188Channel

標題: 租屋玩係咪安全 d [打印本頁]

作者: roger1628    時間: 2008-9-12 06:15     標題: 租屋玩係咪安全 d

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: cacoke    時間: 2008-9-12 06:36

作者: cherry8788    時間: 2008-9-12 22:21

作者: abs_ch2005    時間: 2008-9-12 22:53

作者: roger1628    時間: 2008-9-12 23:12     標題: 回覆 4# 的帖子

<< 帶陌生女上自已屋最危險,想清楚呀 >>  

點高危法 !        c-hing 可以指教一二嗎 :smile_14: :smile_14: :smile_14:
作者: abs_ch2005    時間: 2008-9-12 23:25     標題: 回覆 5# 的帖子

作者: cacoke    時間: 2008-9-12 23:30

作者: abs_ch2005    時間: 2008-9-12 23:49

作者: 超級速遞員    時間: 2008-9-12 23:52

作者: roger1628    時間: 2008-9-13 01:11     標題: 回覆 6 , 9 # 的帖子

謝大大回覆 ! 咁如果租酒店,帶 女上去駛唔駛登記 ?:smile_13:
據聞 D 酒店 入住時會將個人資料即時上報 KO
租屋就隨時都有個地方棲身,不過一星期用唔到兩日就唔值,所以仲唸緊 :smile_19:
作者: abs_ch2005    時間: 2008-9-13 08:34

作者: roger1628    時間: 2008-9-13 21:37     標題: 回覆 11# 的帖子

3Q C-hing ! 咁帶囡囡上房 d 酒店會唔會理你 ?
定係叫條女自己上房 ... 點樣會好 d ? :smile_47:
唔衰得 , 所以問多幾問 , 勿怪
作者: mtvong    時間: 2008-9-13 23:21

最近酒店也沒有要求 登記女的資料啦 !
作者: lwan9357    時間: 2008-9-19 16:44

作者: AM1    時間: 2008-9-19 16:46

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)