188Channel

標題: 同老婆睇完套av之後做愛竟然... [打印本頁]

作者: mm28    時間: 2024-9-15 12:18     標題: 同老婆睇完套av之後做愛竟然...

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: sinar45    時間: 2024-9-15 12:25

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 12:18 發表 查看引用來源
同老婆一向性生活都愉快,大家對性愛都係開放嘅!大家經常都有交流,包括彼此嘅性幻想、性需求一直以來同佢做愛都會玩好多嘢,唔同嘅地方(特別係外遊)、唔同嘅花式、性玩具、一齊睇av做愛、情趣內衣、做愛嘅時候加入性幻想. ...
精彩👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻👍🏻
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-15 12:28

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 12:18 發表 查看引用來源
同老婆一向性生活都愉快,大家對性愛都係開放嘅!大家經常都有交流,包括彼此嘅性幻想、性需求一直以來同佢做愛都會玩好多嘢,唔同嘅地方(特別係外遊)、唔同嘅花式、性玩具、一齊睇av做愛、情趣內衣、做愛嘅時候加入性幻想. ...
其實唔係愛唔愛對方問題,人要有刺激,就係要有新鮮感,同一個人同一個肉體,幾正都好,對耐咗都會少咗新鮮感。性更加係,要回復番性嘅活力,就搵唔同對象,撇開無聊世俗道德觀。搵唔同對象做,就刺激番腎上腺素。
作者: mm28    時間: 2024-9-15 12:35

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-15 12:28 發表 查看引用來源

其實唔係愛唔愛對方問題,人要有刺激,就係要有新鮮感,同一個人同一個肉體,幾正都好,對耐咗都會少咗新鮮感。性更加係,要回復番性嘅活力,就搵唔同對象,撇開無聊世俗道德觀。搵唔同對象做,就刺激番腎上腺素。 ...
絕對同意,所以我同老婆一直都盡量保持新鮮感,佢都好盡力keep自己樣貌、身裁,但係有d好似av既情節只可能係大家既性幻想或cosplay發生去增加剌激
我同佢都結婚多年,以40路黎講佢算係keep得好好

圖片附件: Fion190.jpg (2024-9-15 12:36, 10.81 KB) / 該附件被下載次數 6

作者: askl222    時間: 2024-9-15 13:56

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 12:35 發表 查看引用來源

絕對同意,所以我同老婆一直都盡量保持新鮮感,佢都好盡力keep自己樣貌、身裁,但係有d好似av既情節只可能係大家既性幻想或cosplay發生去增加剌激
我同佢都結婚多年,以40路黎講佢算係keep得好好 ...
阿嫂身形的確好正!
作者: mm28    時間: 2024-9-15 14:59

引用:
原帖由 askl222 於 2024-9-15 13:56 發表 查看引用來源

阿嫂身形的確好正!
多謝讚賞,40路算係keep得好好
不過我真係估唔到佢睇咗呢套av咁興奮咁有代入感(平時佢都有同我一齊睇av然後做愛)

作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-9-15 16:04

引用:
好明顯,佢有幻想過你俾佢同另一個男人扑😁
作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-9-15 16:06

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 14:59 發表 查看引用來源

多謝讚賞,40路算係keep得好好
不過我真係估唔到佢睇咗呢套av咁興奮咁有代入感(平時佢都有同我一齊睇av然後做愛)
真心,阿嫂真係好正,絕對唔似40路,似三十頭
作者: mm28    時間: 2024-9-15 16:30

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-15 16:06 發表 查看引用來源

真心,阿嫂真係好正,絕對唔似40路,似三十頭
多謝讚賞,佢雖然好大波但係真係keep到唔散唔dun
不過佢最初識我同我拍拖嘅時候都已經好大波而家仲大咗

圖片附件: Fion65.jpg (2024-9-15 16:30, 11.65 KB) / 該附件被下載次數 4

作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-9-15 16:33

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 16:30 發表 查看引用來源

嘩!睇到我流晒口水,好正!
作者: mm28    時間: 2024-9-15 16:51

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-15 16:04 發表 查看引用來源

好明顯,佢有幻想過你俾佢同另一個男人扑😁
我同佢久唔久都有一齊睇av,其實好多片種都睇過,不過大部分都係d OL,人妻或者一啲強姦片(因為佢係做秘書嘅)佢當然有試過代入同扮演啦
佢有啲乜嘢性幻想都會同我分享同我講
其實嗰日係無意中睇喺呢套舊片,大致上係講個老公出賣佢老婆一啲淫照
跟住逼佢老婆去影啲野外露出公諸同好,之後又要去老婆喺公眾地方畀陌生男人又摸又奶,仲幫人口交口爆
之後又要佢老婆畀四個男人搞,仲拍埋片影埋相
過程確實幾淫亂,但係我估唔到我老婆咁興奮咁代入,佢當然有性幻想佢係個女主角
之後我同佢仆嘢扮演下啲劇情佢竟然有三次高潮(平時最多一兩次)
我老婆平時係一啲都唔姣唔淫嘅女人,最多鍾意show下身材
但係上到床係一個大淫娃,佢出外公幹咗個幾禮拜返到嚟,連續同我做咗三晚,真係榨到我盡
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-9-15 17:05

