188Channel

標題: <廣東話連載>脅迫校園 - 第七集更新於7/11, P.9 [打印本頁]

作者: penismann    時間: 2008-10-8 21:11     標題: <廣東話連載>脅迫校園 - 第七集更新於7/11, P.9

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: bus佬    時間: 2008-10-8 21:46

作者: midea168    時間: 2008-10-8 22:11

作者: bt_fun    時間: 2008-10-8 22:38

作者: 忠雯    時間: 2008-10-8 23:20

支持原創!努力以赴
作者: iamwhat    時間: 2008-10-9 00:09

作者: mich1694    時間: 2008-10-9 00:20

開局不錯!吸引到人追落去!期待續集。
作者: 迪比阿路    時間: 2008-10-9 00:45

作者: Falconeyes    時間: 2008-10-9 02:26

作者: 我行我素    時間: 2008-10-9 03:05

sounds nice!!
作者: savio6xx    時間: 2008-10-9 03:52

作者: yp4    時間: 2008-10-9 03:55

作者: bancheung    時間: 2008-10-9 10:06

作者: kk569    時間: 2008-10-9 12:21

作者: mastiff    時間: 2008-10-9 14:28

Who will be the next one? Mandy?
作者: kerorokei    時間: 2008-10-9 14:29

好心急!!快啲出下一章啦!!
作者: cp太古    時間: 2008-10-9 16:50

作者: manchesterd    時間: 2008-10-9 17:53

good post:smile_40:  快啲出下一章啦
作者: phillips007    時間: 2008-10-9 19:06

作者: american1234    時間: 2008-10-9 20:53

快d 出野啦 c hing
十仆
作者: diorshaney    時間: 2008-10-9 22:52

thank you for sharing "
作者: bhdarling    時間: 2008-10-9 23:44

正呀.....好文......快D出下一集..
作者: 伯符    時間: 2008-10-10 00:08

作者: penismann    時間: 2008-10-10 00:55

()
Katy今年三十出頭,早兩年先結婚。呢條人妻好鬼正嫁!斯斯文文眼大大面尖尖,有幾分韓星韓佳人。佢未嫁嗰陣成校嘅雄性物體已經對佢流晒口水同精水。婚後Katy就更正,新婚少婦風韻出晒嚟,加上佢貼身suit嘅裝扮,行起路時姿態撩人…我都計唔到有幾多次諗住佢嚟打飛機呀!

真係估唔到呢條咁正嘅人妻會同校長條老淫棍有路…咦?咁其他嘅片,會唔會全部都係Miss鄭呢?

之後嗰十幾段片,女主角全都係Katy,而片頭幾段都係偷拍嘅,佢好明顯毫不知情。從片中兩人斷斷續續嘅對話,我大致明白Katy點解會俾個核突佬搞 Miss原來同佢老公炒股票賴咗嘢,重爭落財仔一大筆,其後校長借錢俾佢拆掂,而代價就係要Katy同佢上床。

起初,可以見到Katy係唔多情願嘅,但校長呢個仆街真係好嘢!喺佢手口並用下,Katy好快就俾玩到嬌喘連連兼反晒眼。可惜呢幾段片都係偷拍,鏡頭固定咗,如果可以嚟個close up一定睇到條正人妻濕Qgap gap

每當校長猛轟Katy時,佢就邊叫邊喊,重自言自語同佢老公say sorry。唉,炒乜鬼股票吖!貪心!依家搞到要俾條老淫蟲玩…我真係睇到有啲心酸。

再睇落去,應該係比較近期片,Katy好似已經俾校長調教到聽聽話話,而且表現重開放咗唔少。佢一邊同校長扑,一邊講啲我無諗過會出自Katy把口淫聲浪語。

之後片更激!事發地點依然校長室,呢次鏡頭唔係固定,似乎係校長用手住部機嚟拍。Katy都好清楚自己被拍入鏡頭,不過就好似好high口就話唔好,但手一件一件將自己啲衫除落嚟。

「妳條臭西!為人師表拍埋呢…妳已經係人哋老婆啦!重甘心俾第二個男人扑,妳睇下妳幾賤?哈哈哈」校長個仆街,威迫哋老婆同佢搞嘢不突止,重講理啲嘅說話羞辱Katy,佢都算係人渣嘞!
作者: penismann    時間: 2008-10-10 00:57

