188Channel

標題: 瑜伽大師 (28-10-08更新至 ...6) [打印本頁]

作者: mastiff    時間: 2008-10-11 03:13     標題: 瑜伽大師 (28-10-08更新至 ...6)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: zambo    時間: 2008-10-11 08:47

作者: TANG.G.L    時間: 2008-10-11 10:58

作者: 1234ok    時間: 2008-10-11 11:07

作者: 46HKMan    時間: 2008-10-11 11:40

作者: 鬼神    時間: 2008-10-11 13:43

作者: mastiff    時間: 2008-10-11 16:25     標題: 瑜伽大師

瑜伽大師(2)

經過第一次的成功使我信心大增下一個目標是另一個學生Betty

Betty四十出頭,婚後養尊處優,保養得好好,望去只像三十,平日見佢好開朗,近日卻面露愁容,今日落堂後我叫佢留下。課室仍然播著柔和的瑜伽音樂,我同佢蓆地而坐,用好關懷的語氣地問:「有咩唔開心呀?近排見你好無mood」

我外型好平凡,五呎八,130磅,由於練瑜伽和生活正常,現在連白頭髮也沒有,老實的外表得到女學員的信任,對我無甚防範,「我發現我老公有外遇,我有想過和他離婚,但我因為太耐無做野,唔知可不可以重投社會,所以好煩。」Betty眼紅紅地答,我在他背部輕輕地掃了一下以示安慰,發現他沒有帶胸圍,由於他胸部唔大,所以上堂並無發覺。

「你還後生,要重新適應社會並唔困難,但最緊要個身體,無左健康甚麼也不用講,你看你現在的樣子......」我的手還在他背脊掃著。

「我而家是否很醜樣?」Betty好緊張地問。「當然唔係,不過就少左以往的朝氣和笑容,面上還泛起d灰氣。」「咁點算呀師傅」「唔緊要,等我幫你check check」

我走去將門鎖上,回頭叫Betty仰臥,我好溫柔地按壓佢腹部,然後慢慢拉低條褲,Betty喊住:「師傅你做咩呀?」我不徐不疾地回答:「我要聞下你陰部,看看你有沒有暗病。」其實我亂咁up,「唔!有少少酸味。」

「嚴重嗎?」Betty有d驚,我故技重施對佢話:「拿,我而家係你喱度(指下陰)過d氣入去,醫你d婦女病。」Betty乖乖咁訓響度畀我魚肉,跟住我在他頭頸按摩一輪,Betty十分受落,身體十分鬆弛,我順勢摸佢乳房,佢再沒有反抗,只是閉著眼享受,Betty乳房不大,34B左右,但很堅挺,我把他的汗衫退去,小小的乳頭已突起,我輕輕地揉搓,Betty呼吸開始急速,雙腿不停在交义著,見佢開始有反應,我突然停下來,看看手錶,差不多要交場,便向Betty說:「今天到此為止,下次找個靜d的地方,才同你徹底治療。」

多謝師傅不如我請你食飯多謝你咁關心我。」Betty著番衫便離開去福臨食翅又食又

作者: hungpokhin    時間: 2008-10-11 23:01

作者: mastiff    時間: 2008-10-12 00:53     標題: 瑜伽大師

瑜伽大師(3)

由於老婆沒有性需要,我樂得不用交功課,放心在外面偷食,另外,亦由於工作時間不固定,就算午出夜歸,都不會引起老婆懷疑,間中我會送點小禮物給他,把他氹得不知幾開心

如是者同AmyBetty發生了幾次關係,他們也不知被我侵犯左,反而因為得到我的滋潤,果真得到良好的效果,Amy條腰修了兩吋,Betty亦再露笑顏,精神奕奕開展佢新的一頁。

Cat係我新收的學生,三十五、六歲,束著一頭馬尾,架著副黑色粗框眼鏡,如果唔係近來興番喱類眼鏡,他十足十以前d老姑婆訓導主任,他在一間工廠做會計,其實佢個樣唔差,但仍然是單身,連男朋友都沒有。

