188Channel

標題: deleted [打印本頁]

作者: mascay    時間: 2008-7-29 22:57     標題: deleted

作者: nokia8110    時間: 2008-7-29 23:04

作者: EDER11    時間: 2008-7-29 23:31

作者: bigbrother889    時間: 2008-7-29 23:40

作者: 17playgame    時間: 2008-7-29 23:47

作者: mascay    時間: 2008-7-29 23:55

作者: dicktsui2007    時間: 2008-7-30 00:45

作者: JD690    時間: 2008-7-30 01:01

作者: mdmbutterfly    時間: 2008-7-30 01:26

作者: kenneth66666    時間: 2008-7-30 01:57

作者: Yeah仔    時間: 2008-7-30 02:07

作者: 007star    時間: 2008-7-30 09:46

作者: chargeurs    時間: 2008-7-30 10:31

作者: toughdick    時間: 2008-7-30 10:43

我都鍾意c9 ,等你報告
作者: z0000z000    時間: 2008-7-30 22:37     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: penstand    時間: 2008-7-30 23:19

作者: mascay    時間: 2008-7-31 23:33

作者: mascay    時間: 2008-7-31 23:50

作者: tcwleung    時間: 2008-8-1 00:17

作者: mascay    時間: 2008-8-3 00:11

作者: z0000z000    時間: 2008-8-3 00:31

作者: big鳥    時間: 2008-8-3 01:05

作者: 心死    時間: 2008-8-3 05:18

作者: fanfancool    時間: 2008-8-3 07:35

作者: kikiekoon    時間: 2008-8-3 12:24

我鍾溝,會取重要一點是無"是beer呔"
作者: Nzero    時間: 2008-8-3 17:18

AV裡面 D風韻熟女都幾正!:smile_47:

香港邊道有風韻味濃C9?:smile_46:  

作者: S'pore    時間: 2008-8-3 17:27

作者: petersun    時間: 2008-8-3 20:26

me too! waiting for your  report, thanks.......
作者: mascay    時間: 2008-8-4 01:27

作者: jackiehc123    時間: 2008-8-4 02:22

作者: kingho218    時間: 2008-8-4 02:53     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 金羅漢2    時間: 2008-8-4 11:15

作者: chris227    時間: 2008-8-4 11:24

作者: cheungcheung84    時間: 2008-8-4 11:59

作者: taipen0206    時間: 2008-8-4 14:42

作者: easywin    時間: 2008-8-4 15:03

我都好鍾意c9, 大家交流下:smile_40:
作者: 54Fatboy    時間: 2008-8-4 19:37

作者: 三眼戰神    時間: 2008-8-4 22:34

我 而家 同緊 一 個 40多歲 的 元郎 c 9 行 緊, 工 作 上 同 sex 都 係 partner...

我係 同 佢 係 同 一 家直 銷 公司 做 part time sales...

佢 係 床上面 正x 到 ...總 之 我次次 扑 佢都射得 特別 多...

各c 兄 可 考虞 到 一 d 直 銷 公司做, 尢其 係 旺 角 個 d,好 多 正c9 ga....
作者: mascay    時間: 2008-8-4 23:41

作者: easywin    時間: 2008-8-5 13:10

引用:
原帖由 三眼戰神 於 2008-8-4 10:34 PM 發表
我 而家 同緊 一 個 40多歲 的 元郎 c 9 行 緊, 工 作 上 同 sex 都 係 partner...

我係 同 佢 係 同 一 家直 銷 公司 做 part time sales...

佢 係 床上面 正x 到 ...總 之 我次次 扑 佢都射得 特別 多...

...
可唔可以介紹我人去做?:smile_40:
作者: 性急仔    時間: 2008-8-5 13:14     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: mill    時間: 2008-8-5 14:14

作者: easywin    時間: 2008-8-5 14:34

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-5 02:14 PM 發表
我係女人, 好奇入離睇吓, 原來大部份男人都鐘意溝女,
重要溝c9, 重講得咁開心Tim, 得閒去跑吓步好過啦.
c9有老公架, 比佢老公知道就唔好啦兄弟........
比你地老婆知呀,剪左你Tim呀...:smile_46:
你受唔受溝呀?:smile_04:
作者: mill    時間: 2008-8-5 17:13