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 16:51 發表 查看引用來源

我同佢久唔久都有一齊睇av,其實好多片種都睇過,不過大部分都係d OL,人妻或者一啲強姦片(因為佢係做秘書嘅)佢當然有試過代入同扮演啦
其實嗰日係無意中睇喺呢套舊片,大致上係講個 ...
呢次咁投入AV角色,可能有機會幻想比馬來西亞富商屌,話晒對住幾個禮拜吾多吾少都有啲畫面,加上幻想一d都唔奇😆
作者: egg29    時間: 2024-9-15 17:07     標題: 回覆 9# mm28 的帖子

咁就好,越嚟越大越好玩
作者: mm28    時間: 2024-9-15 17:09

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-9-15 17:05 發表 查看引用來源

呢次咁投入AV角色,可能有機會幻想比馬來西亞富商屌,話晒對住幾個禮拜吾多吾少都有啲畫面,加上幻想一d都唔奇😆
咁佢就冇喎,反而佢有幻想過佢係劇中女主角喺老公面前畀四個陌生嘅男人屌
仲射到個嘴、胸部同下面都係精液最後仲同個四個男人一齊合照
如果佢要同印尼嗰條華僑屌,屌咗啦使乜幻想,佢好肯定佢想請佢做私人助理都係呢啲目的
作者: mm28    時間: 2024-9-15 17:26

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-15 16:33 發表 查看引用來源

嘩!睇到我流晒口水,好正!
佢平時返工應酬多數都係OL Look都鍾意著短裙高踭鞋(對腳唔算好靚)不過佢唔會好風騷好姣咁

圖片附件: Fion182.jpg (2024-9-15 17:26, 8.72 KB) / 該附件被下載次數 5

作者: 樓上吉仔    時間: 2024-9-15 17:41

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 17:09 發表 查看引用來源

咁佢就冇喎,反而佢有幻想過佢係劇中女主角喺老公面前畀四個陌生嘅男人屌
仲射到個嘴、胸部同下面都係精液最後仲同個四個男人一齊合照
如果佢要同印尼嗰條華僑屌,屌咗啦使乜幻想,佢好肯定佢想請佢做私人助理都係呢啲 ...
中女人妻有身材有樣識打扮,呢個世界應該冇男人忍得住😆
作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-9-15 17:43

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 16:51 發表 查看引用來源

其實嗰日係無意中睇喺呢套舊片,大致上係講個 ...
我都經常睇呢D片,正!
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-9-15 17:43

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 17:26 發表 查看引用來源

佢平時返工應酬多數都係OL Look都鍾意著短裙高踭鞋(對腳唔算好靚)不過佢唔會好風騷好姣咁
好正呀,咁都叫吾係好靚乜嘢腳先叫靚😆,太瘦太長返而吾係最靚,呀嫂呢啲已經係頂級
作者: hz3331    時間: 2024-9-15 19:42     標題: 你老婆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 17:26 發表 查看引用來源

以我嘅觀察好多姣底女人都鍾意著皮裙(圖中)
作者: mm28    時間: 2024-9-15 21:45

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-9-15 17:41 發表 查看引用來源

中女人妻有身材有樣識打扮,呢個世界應該冇男人忍得住😆
可以啦多謝讚賞
作者: mm28    時間: 2024-9-15 21:46

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-9-15 17:43 發表 查看引用來源

好正呀,咁都叫吾係好靚乜嘢腳先叫靚😆,太瘦太長返而吾係最靚,呀嫂呢啲已經係頂級
有冇咁誇張呀師兄但係anyway多謝你讚賞🙇🏻‍♂️
作者: mm28    時間: 2024-9-15 21:48

引用:
原帖由 hz3331 於 2024-9-15 19:42 發表 查看引用來源

以我嘅觀察好多姣底女人都鍾意著皮裙(圖中)
咁我老婆冬天成日都皮裙黑絲㗎喎🤭咁如果加埋魚網絲襪師兄你又點睇呢?又或者返工都著吊襪帶或者t-back底褲(雖然極罕有嘅情況)
師兄點睇有咩高見?如果你覺得一個秘書或者一個老闆嘅私人助理,咁樣著返公司你有啲咩睇法?