Katy頭茸茸忍受住校長羞辱,而我亦留意到佢乳尖上兩粒提子已經充血發硬同曉起咗喇。

「妳過嚟對住鏡頭,就當妳老公睇住妳依家個賤樣。妳同佢講,話妳點樣俾其他男人玩…話自己係隻係男人都上得嘅臭雞!重有,擘大妳雙腳,係鏡頭前掰開妳隻淫gap…」

估唔到Katy真係聽話,佢走到鏡頭前面痞底,用手指分開左右兩邊肉唇,將佢神秘地帶展現鏡頭前。

「啊…老公…你又短又幼肉棒已經滿足唔到我喇…每日我都要校長狼牙嘅慰藉…重有啊!班上面男學生都用鹹鹹濕濕嘅眼神望住我,個個都好似想強姦我…依家諗起個窿窿都濕晒呀…我日頭就做老師,夜晚就去做雞,晚晚都俾陌生男人姦淫…啊!我唔得喇…校長主人,你快啲俾我啦…用你嘅大肉棒充實我…」

平日嚴肅端莊Miss鄭,原來私底下係淫亂嘅…佢同校長簡直係天生一對姦夫淫婦。

之後片段,見到Katy越來越沉迷於性愛之中,佢甚至開始同校長玩起SM。呢條人妻真係姣到爆!乜嘢口交吞精、繩索綑綁、浣腸肛交、潮吹灌水、滴蠟鞭打等都駕輕就熟…呢刻Katy真係重賤過啲雞呀!

跟住我就諗,Katy玩到咁癲,佢返到屋企點同老公解釋身上嘅瘀痕呢?如果老公知道自己老婆嚮出面俾其他男人當咁玩,會唔會激到嘔血?或者會玩埋一份?

睇到Katy校長嘅真人騷,我下面已經扯到行,我好自然咁拉底拉鏈攞條周周出嚟玩。我邊玩邊諗,究竟點利用呢不可告人秘密去乘機上呢個索爆人妻

待續…

作者: HARRYIP    時間: 2008-10-10 01:19

作者: mich1694    時間: 2008-10-10 01:30

good! support. waiting for part 3.
作者: ↖她不准我哭↗    時間: 2008-10-10 01:33

作者: savio6xx    時間: 2008-10-10 02:38

作者: jerry927    時間: 2008-10-10 04:04

作者: bus佬    時間: 2008-10-10 07:21

作者: stevewoo    時間: 2008-10-10 07:29

Thanks for share
作者: alb    時間: 2008-10-10 08:09

作者: kk569    時間: 2008-10-10 11:44

作者: .ir    時間: 2008-10-10 20:08

作者: bt_fun    時間: 2008-10-10 22:57

作者: bigkin99    時間: 2008-10-11 00:36

作者: iamwhat    時間: 2008-10-11 01:07

作者: pk9仔    時間: 2008-10-11 01:16

作者: kenchow1999    時間: 2008-10-11 03:06     標題: good work

作者: cwk429    時間: 2008-10-11 04:36

作者: oldcake10    時間: 2008-10-11 05:54

作者: penismann    時間: 2008-10-11 15:39

()
唔經唔覺我已經睇晒十幾K字頭嘅片,跟住我就開Y字頭嘅viedo嚟睇。片中環境都係校長室,不過女主角已經唔係Katy,而係一個著住校服嘅學生妺!

「校長呢隻禽獸!!估唔到連自己啲學生都搞!!」呢個時候我已經見到個學生妺個樣,我認得呢條個妹妹好似讀中七嘅,但名就唔記得!印像中條靚妹樣串串wetlook,但個樣生得幾嫩幾索,又生得高喎,我估佢有五尺九。呢啲女,大個咗肯定溝死仔。

從片中兩人嘅對話,原來校長又係玩脅迫。件事大致係條靚妹嚮網上援交,但就俾校長知道(話唔定係條老嘢揾援交時撞正條靚妹),之後唔駛講,大家都估到條學生妹下場係點喇!

起初嘅片段,條靚妹係半推半就俾校長玩嘅。但之後嗰啲片,靚妹表現得越來越放,重識迎合校長嘅動作。呢陣我真係開始佩服校長,點解係女都俾佢調教到聽聽話話?

至於條靚妹嘅身材就無Katy咁勁,其實Katy都唔算大波,我估大約33BC左右,但畢竟條靚妹只係個剛發育好十零歲細路女,對竹筍波一隻手都渣得晒。

不過條靚妹「青澀」嘅身型又唔係一無事處嘅…由於佢生得高,對44嘅長腿又白又slim,同埋胸前兩粒pink色菩提細細粒比起Katy瘀瘀黑黑嘅大乳暈就靚得多喇。

Katy成身都充滿少婦成熟韻味,靚妹就青春無敵,呢啲未叫各有所長囉!

