188Channel

標題: 廣州郊區髮廊傷人 [打印本頁]

作者: 天魔銀龍    時間: 2008-9-21 09:41     標題: 廣州郊區髮廊傷人

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: zz426438    時間: 2008-9-21 10:06

作者: 朱八介    時間: 2008-9-21 10:14

作者: redteahouse    時間: 2008-9-21 10:28

作者: 好色男2008    時間: 2008-9-21 10:28

作者: mizuwong    時間: 2008-9-21 10:35

作者: mingbbq007    時間: 2008-9-21 11:58

作者: chii9666    時間: 2008-9-21 12:13

為廿皮都傷人  c hing 你係果頭玩開真係小心D好
作者: mokey123    時間: 2008-9-21 12:29

作者: mokey123    時間: 2008-9-21 12:34

作者: tongheitai    時間: 2008-9-21 12:45

作者: jimjim888    時間: 2008-9-21 13:07

作者: hongsiuh    時間: 2008-9-21 13:28

作者: stevenkinghk    時間: 2008-9-21 14:45

作者: 100point    時間: 2008-9-21 14:53

作者: 吸濕大笨象    時間: 2008-9-21 15:09

作者: 苦男仔    時間: 2008-9-21 15:18

作者: happyberry2006    時間: 2008-9-21 17:26

作者: htl    時間: 2008-9-21 17:29

作者: 黑超刑警2008    時間: 2008-9-21 17:47

作者: 禁區天使    時間: 2008-9-21 17:55

作者: Kidd.J    時間: 2008-9-21 18:18

作者: 西田美沙    時間: 2008-9-21 19:02

作者: happyeveryday    時間: 2008-9-21 19:23

作者: fat-tiger    時間: 2008-9-21 20:31

so, whenever "Black Shop" asked me to pay more money (not more than $100), i will just pay them in order to safely leave the "Black Shop".  What i can do is never visit there again and post their bad practice here to warn other ching.:smile_39:
作者: 天魔銀龍    時間: 2008-9-21 20:44

引用:
原帖由 mingbbq007 於 2008-9-21 11:58 AM 發表
為廿皮都傷人:smile_39:  c hing 你係果頭玩開真係小心D好:smile_38:
多謝先我去玩議好價先玩吾會事後爭議
作者: charlesd71    時間: 2008-9-21 22:24

作者: 摩羯神    時間: 2008-9-22 00:16

作者: shing169    時間: 2008-9-22 00:17

作者: pccw123    時間: 2008-9-22 03:24

係廣州我見過為左 5 蚊 電話費 ,係電信公司裹面打到個女職員爆江添呀

你話死唔死呢 .... :smile_42:
作者: pccw123    時間: 2008-9-22 03:52

天魔兄 ... 係咪芳村呀  ... (咪鬼咁神秘啦   反正 D 友仔睇完都唔知係邊 )

不過近來唔知做乜九 ... 芳村 D 治安差左 好多 ,
星期四照例夜晚去酒吧街飲酒 , 見到大大話話有四五拾個差佬係度行來行去
無吹水架 , 真係幾十人 , 連金王子都要份停電關門 ...
但係過幾條街近竹園門口有摩托搶野又冇人理喎 ... :smile_39:
你話怪唔怪呢 ...:smile_13:

作者: charlesd71    時間: 2008-9-22 03:54

作者: cherry8788    時間: 2008-9-22 03:56

作者: hks00001    時間: 2008-9-22 03:59

作者: 天魔銀龍    時間: 2008-9-22 09:13

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-9-22 03:52 AM 發表
天魔兄 ... 係咪芳村呀  ... (咪鬼咁神秘啦   反正 D 友仔睇完都唔知係邊 )

星期四照例夜晚去酒吧街飲酒 , 見到大大話話有四五拾個差佬係度行來行去 ...
芳村D治安近期係差左不過我講既係江村己經出過主題提及過江村:smile_38:
作者: 3Q_sharing    時間: 2008-9-22 09:44

作者: Ktangohk    時間: 2008-9-22 15:06

作者: 天魔銀龍    時間: 2008-9-22 16:42

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-9-22 03:24 AM 發表
係廣州我見過為左 5 蚊 電話費 ,係電信公司裹面打到個女職員爆江添呀

你話死唔死呢 .... :smile_42:
嘩:smile_27: 我就未見過啦:smile_38:
作者: 天魔銀龍    時間: 2008-9-22 16:45

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2008-9-21 02:45 PM 發表

其實在大陸任何地方都有可能為廿皮而傷人:smile_39:不獨是廣州:smile_39:
淡水大將軍有機會夜遊吓廣州再出主題同大家分享:smile_38:
作者: goldhair0303    時間: 2008-9-22 16:51

作者: 天魔銀龍    時間: 2008-9-22 17:00

引用:
原帖由 goldhair0303 於 2008-9-22 04:51 PM 發表
唉 !!! 我哋上去為插女, 為咗$20皮比人插一刀, 何苦呢
江村間中都會見到一,二個港人:smile_38: 不過這次傷者吾係港人:smile_38:
作者: redmen    時間: 2008-9-22 17:03

作者: 天魔銀龍    時間: 2008-9-24 19:48

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-9-22 03:52 AM 發表

星期四照例夜晚去酒吧街飲酒 , 見到大大話話有四五拾個差佬係度行來行去 ...
pccw師兄我期待你出廣州主題同大家分享
作者: carco    時間: 2008-9-24 19:59

作者: 天魔銀龍    時間: 2008-10-4 18:16

引用:
原帖由 carco 於 2008-9-24 07:59 PM 發表
同一個世界,同一種態度:smile_39: :smile_39: :smile_39:
師兄咁有感嘆呢D野經常有:smile_38:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)