188Channel

標題: 打野戰地點 2 [打印本頁]

作者: 二手客    時間: 2008-9-23 03:23     標題: 打野戰地點 2

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 二手客    時間: 2008-9-23 03:30

板主請麻煩你幫我DELETE左多餘(打野戰地點 2)
作者: 山本、先生    時間: 2008-9-23 03:52

作者: 二手客    時間: 2008-9-23 03:58     標題: 回覆 3# 的帖子

剛才部電腦HAND HAND 地,都唔知咩事,一SEND就SEND左咁多了~~~~~唉!:smile_35:
作者: 二手客    時間: 2008-9-23 03:59     標題: 回覆 3# 的帖子

你有冇好地點可以介紹俾我去野戰呀??
作者: abby1112    時間: 2008-9-23 04:19

作者: 二手客    時間: 2008-9-23 04:24     標題: 回覆 6# 的帖子

試過呀,上到去更有兩三架震緊~~~~~:smile_39:
作者: 二手客    時間: 2008-9-23 04:25     標題: 回覆 6# 的帖子

又試過扑扑下聽到隔離D大叫聲喎,都唔知係咪得登架!!!!:smile_39:
作者: abby1112    時間: 2008-9-23 04:32

作者: seven01466    時間: 2008-9-23 04:54

作者: abby1112    時間: 2008-9-23 05:07

作者: 二手客    時間: 2008-9-24 03:23     標題: 回覆 10# 的帖子

女叫喎,仲咩變左我叫架~~~~
作者: ip1005    時間: 2008-9-26 01:17

作者: max007007max    時間: 2008-9-26 01:55

作者: 七小福    時間: 2008-9-26 03:52

作者: 二手客    時間: 2008-9-26 04:33

引用:
原帖由 七小福 於 2008-9-26 03:52 AM 發表
我試過 城門水塘 和 元朗南生圖:smile_30:
南生圖常有police車巡架~~~~城門水塘都去過了,呢度真係好正,次次同女友點玩都得,又冇車又冇人,她常常呻吟到超大聲,方死冇人知咁!!!!!:smile_39: :smile_39: :smile_39:
作者: 七小福    時間: 2008-9-26 05:12

作者: 森栢斯    時間: 2008-9-26 09:08

作者: nakata_gary    時間: 2008-9-26 09:16     標題: 回覆 18# 的帖子

我試過上紅燈山(何文田&土瓜灣之間)
上面夜晚好少人 有好多樹遮到
但係就對住個屋村 成日做做下等到d c9,小朋友嗌 又驚但都好刺激
作者: EdenAngela    時間: 2008-9-26 09:17

作者: nakata_gary    時間: 2008-9-26 09:24

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 09:17 AM 發表

渣車未入到bbq場已經好多地方泊車,夜晚都好少人,但試過bbq場劫案發生
唔係渣車的,試過大帽山行去城門一段都有幾多野戰地點
咁angela 你野戰脫光光定除少少ga?
作者: EdenAngela    時間: 2008-9-26 09:29

作者: nakata_gary    時間: 2008-9-26 09:35

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 09:29 AM 發表

會搵個有野遮地方脫光,free d ma,冇地方都寧願唔玩
夜晚既話會山上空曠地方都做
平時夜晚唔去d遠的地方野戰 我& gf只係除少少

但係有時放假去camp 響大嶼山,長洲就會淨係著件"嬲"或者 tee 短褲真空
行上山度以後除哂先玩 舒服好多 有d風吹過時 個人都好似relax d咁
作者: EdenAngela    時間: 2008-9-26 09:42

作者: nakata_gary    時間: 2008-9-26 09:51

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 09:42 AM 發表

我冇車,好幾次野戰係同人去camp或者去郊外時做
前排行澗時遇番大金鐘個胡鬚佬,認得對方黎左次encore添
我都冇車 , 所以要搭車先去到城門野戰 哂左d時間 同好麻煩 寧願唔攪都唔想咁煩
不過自從同之前條女散左 都冇試過打野戰啦
條女都唔知係唔係有表演慾 響小巴,巴士 都夠膽要我幫佢啜lin 有時我都怕左佢
作者: S_BALL    時間: 2008-9-26 09:51

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 09:42 發表

我冇車,好幾次野戰係同人去camp或者去郊外時做
前排行澗時遇番大金鐘個胡鬚佬,認得對方黎左次encore添
咁易撞到既
encore??
作者: EdenAngela    時間: 2008-9-26 09:57

作者: S_BALL    時間: 2008-9-26 10:03

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 09:57 發表

咁耐啦喎,咁岩去同一路線好巧合
證明你地都好有緣..
有冇再搞多次先
作者: nakata_gary    時間: 2008-9-26 10:04

引用:
原帖由 S_BALL 於 2008-9-26 10:03 AM 發表

證明你地都好有緣..
有冇再搞多次先
咪講左encore左囉
作者: EdenAngela    時間: 2008-9-26 10:09

作者: S_BALL    時間: 2008-9-26 10:12

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 10:09 發表

不過今次得兩個人,搵左個少人既地方做到黃昏,走時我地仲交換左電話
其實個度平時都唔多人行過??