靚妹啲片無Katy咁多,但剌激同淫賤程度俾Katy嗰啲有過之而無不及。當中有段片,靚妹雙手被反綁,但就用女上男下姿勢坐嚮坐凳上校長身上。衰女個樣又狼又姣又饑渴,一邊狂磨,一邊嗌到拆天話:「校長Uncle你用盡力屌我啦!我係個天生淫娃,生出嚟就注定俾男人扑!你唔駛鍚住我呢個細姪女嫁…」

「我嘅寶貝乖乖女,妳想Uncle屌妳邊度呀?西窿定屎眼?」

「是但啦!我真係頂唔順喇!我下面濕淋淋好辛苦呀!」條靚妹簡直不知廉恥。

校長扶正佢粗長嘅周周,對準靚妹嘅蜜穴一下盡根而入。條靚妹high到「吖」一聲大叫咗出嚟。跟住校長用食指捅入條靚妹個ass hole度,勾挖佢幼嫩嘅直腸壁。校長雙重攻擊下,靚妹興奮到兩眼返白、口水失控猛流。

「啊啊啊啊…唔、唔得喇!我真係唔得喇…嗚啊啊…」經過校長猛力衝擊十幾分鐘,條靚妹已陷入崩潰狀態。佢下身失控痙攣,西水好似開水喉一樣狂噴出嚟。

睇到呢度,我條水龍頭亦同靚妹一樣失控痙攣,億萬新鮮熱辣嘅子孫忍唔住狂噴出嚟嘞。

-待續-
作者: savio6xx    時間: 2008-10-11 22:48

作者: 花生    時間: 2008-10-11 23:15

引用:
原帖由 savio6xx 於 2008-10-11 10:48 PM 發表
校長發達啦!索爆miss再加個長腳學生妹!
正就正!第一集詳細好多!2一3既過程好似寫大剛甘!似乎吾夠詳細!似係索引!
太短未到高潮己...待續!:smile_27:
支持你下篇!:smile_38:
冇錯冇錯:smile_47: :smile_47:
作者: mich1694    時間: 2008-10-11 23:50

support, good story. i like it.
作者: iamwhat    時間: 2008-10-12 00:30

作者: diorshaney    時間: 2008-10-12 18:06

THANK YOU FOR SHARING AR
作者: thomas014    時間: 2008-10-12 19:14

期代下一章的來臨:smile_15:
作者: bt_fun    時間: 2008-10-12 23:10

作者: ctchua88    時間: 2008-10-12 23:25

作者: 18abc    時間: 2008-10-13 15:38

好好睇呀!!!!!!
作者: 12d3    時間: 2008-10-13 16:34

作者: bhdarling    時間: 2008-10-13 16:49

0唔.......可以ge 話詳盡點啦....例如衣著咁啦..
作者: blackberry    時間: 2008-10-13 17:41

作者: 呀德    時間: 2008-10-16 02:08

作者: dcfo    時間: 2008-10-16 10:51

作者: lwcpaul    時間: 2008-10-16 13:38

作者: penismann    時間: 2008-10-16 16:24

()

我再三檢視晒所有嘅片,女主角除Katy同條靚妹外再無其他女嘞!當中Katy有十六段而靚妹就有五段。嗰晚,我喱埋喺房欣賞校長同兩條索女嘅「傾情演出」,打飛機打到斷J咁劑呀!

第二朝我返到學校,成朝個腦入面全係Katy同靚妹嘅淫亂畫面,過咗第一節小息,我個內線嚮起。

「喂,早晨…請問你係咪ITKen呀?

「啊…係呀…」咦?點解把聲咁熟嘅?

「我係Katy呀,即係教英文嗰個Miss…」

我聽到電話筒都差啲跌埋,我聲震震問:「呀Miss…妳揾我…有乜事呀?係咪電腦有…問題?

「係呀,部電腦都唔知搞乜鬼…你可唔可以嚟幫我睇下?

「妳等等,我即刻過嚟。」我拿拿淋收線,跟住直奔教員室。入到去,我就見到Katy喺自己位度,佢一見我就笑笑口向我揚手打招呼。

「亞Ken,呢次真係麻煩晒你喇!Katy眼瞇瞇同我講。佢今日將一頭長髮紮起咗,又戴住咗副好in嘅粗框眼鏡;上身著住件幾貼身嘅紫藍色絲質恤衫,心口兩團肉隨往佢呼吸一起一伏;下身就係一條薄薄黑色西褲,留心啲睇連底褲邊都若隱若現;再加上一身淡淡香水味,我諗係男人都睇到都扯爆!

