188Channel

標題: 這樣是否正常 [打印本頁]

作者: KCF    時間: 2008-10-18 06:51     標題: 這樣是否正常

作者: tommy1601    時間: 2008-10-18 06:55

引用:
原帖由 KCF 於 2008-10-18 06:51 AM 發表
我10月17生日(琴晚)  拍左個半月拖既女朋友話幫我慶祝18歲生日 夜晚同佢吃完飯 行公園 之後上左我屋企 佢話今晚陪住我成晚 (中間太多野唔講,講返重點........ 唔知係唔係我同佢都飲左小小酒 大家都好興奮 我同佢一晚 ...
:smile_41::smile_41:.....會唔會d酒精影響令到bb仔充血赤赤地呀.....
作者: KCF    時間: 2008-10-18 07:00

作者: tommy1601    時間: 2008-10-18 07:05

引用:
原帖由 KCF 於 2008-10-18 07:00 AM 發表
但係到e加都仲係赤赤地 由其事去廁所既時候 特別赤會有一點痛 肚個位都有小小痛 會唔會係琴晚玩過火??
.....玩得過激都有可能呀,但會過一陣無事放心呀.....

咁要充足睡眠 wor.....
作者: KCF    時間: 2008-10-18 07:13

作者: tommy1601    時間: 2008-10-18 07:18

引用:
原帖由 KCF 於 2008-10-18 07:13 AM 發表
佢仲訓緊 去買定早餐比佢吃
.....一陣買早餐比佢吃咁好呀,好 sweet wor.....
作者: KCF    時間: 2008-10-18 07:23

作者: tommy1601    時間: 2008-10-18 07:31

引用:
原帖由 KCF 於 2008-10-18 07:23 AM 發表
^^ 女仔用黎錫丫嗎
.....緊係 la,鐘意咗女仔唔錫點得呀,一生一世 wor,祝你地幸福 la.....

唔講 la,88先.....
作者: jackjack55    時間: 2008-10-18 07:35

作者: jumboleung    時間: 2008-10-18 09:06

作者: tommy1601    時間: 2008-10-18 09:12

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-10-18 09:06 AM 發表
go to see doctor la.
.....好少事 wor,都要睇 doctor.....

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)