今天放學後在街角看見阿Cat踎在係度,於是立即上前問佢有咩唔妥,佢話今日姨媽到加上沒有吃午餐,所以有少少暈,於是我扶佢上的士送回佢家,佢係黃埔租住一個四百呎的單位,一個人住尚算企理,我扶佢埋沙發坐下來,然後入廚房倒了杯鮮奶界佢,佢問:「有沒有三聚氰胺架?」「靚妹(對我黎講),得半條人命,仲識講笑。」我笑答,佢喝了半杯奶,捱在沙發休息,我幫佢按摩肩頸同頭,佢登時舒服不少,精神過來說:「多謝張sir」「唔洗客氣,係呢阿Cat,你係唔係身體一向都好虛弱,見你手腳咁冰冷。」「係呀,因為父母好早就離開左,我一個人住,無人照顧,湯水又唔多, 所以好渣,成日都病。」

「咁牙,你想唔想學d密宗瑜伽,改善一下身體」我正經地問。

「當然想啦,不過我啱啱玩瑜伽,唔知做唔做得到」

「哦,喱種同傳統瑜伽唔同,係要一男一女練,先至產生陰陽調和的效果。」

見佢有d疑惑我說:「唔緊要你諗諗先我趕時間走先,你休息下。」

師傅電話傳來阿Cat把聲「今晚得唔得閒,我想你.....幫下我。」

「今晚牙?........(故作考慮)OK,無問題,幾點呀?」七點三我上到佢屋企。

「食飯未呀?」我好巷地問,「仲未,有問題嗎?」

「No No,未食就啱喇,空肚練會較好」我故作專業地答。

「你先將外衣服脫去,瞓上床盡量放鬆身體」我吩咐阿Cat。

單看阿Cat外表,不會想到他竟會著這樣Sexy的Lace內衣,我當堂有少許生理反應,為左唔畀阿Cat看出我企圖,我叫佢轉俯臥,我從運動背包拿出一張我錄製的瑜伽音樂CD,插入房內的Mini Hi-Fi播著,再點著一種從印度帶回來的催情香氛,然後將室內光線調暗,我脫去身上衣服,因為佢背向我,所以並未察覺。

我首先用按摩油同阿Cat推拿頸背,等佢放鬆肌肉後問:「可唔可以將胸圍個扣打開,等方便進行」佢沒有答只是「唔」了一聲,就這樣便半裸任我摸,從側面望,阿Cat胸部十分豐滿,再按一陣,我又問可否將內褲也脫去,他起先沒有回答,後來輕輕點了點頭,去除了最後屏障,我叫他翻轉身體,並說:「要開始發功喇」他有點怕醜,我說:「如果你怕尷尬便把眼睛合上」

佢好乖咁躺在床上,我不停刺激佢胸脯和小穴,個gap開始濕潤起來,我亦準備好,慢慢將陰莖推進,但前路十分崎嶇,久久不能插入,原來阿Cat仍是老處,心有不忍,還是留畀佢日後老公,於是停了下來,只在他身體按摩了一會,便對他說:「今日到此為止」從阿Cat眼神看到他有些迷茫,臨走前我給了阿Cat一樽在屈人士買的多種維他命丸,叫佢依時服用。

「唔知你收幾多錢呢...師傅」阿Cat輕聲地說,「見同你咁有緣,今次唔會收費」阿 Cat高興地送我出門。

在樓下深深吸了一口帶有海水味的空氣,今天又做了一件好事。

作者: diy    時間: 2008-10-12 03:02

thank you!
作者: knnnnstar    時間: 2008-10-12 21:19

作者: ctchua88    時間: 2008-10-12 23:30

作者: ykdeng0064    時間: 2008-10-13 04:04

請兄台再貼更多,真系好看 .........
作者: 1234ok    時間: 2008-10-13 09:25

作者: 46HKMan    時間: 2008-10-13 14:35

作者: starbaby    時間: 2008-10-13 15:34     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: van33    時間: 2008-10-13 16:39

thanks ...
作者: mastiff    時間: 2008-10-14 01:56     標題: 瑜伽大師

瑜伽大師(4)