你地可以做咁耐都無見到
作者: EdenAngela    時間: 2008-9-26 10:15

作者: S_BALL    時間: 2008-9-26 10:16

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 10:15 發表

條澗雖然係熱點,但少人行,我地離開路徑找左個竹林裡面做
原來係咁
我都想去呢d地方試下野戰感受..~
但怕俾人見到
作者: nakata_gary    時間: 2008-9-26 10:19

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 10:15 AM 發表

條澗雖然係熱點,但少人行,我地離開路徑找左個竹林裡面做
反而我好少去d行山徑度搵地方做
可能平時少行山啦 所以多數都係響市區搵地方野戰多啦
作者: 精液大師    時間: 2008-9-27 00:13

真係服o左你EdenAngela:smile_42: ...夜晚可以一個女仔光脫脫o向山上過夜:smile_46: ...就算日頭我男人老狗都唔敢啦:smile_19: ...我驚黑驚狗驚ii驚蛇蟲鼠蟻:smile_43: ...
作者: 二手客    時間: 2008-9-30 15:49

引用:
原帖由 七小福 於 2008-9-26 05:12 AM 發表

係呀, 個次剛剛興合合時, 剛想入, 突然見到遠遠有人巡, 嚇到著都著唔切褲...勁冇耐
所以我極少去南生圍打野戰的,而且個度都有街燈,唔夠盡興囉!!!!!
作者: 二手客    時間: 2008-9-30 15:50

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2008-9-26 09:16 AM 發表
我試過上紅燈山(何文田&土瓜灣之間)
上面夜晚好少人 有好多樹遮到
但係就對住個屋村 成日做做下等到d c9,小朋友嗌 又驚但都好刺激
你唔係咁刺激呀嗎???
作者: 二手客    時間: 2008-9-30 15:51

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2008-9-26 09:51 AM 發表

我都冇車 , 所以要搭車先去到城門野戰 哂左d時間 同好麻煩 寧願唔攪都唔想咁煩
不過自從同之前條女散左 都冇試過打野戰啦
條女都唔知係唔係有表演慾 響小巴,巴士 都夠膽要我幫佢啜lin 有時我都怕左佢
冇車確係麻煩d架~~~浪費左好多時間噢~~~~
作者: yeung100    時間: 2008-9-30 15:56

作者: 二手客    時間: 2008-9-30 15:59

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-30 03:56 PM 發表

1.大棠郊野公園:smile_34:
2.下白泥:smile_34:
大棠成日有飛車飛上去,而且好似冇乜地點係黑嗎嗎喎~~~~????下白泥未去過喎,師兄個度係咪流浮山個帶呀????個度o唔ok架???thx
作者: boycewong    時間: 2008-9-30 16:45

作者: ~Iamalex~    時間: 2008-9-30 16:47

作者: 無愁^^    時間: 2008-10-1 00:02

作者: 二手客    時間: 2008-10-1 01:00

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-1 12:02 AM 發表

仲會見到警車添:smile_30: :smile_30: :smile_30:
咁你有冇試過做做下見過police車先???
作者: smqueen    時間: 2008-10-1 02:35

作者: 醉花間~    時間: 2008-10-1 16:56

作者: 二手客    時間: 2008-10-2 10:30

引用:
原帖由 smqueen 於 2008-10-1 02:35 AM 發表
我同 bf 試過巴士上層後排,後樓梯,公園等
都幾激
試過後樓梯比人撞到,好尷尬 ....
巴士上層???唔係咁激呀???有弊路喎巴士度,你唔怕咩????
作者: lazycute    時間: 2008-10-2 10:31

作者: 二手客    時間: 2008-10-2 10:34

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-10-2 10:31 AM 發表
主角吾係你就得la..
不過我女友幫我口爆過無數次係巴士度,eheheheh:smile_35: :smile_35:
作者: lazycute    時間: 2008-10-2 10:40

作者: 二手客    時間: 2008-10-2 10:41

唔會有既,因為睇唔到!!!!hehehehehe
作者: 二手客    時間: 2008-10-2 10:42

因為d巴士車長同我講有d位係會睇唔到~~~~我亦睇過,好放心~~~~heheheh
作者: tommy1601    時間: 2008-10-2 10:45

引用:
原帖由 二手客 於 2008-10-2 10:42 AM 發表
因為d巴士車長同我講有d位係會睇唔到~~~~我亦睇過,好放心~~~~heheheh
:smile_30::smile_30:.....d位有暗格睇唔到呀,咁你好放心呀.....:smile_30::smile_30::smile_46:
作者: 二手客    時間: 2008-10-2 10:52

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-2 10:45 AM 發表

:smile_30::smile_30:.....d位有暗格睇唔到呀,咁你好放心呀.....:smile_30::smile_30::smile_46:
完全係呀!!!點解你知既???:smile_41: :smile_41:
作者: tommy1601    時間: 2008-10-2 10:54

引用:
原帖由 二手客 於 2008-10-2 10:52 AM 發表
完全係呀!!!點解你知既???:smile_41: :smile_41:
:smile_30::smile_30:.....因為成日搭bus一清ニ楚姐,夜晚上面一流呀.....:smile_46::smile_46:
作者: 二手客    時間: 2008-10-2 10:56

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-2 10:54 AM 發表

:smile_30::smile_30:.....因為成日搭bus一清ニ楚姐,夜晚上面一流呀.....:smile_46::smile_46:
你有冇試過搞or俾女友吹簫???
作者: tommy1601    時間: 2008-10-2 11:01

引用:
原帖由 二手客 於 2008-10-2 10:56 AM 發表
你有冇試過搞or俾女友吹簫???
.....幻想有呀,有次坐隔離女仔好beauty都想呀.....:smile_35:
作者: 二手客    時間: 2008-10-2 11:48

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-2 11:01 AM 發表

.....幻想有呀,有次坐隔離女仔好beauty都想呀.....:smile_35:
係咪短裙架???
作者: kei62101    時間: 2008-10-2 20:14

wo hop shek. must no people here
作者: 二手客    時間: 2008-10-2 22:43

引用:
原帖由 kei62101 於 2008-10-2 08:14 PM 發表
wo hop shek. must no people here
和合石係好好地方,冇車冇人,不過好那恐怖呢,我唔怕,我女友都怕喇.......山墳喎,點打野戰!!!!!:smile_19: :smile_19: 打打下~~~~~

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)