188Channel

標題: [原創作品] [妄想文] 有關同外母嘅小故事 【更新于10/23 #14】 [打印本頁]

作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-10-4 01:45     標題: [妄想文] 有關同外母嘅小故事 【更新于10/23 #14】

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-10-4 01:46

初章 (二)

同外母住埋一屋呢三幾個月, 外母就一直將我當係仔咁錫. 老實講, 我都認為外母都係個好人 ( 入邊 重係"好淫"果種人火㗎).  
有一說一, 外母淫底可真是不得了.  佢年紀都唔細啦, 仲沉迷自慰. 等有時我喺屋企, 佢係睡房自摸, 都冇發現到我裝緊佢.  呀外母佢真係苦悶到被憋壞.

咁天熱嘅夏天, 做女婿嘅我好心,  我成日著短褲喺外母面前, 外母就我啲大棒發出嚟嘅氣味同形狀吸引住啦.

有晚, 外母陪我睇波.  我預咗d 啤酒同gin酒, 同外母飲咗幾杯.  咁我由望住電視睇波, 轉頭睇隔離外母乸對波,  再順便出手搓波. 外母想用對手格開我, 我唔客氣㩒低外母佢落梳化, 同佢開場友誼波啦.  之後外母就自己瞓低, 佢張大的對腳, 扭動著身體, 擺出又姣又騷的姿勢.  我拉扯開 母乸條睡褲, 順手將條鳩由boxer 出呢. 一督將我條肉棒, 由頂住外母個窿口, 直接插入佢閪洞,  用腰力左盤右扭, 將外母啲淫窿狠狠抽插.  就咁樣. 外母真係似條死狗, 一邊"哦哦"咁叫, 個閪窿一邊唔停比啲淫水湧如潮出.

我真係諗唔到, 呀 外母居然好有意思, 佢用對腳, 緊緊纏住我條腰, 咁我好直接係佢淫穴裏中出射精, 入窿得分. goal goal goal...

外母用隻閪幫我啜乾淨我袋中精華, 比時間我支大棍恢復又粗又硬, 咁就梗係打熱襯熱, 好有干勁呢再開波扑佢啦.  之後碌嘢再次插入外母嘅淫窿裡頭, 條鳩重複又重複, 重複又重複咁出出肏肏, 你外母個淫穴中射咗四炮.  

就呢4 炮戰果, 呀外母就呢晚開始, 向我 無條件投降 (笑)
(未完 待續)

歡迎 各版友 comment.

各位的意見,將給小弟 改進得更好。

作者: BEBE    時間: 2024-10-4 14:02

Good! Keep sharing
作者: 月影偷情    時間: 2024-10-4 15:28     標題: 回覆 2# freepic1iman_dc 的帖子

會唔會+埋av戲參考吓!😄😄
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-10-6 21:52

同外母去日本旅行 (1)

雖然咁樣講, 扑咗外母乸 做 屋企住家菜,  但係都要冧住佢, 先可以長扑長有嘅.
外母生日喺12月頭, 我就同老婆講, 帶外母去日本浸溫泉玩幾日, 明面上係孝敬外母乸, 底吓梗同外母係呢個開開心心嘅淫賤之旅啦.

我訂咗廉航機票加埋酒店, 目的地係有啲偏遠嘅溫泉休閒酒店.

老婆佢應該想唔到, 佢個老公居然會同自己嘅呀媽(呀外母)一齊走去日本鬼混.
順帶一提, 外母一邊口中同我老婆講, 唔好嘥錢啦.  但係, 佢下面嘅另一張嘴, 比我挑逗到已經流曬水.

第一日喺香港機場出發, 我同外母都好就住, 係機上冇做特別嘅肢體動作, 我同外母兩個人坐埋, 搵件衫遮住, 我隻手只喺外母乸佢身上揸揸摷摷, 上下其手.

過左中午出咗日本機場, 果日本機場的對比較偏遠. 我就先同外母喺機場附近落腳地, 行下行下遊覽下, 先至去食晚飯, 再去遠啲嘅商務酒店攞埋間房過夜...瞓同(扑嘢)啦.

間房係普通嘅日本酒店房, 兩張細床.  老婆呀問點解咁慳, 唔搵多間房比外母住得舒服啲.  外母外母同我老婆講, 一晚半晚唔重要, 慳返啲旅行錢.  我心諗, 其實張床細有乜緊要, 只要張床夠我瞓上外母乸,  比我地瞓低撲嘢就得啦...哈哈.

