188Channel

標題: 好多年無出過post, 見到依家好似少咗好多人係到(update #13) [打印本頁]

作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-11 14:38     標題: 好多年無出過post, 見到依家好似少咗好多人係到(update #13)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hondaeuror    時間: 2024-9-11 15:24

師兄, 等你 update
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-11 15:33

引用:
原帖由 hondaeuror 於 2024-9-11 15:24 發表 查看引用來源
師兄, 等你 update
夜啲,現在又要扮工同今晚有啲野做
作者: mui1892    時間: 2024-9-11 16:16

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-11 14:38 發表 查看引用來源
我係一個90後,當年第一次出嚟玩個陣識嘅個位人妻都係係未搬過嚟個陣嘅香土成人引人入性識,我都好多年無上返嚟。當年我記得我仲係一個啱啱出嚟社會做野嘅新鮮人,同女朋友中學開始拍拖,真係一次偷食都未試過,一次都未同其他 ...
嘩師兄好文,唱K都可以咁
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-11 16:20

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-9-11 16:16 發表 查看引用來源
嘩師兄好文,唱K都可以咁
今時今日咁多CAM應該就唔得啦,個次想搵間有獨立廁所嘅房都無。
作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-9-11 16:26

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-11 16:20 發表 查看引用來源
今時今日咁多CAM應該就唔得啦,個次想搵間有獨立廁所嘅房都無。
直頭去酒店啦, 唔知師姐仲有冇下次嘛,而且佢會感覺到你有誠意,有下次的機會都大🤭
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-11 16:28

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-11 16:26 發表 查看引用來源

直頭去酒店啦, 唔知師姐仲有冇下次嘛,而且佢會感覺到你有誠意,有下次的機會都大🤭
搵咗幾間都無房,最後先去K房,不過下次我地醒目,BOOK咗房
作者: licklickson    時間: 2024-9-11 16:31

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-11 14:38 發表 查看引用來源
我係一個90後,當年第一次出嚟玩個陣識嘅個位人妻都係係未搬過嚟個陣嘅香土成人引人入性識,我都好多年無上返嚟。當年我記得我仲係一個啱啱出嚟社會做野嘅新鮮人,同女朋友中學開始拍拖,真係一次偷食都未試過,一次都未同其他 ...
好正吖!等你再update睇下之後點同人妻做!
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-11 16:34

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-11 16:31 發表 查看引用來源
好正吖!等你再update睇下之後點同人妻做!
多謝師兄,會慢慢update, 始終都咁多年,真係玩過唔少,到今日都由初出社會到就變中佬,希望我可以update晒咁多年食過嘅女。
作者: licklickson    時間: 2024-9-11 16:36

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-11 16:34 發表 查看引用來源
多謝師兄,會慢慢update, 始終都咁多年,真係玩過唔少,到今日都由初出社會到就變中佬,希望我可以update晒咁多年食過嘅女。
正吖!咁等你慢慢update啦!
作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-9-11 16:51

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-11 16:34 發表 查看引用來源
期待你的分享😊
作者: mui1892    時間: 2024-9-11 16:59

