188Channel

標題: 腋下控=重口味/變態?? [打印本頁]

作者: 高速吸引    時間: 2024-8-30 08:11     標題: 腋下控=重口味/變態??

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Wata1536    時間: 2024-8-30 08:22     標題: 綺夢

我喜歡女性有腋毛,覺得好性感!
作者: 高速吸引    時間: 2024-8-30 08:30

引用:
原帖由 Wata1536 於 2024-8-30 08:22 發表 查看引用來源
我喜歡女性有腋毛,覺得好性感!
我自己就搞唔掂有毛既
甚至個西都係最好乾乾淨淨
作者: 幪面超人    時間: 2024-8-30 14:23

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-8-30 08:30 發表 查看引用來源

我自己就搞唔掂有毛既
甚至個西都係最好乾乾淨淨
我又好鍾意奶條女腋下,一定要無毛。我會舉高佢手係咁舔。
我覺得女人腋下似佢個西,又係有毛,平時又係機本收埋,除非搭車扶住扶手,先會露到俾人睇,所以我會當女人腋下係佢第二個閪去處理,淫奶到佢濕晒。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-8-30 15:06

重口味, 少少啦
變態我覺得就未至於囉

腋下都係個敏感部位黎既, 同腳板一樣, 甚至手掌心其實都有dd
同老公搞野佢唔會奶我腋下不過錫我果陣會索, 腋下比較普遍既係用手指去r
手掌佢都會架! 男上果陣俾佢壓住, 有時候捉住我雙手, 然後就feel 到佢係度 rrr   
都冇咩野既, 親密接觸嘛, 理應係玩勻對方既全身
被玩者該做既就係合埋雙眼感受對方俾自己既刺激
作者: 幪面超人    時間: 2024-8-30 15:30

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-30 15:06 發表 查看引用來源
重口味, 少少啦
變態我覺得就未至於囉

腋下都係個敏感部位黎既, 同腳板一樣, 甚至手掌心其實都有dd
同老公搞野佢唔會奶我腋下不過錫我果陣會索, 腋下比較普遍既係用手指去r
手掌佢都會架! 男上果陣俾佢壓住, 有 ...
用手指r,多數只會癢。
作者: 高速吸引    時間: 2024-8-30 21:09

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-8-30 14:23 發表 查看引用來源

我又好鍾意奶條女腋下,一定要無毛。我會舉高佢手係咁舔。
我覺得女人腋下似佢個西,又係有毛,平時又係機本收埋,除非搭車扶住扶手,先會露到俾人睇,所以我會當女人腋下係佢第二個閪去處理,淫奶到佢濕晒。 ...
我係反而覺得。。。
D女露得個加拿大 都好難係著d多布既衫
同埋睇得到個加拿大都好易睇埋側乳/北半球
有時同d女影相叫佢舉高手/綁馬尾果d真係感覺係性感d
作者: 高速吸引    時間: 2024-8-30 21:18

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-30 15:06 發表 查看引用來源
重口味, 少少啦
變態我覺得就未至於囉

手掌佢都會架! 男上果陣俾佢壓住, 有 ...
俾著我就應該會奶波同奶加拿大 奶到個女既未掂下面都已經濕哂果種
試過有次喺公園同前度就係忍唔著奶佢
搞到佢好快除底底坐上來打真軍
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-8-30 21:59

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-8-30 08:11 發表 查看引用來源
唔知去到呢個年代d人會點諗不過自從睇台灣既赤鬼開直播一陣
發覺原來真係有班友仔都有甘既嗜好
當然白淨係基本野 而同時要平滑 無嘜凹凸既都唔係甘易 因為唔只脫毛果一範 有時如果果個位太瘦無嘜肉 又或者太肥其實都 ...
重口味, 似是強調了挺胸線條的吸引力.
作者: 幪面超人    時間: 2024-8-31 06:40

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-8-30 21:18 發表 查看引用來源

俾著我就應該會奶波同奶加拿大 奶到個女既未掂下面都已經濕哂果種
試過有次喺公園同前度就係忍唔著奶佢
搞到佢好快除底底坐上來打真軍
對我黎講呢個姿勢真靜同誘惑
作者: 高速吸引    時間: 2024-8-31 09:12