老婆見我經常夜歸勸說:「你退左休仲好似忙過以前屋企又唔係等錢開飯你份長糧足夠生活開支唔好咁辛苦啦老公」我辯說:「唉老婆!你有所不知,我份強積金全屬高風險,而家金融海嘯都唔知衰幾耐,隨時份強積金渣都無得剩,襯仲有心有力(包括性),搵得幾多得幾多(囡)」如是者,我繼續風流快活。

無見你一排肥左又靚左喎我在地鐵遇見Dior。「張Sir,咁啱呀,乜我肥左好多咩?」Dior緊張地問。

Dior係我以前教過一陣子的學生,佢三十出頭,化妝同打扮都好冶艷 ,被一個有婦之夫包養,聽個名都知佢崇尚物資生活,廿零歲時在地產發展公司做秘書,被老板睇中做左全職情婦,在太古買左個單位,由於無所事事,在私人會所跟我學左幾個月,唔知點解後來退左學?由於佢都幾索,我都好有印象,有幸今日竟然重遇,Dior問:「得唔得閒飲杯野」我求之不得,於是去左半島Tea。

「近排忙d咩呀?」我問。

「悶到發慌,我男友最近少左搵我,都唔知攪乜」Dior呻到樹葉都落。

「想唔想縛住你Boy friend呀?」我打蛇隨棍上。

「梗係想啦,你真係要教教我呀」

「無問題,但你要完全信任我,但千萬唔好畀第二個知,OK?」

埋單後各自離去。.....

.....星期日中午我帶埋d道具去到Dior屋企通常星期日係 family day佢條佬多數陪老婆仔女一定唔會上來加上最近失寵所以約左今日進門後見佢還睡眼惺忪,性感睡衣下隱約見到一雙富彈性的乳房。

Dior梳洗完後,加被上睡袍坐在我身傍,身上傳來陣陣濃烈的名貴香水氣味,「究竟點jack?有咩計?」Dior問。「唔洗心急,等我擺完個陣,再慢慢同你.....」

我對風水有少少研究我用石春小植物風鈴之類等道具幫佢擺個桃花陣然後教佢播放柔和音樂、點燃催情香氛用紅絲巾改變房內光線。一切就緒後,「為左試下work唔work,拿Dior,做人做到底,我畀你做實驗品,你當我係你隻佬,睇下仲有乜可以改善」我說。

Dior果然專業二話不說便脫去睡袍當正我係男朋友又攬又鍚上到床主動除衫除褲好快大家一絲不掛Dior身材好靚樣又冶艷真係二奶的好材料但論到騎功就有好大改善的空間在我悉心的調教下將瑜伽的式子融入其中登時增加不少樂趣視覺同肉體的刺激大大提高我樂得慢慢享受

highDior喊道真係未諗過做愛可以咁師傅我做成點呀?」
我仍然回味著說:「唔!Not bad,不過你太耐無做瑜伽,筋骨有d緊,練習多d應該好好多」

「咁...麻煩師傅多加指教」Dior求我說。

「見係你咋,好啦」我暗笑。

臨走時Dior奉上利是一封....又食又

*
*
*
*
*

我真係好enjoy喱份工,除了滿足性欲望,搵錢之餘又幫到人,何樂而不為。

為左進一步拓展事業,我決定增值自己,同老婆請了三個月假,再到印度拜師學藝,鑽研更多性愛技巧,回來服務大家。

作者: madmadfish    時間: 2008-10-14 17:30

作者: Edwin_kean    時間: 2008-10-15 14:24

作者: ming658209    時間: 2008-10-15 14:36

作者: hli9    時間: 2008-10-15 18:48

正呀....等係update
作者: Chartersurveyor    時間: 2008-10-16 13:02     標題: updated please

updated please
作者: mastiff    時間: 2008-10-17 17:14     標題: 瑜伽大師(5)

瑜伽大師(5)

