188Channel

標題: 上回講到吹。今次。。哈哈哈 [打印本頁]

作者: kcvan    時間: 2024-9-5 08:42     標題: 上回講到吹。今次。。哈哈哈

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-5 08:53

居然o係呢種post 霸到頭位
作者: kcvan    時間: 2024-9-5 09:02

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-5 08:53 發表 查看引用來源
居然o係呢種post 霸到頭位
蛇蛇堅。。。
作者: wwnick    時間: 2024-9-5 09:07     標題: 回覆 1# kcvan 的帖子

蕭功了得, 冇偷懶😁😁
作者: kcvan    時間: 2024-9-5 09:08

引用:
原帖由 wwnick 於 2024-9-5 09:07 發表 查看引用來源
蕭功了得, 冇偷懶😁😁
講蕭功蛇蛇都未出聲。
我諗蛇蛇會堅好多
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-5 09:23

引用:
原帖由 kcvan 於 2024-9-5 09:08 發表 查看引用來源

講蕭功蛇蛇都未出聲。
我諗蛇蛇會堅好多
下過苦功其實係人都得

同埋其實想問既:
男人有幾多真係中意對方幫你含, 尤其是到要射果陣, 佢專登做d 呻吟聲出黎俾你聽到?
作者: garyfood    時間: 2024-9-5 09:26

有埋呻吟聲真係特別興奮
作者: kcvan    時間: 2024-9-5 09:32

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-5 09:23 發表 查看引用來源

下過苦功其實係人都得

同埋其實想問既:
男人有幾多真係中意對方幫你含, 尤其是到要射果陣, 佢專登做d 呻吟聲出黎俾你聽到?
應該冇9成 都有8成
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-5 09:53

引用:
原帖由 kcvan 於 2024-9-5 09:32 發表 查看引用來源

應該冇9成 都有8成
唔會至少有4成 5成明白到一個幫你口交緊既女性自己身上並唔會有性快感
呻吟聲因此冇 9成都有 8成係老作出黎咩?
道理有d 似俾你插明明唔舒服都扮高潮呃你, 未知真相之前仲覺得自己好型, 知道左感覺俾人詐騙

定還是係本宮太理性
作者: kcvan    時間: 2024-9-5 10:11

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-5 09:53 發表 查看引用來源

唔會至少有4成 5成明白到一個幫你口交緊既女性自己身上並唔會有性快感
道理有d 似俾你插明明唔舒服都扮高潮呃你, 未知真相之前仲覺得自己好型, 知道左感覺俾人詐騙

...
男人到左個時。絕對係冇理性可言。。
作者: mui1892    時間: 2024-9-5 10:40

引用:
原帖由 kcvan 於 2024-9-5 08:42 發表 查看引用來源
整個簡短板

https://mork.ro/20cG0#

射他吧。。。
https://mork.ro/32rP0#
嘩,好激喎
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-5 10:51

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-5 09:23 發表 查看引用來源

下過苦功其實係人都得

同埋其實想問既:
一百個男人,一百零一個都鍾俾女含,含到射。
最好加埋一路含,一路用淫眼神望番個男人,仲要食到𠽌𠽌聲,流晒口水落條J到,再講你碌賓周好大條,好好味,我日日都要食。
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-5 10:56

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-5 09:53 發表 查看引用來源

...
有時前戲或做愛,搞緊對方或幫對方含奶時,自己唔係俾人刺激嗰個,係未必興奮,尤其女人,但當妳投入當時情況,妳要加上想像力,自己就係一個好淫蕩嘅女人,好似性奴咁含緊男人條性器官。盡情去玩個條賓周,毫無羞恥咁去含。令到自己都自然興奮。
作者: 052705271    時間: 2024-9-5 11:06

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-5 10:51 發表 查看引用來源

一百個男人,一百零一個都鍾俾女含,含到射。
最好加埋一路含,一路用淫眼神望番個男人,仲要食到𠽌𠽌聲,流晒口水落條J到,再講你碌賓周好大條,好好味,我日日都要食。 ...
淫淫眼神很重要!就係這種感覺😝😝😝
作者: kcvan    時間: 2024-9-5 11:08

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-9-5 10:40 發表 查看引用來源
嘩,好激喎
呢d對你黎講都係基本野姐
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-5 11:37