作者: easywin    時間: 2008-8-5 17:23

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-5 05:13 PM 發表

唔好意思, 我唔受溝呀  ..因為我鐘意跑步多啲... .
點解你地啲男人咁花心架..............:smile_39:
我都鍾意跑步架, 幾時約埋一齊跑?:smile_04:
作者: mascay    時間: 2008-8-5 23:33

作者: mascay    時間: 2008-8-5 23:45

作者: kk7271    時間: 2008-8-6 00:14

c9好...咩都識玩..最好係無咩手尾跟ccccc
作者: easywin    時間: 2008-8-6 00:41

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-5 05:30 PM 發表

我就唔信你鐘意跑步呀, 跑步啲人都唔會咁嘅..:smile_35:
放工了, 明天再傾啦.....
我年年都去跑渣打馬拉松架:smile_34:
唔怕話你知, 男人做得運動多, 做愛都會特別有力, 特別持久d:smile_44:
作者: easywin    時間: 2008-8-6 00:43

引用:
原帖由 mascay 於 2008-8-5 11:45 PM 發表

鐘唔鐘意溝c9 » vs  跑步有乜關系/:smile_41:

我兩樣得鐘意, 一星期仲跑4~5日添.
咪就係, 我得閒架話, 一個月可以跑足30日:smile_45:
作者: easywin    時間: 2008-8-6 00:44

引用:
原帖由 mascay 於 2008-8-5 11:33 PM 發表

我對得住人;對得住自已. 但唯一對唔對唔住自已老婆.....
:smile_39: :smile_39: :smile_39:
作者: mito    時間: 2008-8-6 02:03

作者: easywin    時間: 2008-8-7 00:38

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-6 09:00 PM 發表

你講真的嗎, 我怕你地諗得c9多無力跑喎...
你跑開邊道架, 跑到幾多k呀師兄....:smile_46:
我多數只係跑跑步機:smile_39:
每日半個鐘跑6/7k到啦
作者: easywin    時間: 2008-8-7 00:46

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-6 08:51 PM 發表

即係話比我知你好勁係咪 , 可惜我不是姣婆c9, sorry.
邊會有女人唔鍾意男人勁架:smile_45:
作者: abs_ch2005    時間: 2008-8-7 00:53

作者: easywin    時間: 2008-8-7 12:01

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-7 10:19 AM 發表

我就唔鐘意跑跑步機了, 我覺得跑石屎地or運動場實際啲,:smile_40:
你話係咪,你每日跑6/7k, 都算幾好喎.我就一星期3-4次左右,
我都係跑6-7k咁啦.
冬天都會去運動場跑既.....熱天就肯定唔會啦:smile_39:
基本上每日都會去跑跑步機, 順便做埋gym
作者: easywin    時間: 2008-8-7 12:07

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-7 10:04 AM 發表

唔係話唔鐘意嘅, 但你地成日溝女, 就唔好..........:smile_39:
邊有成日溝女, 如果成日有女溝就唔得閒日日去跑步啦:smile_39:

你結左婚未?:smile_40:
作者: easywin    時間: 2008-8-7 13:41

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-7 01:35 PM 發表

咁你啲耐力應該唔夠我好了, 因為跑機唔辛苦ma...........:smile_30:
我都想多d跑街, 但我屋企附近無適合場地, 空氣又污濁:smile_39:
作者: mill    時間: 2008-8-7 13:51

作者: easywin    時間: 2008-8-7 13:51

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-7 01:47 PM 發表

婚都離埋啦, 所以我成日跑步, 咁樣個人會清醒啲,
重咩呀又想溝我呀.............:smile_30: . 所以我對啲男人都幾失望架.:smile_45:
如果唔係有個小朋友維持住個家庭, 我諗我都離左婚9年啦:smile_39:

我對其他女人, 只係講性, 唔會講愛, 我唔想欺騙人地感情:smile_39:
作者: easywin    時間: 2008-8-7 13:52

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-7 01:51 PM 發表

呵, 原來如此, 但跑步應該唔難搵地方架,:smile_41:  空氣又污濁..你住邊區架
MK:smile_42:
作者: franklinwong    時間: 2008-8-7 15:14

作者: easywin    時間: 2008-8-7 15:26

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-7 02:25 PM 發表

我都有一個囡囡的, 如果個男人唔好,我有沒有小朋友都會離婚架,
至於你咁樣對其他女人都可以嘅, 只是她們自己送上門吧....:smile_39:
聽你咁講現在明白你地啲男人點解要出外(食野)了.
如果我 ...
你依家一個人住?:smile_04:
作者: easywin    時間: 2008-8-7 15:28