印度的歷史不亞於中國,性文化更是博大精深,經過三個月的尋尋覓覓,總算學到一點皮毛,還搜羅了不少性學寶鑑和用品,今次真是不枉此行。

剛踏出回港大堂便遇上學員Ella,佢咁啱去完歐洲shopping,拖著大包小包的戰利品,我把我的背囊放在佢行李車,幫佢推去的士站,佢同我講在意大利被打荷包,好在將證件和錢分開放,才不致流落異鄉,但就扭親條腿,「張sir,有沒有辦法幫我攪攪?」Ella义著條小蠻腰問,為了穩陣起見,我建議佢:「你先去搵醫生check check,如果無大問題,我看看可唔可以用瑜伽幫幫你。」交換電話後便各自離去。

返到屋企,老婆已煮好晚飯等我,由於太耐無食住家飯,尤其那啖老火湯,令人回味再回味,今餐好滿足,飯後我對老婆說:「有d手信送畀你,拿,乖乖地洗乾淨,“擎”乾水等我」老婆暗笑著回答:「蠱蠱怪怪,費事睬你」然後走進浴室。

我從背囊攞出一枝秘製香氛油,倒了少許在香氛座內燃點,再在床上鋪了大毛巾,柔和的音樂自然少不了,老婆從浴室出來時已明白我心意,我把一條印度買回來十分精緻的金鍊掛在佢頸項,老婆以輕輕一吻作回報,我溫柔地脫去他的睡衣,熟悉的胴體又再度呈現,雖然沒有新鮮的感覺,我叫老婆俯臥在毛巾上,倒了少許按摩油在手心搓到有少少發熱,然後由頭至腳開始按摩,藥力浸透入皮膚內,在我手口不斷刺激下,好久沒有性生活的他開始動情,渴望我的進駐,我把塗上KY的陰莖慢慢插入,忽然勾起不少以往美好的回憶,兩公婆相擁著渡過美好的一夜。

幾日後,Ella call我話check完沒有大問題,但股骨附近還隱隱作痛,我約佢課後到會所找我,事前我已向會所book多一小時。Ella係一個很會打扮的時代女性,而且懂得享受生活,每年都會外遊散心,三十多歲仍未想被婚姻束縛,他說好enjoy被追求的感覺。Ella喜歡著名牌,但一d都不覺庸俗,配搭舒服又自然,加上美好的身型,叫人不禁看多兩眼。

我問:「你介唔介意畀我睇下你整親邊度」佢指一下右股,「唔,但最好除低條裙畀我睇真d」我一再要求,Ella背著我將裙退下,丁字褲下沒有多餘的肉,「啊!是否這裡」我輕按帶瘀的部分說,「就是這裡」Ella答得有點怕羞,我攞了樽秘製藥油出來幫佢推揉患處,「唔想弄髒你的名貴內褲,不如除去」我藉故要求,Ella猶疑片刻後,才慢慢將內褲退去,我從後面細心欣賞,他優雅的動作令我屏然心動,「如果覺痛就出聲吧」我開始在股部搓揉,「覺唔覺有d熱」「有一點」「那就對,藥力開始發揮作用。拿,現在要配合埋動作,你轉過來」我扶著Ella要他將右腳提起,再重覆了數次,「現在好點沒有?」我問,「好像鬆了點」「好,我再教你兩個瑜伽式子,對你會有幫助」。

由於事先我將空調溫度較高,並點燃了香氛,Ella身體開始發熱,我辯稱這裡空調有d問題,叫佢將外套除去,現在只除剩個Bra,Lace下還隱約見到粉色的乳頭,我走到他背後藉糾正姿勢,用我半硬的肉棒摩擦佢臀部。我在他耳背輕輕地吹氣,手開始在他身上遊走,感覺到乳尖發硬,再探探小穴,愛液緩緩流下,還等甚麼,將Ella橫放在地蓆上,脫去不需要的衣物後,我提著陰莖輕輕放進那修剪得十分整齊的陰戶,為了不弄傷他,我盡量保持溫柔的力度前進,沒有聲嘶力竭的叫床聲,反而方便在這裡行事,最後我在他肚皮上射精。

