間: 2008-11-22 16:11

作者: sexforgirl    時間: 2008-11-22 23:45

請問你地幾點上去架
我幾次都係十二點幾就去.太早.搞到未見過lily..真係好恨大家有得jar佢..我好羨慕
作者: tinhenry    時間: 2008-11-23 13:57

作者: inknight    時間: 2008-11-24 01:00

作者: godofgreyhound    時間: 2008-11-24 08:42

引用:
原帖由 inknight 於 2008-11-24 01:00 AM 發表
Godofgreyhound c-hing, 亞君可否456呢?? 因為這幾天會上去,我想問佢,但又不知點算,c-hing 有冇錦囊呢,謝謝!!
inknight c-hing, 亞君可唔可以 456,我真係唔知,而我自己都好想知,所以都打算呢個禮拜會一會佢。say 個 Hi la . . . 好耐無上去探班喇。正如其他c-hing 話齋,當你你見到亞君個"吟"樣 (唔想打個正字話我 honey :smile_30: ),你個膽自然會壯大 ga la . .
如果你開左 456,唔該 report report . . . . .
有好多 c-hing 等緊 . . .
作者: ykdeng0064    時間: 2008-11-24 12:09

引用:
原帖由 godofgreyhound 於 2008-11-24 08:42 AM 發表

inknight c-hing, 亞君可唔可以 456,我真係唔知,而我自己都好想知,所以都打算呢個禮拜會一會佢。say 個 Hi la . . . 好耐無上去探班喇。正如其他c-hing 話齋,當你你見到亞君個"吟"樣 (唔想打個正字話我 ho ...
我都等緊 . . .
作者: sexforgirl    時間: 2008-11-24 18:29

亞君個樣真係好鬼淫
上次叫佢入泥打飛機之ma(佢臨尾加入)
佢個樣真係七情上面
不過我都係搞lily多d
作者: 韋小達    時間: 2008-11-25 14:30

作者: inknight    時間: 2008-11-27 11:04

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)