圖片附件: Fion217.jpg (2024-9-15 21:51, 82.65 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: mm28    時間: 2024-9-15 21:54

引用:
原帖由 egg29 於 2024-9-15 17:07 發表 查看引用來源
咁就好,越嚟越大越好玩
我老婆後生嘅時候,真係都好大波🤭
不過呢幾年真係升咗一個cup🤭

圖片附件: FionN.jpg (2024-9-15 21:54, 18.83 KB) / 該附件被下載次數 4

作者: lun355355    時間: 2024-9-15 22:14     標題: 回覆 23# mm28 的帖子

阿嫂好正呀😍😍😍
作者: mm28    時間: 2024-9-15 22:20

引用:
原帖由 lun355355 於 2024-9-15 22:14 發表 查看引用來源
阿嫂好正呀😍😍😍
多謝師兄你覺得我老婆係淫娃?
作者: ACA64    時間: 2024-9-15 22:30

男人應該鍾意女人上床之後係淫娃, Ching 你係唔係咁諗。
Ching 阿嫂對波真係好勁。
作者: mm28    時間: 2024-9-15 22:32

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-15 22:30 發表 查看引用來源
男人應該鍾意女人上床之後係淫娃, Ching 你係唔係咁諗。
Ching 阿嫂對波真係好勁。
師兄我確實係咁諗呀,我老婆上到床真係好淫
我睇過你太太啲相真係好正我都扯曬旗,不過唔敢有歪念
作者: ACA64    時間: 2024-9-15 22:36

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 22:32 發表 查看引用來源

師兄我確實係咁諗呀,我老婆上到床真係好淫
我睇過你太太啲相真係好正我都扯曬旗,不過唔敢有歪念
我老婆有波, 但係唔及阿嫂, 細波見大波,
波唔夠大又唔想露點, 好就好在佢肯影, 肯比我分享,
攪到我而家都有舖分享嘅癮。
作者: ACA64    時間: 2024-9-15 22:37

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 22:20 發表 查看引用來源

多謝師兄你覺得我老婆係淫娃?
女人上床唔淫, 好大機會係死魚.
作者: mm28    時間: 2024-9-15 22:40

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-15 22:36 發表 查看引用來源

我老婆有波, 但係唔及阿嫂, 細波見大波,
波唔夠大又唔想露點, 好就好在佢肯影, 肯比我分享,
攪到我而家都有舖分享嘅癮。
我呃住我老婆分享咋女人唔係大波就好,紅顏都係C cup不過開發左好屌
得閒分享下你同呀嫂既性事,大家交流下
作者: mm28    時間: 2024-9-15 22:41

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-15 22:37 發表 查看引用來源

女人上床唔淫, 好大機會係死魚.
好彩我果幾個都淫
作者: ACA64    時間: 2024-9-15 22:43

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 22:40 發表 查看引用來源

我呃住我老婆分享咋女人唔係大波就好,紅顏都係C cup不過開發左好屌
得閒分享下你同呀嫂既性事,大家交流下
好呀, Ching, 我想話見到阿嫂大波大蘿, 係男人都扯晒旗。
你有冇同阿嫂影片呀?
作者: ACA64    時間: 2024-9-15 22:44

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 21:54 發表 查看引用來源

我老婆後生嘅時候,真係都好大波🤭
不過呢幾年真係升咗一個cup🤭
玩阿嫂對波都玩兩個鐘, 又大又白

作者: mm28    時間: 2024-9-15 22:49

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-15 22:43 發表 查看引用來源

好呀, Ching, 我想話見到阿嫂大波大蘿, 係男人都扯晒旗。
你有冇同阿嫂影片呀?
無論佢自慰玩假屌又或者扑野都唔俾我影,佢驚我流出就算佢d性感相佢都唔俾我放,佢話驚人認到佢又或者說三道四或者拎黎打飛機
作者: mm28    時間: 2024-9-15 22:50

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-15 22:44 發表 查看引用來源

玩阿嫂對波都玩兩個鐘, 又大又白
佢有時自己都show下對波
作者: ACA64    時間: 2024-9-15 22:50

引用:
Ching 想問你有冇Av 條link?呢d情節我鍾意。
作者: ACA64    時間: 2024-9-15 22:53

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 22:49 發表 查看引用來源

無論佢自慰玩假屌又或者扑野都唔俾我影,佢驚我流出就算佢d性感相佢都唔俾我放,佢話驚人認到佢又或者說三道四或者拎黎打飛機
唔影樣嗎, 相同片都唔影樣,
咁當然要尊重對方諗法, 唔比就唔影
作者: mm28    時間: 2024-9-15 22:53

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-15 22:50 發表 查看引用來源

Ching 想問你有冇Av 條link?呢d情節我鍾意。
冇呀,突然揾到,好耐之前download不過我真係估唔到我老婆咁high咁代入差d以為自己係主角不過我都鍾意d情節