「患處有沒有見痛」我關切地問。

Ella伸了伸腿答道:「完全唔覺得痛,多謝張Sir」

心想咁都得

作者: zambo    時間: 2008-10-17 18:56

作者: wolf132    時間: 2008-10-17 20:49     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: tknltp    時間: 2008-10-18 01:27

作者: fc_fc    時間: 2008-10-18 02:24

作者: joeychoyee    時間: 2008-10-18 12:59

好正呀 快d出新啦
作者: kaiwaikk    時間: 2008-10-18 17:30

作者: bbbyu    時間: 2008-10-21 07:19

作者: schiu9999    時間: 2008-10-21 17:07

作者: 大怪人    時間: 2008-10-22 01:44

作者: bkwong    時間: 2008-10-22 21:20

so funny !!!
thanks so much for your sharing!!!
作者: KFC_1225    時間: 2008-10-23 18:30

作者: jjking1    時間: 2008-10-24 17:43

作者: mastiff    時間: 2008-10-28 21:35     標題: 瑜伽大師

瑜伽大師(6)

自從和老婆恢復性生活後,可能係出於補償,外出偷食少了,把精力都放在他身上,以我自己的來說,始終感情生較肉慾重要。

不過,這段日子並不長久,有一日老婆在會所焗桑拿時,不幸心臟病發去世,突然失去老伴使我十分我傷心,不能集中精神工作,唯有揾Fanny暫代我的課堂,我趁這段時間辦理老婆的身後事,然後到泰國散散心,因為那裏留下我和老婆很多美好的回憶。

Fanny係我早期的學生,三十六歲,早幾年老公交通意外離去,留下一筆可觀的遺產,不愁衣食,最近還考到瑜伽導師的証書。回來後約了Fanny吃晚飯,我送了一個紅寶石耳環給他,多謝他的幫忙,他輕握著我的手,以過來人的身分來安慰我,給我心靈上很大的支持,飯後他提議去唱K,我亦不好意思推辭。

我們在一間很小的K房坐下來,他點了一些時下流行歌曲,但我一點也不懂,唯有坐在一旁聽他表演,他雖然外貌平凡,但白滑的皮膚流露着高雅的氣質,歌聲還十分動聽,我邊喝著啤酒邊欣賞。「唔好淨係聽我唱啦,你想唱乜嘢歌?我幫你點。」Fanny嬌聲地說,我答佢﹕「我唔係好識唱歌,你唱得咁好聽,我係度聽得喇。」「唔好咁悶啦,不如我地玩大話骰。」Fanny提議。

我地半打又半打的喝着,好快便到訂,埋單後,我扶着佢腳步浮浮咁返佢屋企,入屋後,Fanny主動地攬住我,一不留神,兩個人倒在沙發上,他騎在我身上,四目交投,只能感到對方的鼻息,四片嘴唇自然地合在一起,佢條脷慢慢地鑽入我口內,口水開始互相交換着,我的手亦不閒下來,伸入他的衣服內,撫摸着佢柔滑的背脊,趁佢坐起來時,我順勢將佢件衫退去,由於Fanny都係練瑜伽,身體沒有多餘的脂肪,胸部仍然富有彈性,佢引領我入睡房,溫柔地脫去我的衣物,跪下來含着我的寳貝,很快我便進入狀態,我抱起Fanny橫放床上,除去他身上剩餘的衣服,撫摸每一寸肌膚,桃源開始泛濫,於昰我提槍上馬,直插花心,我抬起Fanny雙腳放在我膀頭,使我插得更深入,高潮浪接浪,Fanny來一個鯉魚翻身,反客為主,腰枝有節奏地前後廝磨,每一下都吸啜着我的靈魂,不知做了多久,精液隨著Fanny的一下尖叫聲噴射入他體內,自此一役,Fanny不單是我工作上的拍檔,更是我床上的好對手。
作者: maxpun    時間: 2008-10-29 01:31

作者: kenji_t    時間: 2008-10-29 16:29

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)