我都等緊你分享🤭快啲
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-11 22:37

終於有時間坐低,講到個日唱完K大家返到屋企,已經開始研究緊下次要BOOK定酒店唔好再咁失策。我地揀咗平安夜因為個日咁啱唔洗陪女朋友,到咗個日,我地各自係屋企食完飯,就準備出發。
去之前我沖多次涼,去到目的地附近再買定一盒套,3個啱啱好,再買多咗支紅酒同幾罐啤酒就去地鐵站會合姐姐。
好快一個熟悉嘅身影出現,因為間酒店都幾偏僻沿途都好少人,所以我地拖住去。
Check in完,上到房,急不及待已經攬住係到錫,一件一件衫咁除晒。
姐姐推咗我上床後再上嚟除咗我條褲係到含,姐姐真係姐姐技術好好,轉個頭差啲頂唔住出咗。
姐姐話唔準咁多出住,就即刻幫我帶套再騎上嚟。騎術一流嘅姐姐好快已經騎到我出咗一次。
出咗一次後我地一齊去沖涼,姐姐仲好貼心咁幫我沖,真係從來未試過咁享受沖涼。
沖完涼一齊上床開酒飲,傾偈。除咗搞野外,其實佢都分享咗好多職場上嘅選擇同意見俾我,間接改寫咗我好多野。
飲到咁上下大家又準備好進入狀態,今次飲咗啲酒,大家玩得咁投入。
第二次換咗好多姿勢,最後出完之後真係大家都好滿足。
兩次後我地傾多一陣就攬住瞓咗。
最後因為佢一早要趕返屋企,所以佢一早就含醒我,要我走前俾多1Q佢。
最後嚟多一次morning Q,一齊落去check out,佢就即刻搭的士走咗,我就去食個早餐再返屋企。
過咗咁多年,真係唯獨係第一個係最深刻。
雖然之後約多幾次後我因為差啲俾女朋友發現所以中斷咗。
但我地都仲有聯絡,到咗今日都有時候會問候下佢,都好開心佢搵到個佢喜歡可以長keep嘅人。
作者: fc2000a    時間: 2024-9-11 22:42

最開心就係咁,岩玩得黎,好黎好去
作者: licklickson    時間: 2024-9-11 22:47

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-11 22:37 發表 查看引用來源
終於有時間坐低,講到個日唱完K大家返到屋企,已經開始研究緊下次要BOOK定酒店唔好再咁失策。我地揀咗平安夜因為個日咁啱唔洗陪女朋友,到咗個日,我地各自係屋企食完飯,就準備出發。
去之前我沖多次涼,去到目的地附近再買定一 ...
好彩之後冇事!可唔可以形容人妻身材係點?😬
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-11 22:58

引用:
原帖由 fc2000a 於 2024-9-11 22:42 發表 查看引用來源
最開心就係咁,岩玩得黎,好黎好去
係呀,同埋可以做到朋友咁多年都仲有聯絡好難得。真係得佢一個
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-11 22:58

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-11 22:47 發表 查看引用來源
好彩之後冇事!可唔可以形容人妻身材係點?😬
佢瘦嘅,係無乜胸不過有長腿同埋技術夠主動
作者: licklickson    時間: 2024-9-11 22:59

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-11 22:58 發表 查看引用來源
佢瘦嘅,係無乜胸不過有長腿同埋技術夠主動
咁都幾好吖!😬
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-9-11 23:00

引用:
宜家少人上尼, 有時見版友出帖, 都唔似以前, 多版友互相左一句右一句, 吹火成個場.
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-11 23:02

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-9-11 23:00 發表 查看引用來源

宜家少人上尼, 有時見版友出帖, 都唔似以前, 多版友互相左一句右一句, 吹火成個場.
比起當年真係少咗好多好多人。我記得個陣引版約飲酒都好多人出嚟㗎
作者: fc2000a    時間: 2024-9-12 00:12

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-11 22:58 發表 查看引用來源
係呀,同埋可以做到朋友咁多年都仲有聯絡好難得。真係得佢一個
有陣時難得有一個已經好好
作者: mui1892    時間: 2024-9-12 00:22

重有冇分享呢👍👍
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 00:37

引用:
原帖由 fc2000a 於 2024-9-12 00:12 發表 查看引用來源

有陣時難得有一個已經好好
其實都有幾個有CONTACT嘅,不過依家都無再聯絡了
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 00:38

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-9-12 00:22 發表 查看引用來源
重有冇分享呢👍👍
重有好多不過要啲時間,慢慢打。你都好多好野分享姐
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-12 08:47

引用:
個人觀感而已:
出post多唔多人睇, 出果個人係男係女本宮覺得唔係最關鍵, 文筆同內容先係囉
我都係香討年代就開始出黎蒲, 第一印象係好多男士寫既野太過集中性愛畫面太少內心感情戲啦
夫妻情侶之間既性行為唔需要我多講, 但即使係sp, 主奴, 約炮, 一夜情, 始終係人唔係野獸,
我唔信一d 思想情緒上既起伏都冇囉