作者: Water_man    時間: 2024-9-15 23:12     標題: 回覆 23# mm28 的帖子

恭喜師兄,可以和老婆保持關係齊齊睇AV……
作者: mm28    時間: 2024-9-15 23:15

引用:
原帖由 Water_man 於 2024-9-15 23:12 發表 查看引用來源
恭喜師兄,可以和老婆保持關係齊齊睇AV……
成日都一齊睇,冇特別,拍拖已經係咁
作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-9-15 23:44

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 22:50 發表 查看引用來源

佢有時自己都show下對波
好波自然唔怕show 啦!佢引到人望都自豪嘅😁
作者: mm28    時間: 2024-9-15 23:47

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-15 23:44 發表 查看引用來源

好波自然唔怕show 啦!佢引到人望都自豪嘅😁
咁佢都有啲咁嘅感覺嘅🤭
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-16 00:23

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 12:35 發表 查看引用來源

我同佢都結婚多年,以40路黎講佢算係keep得好好 ...
呢個年代同我地阿媽年代完全唔同啦!上年代30歲女人已經好成熟,而家40女人,只要肯打扮保養,根本還很有吸引力,但心態更重要,保持心境青春,人就自然表露出有女人味,比18,22後生女更有魅力。
如果縮埋自己,乜都憂乜都愁,俾人睇落仲俾自己年齡大。
作者: mm28    時間: 2024-9-16 00:26

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-16 00:23 發表 查看引用來源

呢個年代同我地阿媽年代完全唔同啦!上年代30歲女人已經好成熟,而家40女人,只要肯打扮保養,根本還很有吸引力,但心態更重要,保持心境青春,人就自然表露出有女人味,比18,22後生女更有魅力。
如果縮埋自己,乜都憂乜都愁,俾人睇落仲 ...
師兄真係高手我都真係鍾意成熟中女多d即係有d男人話我老婆Milf一樣雖然我老婆只係明一半
作者: MAN818    時間: 2024-9-16 06:39

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 16:30 發表 查看引用來源

系男人見到都心動😍😍😍
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-16 07:56

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 00:26 發表 查看引用來源

師兄真係高手我都真係鍾意成熟中女多d即係有d男人話我老婆Milf一樣雖然我老婆只係明一半
4,50嘅女人,先有女人味,又知情知性,做愛享受及投入,𡃁妹無得比。
作者: mm28    時間: 2024-9-16 13:54

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-16 07:56 發表 查看引用來源

4,50嘅女人,先有女人味,又知情知性,做愛享受及投入,𡃁妹無得比。
絕對同意師兄你講,一個40路嘅人妻feel如果個body keep得好,知情識趣、善解人意,對性愛投入懂得享受再加上熟練嘅性技巧,其實靚妹真係冇得比
作者: ACA64    時間: 2024-9-16 17:48

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-16 07:56 發表 查看引用來源

師兄講得啱,但我覺得另一個原因係呢個forum 嘅人都已經唔係小鮮肉,好多時50歲咁上下,比較鍾意技術型嘅女人,而大部分師兄都鍾意人妻所比到嘅味道同韻味。
作者: 052705271    時間: 2024-9-16 17:56

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 21:48 發表 查看引用來源

咁我老婆冬天成日都皮裙黑絲㗎喎🤭咁如果加埋魚網絲襪師兄你又點睇呢?又或者返工都著吊襪帶或者t-back底褲(雖然極罕有嘅情況)
師兄點睇有咩高見?如果你覺得一個秘書或者一個老闆嘅私人助理,咁樣著返公司你有啲咩睇法? ...
我最喜欢黑絲紧身短裙,性感都晕!秘書每次攞文件我签,坐响梳花等我,嘩!神秘的地方真係好吸引,屁股緊紧的,幻想💭直接插入去UN ! 好正師兄的美拍。
作者: ACA64    時間: 2024-9-16 18:01

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 13:54 發表 查看引用來源

絕對同意師兄你講,一個40路嘅人妻feel如果個body keep得好,知情識趣、善解人意,對性愛投入懂得享受再加上熟練嘅性技巧,其實靚妹真係冇得比
我哋啲中坑最鍾意女人味,呢件衫我搵左好耐先遇到,
覺得着出嚟好有女人味(懷舊feel),喜歡程度更勝於一些情趣內衣。
唔好意思師兄,借你地方放張相。

作者: mm28    時間: 2024-9-16 18:06

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-16 18:01 發表 查看引用來源

我哋啲中坑最鍾意女人味,呢件衫我搵左好耐先遇到,
覺得着出嚟好有女人味(懷舊feel),喜歡程度更勝於一些情趣內衣。
唔好意思師兄,借你地方放張相。 ...
呀嫂好正呀
作者: ACA64    時間: 2024-9-16 18:14

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 18:06 發表 查看引用來源

呀嫂好正呀
之前買咗件加大碼旗袍比佢,淘寶啲size 真細,咁都著唔落,中式服裝真係誘惑,仲有小鳳仙、肚兜…
作者: mm28    時間: 2024-9-16 18:16

