188Channel

標題: 有無試過同囡囡拗交 , 最終 "一屌解千愁" 和好??? [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2024-9-10 06:47     標題: 有無試過同囡囡拗交 , 最終 "一屌解千愁" 和好???

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-9-10 07:11

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-9-10 06:47 發表 查看引用來源
。。。。如題。。。。
屌完都係冇解決問題
作者: 月影偷情    時間: 2024-9-10 08:37     標題: 回覆 1# 代北集團 的帖子

........咩~....🫨😵‍💫😵....講咩~?

圖片附件: IMG_20240910_083512.jpg (2024-9-10 08:37, 349.3 KB) / 該附件被下載次數 4

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-10 09:43

都算有既, 但要屌之前要罰左先
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-10 10:34

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-10 09:43 發表 查看引用來源
都算有既, 但要屌之前要罰左先
係咪罰呢一樣

圖片附件: images.jpeg (2024-9-10 10:34, 6.84 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-10 11:22

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-10 10:34 發表 查看引用來源

係咪罰呢一樣
點敢呀 我自己激親佢就會
皇上絕少發爛炸, 通常都係粒聲唔出玩自閉
本宮就拎埋籐條去搵佢要佢打我囉

如果係佢激親我則要幫我奶腳趾
程序黎既, 佢用黎打我既籐條我負責保養
分別係我用手去清潔用在我身上既刑具, 佢就用個嘴
奶乾淨之後訓低俾我用黎懲罰佢龜頭, 一路摔到射精後keep going 通常一分鐘左右
腳趾冇咁靈活所以一分鐘只係少少辛苦但一般都頂得住
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-10 11:26

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-10 11:22 發表 查看引用來源

點敢呀 我自己激親佢就會
皇上絕少發爛炸, 通常都係粒聲唔出玩自閉
本宮就拎埋籐條去搵佢要佢打我囉

如果係佢激親我則要幫我奶腳趾
程序黎既, 佢用黎打我既籐條我負責保養
分別係我用手去清潔用在我 ...
妳擺明玩嘢,用籐條打妳屎忽邊到係懲罰,妳都唔知幾enjoy 🤭
作者: 月影偷情    時間: 2024-9-10 11:52     標題: 回覆 1# 代北集團 的帖子

....解決一個問題....又會有幾問題!!

圖片附件: IMG_20240910_115027.jpg (2024-9-10 11:53, 501.11 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: dragonbone    時間: 2024-9-10 11:58

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-9-10 06:47 發表 查看引用來源
。。。。如題。。。。
HAHA,有,其實都幾好玩,因為真係慶慶地扑鑊勁。
而且扑時可以講下衰野,都係情趣黎。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-10 12:13

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-10 11:26 發表 查看引用來源

妳擺明玩嘢,用籐條打妳屎忽邊到係懲罰,妳都唔知幾enjoy 🤭
咁我罰佢果part 何嘗唔係都只有最後一分鐘痛苦少少, 其他都係享受?

再講, 做事認真既本宮攞籐條果陣都唔係隨手執起一支就走架!
預左該次打屁股我會拎支最長最幼既籐, 刺痛感比粗籐條難忍d
打腳掌既話我會拎重身同稍為粗d 既, 製造最大程度既疼痛感
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-10 12:17

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-10 12:13 發表 查看引用來源

咁我罰佢果part 何嘗唔係都只有最後一分鐘痛苦少少, 其他都係享受?

再講, 做事認真既本宮攞籐條果陣都唔係隨手執起一支就走架!
預左該次打屁股我會拎支最長最幼既籐, 刺痛感比粗籐條難忍d
打腳掌既話我會拎重身 ...
痛完先屌其實幾爽
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-10 13:18

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-10 12:17 發表 查看引用來源

痛完先屌其實幾爽
真係激嬲老公而受既責罰, 痛完之後其實唔會要佢屌而只會俾佢口爆囉
因為咁做只係為左認錯同找數, 專登唔俾自己事後舒服既, 佢罰完我之後我都會再罰自己用黎表明我係有幾重視佢既感受

唔講SM 啦, 呢度剩低o岩嘴型既人都唔多
反而想提一提既就係, 至少我自己個人係咁囉, 老公叫做好少少但過往交過既男朋友們口技其實都好一般
係指講好說話冧女果種口技咋 所以與其睇住佢r 爆頭吞吞吐吐唔知點咁嘗試道歉,
不如一掌推低我, 舔勻我全身, 大大力捅返我三五七個高潮
本宮唔係小學雞, 你打我一搥我又要打返你一搥先叫公平好on9 啫
相反我被人激嬲, 憤怒係一種難受既感覺, 真正既扯平應該係你既然已經俾左我難受既感覺就要令我舒服返
咁先可以同你和好如初

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)