188Channel

標題: 小弟突然明白,點解咁多係搵幼稚園老sp/女友拉! [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2024-9-17 16:46     標題: 小弟突然明白,點解咁多係搵幼稚園老sp/女友拉!

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 小Koey    時間: 2024-9-17 19:35

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-9-17 16:46 發表 查看引用來源
話說,小弟得閒會睇下內娛新聞。。。
最近被譽為內娛四大普女之一既虞書欣,因為一個綜藝比人話內娛最適合做幼師既囡囡
我就去睇一睇片拉,當堂明晒點解咁多係搵幼稚園老sp/女友!^.^

一來包括虞書欣在內,好多幼稚老師都比較 ...
说到虞书欣我就要发表一下了,无可否认的她确实在这几年来进步了不少,但是你多看她上过的节目,多多少少会发现她有点作,而且她非常有钱,你懂的
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-18 08:03

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-9-17 16:46 發表 查看引用來源
話說,小弟得閒會睇下內娛新聞。。。
最近被譽為內娛四大普女之一既虞書欣,因為一個綜藝比人話內娛最適合做幼師既囡囡
我就去睇一睇片拉,當堂明晒點解咁多係搵幼稚園老sp/女友!^.^

一來包括虞書欣在內,好多幼稚老師都比較 ...
我覺得搵老師同搵上司一樣, 追求既係女方果種反差囉
利申100%純分析所見, 冇個人經驗
即係女方床上同床下判若兩人既表現, 平時好cool 好莊重, 剝光豬之後好淫蕩

另外: 點解你地可以頂得順bb話既女人架? 唔會覺得毛管動甚至想大力車佢一巴既咩?
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-18 11:00

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-18 08:03 發表 查看引用來源

即係女方床上同床下判若兩人既表現, 平時好cool 好莊重, 剝光豬之後好淫蕩

另外: 點解你地可以頂得順bb話既女人架? 唔會 ...
講BB話嘅女人要配合埋外型樣貌先可以頂得住,低低能樣呢類,如果唔係真係好刺耳。

圖片附件: 4196868550_edf9950770_z.jpg (2024-9-18 11:00, 43.49 KB) / 該附件被下載次數 3

作者: 代北集團    時間: 2024-9-18 21:46

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-18 08:03 發表 查看引用來源

另外: 點解你地可以頂得順bb話既女人架? 唔會 ...
1,呢個睇你點睇 , 如果按你邏輯 , 咁密實姑娘一定要私下好狂野 ...
但小弟正正寫過唔少呢個題材 , 但我比較多係 , 姑娘繼續作乖乖女態 , 但一直痴係仔仔身邊
對佢來講可能既最主動 , 就係狂比機會仔仔搞自己 !!!
雖然都係假正經 , 但前後形象會統一d ...

2,其實好似咸片咁 ... 大把咸片都好造作架拉 , 男人咪一樣睇 !!!
e+sp姐 , 又唔係談愛 , 咪好似cosplay/role play咁 , 當情趣姐 , 甚至好似 "花家姐"
扮弱智 , 我去扮金魚佬又得姐 !!! ^.^
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-19 09:21

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-9-18 21:46 發表 查看引用來源

1,呢個睇你點睇 , 如果按你邏輯 , 咁密實姑娘一定要私下好狂野 ...
但小弟正正寫過唔少呢個題材 , 但我比較多係 , 姑娘繼續作乖乖女態 , 但一直痴係仔仔身邊
對佢來講可能既最主動 , 就係狂比機會仔仔搞自己 !!!
雖 ...
冇話一定, 只係更有surprise 咁啫
即係本宮喜歡既男人, 平時衣冠楚楚其實內裡係衣冠禽獸
講正經野時異常認真, 做愛做既事果陣無敵咸濕
我估中意得老師類職業女性既男人某程度上都想係咁之嘛
係課室入面肯定要好莊重, 上到床則係另外一個人
作者: 代北集團    時間: 2024-9-19 15:51

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-18 11:00 發表 查看引用來源

講BB話嘅女人要配合埋外型樣貌先可以頂得住,低低能樣呢類,如果唔係真係好刺耳。
我又反而覺得,所謂惡女相既囡囡(如定欣)講bb話,會有種反差萌 ^.^ 又好似阿佘係<新聞女王>強勢拉,佢一變返<花家姐>,我更興奮!
作者: 代北集團    時間: 2024-9-19 16:07