引用:
原帖由 052705271 於 2024-9-16 17:56 發表 查看引用來源

我最喜欢黑絲紧身短裙,性感都晕!秘書每次攞文件我签,坐响梳花等我,嘩!神秘的地方真係好吸引,屁股緊紧的,幻想💭直接插入去UN ! 好正師兄的美拍。 ...
其實短裙高踭鞋開窿肉絲加性感底褲,一揭起佢條裙睇見佢個肥籮柚同神秘地方,真係忍唔住拉開條底褲就插佢un佢🤭🤭
我老婆咁多年都係做秘書同埋老闆助理經常都係著短裙絲襪高踭鞋返工,雖然裏面唔係日日都咁性感🤭🤭

圖片附件: Fion118.jpg (2024-9-16 18:16, 11.18 KB) / 該附件被下載次數 4

作者: ACA64    時間: 2024-9-16 18:21

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 18:16 發表 查看引用來源

其實短裙高踭鞋開窿肉絲加性感底褲,一揭起佢條裙睇見佢個肥籮柚同神秘地方,真係忍唔住拉開條底褲就插佢un佢🤭🤭
我老婆咁多年都係做秘書同埋老闆助理經常都係著短裙絲襪高踭鞋返工,雖然裏面唔係日日都咁性感🤭🤭 ...
咁佢老闆一定睇唔小嘢。
作者: ACA64    時間: 2024-9-16 18:24

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 18:06 發表 查看引用來源

呀嫂好正呀
邊度靚呀,都冇幾多個師兄話正,小貓三幾個,所以近排都冇心機放相。
作者: mm28    時間: 2024-9-16 18:30

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-16 18:21 發表 查看引用來源

咁佢老闆一定睇唔小嘢。
佢以前有個老闆就真係好咸濕,成日想扑佢,不過佢老闆個老婆喺公司搞到佢日日喺度扮正經🤣🤣
作者: mm28    時間: 2024-9-16 18:31

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-16 18:24 發表 查看引用來源

邊度靚呀,都冇幾多個師兄話正,小貓三幾個,所以近排都冇心機放相。
唔係呀都好正呀,自己鍾意放咪放囉,呢度真係唔多師兄上嚟😌😌
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-9-16 18:39

引用:
原帖由 [url=tel:052705271]052705271[/url] 於 2024-9-16 17:56 發表 查看引用來源

我最喜欢黑絲紧身短裙,性感都晕!秘書每次攞文件我签,坐响梳花等我,嘩!神秘的地方真係好吸引,屁股緊紧的,幻想💭直接插入去UN ! 好正師兄的美拍。 ...
短裙黑絲加埋高跟鞋真係正到暈,見到即硬,感覺咁樣著既女人會好淫,引死人😆
作者: 052705271    時間: 2024-9-16 18:42     標題: 同意

引用:

師兄有見地,有經驗、有風味的女人,含住你望住你,超好的享受。
作者: 052705271    時間: 2024-9-16 18:43

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-9-16 18:39 發表 查看引用來源

短裙黑絲加埋高跟鞋真係正到暈,見到即硬,感覺咁樣著既女人會好淫,引死人😆
你係好想望穿佢,又望唔到的感覺,意淫、幻想、興奮集一身,總之上腦啦!
作者: 052705271    時間: 2024-9-16 18:46

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 18:16 發表 查看引用來源

我老婆咁多年都係做秘書同埋老闆助理經常都係著短裙絲襪高踭鞋返工,雖然裏面唔係日日都咁性感🤭🤭 ...
正正正! 大大力塞入去!
作者: ACA64    時間: 2024-9-16 18:49

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 18:30 發表 查看引用來源

佢以前有個老闆就真係好咸濕,成日想扑佢,不過佢老闆個老婆喺公司搞到佢日日喺度扮正經🤣🤣
真係好咸濕?有邊個男人唔咸濕?阿嫂著到咁誘惑,唔比人咸濕就奇
作者: 052705271    時間: 2024-9-16 18:57

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-16 18:49 發表 查看引用來源

真係好咸濕?有邊個男人唔咸濕?阿嫂著到咁誘惑,唔比人咸濕就奇
正經更好玩! 秘書就係吸引人!
作者: mm28    時間: 2024-9-16 19:03

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-9-16 18:39 發表 查看引用來源

好多男人都會咁諗包括我😂
作者: mm28    時間: 2024-9-16 19:04

引用:
原帖由 052705271 於 2024-9-16 18:43 發表 查看引用來源

你係好想望穿佢,又望唔到的感覺,意淫、幻想、興奮集一身,總之上腦啦!
係㗎,尤其是窄身短裙包到實一實扭下扭下,好想知佢著乜嘢底褲但係又睇唔到🤭真係有一種好大嘅挑逗感
作者: mm28    時間: 2024-9-16 19:06