為免喺佢面前出醜,我立即踎低扮整電腦,而Katy就企嚮我身後兩尺左右。我整整下又擰轉個頭同佢傾下計,我又講下爛gag,引到靚女Miss笑逐顏開。

「哈!你個人又幾搞笑喎!」Katy笑笑口話。

「都ok喇…」望見Katy笑面迎人嘅清純靚樣,又點會諗到佢會係校長嘅性奴吖!

「咦?你係咪好熱呀?你整到成頭汗喇…」的而且確,教員室嘅温度比起電腦房熱得多,整兩整我已經成頭大汗。

點知Katy攞咗張紙巾出嚟,重踎低好溫柔咁幫我去印額頭嘅汗,此舉實在令我喜出望外。而真係唔知佢係有心定無意由於Katy烏低身嘅,我好容易就見到恤衫入面嘅春光,兩個「北半球」離Q晒罩,睇到我噴血咁劑!

就係呢個時候,Katy內線嚮起,佢亦即刻起身去聽電話。我隱約聽見佢「係!係!」講咗兩句就收咗線。同時,我亦搞好部腦,兀返起身。

Miss鄭,部機搞掂咗啦!妳睇下有無問題?

…唔該晒你…我諗唔駛睇喇…Sorry呀!我依家要行開下,我下次…再請返你食飯吖…Katy明顯有啲神不守舍,唔通…同佢頭先聽嗰個電話有關?

妳去做正經嘢先啦!」我淡淡然咁答佢。

於是,Katy一支箭咁瞟咗出教員室。我十分好奇,就借啲依昅下佢咁心急究竟去邊…最後,我就見到佢鬼鬼鼠鼠入咗校長室。

待續…

作者: theeasyrider    時間: 2008-10-16 16:26

作者: diorshaney    時間: 2008-10-16 16:29

thank you for sharing ar
作者: aR蛋    時間: 2008-10-16 17:36

加油呀  快d出第5集     好想睇索爆人妻miss同校長搞
作者: 忠雯    時間: 2008-10-16 23:18

比心機,唔好比佢停!
作者: mahorse    時間: 2008-10-16 23:32

作者: 200563    時間: 2008-10-17 00:16

作者: savio6xx    時間: 2008-10-17 01:49

作者: philippan127    時間: 2008-10-17 10:27

nice story , update as soon as possible!!
作者: ah_lung    時間: 2008-10-17 11:05

作者: oldcake10    時間: 2008-10-18 08:14

作者: 智囊團    時間: 2008-10-18 09:53

作者: 善良1萬    時間: 2008-10-18 12:42

感謝大大出文支持原創
作者: 2lazy    時間: 2008-10-18 12:52

作者: 210597    時間: 2008-10-18 13:52

好好睇
thanks
作者: clementyue    時間: 2008-10-18 14:16

作者: Jania    時間: 2008-10-18 14:40

作者: 老吹水牛    時間: 2008-10-19 00:50

作者: 2lazy    時間: 2008-10-19 07:51

作者: iamwhat    時間: 2008-10-19 18:37

作者: hellowhite123    時間: 2008-10-20 22:18

作者: kerrick_kiu    時間: 2008-10-20 22:57

作者: ty29    時間: 2008-10-21 00:11

作者: hang524    時間: 2008-10-21 01:38

作者: oldcake10    時間: 2008-10-21 07:58

作者: yau103    時間: 2008-10-21 08:49

作者: HIM4PETQ    時間: 2008-10-21 14:06

作者: ivan024    時間: 2008-10-21 20:08

作者: penismann    時間: 2008-10-22 20:01

()
大佬!家陣只係朝早十點零咋!又有邊個估到校長Katy喺呢個時間咁大膽嚮學校偷情?不過,知道又吖…又無我份嘅。

我好無奈咁返入教員室,諗住幫Katy部腦搞埋啲手尾。我坐喺佢個位度,一邊扮整電腦,一邊就靜雞雞搜索下佢檯面有乜嘢「寶物」,揾下摷下俾我嚮佢櫃桶揾到支L'Occitanehand cream喎!

