188Channel

標題: 骨女成日要人簽多d小費, 我覺得好煩 [打印本頁]

作者: Thorca    時間: 2008-10-31 14:19     標題: 骨女成日要人簽多d小費, 我覺得好煩

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: stephent    時間: 2008-10-31 14:40

作者: hong17c2000    時間: 2008-10-31 14:42

作者: cacoke    時間: 2008-10-31 14:45

作者: ha-ha-ha    時間: 2008-10-31 14:45

作者: 濟癲    時間: 2008-10-31 14:47

作者: Thorca    時間: 2008-10-31 14:48

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-31 02:45 PM 發表
師兄無乜貨就少啲北上啦....來回車費都一百幾拾...何必呢??
小弟呢期o係香港無家可歸.....咪唯有返上大陸屋企.........
作者: ch_latour    時間: 2008-10-31 14:51

作者: p2100    時間: 2008-10-31 14:51

作者: canon123    時間: 2008-10-31 14:55

if she is good in service, I shall pay. otherwise, I am not going to pay
作者: 瀏覽器    時間: 2008-10-31 14:58

作者: IBN    時間: 2008-10-31 15:00

作者: Thorca    時間: 2008-10-31 15:01

引用:
原帖由 瀏覽器 於 2008-10-31 02:58 PM 發表
跳!我都試過比'd'骨妹索囉多'd'小費啦,老實講!當時'd'服務好,未手鬆'd',如果手骨又晤得,又成日發信息,講電話,重有偷鐘,真係!比條毛你咩!
最怕遇著呢d, 我而家都有d 斬腳指避沙蟲.....
如冇必要都唔去骨骨, 費事貼錢買難受..

(其實我以前無聊一個星期可以去按3 -4 次)
作者: Thorca    時間: 2008-10-31 15:02

引用:
原帖由 IBN 於 2008-10-31 03:00 PM 發表
人地比一二百係人地既事個個人玩法唔同,你無咩貨咪小啲玩囉!仲有好多ching比咁多小費係想下次有回報架,比多兩三次分分鐘溝咗返黎吊番十穫都補番數啦!唔係你講得咁偉大要改變世界架!
原來係咁, 我真係以為而家香港人變得咁有愛心, 咁有理想tim......
作者: 不求好人    時間: 2008-10-31 15:03

作者: Thorca    時間: 2008-10-31 15:10

引用:
原帖由 不求好人 於 2008-10-31 03:03 PM 發表

這樣子話人
冇所謂ge~~ 我下面都答左佢點解啦~~
作者: raymond88    時間: 2008-10-31 15:15

我唔認同小費比得多就係傻仔, 況且多不多並無標準, 自己覺得值得, 比得開心就得
作者: Knight88    時間: 2008-10-31 15:22

引用:
原帖由 IBN 於 2008-10-31 03:00 PM 發表
人地比一二百係人地既事個個人玩法唔同,你無咩貨咪小啲玩囉!仲有好多ching比咁多小費係想下次有回報架,比多兩三次分分鐘溝咗返黎吊番十穫都補番數啦!唔係你講得咁偉大要改變世界架!
咁溝唔到又點先, 實溝到呀.......... 依d咪叫做做壞晒個市law:smile_22:
作者: owl_2005    時間: 2008-10-31 15:25

作者: 一條淫棍    時間: 2008-10-31 15:25

作者: owl_2005    時間: 2008-10-31 15:27

作者: 禁區天使    時間: 2008-10-31 15:32

作者: Thorca    時間: 2008-10-31 15:33

加左少少野o係page 1~~
作者: jlai1001    時間: 2008-10-31 15:39

作者: bokyeh    時間: 2008-10-31 15:48

作者: 金田717    時間: 2008-10-31 15:58

作者: TTboy2004    時間: 2008-10-31 16:14

作者: Knight88    時間: 2008-10-31 16:26

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-10-31 03:25 PM 發表
開心又手鬆咪比多少少囉大家開心. 唔開心既咪比條毛佢加中指囉. 由頭到尾都無 ching 話一定要比小費. 都唔 x 明 d 人成日出 post 話我地成日比小費. 各位 dhing 北上都係尋開心啫 開心既咪洗多少少囉. 有咩問題啫 .不 ...
你好x窮都要比幾十, 唔x窮果d咪係要比一千幾百做貼士? 按你咁既標準(係指d場想鋸你幾多)黎講, d窮d既師兄以後咪唔x使上大陸按摩? 仲有為番d人仔紙水, 就絕對唔值得推祟 ~~ 比小d小費都唔得 ~~ 依一種錯誤既想法, ok就比下, 唔ok仲要老能馮指定動作比, 就係唔能掂:smile_22:
作者: Knight88    時間: 2008-10-31 16:32

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-10-31 03:27 PM 發表

ching ,說話又唔係咁講啦. 媒人都唔包生仔啦. 再者我就點都唔 x 信我一個人比幾十蚊小費會做 x 壞個市啦.
依家淨係得你一個人上大陸按骨咩?? 你睇下淨係論壇同埋過關有幾多bros先講啦, d窮d既師兄真係多得你唔少, thank you:smile_30:
作者: e4edwin    時間: 2008-10-31 16:55

作者: Thorca    時間: 2008-10-31 17:16

大家請溫和吹水(討論)

一百幾十豪唔豪其實個人意見啦~
我覺得係咯:smile_35:

同埋係唔係都一百幾十就嚇親人啦~ 你諗下d人平均都係千零蚊一個月...你一出手就人地十份一人工做tips...