引用:
原帖由 052705271 於 2024-9-16 18:46 發表 查看引用來源

正正正! 大大力塞入去!
有時我老婆放工返嚟,衫都未換,佢引起我性慾我就會插鑊金嘅佢🤫🤫
作者: hz3331    時間: 2024-9-16 19:07     標題: 回覆 22# mm28 的帖子

如果個秘書咁樣著返去擺明就係摟屌啦
作者: mm28    時間: 2024-9-16 19:08

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-16 18:49 發表 查看引用來源

咁佢平時都多數係短裙高踭鞋著絲襪褲或者唔著絲襪啫,雖然裏面多數都透明底褲,但係唔係日日都咁sexy嘅
除非佢約咗我,又或者想畀我屌先會去引我嘅啫🤭🤭
其實個個男人都咸濕㗎啦,我識啲女人都好咸濕㗎包括我老婆🤭🤭
作者: mm28    時間: 2024-9-16 19:25

引用:
原帖由 hz3331 於 2024-9-16 19:07 發表 查看引用來源
唔係啩咁都摟屌?😅好正常嘅短裙黑絲襪褲咋喎😅

圖片附件: Fion217.jpg (2024-9-16 19:25, 17.64 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: 052705271    時間: 2024-9-16 19:29

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 19:25 發表 查看引用來源

唔係啩咁都摟屌?😅好正常嘅短裙黑絲襪褲咋喎😅
女仔就係喜歡這樣穿!超長腿高跟鞋,開會對住你,成日換下交叉腳,攪亂哂開會心神,就係本能的那些鏡頭!
作者: 052705271    時間: 2024-9-16 19:31

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 19:08 發表 查看引用來源

咁佢平時都多數係短裙高踭鞋著絲襪褲或者唔著絲襪啫,雖然裏面多數都透明底褲,但係唔係日日都咁sexy嘅
除非佢約咗我,又或者想畀我屌先會去引我嘅啫🤭🤭
其實個個男人都咸濕㗎啦,我識啲女人都好咸濕㗎包括我老婆🤭🤭 ...
就係葉玉卿先有這種味道!男人最愛。
作者: mm28    時間: 2024-9-16 19:41

引用:
原帖由 052705271 於 2024-9-16 19:29 發表 查看引用來源

女仔就係喜歡這樣穿!超長腿高跟鞋,開會對住你,成日換下交叉腳,攪亂哂開會心神,就係本能的那些鏡頭!
可能樓上位師兄睇唔慣啫,我老婆公司好多個女士唔同部門都會著短裙絲襪高踭鞋,我真係唔覺得摟屌🤭就算我老婆出去見客應酬好多時都係類似咁著,固然有時會著長裙啦,短褲或者長褲啦
就算佢裏面著住條全透明通花哩士嘅底褲冇人會睇到㗎喎😅我公司都有好多女人咁著,唔通佢哋又閪痕?

作者: hz3331    時間: 2024-9-16 19:45     標題: 回覆 72# mm28 的帖子

會咁樣著嘅女士基本上都係易食
作者: mm28    時間: 2024-9-16 19:47

引用:
原帖由 hz3331 於 2024-9-16 19:45 發表 查看引用來源
會咁樣著嘅女士基本上都係易食
睇人啫一啲啲啦,不過30路以上嘅中女咁著真係多過後生女嘅
但係我識好多密密實實,平時成個賢妻良母咁仲易食喎
作者: ACA64    時間: 2024-9-16 20:03

引用:
原帖由 hz3331 於 2024-9-16 19:07 發表 查看引用來源
如果呢個係你秘書,佢搵文件就會咁樣,各位師兄會點呢?

作者: mm28    時間: 2024-9-16 20:16

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-16 20:03 發表 查看引用來源

唔好介意我坦白講🤭睇見咁樣我碌鳩都硬曬,梗係扯開啲佢條底褲插條大肉腸入去屌到佢呱呱叫,淫水長流😂
一路揸住佢個大籮柚狂操佢再問下佢點解咁淫🤭最後梗係射曬入去畀佢啦😂🤭
作者: ACA64    時間: 2024-9-16 20:21

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 20:16 發表 查看引用來源

唔好介意我坦白講🤭睇見咁樣我碌鳩都硬曬,梗係扯開啲佢條底褲插條大肉腸入去屌到佢呱呱叫,淫水長流😂
一路揸住佢個大籮柚狂操佢再問下佢點解咁淫🤭最後梗係射曬入去畀佢啦😂🤭 ...
Ching 真係睇到都硬晒,睇嚟你都性慾好強,你老婆都成日著比你睇喇。
作者: lun355355    時間: 2024-9-16 20:26     標題: 回覆 75# ACA64 的帖子