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-8-31 06:40 發表 查看引用來源

對我黎講呢個姿勢真靜同誘惑
真 之前搵開條女 本身同佢坐得近 佢又著得比較少布 有時仲要我身邊伸高隻手掃頭綁馬尾
有時真係忍唔著望著佢對波同加拿大
如果唔係喺街 真係想即刻伸個頭去奶 再揸埋波
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-8-31 10:01

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-8-30 21:59 發表 查看引用來源

重口味, 似是強調了挺胸線條的吸引力.
仲有例如圖2,3,4咁
舉高手有時係可以突出小蠻腰嘅曲線
即係如果我有的話🥲
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-8-31 10:13

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-8-30 15:30 發表 查看引用來源

用手指r,多數只會癢。
Hmmm 平時係
專心睇緊電視或者做其他野果陣r 腳板
Or 背後偷襲唧人條腰/腋下,我會忍唔住屌人老母😝
但搞野特別係feel到就快高高果陣加入少少呢種痕癢會high 到頭暈囉
即使前戲念在陣間會餵飽本宮,我會可以放鬆俾佢唧

自己keep track啦,宜家玩人腋下腳板用幾大力度玩左幾耐,陣間支棍捅入黎唔該用返4倍力度+8倍時間
否則做好準備賠償我嘅損失 😁
作者: 幪面超人    時間: 2024-8-31 10:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-31 10:13 發表 查看引用來源

Hmmm 平時係
專心睇緊電視或者做其他野果陣r 腳板
Or 背後偷襲唧人條腰/腋下,我會忍唔住屌人老母😝
但搞野特別係feel到就快高高果陣加入少少呢種痕癢會high 到頭暈囉
即使前戲念在陣間會餵飽本宮,我會可以放鬆俾佢唧
...
咁妳老公扑緊妳個陣r妳邊到妳最爽?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-8-31 15:20

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-8-31 10:39 發表 查看引用來源

咁妳老公扑緊妳個陣r妳邊到妳最爽?
當然係腳板底!
有過幾次俾佢拮緊, 男上位, 舒服係好舒服, 佢有個習慣呢個體位一般都會啜住人腳趾去插既
可能啜到冇晒味卦 吐返出黎用手指頭去R, 我嗌得超大聲囉
過冇幾耐直接潮左
作者: 幪面超人    時間: 2024-8-31 15:21

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-31 15:20 發表 查看引用來源

當然係腳板底!
有過幾次俾佢拮緊, 男上位, 舒服係好舒服, 佢有個習慣呢個體位一般都會啜住人腳趾去插既
可能啜到冇晒味卦 吐返出黎用手指頭去R, 我嗌得超大聲囉
過冇幾耐直接潮左 ...
突然呢下真係會忍唔住,妳個西應該縮咗一大下,尿都想標出黎。
作者: Tck13032011    時間: 2024-9-1 23:12

腋下無毛,睇落乾淨d
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-2 08:55

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-8-31 15:21 發表 查看引用來源

突然呢下真係會忍唔住,妳個西應該縮咗一大下,尿都想標出黎。
標尿唔係靠 r 腳既!  

不過可以加入呢個元素
然而需要女方配合, 因為未必個個男人都有咁既本事:

同樣係男上但最好係梳化之類既地方, 或者床身比較矮男方可以跪床邊去插
抽插既同時, 女方盡量將雙腿分開, 男方一隻手去摔豆豆另一隻手繼續r 腳底
一定要大力少少因為俾人插+摔豆豆本身已經非常非常敏感, 要更高強度既刺激先feel 得到第三樣刺激囉

點解話需要女方配合, 因為太忙啦 未必個個都可以咁高層次既multi-task
配合既方法就係努力維持撐開對腳既姿勢同埋忍住痕癢將隻腳固定係人地隻手掂得到既地方唔好縮
以前果個高手高手高高手既sp 就做得到, 感覺好複雜好震撼
刺激到個人快要爆炸, 真係個腦要爆開咁滯, 仲有一種恐懼, 好急尿但搵唔到洗手間快要漏出黎果種恐懼
點到即止的話都算係情趣, 長時間操作其實係一種折磨
平時點俾人插都覺得仲可以再多d 既本宮都要求饒
作者: 高速吸引    時間: 2024-9-2 09:46