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-7 02:30 PM 發表

嘩..我都好唔鐘意旺角,勁多人, 要帶口罩.  但你可以去京士柏跑步架,
但我都好耐無去過成十幾二十年了 ,而家果道好以
起左啲豪宅了,
我就係住係京士柏..........附近
果都跑步都幾好架, 正確黎講, 我鍾意係club跑, 係因為有冷氣, 舒服好多
作者: mill    時間: 2008-8-7 16:52

作者: mascay    時間: 2008-8-8 00:40

作者: happy818    時間: 2008-8-8 02:33

作者: mill    時間: 2008-8-8 09:27

作者: LK    時間: 2008-8-8 15:55

作者: mascay    時間: 2008-8-8 20:38

作者: 擔沙填海    時間: 2008-8-9 04:22

作者: lkf1234567890    時間: 2008-8-9 14:41

引用:
原帖由 擔沙填海 於 2008-8-9 04:22 AM 發表
c9:smile_47: 小弟在愛民村.屯門.天水園都食過.其中一個住小弟樓下好方便.得閒就上黎比我扑.扑完佢佢就去買餸返屋企煑飯.不過玩十次八次我就會厭.佢地都是三十多歲同老公小行埋性得不到滿足所以要偷食.你扑過佢之後佢 ...
咁正
點樣揾到佢
作者: 098807    時間: 2008-8-9 15:34

作者: sherman2002    時間: 2008-8-9 15:49

作者: easywin    時間: 2008-8-10 17:40

引用:
原帖由 擔沙填海 於 2008-8-9 04:22 AM 發表
c9:smile_47: 小弟在愛民村.屯門.天水園都食過.其中一個住小弟樓下好方便.得閒就上黎比我扑.扑完佢佢就去買餸返屋企煑飯.不過玩十次八次我就會厭.佢地都是三十多歲同老公小行埋性得不到滿足所以要偷食.你扑過佢之後佢 ...
趙完鬆:smile_42:
作者: abs_ch2005    時間: 2008-8-10 18:57

作者: sunmoon2407    時間: 2008-8-10 22:36

作者: mascay    時間: 2008-8-11 00:08

作者: 大碌木    時間: 2008-8-11 00:12

作者: mascay    時間: 2008-8-11 00:42

作者: easywin    時間: 2008-8-11 03:23

引用:
原帖由 mascay 於 2008-8-11 12:08 AM 發表
講乜都得. 但我會說老實話.  

我對c9說實話的, 不過好多c9知道我有家庭有仔就無下文.
你個簽名真定假架?:smile_40:
作者: easywin    時間: 2008-8-11 03:25

引用:
原帖由 mascay 於 2008-8-11 12:42 AM 發表

應該就係.....

不過我唔係專業講大話的人, 交往下去始終會露出馬腳.  除非只想"趙完鬆"就算傘.

所以我選擇唔講大話.
我都唔鍾意講大話, 欺騙人感情最卑鄙:smile_42:
作者: wswwing    時間: 2008-8-11 06:15

作者: cs1398    時間: 2008-8-11 09:08

作者: coolman55    時間: 2008-8-11 17:54

作者: easywin    時間: 2008-8-11 17:58

引用:
原帖由 coolman55 於 2008-8-11 05:54 PM 發表
師兄, 分享下丫, 我都好想知點會易 d 成功 ! 我試過聊佢地, 不過唔知係咪佢覺得我白撞... 唔理我 = =

我 pm 埋你啦
參加d社交舞班:smile_44:
作者: coolman55    時間: 2008-8-11 18:00

作者: fungyanyuen1    時間: 2008-8-11 19:10

作者: 北上九龍人    時間: 2008-8-11 21:38

作者: easywin    時間: 2008-8-12 01:57

引用:
原帖由 coolman55 於 2008-8-11 06:00 PM 發表

哦.... 我未試過. 都可以試下. 但如果我睇上眼既師奶無參加社交舞既呢?
了解下佢既日常生活, 搵機會扮懈侯咯:smile_40:
細個溝女點溝, 依家都係一樣咁溝o者:smile_45:
作者: AC    時間: 2008-8-12 03:47

作者: coolman55    時間: 2008-8-13 09:54

作者: 白花蛇    時間: 2008-8-13 12:48

作者: mascay    時間: 2008-8-13 17:57

作者: flashbee    時間: 2008-8-13 19:27

Yes ! I like it very much !

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)