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-5 10:56 發表 查看引用來源

有時前戲或做愛,搞緊對方或幫對方含奶時,自己唔係俾人刺激嗰個,係未必興奮,尤其女人,但當妳投入當時情況,妳要加上想像力,自己就係一個好淫蕩嘅女人,好似性奴咁含緊男人條性器官。盡情去玩個條賓周,毫無羞恥咁去含。令到自己 ...
興奮冇錯就梗架啦, 之前講緊係快感嘛

與其話中意幫人含係淫蕩, 有時候只係覺得一日廿四小時就等果十零分鐘真係似返個女人
作者: darrenlau    時間: 2024-9-5 11:46

無人讚下樓主碌野既?
支野幾好呀....女主又吹得唔錯

無得俾人吹...唯有羨慕
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-5 11:47

引用:
原帖由 052705271 於 2024-9-5 11:06 發表 查看引用來源

淫淫眼神很重要!就係這種感覺😝😝😝
其實望返男人果個moment 唔係要show 有幾淫而係想要男人既 feedback 囉!
千萬要記住, 能唔能夠令身邊女人無時無刻都想俾你口爆就好睇呢個關鍵

比如講我啜住一個男人條 j, 我覺得佢應該係好舒服
我望上去同時期望佢亦會望返住我, 係想透過眼神接觸去確認自己做得好/ 含得到位/ 佢想要更多
男人既反應, 如果只可以係一碌木或者好似一個冇知覺既植物人咁樣, 同av 入面果d rough sex咁捉住我個頭死chok爛chok,  
我情願要後者
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-5 12:07

引用:
原帖由 darrenlau 於 2024-9-5 11:46 發表 查看引用來源
無人讚下樓主碌野既?
支野幾好呀....女主又吹得唔錯

無得俾人吹...唯有羨慕
有!
正想講架啦~

本宮喜歡佢大大個頭, 顏色算夠深, 目測佢長度都可以
我係條女的話肯定要一野坐到底入晒佢
如果可以再粗少少, d 筋再多少少咁就完美啦

但唔同意你話女主吹得唔錯果句囉!
幫人吹首先最好就唔好用手, 要用的話都應該係自己隻手
我睇d 口交口爆cumshot 片好反感一樣野就係女人啜到咁上下吐出黎要個男既打飛機去射
當然果d 係拍片, 要影到d 精液俾觀眾睇, 現實99.9% 我都要龜頭完全o係自己嘴入面俾佢射精, 咁先叫口爆嘛
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-5 12:09

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-5 11:37 發表 查看引用來源

興奮冇錯就梗架啦, 之前講緊係快感嘛

與其話中意幫人含係淫蕩, 有時候只係覺得一日廿四小時就等果十零分鐘真係似返個女人
十零分鐘😨?唔係嘛,十零分鐘前戲都未夠啦!
作者: 月影偷情    時間: 2024-9-5 12:16     標題: 回覆 1# kcvan 的帖子

👍🏻正啊~👏🏻👏🏻👏🏻謝☕師兄分享😅😅
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-5 12:46

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-5 12:09 發表 查看引用來源

十零分鐘😨?唔係嘛,十零分鐘前戲都未夠啦!
仆街啦你同本宮已經出現代溝了

頭先果句唔係明明講緊含既咩? 十零分鐘足夠爆炸左皇上架啦!
作者: kcvan    時間: 2024-9-5 12:50

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-5 12:46 發表 查看引用來源

十零分鐘。。。預上好對手。。。絕對咩都出晒
作者: mui1892    時間: 2024-9-5 13:29

引用:
原帖由 kcvan 於 2024-9-5 11:08 發表 查看引用來源
呢d對你黎講都係基本野姐
咁又係既,不過你真係好夠膽post
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-5 13:49

引用:
原帖由 kcvan 於 2024-9-5 12:50 發表 查看引用來源
十零分鐘。。。預上好對手。。。絕對咩都出晒
除左臨訓前貪玩, 其他時候其實就算口爆射埋都只不過係前戲囉
休息一陣, 玩吓其他野, 跟住要再交功課架
作者: kcvan    時間: 2024-9-5 14:00