出發前, 我用外母嘅帳戶, 喺網上淘咗啲情趣內衣.  去到日本, 就等外母著呢, 同我埋身慾搏, 侍候我條肉棒啦.

果間日本酒店唔係大間, 住客人唔多.  沖完涼,  我拋咗件紅色魚網衫比外母乸. 件情趣內衣, 魚網格, 胸口同埋陰部嗰個位, 全部都褸空曬.  夜深人靜, 我叫外母佢著住件紅色魚網衫, 再推佢出去走廊影低幾張靚靚相.

拉返外母入房後, 外母乸喺張唔大嘅床上面, 比我㩒撚住佢, 男上女下埋牙扑嘢.  酒店房嘅隔音唔係好, 一邊同外母扑嘢都聽度隔離房間嘅聲.  (註, 之前外母沖涼時, 我預先同老婆開CHAT 交人, 唔好等扑緊嘢, 有人阻住).

因為第二日要準備搭長途巴士去溫泉酒店.  所以呢一晚, 只係做咗三次(外母沖涼前做咗一次,影完相再上床扑咗佢兩鑊), 大家幹得舒舒服服, 早早(操操) 散場 (第一日 完事).
作者: 月影偷情    時間: 2024-10-6 22:05     標題: 回覆 5# freepic1iman_dc 的帖子

👏🏻👏🏻👏🏻☕👍🏻☺️廳古仔😄
作者: kennethchan1024    時間: 2024-10-8 03:45

好文!期待更多日本之旅!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-10-10 00:54

同外母去日本旅行 (2)

本章冇咸小甜 (主要講 我對外母乸  陪養吓感情)

旅行第二朝 早晨

第一晚住嘅係商務酒店, 位置喺入日本嘅機場城市同溫泉酒店嘅長途巴士路程中間. 酒店嚟出發嘅火車總站20分鐘車程.  酒店在火車分站同巴士站對街, 附近只有一啲普通本土風景點. 一間當地神社, 有個半山公園, 同埋啲百年舊民居.

第二朝七點半, 我已經起咗身. 沖個涼, 爬上外母張床, 伸手入佢被鋪, 摷佢全身呢摷醒佢.

外母瞓到矇查查, 以為我一早想攪佢.  我一手拍落佢屁股, 叫佢起床去沖涼, 食完早餐去退房行街.
外母乸起床果陣, 眼神似有啲欲求不滿, 唔知佢係唔係怨我唔同佢晨早打一炮.  佢行去沖涼嗰陣, 我就提佢剝低返件魚網衫, 揼咗件衫喺酒店, 唔使帶走.

外母雖然50路, 個子唔係高, 骨架有啲橫, 有肉地得呢唔肥.  心口仲好有料添, 即使有啲墜, 佢對波都睇得下㗎.  外母離開酒店嗰陣, 著住件針織衫打底, 披件薄風褸, 加埋一條牛仔褲 (睇到外母心口個位脹卜卜㗎).  

我同外母去酒店餐廳食個早餐, 之後就搞退房.  果日係十二點鐘巴士, 搭去溫泉酒店, 搭個半鐘.

日本嘅小城市, 街上都冇乜人行.  我拖住外母隻手, 拖佢去嗰啲景點影下相hea吓, 就係朝早嘅節目.  我點衰, 都要儲d貨(旅行相之類), 同老婆交差㗎.  
外母唔習慣, 喺條街呢d公眾地方, 畀我黐佢咁埋, 咁親密行埋一齊 (重當然, 梗係唔會比我攬埋一舊舊).

見條街冇人, 又有冇人會識我同外母.  我梗係攬住外母要欣欣愛愛下啦, 陪養吓感情嘛.

同外母行街, 由開頭拉手拖手, 再對佢勾肩搭背, 慢慢變咗攬腰掃股.