咁樣嘅秘書,應該要晚晚加班先得啦😍😍😍
作者: ACA64    時間: 2024-9-16 20:30

引用:
原帖由 lun355355 於 2024-9-16 20:26 發表 查看引用來源
咁樣嘅秘書,應該要晚晚加班先得啦😍😍😍
咁會唔會個個男同事都放工唔走,一齊加班,跟著開個集體會議?
作者: mm28    時間: 2024-9-16 20:34

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-16 20:21 發表 查看引用來源

Ching 真係睇到都硬晒,睇嚟你都性慾好強,你老婆都成日著比你睇喇。
我每個星期都要餵佢兩三次😅😅人妻飼養😅😅
但係又想問下各位師兄如果見到有個小奴婢🤣咁樣著,上面件全透明小鳳仙仲畀佢嗰對36E迫爆🤣仲要兩粒乳頭凸曬出嚟,各位師兄又會點呢?🤣🤣

圖片附件: 1000322500-01.jpeg (2024-9-16 20:34, 16.5 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: ACA64    時間: 2024-9-16 20:39

答案只有一個,就係拖去刑場就地正法
作者: fc2000a    時間: 2024-9-16 20:49

大波老婆又夠淫,真係正
作者: 052705271    時間: 2024-9-16 21:00

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-16 20:03 發表 查看引用來源

睇住佢!欣賞佢的挑逗!爽呀
作者: 052705271    時間: 2024-9-16 21:04

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 20:34 發表 查看引用來源

我每個星期都要餵佢兩三次😅😅人妻飼養😅😅
但係又想問下各位師兄如果見到有個小奴婢🤣咁樣著,上面件全透明小鳳仙仲畀佢嗰對36E迫爆🤣仲要兩粒乳頭凸曬出嚟,各位師兄又會點呢?🤣🤣 ...
謝謝分享! 很美!用條嘢親親她
作者: mm28    時間: 2024-9-16 21:04

引用:
原帖由 fc2000a 於 2024-9-16 20:49 發表 查看引用來源
大波老婆又夠淫,真係正
師兄你係咪講呢一隻大波淫娃呀?🤭🤭

圖片附件: Fion73.jpg (2024-9-16 21:04, 24.43 KB) / 該附件被下載次數 5

作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-9-17 01:06

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 21:04 發表 查看引用來源

雖然幅相有特效,  但見到就想扯爛佢件衫啜佢波波再㩒住佢個頭幫我吹,哈哈!
作者: mm28    時間: 2024-9-17 01:11

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-17 01:06 發表 查看引用來源
雖然幅相有特效,  但見到就想扯爛佢件衫啜佢波波再㩒住佢個頭幫我吹,哈哈!
乜唔係想同佢乳交再幫你吹咩?唔係特效,係背心外面有件紗網衫

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-17 08:14

引用:
繼續講 你地睇D av主要係邊個負責搵架?
同埋仲有咩野題材? 睇完先做定係邊睇邊做?

你講既好多玩意我都有, av直到現時為止好多都係我搵囉, 其實不知幾想老公幫吓手...
過程我覺得幾得意架, 就好似上網shopping 一樣, 見到靚衫靚鞋叫佢一齊睇, 然後lur 佢送俾我
類似既野佢會, 主要係放車上既裝飾&某d 我都唔知係乜既汽車零件想我送佢
睇av 睇到好玩有趣既同樣道理都可以叫對方可唔可以同樣地對自己做嘛
只係我唔係太中意開住av 搞野, 因為要交流既係同自己搞緊果個人
同埋普遍既妒忌心, 我唔要老公插緊我果陣腦海出現既係另一個女人!
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-17 08:39

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 19:06 發表 查看引用來源

有時我老婆放工返嚟,衫都未換,佢引起我性慾我就會插鑊金嘅佢🤫🤫
Yeah! 除weekend 以外每次搞野幾乎都係放工一入門口就發生
似乎上左年紀既老人都鍾情OL 高跟鞋既打扮
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-9-17 09:55

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-17 08:39 發表 查看引用來源

Yeah! 除weekend 以外每次搞野幾乎都係放工一入門口就發生
後生仔性慾強好多時都心急只求一插,年長嘅除咗插仲識得視覺享受,OL加高跟鞋絕對係首選😆
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-17 09:58

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 21:04 發表 查看引用來源

呢啲女真係引男人屌,咁大波仲要背心,成條長乳溝露晒出黎,仲要加條長頸鍊吊咀係乳溝前掃下掃下,男人睇到真係慾火出晒黎。

圖片附件: pZmYoqOWj5_dqQ.jpg (2024-9-17 09:58, 22.81 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: licklickson    時間: 2024-9-17 10:05

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-17 09:58 發表 查看引用來源

呢啲女真係引男人屌,咁大波仲要背心,成條長乳溝露晒出黎,仲要加條長頸鍊吊咀係乳溝前掃下掃下,男人睇到真係慾火出晒黎。
果然引人入性!😬
作者: 052705271    時間: 2024-9-17 10:34