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-5 13:49 發表 查看引用來源

除左臨訓前貪玩, 其他時候其實就算口爆射埋都只不過係前戲囉
休息一陣, 玩吓其他野, 跟住要再交功課架
你驚唔驚爆完。冇力玩其他野
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-5 14:14

引用:
原帖由 kcvan 於 2024-9-5 14:00 發表 查看引用來源
你驚唔驚爆完。冇力玩其他野
未驚過
只要有一個寧靜冇人約既weekend 下午, 令皇上射三次左右暫時仲係冇難度
作者: wwnick    時間: 2024-9-5 15:51     標題: 回覆 5# kcvan 的帖子

你又知?師兄有切磋過蛇蛇?
作者: dell-intel    時間: 2024-9-5 15:55

引用:
原帖由 kcvan 於 2024-9-5 08:42 發表 查看引用來源
整個簡短板

https://mork.ro/20cG0#

射他吧。。。
https://mork.ro/32rP0#
真係好性福
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-5 17:27

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-5 12:46 發表 查看引用來源

幾緊張,立即為皇上澄清。🤣
作者: kcvan    時間: 2024-9-5 19:42

引用:
原帖由 wwnick 於 2024-9-5 15:51 發表 查看引用來源
點會試過。。。
作者: kcvan    時間: 2024-9-5 19:50

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-5 12:07 發表 查看引用來源

有!
正想講架啦~

本宮喜歡佢大大個頭, 顏色算夠深, 目測佢長度都可以
我係條女的話肯定要一野坐到底入晒佢
如果可以再粗少少, d 筋再多少少咁就完美啦

但唔同意你話女主吹得唔錯果句囉!
幫人吹首先最好就 ...
多謝晒。。

呢條女吹其實一般啦。 係上袋插完我除袋射。
但佢又唔係咁識。。唔識用手接力或含晒。
攪到家下變左 射口。。唔係口爆
作者: mui1892    時間: 2024-9-5 20:01

引用:
原帖由 kcvan 於 2024-9-5 19:50 發表 查看引用來源

多謝晒。。

呢條女吹其實一般啦。 係上袋插完我除袋射。
但佢又唔係咁識。。唔識用手接力或含晒。
攪到家下變左 射口。。唔係口爆
俾着我一定會追住含
作者: kcvan    時間: 2024-9-5 20:19

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-9-5 20:01 發表 查看引用來源
俾着我一定會追住含
放下你追住人含d片出黎。。研究下
作者: mui1892    時間: 2024-9-5 22:07

引用:
原帖由 kcvan 於 2024-9-5 20:19 發表 查看引用來源

放下你追住人含d片出黎。。研究下
我先唔會post
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-6 07:16

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-5 17:27 發表 查看引用來源

幾緊張,立即為皇上澄清。🤣

唔... 其實的確係有幾樣野需要澄清囉

首先第一: 本宮上回講到 "仆街啦你同本宮已經出現代溝了"
呢句話正確既讀法係 "仆街啦,你同本宮已經...." 而絕唔係 "仆街啦你, 同本宮已經..." 咁樣
漏左個標點符號差別好大
冇打算鬧你架

然後先講皇上:
所謂既十零分鐘只係指同佢口交, 齋啜佢稍為可以last 到耐d, 手口並用會更快
要極速KO 皇上可以邊同佢含邊俾隻著左成日鞋既臭腳佢奶
冇精確咁計過時但感覺上係 5-8 分鐘之間既事, 唔到10分鐘

但係俾皇上插呢, 撞到我啪啪聲佢都起碼有半個鐘架!
而且好似比初初識佢果陣持久力要強, 一可能係訓練有素啦  
十年有多, 風雨不改咁每個禮拜不少於兩次, 二可能係而家唔用套, 自己比十年前濕滑卦
但總而言之有咩就即管衝本宮黎, 吾皇絕非快鎗手
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-6 07:57

引用:
原帖由 wwnick 於 2024-9-5 15:51 發表 查看引用來源
直覺應該唔會, 但心總係涼左一下

想講我記起好耐好耐以前發過既一個夢, 仲係hkdisuss 果個年代
果陣人流係而家既幾千幾萬倍而且版塊多, 唔係存心睇咸濕野都會有discuss 帳號嘛, 真係俾本宮遇上兩個現實認識既故人
唔係兩個都有過一手 (只係其中一個但有協議絕口不提我地既事) 而另一個係女性黎既
於是冇耐之後就發左個咁既夢啦:
唔知痴左邊條根居然有膽出席版聚囉 點樣發生已經唔記得, 但一開眼在座至少十個八個都係曾幾何時切磋過既人
作者: wwnick    時間: 2024-9-6 08:35     標題: 回覆 37# 蛇貴妃 的帖子