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-9-17 19:35 發表 查看引用來源
说到虞书欣我就要发表一下了,无可否认的她确实在这几年来进步了不少,但是你多看她上过的节目,多多少少会发现她有点作,而且她非常有钱,你懂的 ...
小弟係甜文講過,早期有寫過明星甜文(果時未犯法)就包括鞏俐,趙薇,章子怡,神仙姐姐。
後來立左法,我只會係腦內以佢地為創作原形,咁當然唔會公開女主係邊個邊個拉,
但就寫過冰冰姐,之後就無勒。。。

一來係因為我對楊冪,劉詩詩呢批四小花旦無咩興趣,有J 時佟麗婭,萬茜又唔夠紅。。。
到最近四普,我開頭幾鐘意搞笑時期既趙露思,但一轉型就出晒事,反而白鹿e+我最ok,相反來講,
其實虞書欣同楊紫我最無興趣!
書欣最多係之前奶罩廣告果下乳搖叫J 過,跟住就到今次;楊紫就真係無。。。
除左一次表演雙腳擺頭後,頂,呢d 高難道體位,男人總會幻想一下吧!
作者: 小Koey    時間: 2024-9-19 22:09

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-9-19 16:07 發表 查看引用來源

小弟係甜文講過,早期有寫過明星甜文(果時未犯法)就包括鞏俐,趙薇,章子怡,神仙姐姐。
後來立左法,我只會係腦內以佢地為創作原形,咁當然唔會公開女主係邊個邊個拉,

一來係因為我對楊冪,劉詩詩 ...
读了一下你的回复,我只听过。。。赵薇,章子怡,范冰冰,杨幂,还有杨紫。杨幂和杨紫也都是偶尔看过他们拍的戏,没什么独特的,只是朋友们说她演技有进步,不过那也与我无关,哈哈哈 至于虞书欣乳摇广告我就没看过了,然后我不知道什么是叫J过,而且虞书欣有奶可以摇吗?
作者: go521    時間: 2024-9-19 22:12     標題: 回覆 6# 蛇貴妃 的帖子

贊同,完全贊同 👍🏼
作者: 代北集團    時間: 2024-9-20 06:27

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-9-19 22:09 發表 查看引用來源
读了一下你的回复,我只听过。。。赵薇,章子怡,范冰冰,杨幂,还有杨紫。杨幂和杨紫也都是偶尔看过他们拍的戏,没什么独特的,只是朋友们说她演技有进步,不过那也与我无关,哈哈哈 至于虞书欣乳摇广告我就没看过了,然后我不知道什 ...
開頭果兩秒:

https://www.youtube.com/watch?v=r1NIFegglM4
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-20 07:33

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-9-19 22:09 發表 查看引用來源
读了一下你的回复,我只听过。。。赵薇,章子怡,范冰冰,杨幂,还有杨紫。杨幂和杨紫也都是偶尔看过他们拍的戏,没什么独特的,只是朋友们说她演技有进步,不过那也与我无关,哈哈哈 至于虞书欣乳摇广告我就没看过了,然后我不知道什 ...
黎左咁耐咩叫做 J過都唔知實在係抵打
扮野固然要打, 咁純情就唔好上黎, 上得黎就冇必要扮乖
真係唔知更加要打多幾鞭, 又話要學野又唔用心
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-20 07:40

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-9-19 16:07 發表 查看引用來源

一來係因為我對楊冪,劉詩詩 ...
本宮呢期中意一桐
有幾紅我覺得唔關事囉, 岩自己口味就ok
我唔介意有個同佢一樣既 les 做本宮條女
作者: 小Koey    時間: 2024-9-20 08:14

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-20 07:33 發表 查看引用來源

黎左咁耐咩叫做 J過都唔知實在係抵打
扮野固然要打, 咁純情就唔好上黎, 上得黎就冇必要扮乖
真係唔知更加要打多幾鞭, 又話要學野又唔用心
姐姐,我真的没有在装咯。。。J过我真的没有看过嘛。。。结果?借过?
作者: 小Koey    時間: 2024-9-20 08:15

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-9-20 06:27 發表 查看引用來源
開頭果兩秒:

https://www.youtube.com/watch?v=r1NIFegglM4
哈哈哈,我还真的没看过这个广告,谢谢分享
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-20 08:37

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-9-20 08:14 發表 查看引用來源
姐姐,我真的没有在装咯。。。J过我真的没有看过嘛。。。结果?借过?
j過 = 用來打過飛機!
作者: 小Koey    時間: 2024-9-20 09:21

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-20 08:37 發表 查看引用來源

j過 = 用來打過飛機!
j我知道是男生的生殖器官,j过我就没听过,谢谢姐姐让我长知识了 😁 谢谢jj让我性兴奋了 😂
作者: 代北集團    時間: 2024-9-20 16:31

小弟其他唔講勒,只想講一點。。。

小弟出左新甜文勒,各位可以去甜文睇下架!^.^

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)