188Channel

標題: 見到有巴打 用套 都中招, 大家驚唔驚 ?? [打印本頁]

作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-28 00:39     標題: 見到有巴打 用套 都中招, 大家驚唔驚 ??

作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-28 00:41     標題: [老老實實] 呢度D 巴打 玩左幾多年 ? 中過招未??

作者: easywin    時間: 2008-7-28 01:10

十幾年, 除左AIDS, 梅毒 , 咩都中過晒:smile_39:
作者: easywin    時間: 2008-7-28 01:11

我有朋友試過帶套都中左椰菜花:smile_39:
作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-28 01:17

作者: easywin    時間: 2008-7-28 01:20

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:17 AM 發表

佢係喺邊間中呀 ????????

咁咪一世囉 ?
好多年前囉, 應該係返大陸中的:smile_42:
作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-28 01:20

作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-28 01:21

作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-28 01:25

作者: easywin    時間: 2008-7-28 01:31

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:20 AM 發表

唉 所以出得黎玩 預左要還

咁我想問 菜仔呢D 係咪會 複發 ?

咁同埋係咪你用左套都有事 ?

咁其實叫囡囡淨打AEROPLANE係咪包冇事

沖涼嗰時花晒D水花有冇機傳染呢 ?
後生果陣, 成日周圍浦, 又ONS, 又FOC, 又有去叫雞, 叫雞多數都有用套既, 所以其實D病我都唔清楚係叫雞惹返黎, 定係自已溝既囡囡惹比我:smile_39:

開頭一兩年都有復發既, 現在已經好多年都無咯:smile_40:
作者: easywin    時間: 2008-7-28 01:32

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:21 AM 發表
咁CHING又覺得 係咪出黎做既囡囡 十個有十個都已經中過性病 ?
未必全部有, 做左兩三年果D, 十個有九個啦:smile_42:
作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-28 01:34

作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-28 01:36

作者: 幾靚女    時間: 2008-7-28 01:36

作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-28 01:37

作者: easywin    時間: 2008-7-28 01:41

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:34 AM 發表

咁你後生一定好靚仔啦 !!!!!!!

ONS 都有 掂!

FOC即係FREE OF CHARGE?

咁你自己溝囡囡冇用套 ?

原來椰菜花可以斷架 ?
以前既套邊有依家甘薄:smile_39: , 帶套同唔帶套既感覺差好遠架:smile_40:
自己十幾廿歲果陣溝既o靚妹都係十幾歲, 性經驗唔多, 應該唔會有問題, 所以我多數都唔帶套 , 但知道自己有左問題之後, 我全部都會帶套, 費事害人啦:smile_42:
椰菜花應該唔會斷尾, 但如果身體強壯, 幾年無再返發, 以後再返發既機會就唔大:smile_40:
作者: easywin    時間: 2008-7-28 01:43

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:37 AM 發表

所以唔好玩喇都係...

咁其實HJ會唔會中 ???
機會唔大, 但如果d毛巾唔干淨, 都有機會:smile_39:
作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-28 01:45

作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-28 01:48

作者: easywin    時間: 2008-7-28 01:51

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:45 AM 發表

所以自備毛巾係咪好好多..同埋用條大毛巾COVER佢張床單都好

因為感覺佢地D床單都未必CLEAN 是嗎 ?

不過冇乜客會咁痳煩 D囡囡會唔會黑FACE?
好多桑拿場, 毛巾床單邊會同你消毒:smile_39:
自備毛巾, 你帶得幾多條去:smile_39:

睇你講野, 估你應該好細個, 其實唔去最安全, 但去都唔洗太怕, 係一般桑拿場中既機會低過千分之一:smile_40:
作者: easywin    時間: 2008-7-28 01:56

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:48 AM 發表

咁如果嗰條友 成日有做運動 飲食OK 早SLEEP早起 好健康 抵抗力好好

唔用套黎做愛 就算同條有椰菜花既女做愛 都未必發過一次病出黎呀 ?
呢個問題真係唔識答你, 我估如果條女無病發就應該無問題......
但如果唔用套做, 條囡有d唔干淨, 就算唔係椰菜花, 只係一般陰道炎等等, 都有機會令到你復發:smile_39:
作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-28 01:56

作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-28 01:58

作者: easywin    時間: 2008-7-28 02:03

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:56 AM 發表

其實我廿幾架喇 不過見識少 又想同D靚既 差唔多年紀 啱傾 既女 親密接觸 先有咁既念頭...

SUNA係咪十間九間都有得HJ
yes, 十間有九間都有, 如果你想去都唔洗咁驚, 因為我身邊咁多朋友, 我從來無聽過有人去完桑拿中左招, 所以我話機會好細
作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-28 02:06

作者: 幾靚女    時間: 2008-7-28 03:06

作者: hctfhco    時間: 2008-7-28 03:56

作者: lovechicken321    時間: 2008-7-28 11:45

作者: 性急仔    時間: 2008-7-28 13:52     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: t-mac1    時間: 2008-7-28 17:16

作者: funnyboypat2    時間: 2008-7-29 00:42

作者: 劇中人    時間: 2008-7-29 02:27

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 12:39 AM 發表
唔係講笑

已經見到有D POST 巴打 話中左D 安全套避唔到既病

例如 陰蝨

其實 椰菜花 都可以 透過 春袋同陰毛 接觸感染

咁大家去玩仲會唔會咁放呢 ?

一話收手 連 飛機都唔去打呢???
玩就唔好驚,驚就唔好玩。此仍嫖客第一格言
作者: Invest_Pro    時間: 2008-7-29 08:27

作者: denis_chao    時間: 2008-7-29 11:43

作者: funnyboypat2    時間: 2008-8-2 00:01

作者: hkjbb    時間: 2008-8-2 05:39

作者: funnyboypat2    時間: 2008-8-2 12:04

作者: 哪singh    時間: 2008-8-2 12:24

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)