外母乸最初都諗住唔理我, 試吓扮嬲呢個軟抵抗. 但喺一路慢慢行, 我就對外母上下其手, 步步得寸進尺.  外母開頭都唔比, 係咁招㗎我㗎.  但畀我係咁死前爛打, 加埋佢第一次嚟自由行, 樣樣都要依賴住我, 咁弱勢心態, 就焗住畀我食滑佢囉(唔好話我蝦佢老人家,因為我差唔多每晚,都食咗外母隻閪)。

比我指引下, 外母個心情都開放咗.  一齊行到個山腰神社時,  外母態度變咗,都同我有講有笑,即係佢明面上重有少少怕怕醜醜, 但身體就任由我對佢搏蒙揩油.

(未完, 待續)
作者: mui1892    時間: 2024-10-10 23:39

好期待你的文快啲再寫
作者: kennethchan1024    時間: 2024-10-11 01:59

期待期待,Ching 加油
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-10-14 22:09

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-10-10 00:54 發表 查看引用來源
同外母去日本旅行 (2)

本章冇咸小甜 (主要講 我對外母乸  陪養吓感情)

旅行第二朝 早晨

第一晚住嘅係商務酒店, 位置喺入日本嘅機場城市同溫泉酒店嘅長途巴士路程中間. 酒店嚟出發嘅火車總站20分鐘車程.  酒店在 ...
同外母去日本旅行 (2-1)

本章小咸小甜 (主要講 我對外母乸  陪養吓感情, 同埋抽佢水)

旅行第二朝 中午

尼個市鎮嘅地方唔大, 我同外母行下hea下影下相, 留返啲旅行嘅回憶.  咁就已經過咗大半個朝早啦.  山上邊嘅神社已經係我哋最後一個遊覽景點.  在11月尾在陽光下, 天氣唔凍但係半山有啲風, 大風吹到外母那件外套貼緊住佢尚算豐滿嘅身材.  外母比啲空地呼呼大風, 吹到感覺有啲凍.

我攞咗條毛巾圍住外母條頸, 伸手將外母攬貼住我, 傳溫暖比佢,  我倆身體親密咗好多.

唔知道外母乸喺因為吹得好凍呀, 定係佢已經習慣我對定佢揩油. 行落山嘅路途, 佢都一直都迷迷糊糊緊貼住我.  成段路,  我將嘅手臂搭喺外母嘅膊頭上面, 隨著步行嘅擺動, 我手掌喺外母豐碩的胸口前, 冇停過咁手收掃撫.  有意冇意間, 對外母攞對波揸奶摸胸,  

究竟係同培養外母咗感情, 還是佢習慣咗畀我搏蒙.   外母都只係偷偷關注我反應, 喺呢個遊人稀少地方, 顫抖著默默感接受我嘅欖抱.
因為我哋準備搭中午十二點嘅長途巴士, 落山時未到上車時間.  我同外母好似普通旅客咁, 入去超市買啲飲品零食同埋輕便嘅午餐, 準備喺長途巴士站或者喺車上面食.

超市附近人流比較多, 為咗顧慮外母嘅面子.   我對外母嘅輕薄都收斂咗, 只有不時兩人熱情嘅身體接觸.  唔認識嘅人, 望到我同外母.  佢哋會諗我哋, 究竟係一對夫妻? 一對情侶?  普通朋友定?  係姦夫淫婦呀... (笑)

喺超市買完嘢, 我同外母返酒店去攞行李, 再到對面街嘅長途巴士站, 準備搭旅遊巴去溫泉酒店嘅地方.  呢一個上晝, 行程很順利.  最重要嘅係, 我對外母佢做嘅親密行為, 佢冇乜嘢強烈嘅抗拒.  

呢一次, 我準備嘅溫泉旅行, 除咗外母增進增進感情外.   其實, 我還有另一樣打算, 要打開外母和我咀咀(kiss) 嘅心防.

雖然, 我同外母住埋超過半年. 同佢發生咗關係都有幾個月.  不過, 我想對外母錫錫親咀嘅時候, 好多時, 外母佢都係幾抗拒吓.

可能外母都係比較保守嘅一代人.  雖然, 外母唔係嗰種三貞九烈嘅女人, 我知佢嫁我個死鬼外父嘅時候, 都已經唔係處女.  外父死咗之後, 佢都曾經有個其他男人, 即使, 好快佢哋兩個就分咗手.

有人話過 : "一個女人, 就算佢肯張開對腳同你撲嘢, 但只要佢唔願意同你親咀, 嗰個女人其實都唔係完全屬於你嘅!”

呢朝早, 外母對我嘅反應, 畀咗我好大嘅膽量相信, 就今日開始 有好大機會去突破外母紅唇嘅防線.