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2024-9-1 23:12 發表 查看引用來源
腋下無毛,睇落乾淨d
Btw講起上來脫毛都唔係一件易事
有時d後生女都唔一定剃/蚊得乾淨
有d可能係毛孔大/突出一粒粒甘所以搞到唔好睇
又或者一到夏季可能汗多又盛 搞到一伸高隻手/綁馬尾果陣 睇多幾秒真係見到有印又盛
所以要睇到光滑既加拿大都唔係甘易
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-2 09:48

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-9-2 09:46 發表 查看引用來源

Btw講起上來脫毛都唔係一件易事
有時d後生女都唔一定剃/蚊得乾淨
有d可能係毛孔大/突出一粒粒甘所以搞到唔好睇
又或者一到夏季可能汗多又盛 搞到一伸高隻手/綁馬尾果陣 睇多幾秒真係見到有印又盛
所以要睇到光滑既 ...
好多女都做永久脫毛,仲日日剃咁煩咩。
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-2 09:50

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-2 08:55 發表 查看引用來源

標尿唔係靠 r 腳既!  

不過可以加入呢個元素
然而需要女方配合, 因為未必個個男人都有咁既本事:

同樣係男上但最好係梳化之類既地方, 或者床身比較矮男方可以跪床邊去插
抽插既同時, 女方盡量將雙腿分開, 男 ...
人人feel唔同,阿妃妳唔標尿啫,俾我條女r我腳板,立即會陰肛門反射收縮,如個位到,真係會急一急架。
作者: 高速吸引    時間: 2024-9-2 10:01

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-2 09:48 發表 查看引用來源

好多女都做永久脫毛,仲日日剃咁煩咩。
本身我都好似你甘諗 但我發覺原來都好多後生女仲係未做呢味野 而仲係用較原始既方法
我唔知係未有錢做定係嘜啦。。。
總之試過幾次幫手影相 條女一拎起隻手 我就見到有黑印 一係就直頭有堆短毛。。。。(分別唔同女)
真係唔好問我點解會甘😂 總之跟著有次 條女都即刻唔好意思 因為本身皮膚白太顯眼
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-2 10:31

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-9-2 10:01 發表 查看引用來源

本身我都好似你甘諗 但我發覺原來都好多後生女仲係未做呢味野 而仲係用較原始既方法
我唔知係未有錢做定係嘜啦。。。
總之試過幾次幫手影相 條女一拎起隻手 我就見到有黑印 一係就直頭有堆短毛。。。。(分別唔同女)
...
有啲女未有錢做,咪唯有原始方法
作者: 高速吸引    時間: 2024-9-2 17:16

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-2 10:31 發表 查看引用來源

有啲女未有錢做,咪唯有原始方法
不過都好 未熟架步既女有時先多野肯玩/cost低
作者: 渺小職員    時間: 2024-9-3 05:13

我屌親西都要自己老婆舉高對手

圖片附件: 134.jpg (2024-9-3 05:14, 48.69 KB) / 該附件被下載次數 5

作者: 高速吸引    時間: 2024-9-3 08:46

引用:
原帖由 渺小職員 於 2024-9-3 05:13 發表 查看引用來源
你老婆個加拿大應該都係好撚白淨😏
作者: 渺小職員    時間: 2024-9-3 09:55

係呀,我老婆因為我呢個辟好所以去左做激光
連個西都做埋
引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-9-3 08:46 發表 查看引用來源

你老婆個加拿大應該都係好撚白淨😏

圖片附件: 1242442.jpg (2024-9-3 09:55, 113.97 KB) / 該附件被下載次數 8

作者: 高速吸引    時間: 2024-9-3 11:30

引用:
原帖由 渺小職員 於 2024-9-3 09:55 發表 查看引用來源
係呀,我老婆因為我呢個辟好所以去左做激光
連個西都做埋

有時睇av睇d本身鐘意既女訓喺度俾猛男扑
插到頂唔順兩隻手伸上去捉著枕頭/床邊
可以同時睇到對波浪下浪下仲清楚欣賞到白滑既加拿大 對大脾又劈開哂 睇著個西俾碌野插到反出反入
真係當堂扯到行哂
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-3 14:11