我搾住支hand cream,心入面起咗個好仆街嘅淫念?我偷偷哋鼠咗支hand cream入袋,又順便撻埋佢檯頭佢同老公去旅行時影嗰幅相…

Miss王呀,我要返電腦房去攞返隻diver碟,好快就返嚟。」我企起身同Katy隔三四個位個肥婆Miss王講,然後就急急腳攞住啲「戰利品」走出教員室,閃咗去教職員專用廁所。

根據校長同Katy啲扑嘢片段,佢哋一般會搞二十到三十分鐘度。於是我就襯呢半個鐘,將我嘅慾火,發洩喺Katy啲物品上!

廁所裡頭鬼影都無隻,我走到最入嗰格鎖埋度門,左手攞住Katy幅相,右手攞條硬硬嘅賓州出嚟強勁高速上下猛套。

我望住相入面著住緊身白T嘅靚靚Katy,腦入面就幻想佢光脫脫俾我舞嚟舞去、 又上又下又前又後屌,重不時將個漲到雞蛋咁大龜頭嚮佢幅相個樣上面「顏下顏下」,而佢老公就好似睇住我(重笑笑口)姦緊佢老婆咁,真係high燃到唔識形容呀!

「唔好呀…求下你…我老公望住嫁!!老公你快啲救我,唔通你甘心睇住自己老婆俾人搞都唔出聲?啊啊…亞Ken你輕力…我頂唔順喇…嗚吖,我feel到你下面越嚟越係咪要射啦?…千祈唔好射喺裡面呀!我個子宮係我老公專用嫁!唔好呀…衰人…呢次實俾你搞大個肚啦…」

隨住我一輪日本AV淫語式性幻想,我亦都到頂嘞!我用力摙住自己條周嘅根部,將啲精短暫鎖係輸精管內,跟住再放開手,啲新鮮滾熱嘅精漿就好似開機關鎗咁「叭叭叭」狂射出嚟。

我下面猛烈抽搐咗十幾廿下先慢慢停落嚟,而Katy大半張相都佈滿咗杰我撻撻嘅熱液。我腳都軟埋坐喺廁塔上,望住我嘅「傑作」,就好似扑咗Katy一鑊咁,high爆!

咗陣,我先放低張相,然後就扭開支hand cream個頂蓋,再小心翼翼將相上面啲「人體精華」續啲續啲拈入支嘢入面…哈哈,下次Katyhand cream嘅時候,我啲子孫就可以同佢滑滑嘅肌膚混成一體嘞

我收拾好一切,再望望隻錶,原來搞個字咋!我急急腳走出廁所,但行唔夠兩步,一隻手嚮我後面頗大力咁拍咗一嘢。

「死喇你!你唔係幫我整緊電腦嫁咩?你走出嚟蛇王呀?」仆街嘞Katy

正所謂作賊心虛,我俾Katy 嚇到膽都離埋!重手忙腳亂將成個相架跌咗落地。

Katy眼明手快,重一手執起個相架,佢一臉疑惑問我:「咦?呢張咪係我檯頭嗰幅相?你…攞嚟做乜呀?」

我面都紅晒,聲都震埋無言以對:「我…我…」

Katy見到我尷尷尬尬嘅樣,好似估到啲嘢咁。佢將幅相拎埋個鼻度聞咗一聞,隨之佢面色一沉,眉頭一皺話:「你個變態佬…居然做埋啲嘅嘢…」

「唔係呀!妳…聽我解釋先啦…」

「我唔聽呀!癡線嫁你!變態!」Katy大聲鬧咗我幾句,跟住轉身就走。

呢刻我個人狂晒,我一嘢捉住Katy隻手腕,就強行拉咗佢入去廁所…

(Katy同老公合照,就係我要黎打JJ果張) - <上圖為設計圖片>

待續…

作者: hellowhite123    時間: 2008-10-22 20:17

作者: cecil0705    時間: 2008-10-22 20:34

作者: 誠乂乂    時間: 2008-10-22 22:06

作者: manppp2004    時間: 2008-10-22 23:13

:smile_40:  KATY 好似張相個女仔咁正?
係就唔錯ar!!!
作者: savio6xx    時間: 2008-10-23 02:10

作者: 46HKMan    時間: 2008-10-23 12:42

作者: cp太古    時間: 2008-10-23 13:17

作者: yp4    時間: 2008-10-23 13:33

作者: diorshaney    時間: 2008-10-23 20:11

+oil ar+oil
作者: ggary    時間: 2008-10-24 08:59

作者: oldcake10    時間: 2008-10-24 08:59

作者: MaN恆    時間: 2008-10-24 14:21

作者: cecil0705    時間: 2008-10-24 18:13

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)