(未完, 待續)
作者: y4y3    時間: 2024-10-19 03:56     標題: 回覆 11# freepic1iman_dc 的帖子

未更新😄😄😄😄😄😄
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-10-19 23:23

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-10-14 22:09 發表 查看引用來源

同外母去日本旅行 (2-1)

本章小咸小甜 (主要講 我對外母乸  陪養吓感情, 同埋抽佢水)

旅行第二朝 中午

尼個市鎮嘅地方唔大, 我同外母行下hea下影下相, 留返啲旅行嘅回憶.  咁就已經過咗大半個朝早啦.  山上邊 ...
同外母去日本旅行 (2-2)

本章小咸小甜 (主要講 在旅遊巴士上, 我對外母嘅挑逗)

旅行第二朝 下午

某幾耐, 架旅遊巴就到達.  過咗我哋上車嘅呢個站.  旅遊巴在下一個站上客後, 就會直接上公路, 往溫泉酒店嘅目的地.  上咗車, 車上半滿.    我同外母坐在車上偏後, 走廊左側嘅雙坐位, 我把近窗的座位讓外母入座.   開車後, 巴士很快便上高速路, 大部分乘客都開始在休息, 到溫泉目的地, 車程還要一個半小時.

在車上最初的時間, 我貼著外母身旁, 和她翻睇早上的照片.  慢慢, 我將手臂繞在外母的肩膊上, 把她的身體輕輕的拉近我, 另一手搭在她的大腿上輕輕的撫摸著.  一路攬住外母,一路望住玻璃窗倒影中嘅我哋.  

旅遊巴一路行緊 我貼住外母嘅耳邊, 對佢不停講啲完全肉麻嘅甜言蜜語 仲唔少得D咸濕嘢, 有一句冇一句 咁用說話挑逗佢.  另外, 我又挨近外母塊面, 慢慢和她貼得好埋, 一張咀不時對外母嘅耳邊, 額頭, 臉頰吻下去.  外母乸喺旅遊巴呢個嘅環境根本冇位躲避, 佢又怕太大聲, 大動作會嘈到其他人.  見佢個樣神色慌張, 目光左顧右盼,  證明佢個心又係囉囉攣啦!  外母份人外表睇嚟豪爽, 其實佢真正性情係性格膽小, 遇到問題好容易不知所措, 猶豫不決.

目前為止, 事情發展得非常順利,   旅遊巴繼續在前進, 外母蹺得我手臂好緊。全身充滿一種忐忑不安欲拒還迎嘅神情,果一刻, 我自信可以將外母完全掌握喺我手中。

旅遊巴繼續在前進,。 路上, 車廂左右搖晃,  感覺外母表現有少少困倦.  雖然車窗外嘅景色普通, , 可能係外母佢第一次自由行的關係, 她亦興致勃勃看窗外的景色.  嗰日架車開得好快 ,車身轉彎嘅時候, 外母嘅身體都會傾斜貼緊我, 我順勢抓住外母嘅膊頭, 兩人互相挨得好埋.  外母慢慢習慣我對佢嘅身體接觸.  當巴士在經過一個急彎, 外母嘅上身被拋得壓在我身上, 我用前臂繞在外母的胸口, 手指抓著外母左邊嘅乳房.  外母被我這個舉動, 嚇了一跳, 全身僵硬起來, 不知所措.

當巴士回復正常時, 外母用手掌輕輕推住我, 想把我離開佢少少.  但係, 我又點會放棄這大好嘅機會, 我只是讓手指稍為放鬆, 掌心仍然貼在外母的左乳上, 輕輕摩擦著.   外母害怕其他乘客發現, 只會輕輕左右擺動身體, 企圖解脫我的魔掌, 但未能成功.  之後, 她輕輕的抬起頭, 面帶微怒, 薄面含嗔, 白了我一眼, 細細聲叫我”放開佢, 就把面擰向窗外, 不敢望向我.
我輕巧地用手指把外母的臉擰回來, 下巴貼住外母嘅顴骨, 在她耳邊同佢講“我要咀咀”, 面對我提出 和她”KISS”嘅請求. 外母乸臉上全是焦急的表情.  在我的甜言蜜語的攻勢下,  外母亦害怕給其他乘客發現我在對她進行輕薄的糾纏, 外母她最後都勉為其難地答應了我的要求.  