引用:
原帖由 渺小職員 於 2024-9-3 05:13 發表 查看引用來源
其實好多時見到人舉高雙手, 我都有個衝動對準佢條腰兩邊大力督落去
作者: tommy414    時間: 2024-9-4 18:31

咁蛇蛇舉高雙腳,皇上有無衝動督你😏
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-3 14:11 發表 查看引用來源

其實好多時見到人舉高雙手, 我都有個衝動對準佢條腰兩邊大力督落去

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-5 07:43

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-9-4 18:31 發表 查看引用來源
咁蛇蛇舉高雙腳,皇上有無衝動督你😏

皇上最近唔知邊度學返黎要捉住本宮對腳打飛機打夠先肯督我
作者: tommy414    時間: 2024-9-5 23:30

蛇蛇你有42寸長腿?對腳保養成點滑唔滑架,好似砂紙咁用嚟打機會痛架喎🤣🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-5 07:43 發表 查看引用來源

作者: 幪面超人    時間: 2024-9-6 08:43

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-5 07:43 發表 查看引用來源

常言道:「20歲嘅男人睇樣,30歲嘅男人望胸,40歲 嘅男人賞腳」。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-6 09:15

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-9-5 23:30 發表 查看引用來源
蛇蛇你有42寸長腿?對腳保養成點滑唔滑架,好似砂紙咁用嚟打機會痛架喎🤣🤣

42未必啦, 但腳係女人第二張臉保養係必須既
雖然技術能力有限但本宮ok 中意架! 捽完龜頭之後遞返上去俾老公啜等佢食返自己d 啫啫味
感覺就好似睇住佢自含一樣

另一樣我中意既, 就係最後關頭用腳幫老公打出黎, 或者佢已經出左再用腳趾去捽
捽到兩隻腳全部都係精液滑潺潺咁行唔到路, 乘機要被公主抱去浴室幫我洗腳
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-6 09:34

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-6 08:43 發表 查看引用來源

常言道:「20歲嘅男人睇樣,30歲嘅男人望胸,40歲 嘅男人賞腳」。
只要唔係睇第二個女人, 本宮冇意見

睇都唔係唔得, 但要叫埋我!
作者: 幪面超人    時間: 2024-9-6 09:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-6 09:34 發表 查看引用來源

只要唔係睇第二個女人, 本宮冇意見

睇都唔係唔得, 但要叫埋我!
任何已能扯旗勃起嘅男人,點會唔睇第二個女人,一係就係同志,同志都會睇第二個男人。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-9 12:15

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-6 09:39 發表 查看引用來源

任何已能扯旗勃起嘅男人,點會唔睇第二個女人,一係就係同志,同志都會睇第二個男人。
所以呢, 本官比較相信物理定律, 即係細個讀過既 netwon's third law - action & reaction pair
愈係嚴格操控男人禁止佢睇野, 佢愈會想偷偷瞞住你睇, 施加既壓力愈大反作用力都會愈大,
大到有日飛開你自己到時就喊都無謂囉!
行街時見到我都認為係索既女人時我會搶先提點佢, 然後一齊性幻想呢d 女人要點樣折磨
畫面入面多數都會有自己既戲份架 等佢下意識之中只要一有性愛畫面入面都梗會有我
作者: 渺小職員    時間: 2024-9-10 14:47

所以你想老婆服待得你好,你平時都要好好服待下你老婆平時幫老婆奶下腳指同屎眼係必須的
咁到你想玩果時佢先會可以好似狗咁聽話
引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-9-3 11:30 發表 查看引用來源

有時睇av睇d本身鐘意既女訓喺度俾猛男扑
插到頂唔順兩隻手伸上去捉著枕頭/床邊
可以同時睇到對波浪下浪下仲清楚欣賞到白滑既加拿大 對大脾又劈開哂 睇著個西俾碌野插到反出反入
真係當堂扯到行哂 ...