你香港食飯見人俾成千蚊tips 你覺得係咪豪呢?
作者: wetgirl    時間: 2008-10-31 17:19

其實𠵱家D大場正骨妹在深圳月入高過D大學生,係高薪一族嚟架,不過就真係辛苦錢
作者: owl@tree    時間: 2008-10-31 17:31

作者: PUIII    時間: 2008-10-31 17:31

作者: mingbbq007    時間: 2008-10-31 17:49

作者: bokyeh    時間: 2008-10-31 18:05

作者: desmondfok1    時間: 2008-10-31 18:06     標題: reply 1

作者: 細路仔祥.    時間: 2008-10-31 18:11

作者: youngs    時間: 2008-10-31 18:26

作者: d21110011    時間: 2008-10-31 18:46

作者: 苦男仔    時間: 2008-10-31 18:50

作者: csl6677    時間: 2008-10-31 18:53

作者: dekechu    時間: 2008-10-31 18:55

作者: Song-1    時間: 2008-10-31 18:58

作者: 愛玩的人    時間: 2008-10-31 20:19

作者: cornpop    時間: 2008-10-31 20:26

作者: lovecivetcat    時間: 2008-10-31 21:45

引用:
原帖由 Thorca 於 2008-10-31 02:19 PM 發表
如題, 雖然佢地未試過開口同我講, 但從佢地ge眼神, 我feel 到佢地個心入面o係度講:
傻仔, 簽多d啦, 你地香港人唔係好鍾意扮豪扮有錢ge咩~

sorry, 我真係好窮, 亦都影衰晒咁多位香港師兄, 一般正骨, 就算條女好正 ...
咁得閒係度發勞蘇, 不如諗下點樣搵多d錢啦...哈哈
作者: 21年芝華士+冰    時間: 2008-10-31 21:51

作者: AHLC1398    時間: 2008-10-31 22:12

作者: lestermano    時間: 2008-11-1 01:34

作者: New-Guy    時間: 2008-11-1 01:41

作者: w118    時間: 2008-11-1 01:45

D bone gal very pk
always ask u how much u want to pay during massage
then if they feel u will pay little
they will keep annoying u
saying "we do not have basic salary, all rely on tips... at least give 50 la?"
作者: Rwan    時間: 2008-11-1 01:47

作者: toragaz    時間: 2008-11-1 01:52

鍾意比幾多咪幾多囉, 個個人身家唔同, 開心咪比多D囉, 又駛乜話人地做爛市:smile_39:
作者: lamorlam    時間: 2008-11-1 03:06

作者: Knight88    時間: 2008-11-1 10:49

引用:
原帖由 toragaz 於 2008-11-1 01:52 AM 發表
鍾意比幾多咪幾多囉, 個個人身家唔同, 開心咪比多D囉, 又駛乜話人地做爛市:smile_39:
如果唔開心又按得差又要搲爛腳, 咁都要義不容辭俾小費, 係咪on能79; 唔怪得知咁多師兄o係大陸成日俾女蝦! 不單只做爛市, 直程變相教壞曬d女! 第時正骨最低小費都要一二百大家就唔慌唔開心!:smile_22:
作者: Yeah仔    時間: 2008-11-1 20:33

作者: stevenwin    時間: 2008-11-1 21:49

作者: 3gp    時間: 2008-11-1 21:54

作者: 鐵甲威龍    時間: 2008-11-1 22:02

作者: koreansam    時間: 2008-11-1 23:58

俾一百幾十tips  包埋打飛机
作者: 81432026    時間: 2008-11-2 00:39

作者: 天真人    時間: 2008-11-2 04:39

作者: airflare    時間: 2008-11-2 15:08

作者: singleman    時間: 2008-11-2 15:16

作者: goodlife    時間: 2008-11-2 15:20

ching,我真系想問你,你想唔想老闆出多D人工俾你丫?
D骨女緊係想拎多D小費啦,唔通佢地會山長水遠出黎做義工?
人地俾多D小費就叫做爛市
咁你老闆出多D人工俾你咪又係做爛市,
其實人地俾幾多小費關你咩事丫,有事咪俾多D,冇錢咪俾少D囉
你理得人咁多姐:smile_45:
作者: 向西小王子    時間: 2008-11-2 15:36

作者: WoodyJenny    時間: 2008-11-2 15:40

作者: AHLC1398    時間: 2008-11-9 17:00

作者: 沙文    時間: 2008-11-9 17:17

作者: surperman    時間: 2008-11-9 18:01

作者: baby6769    時間: 2008-11-9 18:03

係囉~~~
作者: ajoshk    時間: 2008-11-9 23:00

作者: ninefinger    時間: 2008-11-9 23:20

作者: 中三T    時間: 2008-11-9 23:27

作者: skyboy    時間: 2008-11-10 03:44

作者: man778899    時間: 2008-11-10 03:50

完全技持ching理論 ...
所以我E家都唔去深圳cup正骨,,,,走遠D去CP....cup正骨..又唔使比小費...
勁正...手勢又好過深圳
推油及態度好過深圳任何一個場多多聲:smile_44: ...
作者: gsf1200s    時間: 2008-11-10 04:29

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)