外母生硬地把臉孔轉向我, 由下而上接近我的嘴部. 雙唇慢慢印在我嘅唇角上, 嘴唇輕輕相碰就想離開了.  對外母呢個輕吻嘅動作, 我又點會滿意呢.  我把放在外母臉上嘅手指微微用力, 不讓外母把臉念擰開.  下一刻,我扭動一下條頸,讓我的臉和外母更貼近, 口唇正面向外母嘅嘴巴進攻過去。  當我倆四唇觸碰時, 我對外母嘅紅唇微微吸啜, 伸出舌頭輕輕碰觸她的嘴唇、和她的小咀正面地貼在一起.

(未完, 待續)

歡迎各版友提出意見及建議
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-10-23 20:43

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-10-19 23:23 發表 查看引用來源

同外母去日本旅行 (2-2)

本章小咸小甜 (主要講 在旅遊巴士上, 我對外母嘅挑逗)

旅行第二朝 下午

某幾耐, 架旅遊巴就到達.  過咗我哋上車嘅呢個站.  旅遊巴在下一個站上客後, 就會直接上公路, 往溫泉酒店嘅目的 ...
同外母去日本旅行 (2-3)

本章冇咸小甜 (主要講 到達溫泉酒店, 我與外母  陪養吓感情)

旅行第二天 下午 (續)
旅遊巴上,  我的威迫之下, 外母向我奉獻了她第一次主動的的接吻.  雖然好想繼續的調教她, 但是我亦明白 “得些好意需回首”, “見好就收”的道理, 要持續張弛有道, 所以我也沒有對她糾纏下去.  只是, 和外母在巴士默默渡過去.

在餘下的車程, 很快便過去.  從旅遊巴轉成酒店的迎接車輛, 去酒店領取房間, 放下行李已經是下午二時多.  放下行李後 我和外母兩人去酒店附近的溫泉街隨便逛逛.  酒店的晚餐是自助餐式的, 六點到七點半 與七點半到九點分兩輪的  我們後選擇了較早的晚餐時段.  

我們的溫泉酒店為在半山的獨立一塊地上, 從酒店可以欣賞俯覽整個小鎮河谷的景色.  整個小鎮由一條小河東西貫穿, 山谷分開南北兩岸.  酒店所在這一邊河岸, 附近還有一條小溪流.  從酒店房間外望, 窗外的景色頗為美麗, 毫無阻擋.  

我所預訂的酒店房間是日式榻榻米, 沒有西式的床舖, 除了被褥, 就只有一張茶幾在房間地板上.  
房間近300呎, 房間的入口是玄關洗手間和沐浴間, 經走廊進入寢室, 往外就是室內陽台和戶外露台.  陽台和寢室之間, 有日式紙門做間隔.  陽台和露台間有玻璃的遮風擋雨成為室內空間, 再用日式紙門來遮擋隔視線. 閉上紙門後, 可防止外入偷看房間.

我和外母隨意看看附近的當地的景色, 逛逛溫泉街上的店舖購買手信, 還補充了一些零食, 我又買了一些當地的土酒和氣泡酒.   五點多, 我和外母已回到酒店房間, 休息一下換上浴衣, 再去餐廳享用晚餐.

酒店為各客人提供一份主菜, 客人可另外享用酒店的自助餐點飲品和甜品等.  雖然酒精類需要另外付費.  用餐前, 我和外母前往餐廳前發生一件小插曲.

離開房間前, 我騙外母說 “傳統上, 穿溫泉內浴衣裏邊是全裸的”.  但她他當然不相信我的說話.  所以, 我在他面前把boxer除下做示範.   在我的謊言誤導下, 外母不情不願把內褲脫下, 留在房間, , 只繼續保留上身的小可愛內衣作為內襯 . 真空下體的外母, 步行往餐廳時, 她都小心亦亦, 按住浴衣的下擺.  到了餐廳, 外母發現我根本在欺騙他, 搞到佢下體真空在浴衣裏.  那時, 外母裝出慍怒表情對我抗議.  生氣的外母在我的痴纏下.  都只好繼續留在餐廳內用餐.  在用餐中, 我還經常伸出腳拳, 在桌下摩擦她的小腿去挑逗猥褻她.

(未完, 待績)

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)