上述舉例果d 我都有玩過, 有自己送上門有對方initiate 我集中講前者:
兩個原本既陌路人, 第一眼見到條友, 到對該人有性幻想, 佢都完全未知發生咩事,
由果個moment 一路直到佢支野出現係我自己洞中或者口入面呢段時間自己諗過做過d 乜
心裡面又想但又驚 (萬一被reject 瘀爆), 又想引人又難免有d 尷尷尬尬既刺激感
...
然後到肉搏戰結束亦係一樣, 想法總係會有既, "同自己講冇下次" 到 "食過返尋味" 甚至做出真感情來,
當然呢樣野你地未必會啦, 但我意思係完事之後既心理活動亦相當有趣囉

即係咁, 淨係想睇咸濕野我不如直接搵clip, 冇必要上黎讀文字
文字同聲音影像係兩個唔同既market, 有本事就拍短片, 選擇得出文就要突顯出文字先有而av 短片不能提供到俾觀眾既優勢
即係成件事之中各種心理狀態思想感情既變化
我唔敢話男性搞野完全唔用腦, 但睇過某幾個師姐們寫既故事寫得出呢d 元素, 真係好睇好多囉

講夠啦, 有感而發, 多謝你既收看

講返你個經歷, 雖然唔知係乜水但果位師姐脾氣實在太好啦
換轉係自己淨係含幾吓啫啫俾佢插兩野剛撻著跟住就散水, 可能已經發晒爛炸斬死左你
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 10:41

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-12 08:47 發表 查看引用來源

個人觀感而已:
出post多唔多人睇, 出果個人係男係女本宮覺得唔係最關鍵, 文筆同內容先係囉
我都係香討年代就開始出黎蒲, 第一印象係好多男士寫既野太過集中性愛畫面太少內心感情戲啦
夫妻情侶之間既性行為唔需要 ...
難得你入嚟留言俾我,我當然會細心閱讀,你嘅意見好重要!我會慢慢再學習寫好啲。我仲記得好多年前已經見你係引版,估唔到今日仲可以見到你!!!
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-12 13:16

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-12 10:41 發表 查看引用來源
難得你入嚟留言俾我,我當然會細心閱讀,你嘅意見好重要!我會慢慢再學習寫好啲。我仲記得好多年前已經見你係引版,估唔到今日仲可以見到你!!! ...
我留低既心態同你差唔多, 都係想做個記錄
有時候寫返d 野出黎, 因為打字慢嘛唔似得說話咁一下子就結束, 總需要d 時間
慢慢黎既過程就好似回到過去重新經歷一次咁
雖然說不上係留戀過去, 但有時間每一次就算講返同一個經歷, 梳理完記憶之後都會pick up 到d 上一次冇提到既細節
感覺幾好玩囉
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 14:14

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-12 13:16 發表 查看引用來源

我留低既心態同你差唔多, 都係想做個記錄
有時候寫返d 野出黎, 因為打字慢嘛唔似得說話咁一下子就結束, 總需要d 時間
慢慢黎既過程就好似回到過去重新經歷一次咁
雖然說不上係留戀過去, 但有時間每一次就算講 ...
今時今日人大咗又結埋婚已經無以前咁多時間去玩,但真係往事都係美好的。當然中伏經歷都有。不經不覺我應該玩咗有接近十年。不過係引版好似就只係約過一個。
作者: licklickson    時間: 2024-9-12 14:21

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-12 14:14 發表 查看引用來源
今時今日人大咗又結埋婚已經無以前咁多時間去玩,但真係往事都係美好的。當然中伏經歷都有。不經不覺我應該玩咗有接近十年。不過係引版好似就只係約過一個。 ...
咁其他果啲點識?
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 14:39

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-12 14:21 發表 查看引用來源
咁其他果啲點識?
多數都係app識呀依家
作者: licklickson    時間: 2024-9-12 14:58

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-12 14:39 發表 查看引用來源
多數都係app識呀依家
而家仲keep住有得食?😬
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 15:23

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-12 14:58 發表 查看引用來源
而家仲keep住有得食?😬
依排有啲野搞所以都一排無玩,之前都有keep一個,但夾唔到時間都幾個月無約了
作者: licklickson    時間: 2024-9-12 15:27