幻想果然係一個武林高手
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-6 08:40

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-6 07:16 發表 查看引用來源

唔... 其實的確係有幾樣野需要澄清囉

首先第一: 本宮上回講到 "仆街啦你同本宮已經出現代溝了"
呢句話正確既讀法係 "仆街啦,你同本宮已經...." 而絕唔係 "仆街啦你, 同本宮已經..." 咁樣
漏左個標點符號差別 ...
唔係話皇上西部牛仔,其實係快又點,女人唔會明白男人點解快,點解慢,人人唔同。我就未聽過有女人分析男人射嘅快慢原因,人只會着重耐啲射就叫持久力好,快射就好似俾人笑,俾人睇低能力。其實男人射精你估真係咁易控制咩。
女人呢世係唔會明白,做愛時女人只係接收,機本插幾多次都得。但男人就要付出,又要先帶女人進入狀態,女人未黎射咗,就會好似有失敗感。
呢啲壓力,女人係唔會明。
我睇法,男人快射原因,年紀輕,做愛經驗同女伴人數少,龜頭敏感,條女樣靚身材正仲要夠淫夠姣,呢啲情況就易射。
男人能持久原因,屌得太多唔同女人,即經驗豐富,食慣唔同女人,其實即敏感度鈍咗,所以有啲男人屌半個鐘以上都未射,因龜頭無乜感覺。同一件事俾你日做嘢做,做足十年,係人都無feel。
對住自己女友或老婆,屌足咁多年,就算對方幾正,日日食同一道菜,你都無晒感官刺激,弱晒。所以你咪覺得佢持久力強咗。
仲有對住興趣不大嘅女人,但又要做,身體反應係無得呃,咪插極都未想射。
以上係概括咁講,無須用自身經歷去評論對錯,因人人都有差異,當然有人有能力控制快慢。高手總是有的。
作者: kcvan    時間: 2024-9-6 11:58

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-6 07:57 發表 查看引用來源

直覺應該唔會, 但心總係涼左一下

想講我記起好耐好耐以前發過既一個夢, 仲係hkdisuss 果個年代
果陣人流係而家既幾千幾萬倍而且版塊多, 唔係存心睇咸濕野都會有discuss 帳號嘛, 真係俾本宮遇上兩個現實認識既 ...
Disuss. ..我都有上。。。不過真係冇約人出。
錯過左。。。哈哈
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-6 13:09

引用:
原帖由 kcvan 於 2024-9-6 11:58 發表 查看引用來源
Disuss. ..我都有上。。。不過真係冇約人出。
錯過左。。。哈哈
係冇約人定係約唔到先
我齋講現象結果唔公開身份, 果個男士, 遇返之後都係pm 私聊過幾句冇係版入面有咩交流
佢話果陣約人非常容易, 當然唔係百發百中啦, 但十個入面自己經驗總有兩到三次成功喎
作者: wwnick    時間: 2024-9-6 15:00     標題: 回覆 41# 蛇貴妃 的帖子

邊有咁容易,同中彩票安慰獎一樣
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-6 15:40

引用:
原帖由 wwnick 於 2024-9-6 15:00 發表 查看引用來源
邊有咁容易,同中彩票安慰獎一樣
咁我唔清楚啦,問具體數據條友顧左右而言他
最後我好似係放棄左

但又咁講,本宮有得好感能夠offer得俾佢口爆既人
外表內涵氣質總有返咁上下 😁
只要成功約得出黎食飯見面,跟住有下文我覺得不足為奇
作者: kcvan    時間: 2024-9-6 18:46

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-6 13:09 發表 查看引用來源

係冇約人定係約唔到先
我齋講現象結果唔公開身份, 果個男士, 遇返之後都係pm 私聊過幾句冇係版入面有咩交流
佢話果陣約人非常容易, 當然唔係百發百中啦, 但十個入面自己經驗總有兩到三次成功喎 ...
冇約人 又冇人約過

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)