188Channel

標題: qq女 前男朋介入 [打印本頁]

作者: louis2802    時間: 2008-10-21 19:03     標題: qq女 前男朋介入

作者: gogoaway    時間: 2008-10-21 19:16

作者: carco    時間: 2008-10-21 19:42

作者: cacoke    時間: 2008-10-21 19:47

作者: tomrit    時間: 2008-10-21 20:06

作者: 菜烏    時間: 2008-10-21 20:22

作者: ahcode    時間: 2008-10-21 20:41

作者: louis2802    時間: 2008-10-21 21:04

作者: openzoo    時間: 2008-10-21 21:24

作者: kenrickkyc    時間: 2008-10-21 21:31

哥哥仔, 條狗公手法都幾高明. 佢目標係你, 唔係條女
佢只不過係隔住條女黎玩鳩你. 用條女黎做籌碼去玩你, 明唔明?
對佢有乜好處? 無乜野架, 只係"我得不到, 都唔可以比你得到"
就好似D人丟梳化前會界爛佢一樣, 我就算丟左都唔比你執.

佢咁做, 係量你都唔捨得用返條女去玩返佢. 當然, 你係真心鐘意條女的話, 梗係唔好拎條女做棋啦. 你只有兩個做法, 第一就係留住條女個心. 呢個唔好問我, 你自己諗計仔. 第二就係玩鳩條狗公. 但係唔好隔條女, 係要矛頭直指咁去玩鳩佢. 當然, 無人叫你笨實到用自己真身去玩佢家嘛.  唔係要你去傷佢感情, 而要佢響你條女面前, 變成一個徹底不可信geh人.

作者: mtvong    時間: 2008-10-21 22:20

甘樣的女人 你認為真的可以同你過下半世咩 ??
米甘傻啦 !
作者: louis2802    時間: 2008-10-21 22:20

作者: louis2802    時間: 2008-10-21 22:27

作者: km101010    時間: 2008-10-21 22:48

作者: jimjim888    時間: 2008-10-21 23:27

作者: kenrickkyc    時間: 2008-10-21 23:49

引用:
原帖由 louis2802 於 2008-10-21 10:20 PM 發表

我可以點做呀
我知道那個男 是很了解那個女的性格
我以經在第一次留住qq女的心了
那個qq女給他解釋完 就什麼信他
忘記了之前他們的不開心事
首先, 你自己搞清楚條Q女為乜想同你一齊先? 係咪真係真心鐘意. 定係想搵個水泡呢? 呢個無人答到你. 得你同你個Q女知.
第二, 如果你條Q女唔係存心一腳蹅兩船的話, 佢都係笨實得好緊要. 好受手段, 只要你忍心耍耍手段, 無話唔得geh
第三, 條狗公對你條Q女肯定無心架喇. 一定唔係真心, 佢只係借條Q女玩鳩你.佢geh目標係你, 唔係條Q女

你玩唔玩鳩返條狗公都係其次. 最緊要你要比到條狗公知, 借條Q女係玩鳩唔到你geh.
比如話, 你主動同條Q女講, 叫佢呃條仔話同你散左, 然後同你發展地下情, 你仲要扮撚哂慘咁話, 只係想響佢背後默默咁關心佢. 我先假設呢條Q女唔係臭四, 我覺得佢好受手段. 首先, 佢可能即刻lum撚哂, 其實你都係用返條狗公D賤招jeh, 不過你要比佢淒美. 就算佢唔係即時lum撚哂你都無損失, 我都話, 條狗公geh目標係你. 當佢發覺你已經消失左, 就算佢搶返條女, 都因為搞鳩唔到你而變得無價值. 到時你又學下佢D狗公野, 響空間度春up一大堆廢話囉. 首先你要知道D妹妹仔心目中個所謂feel係乜. feel即係乜都唔係, 若即若離就至撚好feel. 狗公做台戲, 你台戲大過佢就no pro-ble-mo~
作者: 肥周仔    時間: 2008-10-21 23:54

作者: louis2802    時間: 2008-10-22 00:24

作者: gfoley    時間: 2008-10-22 00:29

作者: louis2802    時間: 2008-10-22 00:34

作者: coollla    時間: 2008-10-22 00:37

作者: salem10    時間: 2008-10-22 02:04

作者: cherry8788    時間: 2008-10-22 11:47

作者: CokeClassic    時間: 2008-10-22 12:04

作者: handsomehe    時間: 2008-10-22 12:44

作者: jaco8888    時間: 2008-10-22 12:53

作者: CokeClassic    時間: 2008-10-22 13:32

作者: hk520    時間: 2008-10-22 14:05

作者: people123456    時間: 2008-10-22 14:05

作者: lung007    時間: 2008-10-22 15:05

作者: mingkln    時間: 2008-10-22 15:21

其實很多師兄都在這裡告訴了你很多了,但是我同意有些師兄說的話,條女自己要選擇一個騙過他的人也不選你,放手吧,你也不可以一生一世的看著她,如果她明白那一個男人還是騙她,她也選,你可以怎樣,為她好不是只要她跟你的意思走,對嗎?放手吧!
作者: EternityCoke    時間: 2008-10-22 20:34

作者: anthonyyuen    時間: 2008-10-22 22:06

只求屌西
有咩所謂:smile_38:
作者: tc2502    時間: 2008-10-23 00:20

算啦Chiing..qq女的心根本唔係你度..無謂令到自已咁煩惱..放手啦..
好讓她選擇自已走的路

好似其它Ching話..女死女還在..放開她其實亦都是放過自已...
作者: 解碼    時間: 2008-10-23 00:36

作者: cosmo1    時間: 2008-10-23 15:51

作者: Artemis@ET    時間: 2008-10-23 17:49

作者: edward1628    時間: 2008-10-24 03:12

作者: dmy06    時間: 2008-10-24 14:08

作者: ericgood    時間: 2008-10-24 18:30

作者: louis2802    時間: 2008-10-24 18:34

作者: sam_samkg    時間: 2008-10-24 22:33

作者: calvinngg    時間: 2008-10-25 13:26

傻仔..............
作者: sunnyufo0127    時間: 2008-10-25 13:42     標題: 回覆 2# 的帖子

作者: 328hk    時間: 2008-10-25 16:50     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: CokeClassic    時間: 2008-10-25 21:43

作者: T-65    時間: 2008-10-26 00:41

作者: 苦男仔    時間: 2008-10-26 20:27

作者: dke    時間: 2008-10-27 00:28     標題: 回覆 2# 的帖子

i agree your comments
作者: toro^o^kuro    時間: 2008-10-27 16:46

作者: chuiming    時間: 2008-10-29 21:21

作者: wakoowakoo    時間: 2008-10-30 01:15

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)