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-17 09:58 發表 查看引用來源

拉开的睇入啲!意淫都好興奮!
作者: mm28    時間: 2024-9-17 10:59

引用:

我家小淫娃咁密實🤭唔算引男人屌啩?唔算意淫啩?🤭🤭

圖片附件: 1000342466-01.jpeg (2024-9-17 10:59, 15.68 KB) / 該附件被下載次數 0

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-17 11:11

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-9-17 09:55 發表 查看引用來源

後生仔性慾強好多時都心急只求一插,年長嘅除咗插仲識得視覺享受,OL加高跟鞋絕對係首選😆
哈哈哈性慾強呢樣野不管咩野年齡層都係應該既

其實呢, 尋晚先至因為一d 爭執野屌9 左皇上諗起都仲有少少火
但一件事還一件事, 講起亦不得不表揚一下佢
呢位人士搞野好識得take his time 囉, 搞一次花兩個鐘或以上好普遍
有時佢接我放工, 一入門口就砌我, 完事已經成八點幾九點
情況許可就再出去食宵夜, 否則既話晚餐就係一個杯麵搞掂
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-9-17 11:43

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-17 11:11 發表 查看引用來源

哈哈哈性慾強呢樣野不管咩野年齡層都係應該既

其實呢, 尋晚先至因為一d 爭執野屌9 左皇上諗起都仲有少少火
但一件事還一件事, 講起亦不得不表揚一下佢
呢位人士搞野好識得take his time 囉, 搞一次花兩個 ...
可以搞成2個鐘咁耐,會唔會攰得滯,另一方面性慾吾一定個個都咁強,尤其女人可以好兩極
作者: mm28    時間: 2024-9-17 12:10

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-17 08:14 發表 查看引用來源

繼續講 你地睇D av主要係邊個負責搵架?
同埋仲有咩野題材? 睇完先做定係邊睇邊做?

你講既好多玩意我都有, av直到現時為止好多都係我搵囉, 其實不知幾想老公幫吓手...
過程我覺得幾得意架, 就好似上網shopping ...
我同我老婆拍緊拖已經一齊睇av,做愛之前好多時都會睇下助興🤭
所有av都係我搵我download嘅,種類就乜嘢都有 OL、老闆/同事同秘書偷情(我老婆一向都係做秘書同私人助理所以呢啲片會好多,因為佢會有多啲代入感)人妻偷食、熟女、母子相姦、強姦、亂倫、3P、多P、巨根真係應有盡有
老婆同我做愛,好多時都會做一啲av裏面嘅角色扮演,帶入一啲現實唔會有嘅情節助興
我同老婆都會玩得好有代入感🤭🤭
我老婆同我呀對性都係好開放,會有性方面嘅交流包括大家嘅性幻想
如果唔係大家結咗婚咁多年,邊會有咁多新鮮感🤭🤭仲點可以維繫到平均一個星期做兩次或者更多?
好似我個帖嘅標題,係同老婆突然間睇一套舊片然之後去做愛
個套片基本上嘅主題係個老公出賣個老婆,之後個老婆接受咗,其中一幕我老婆感到最興奮嘅係個老婆喺老公面前畀四個男人玩

作者: mm28    時間: 2024-9-17 12:13

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-17 08:39 發表 查看引用來源

我四十幾歲都唔算係上咗年紀嘅老人家,我好後生嘅時候已經係好鍾情短裙黑絲吊襪帶高踭鞋腳打扮
因為我老婆一直都係做秘書或者私人助理經常都會咁樣打扮返工,基本上我日日都見
作者: mm28    時間: 2024-9-17 12:15

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-9-17 09:55 發表 查看引用來源

我絕對同師兄係一樣,所以我老婆好多絲襪、吊襪帶、高踭鞋、情趣內衣🤭🤭
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-9-17 12:27

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-17 12:13 發表 查看引用來源

我四十幾歲都唔算係上咗年紀嘅老人家,我好後生嘅時候已經係好鍾情短裙黑絲吊襪帶高踭鞋腳打扮
因為我老婆一直都係做秘書或者私人助理經常都會咁樣打扮返工,基本上我日日都見 ...
我同你一樣細細個已經戀腳,中意短裙高踭鞋,不過老婆吾係OL,所以唔會有呢啲打扮,C兄真係幸福有個咁樣打扮嘅老婆,坦白講吾係咁多女人肯咁著,一來年紀開始大,二來工作上除非金鐘中環甲級寫字樓,否則吾好著到咁行,因為工作身邊女同事吾會咁著,工作性質又唔使見客,如果自己咁樣著會格格不入,加上人到中年會肥,短裙高踭鞋吾係咁多女人駕馭到😆

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)