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-12 15:23 發表 查看引用來源
依排有啲野搞所以都一排無玩,之前都有keep一個,但夾唔到時間都幾個月無約了
都係人妻?
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 15:30

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-12 15:27 發表 查看引用來源
都係人妻?
唔一定,有啲未結婚,單身妹妹都試過一個
作者: licklickson    時間: 2024-9-12 15:31

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-12 15:30 發表 查看引用來源
唔一定,有啲未結婚,單身妹妹都試過一個
單身妹妹好細個?
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 15:34

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-12 15:31 發表 查看引用來源
單身妹妹好細個?
廿頭,對我嚟講都真係好細個,但佢係好淫好識玩
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 15:34

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-12 15:31 發表 查看引用來源
單身妹妹好細個?
師兄不如你都分享下係邊識到
作者: licklickson    時間: 2024-9-12 15:35

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-12 15:34 發表 查看引用來源
師兄不如你都分享下係邊識到
都係交友apps!
作者: licklickson    時間: 2024-9-12 15:35

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-12 15:34 發表 查看引用來源
廿頭,對我嚟講都真係好細個,但佢係好淫好識玩
咁正呀!😬
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 15:37

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-12 15:35 發表 查看引用來源
都係交友apps!
有長keep?
作者: licklickson    時間: 2024-9-12 15:38

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-12 15:37 發表 查看引用來源
有長keep?
冇呀!好多都係幾個月度!
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 15:42

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-12 15:38 發表 查看引用來源
冇呀!好多都係幾個月度!
好難長keep除非可以成日見
作者: licklickson    時間: 2024-9-12 15:44

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-12 15:42 發表 查看引用來源
好難長keep除非可以成日見
係呀!同埋呢啲關係都好難keep得耐!
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 15:56

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-12 15:44 發表 查看引用來源
係呀!同埋呢啲關係都好難keep得耐!
好睇大家係sp定sl囉
作者: licklickson    時間: 2024-9-12 15:57

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-12 15:56 發表 查看引用來源
好睇大家係sp定sl囉
咁SP肯定好短時間!
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 15:58

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-12 15:57 發表 查看引用來源
咁SP肯定好短時間!
唔係喎,我反而sp先長久,咁當然都會好似朋友咁,但sl一有太多感情就會變得好chur好易玩完
作者: licklickson    時間: 2024-9-12 15:59

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-12 15:58 發表 查看引用來源
唔係喎,我反而sp先長久,咁當然都會好似朋友咁,但sl一有太多感情就會變得好chur好易玩完
咁又估唔到喎!咁你而家主要搵SP?
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 16:04

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-12 15:59 發表 查看引用來源
咁又估唔到喎!咁你而家主要搵SP?
應該係fwb
作者: licklickson    時間: 2024-9-12 16:05

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-12 16:04 發表 查看引用來源
應該係fwb
咁正、呢個未試過!對方係乜嘢人?
作者: 好Q屎波    時間: 2024-9-12 16:13

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-12 16:05 發表 查看引用來源
咁正、呢個未試過!對方係乜嘢人?
就係無愛但可以做到朋友傾計,其實好多,個姐姐都係
作者: licklickson    時間: 2024-9-12 16:15

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-12 16:13 發表 查看引用來源
就係無愛但可以做到朋友傾計,其實好多,個姐姐都係
咁其實幾好!唔會影響屋企!
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-13 08:46

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-12 14:14 發表 查看引用來源
今時今日人大咗又結埋婚已經無以前咁多時間去玩,但真係往事都係美好的。當然中伏經歷都有。不經不覺我應該玩咗有接近十年。不過係引版好似就只係約過一個。 ...
明白既
回憶本身美唔美好... 唔敢講太多, 盡情唔去深切研究呢個問題吧
大家同為人妻人夫應該明白本宮既弦外之音
只可以咁話: 不斷地去想當年, 懷念既其實係自己既青春
換句話說係時間而唔係人和事

P.S. 網上世界其實比想像中小, 講說話要小心D
作者: ppt2016    時間: 2024-9-14 11:39

呢D真係往事只能回味 我都想有呢D姐姐SP
作者: 肥富茶了室    時間: 2024-9-14 11:57

引用:
師兄呢d回憶正爆

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)