圖片附件: 124232.jpg (2024-9-10 14:47, 47.99 KB) / 該附件被下載次數 3

圖片附件: 12222.jpg (2024-9-10 14:53, 52.07 KB) / 該附件被下載次數 4

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-11 07:54

引用:
原帖由 渺小職員 於 2024-9-10 14:47 發表 查看引用來源
所以你想老婆服待得你好,你平時都要好好服待下你老婆平時幫老婆奶下腳指同屎眼係必須的
咁到你想玩果時佢先會可以好似狗咁聽話

作為一個老婆對你呢句說話真係不能同意更多
不過屎眼大可不必囉
想講俾自己所冧緊既男友or老公舔腳趾感覺真係好唔同
有你所謂果種想聽晒佢話, 將自己所有野都俾晒佢既feel
作者: tommy414    時間: 2024-9-12 10:40

老老實實,蛇蛇你有幾重🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-6 09:15 發表 查看引用來源

42未必啦, 但腳係女人第二張臉保養係必須既
雖然技術能力有限但本宮ok 中意架! 捽完龜頭之後遞返上去俾老公啜等佢食返自己d 啫啫味
感覺就好似睇住佢自含一樣

另一樣我中意既, 就係最後關頭用腳幫老公 ...

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-12 13:03

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-9-12 10:40 發表 查看引用來源
老老實實,蛇蛇你有幾重🤣

三個禮拜前磅過59...
冇辦法, 吞精吞多左 雖然又腥又苦但其實都係高糖份野黎架!
作者: tommy414    時間: 2024-9-13 09:51

下....你都成60kg......個頭像應該好久之前鳥
同埋比較扁平嘅部位點都脹咗啲下話🤣🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-12 13:03 發表 查看引用來源

三個禮拜前磅過59...
冇辦法, 吞精吞多左 雖然又腥又苦但其實都係高糖份野黎架!
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-13 10:54

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-9-13 09:51 發表 查看引用來源
下....你都成60kg......個頭像應該好久之前鳥
同埋比較扁平嘅部位點都脹咗啲下話🤣🤣

哈哈哈哈哈~~ 係咪馬上對本宮冇晒性幻想呢

扁平我認, 本宮賣點從來都唔係大波囉
但亦要循例抗辯一下: 重既野自古以來就係骨頭嘛, 唔係話減就減到
再加上入宮之後好多野唔到自己話事! 成日痴住件食肉獸同時自己亦係負責煮飯果位, 我有咩辦法?
作者: tommy414    時間: 2024-9-13 11:08

wait.....你識煮嘢食架咩🤔
重點嘅重點,你無講有無升cup喎🤣🙃
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-13 10:54 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈~~ 係咪馬上對本宮冇晒性幻想呢

扁平我認, 本宮賣點從來都唔係大波囉
但亦要循例抗辯一下: 重既野自古以來就係骨頭嘛, 唔係話減就減到
再加上入宮之後好多野唔到自己話事! 成日痴住件食肉獸同時 ...
作者: 地捫香蕉    時間: 2024-9-13 11:15

有時骨重, 身高, 骨架.................都有一定的影響
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-13 11:56

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-9-13 11:08 發表 查看引用來源
wait.....你識煮嘢食架咩🤔
重點嘅重點,你無講有無升cup喎🤣🙃

駛唔駛好似好難以置信咁呀
今時今日網上有食譜有視頻照住做有幾難
不過老實講一句, 反正唔係全職家庭主婦, 掌握三幾道菜已經足夠, 主要都係放假唔駛返工先慢慢整啫
上班日扮吓多野做要遲走, 約老公出面食埋先一齊返屋企然後俾佢食
不過耐唔中都要返屋企煮飯架! 聽天由命, 整得好食一切好說, 失手的話咪開飯前認左錯先, 講好食完飯會受處罰
亦不失為另一番情趣!

Cup 既野, 升幅都係微乎其微囉   好在皇上係個中意睇腳多過揸胸既明君
作者: tommy414    時間: 2024-9-16 10:25

你所謂嘅煮飯失手,係煮得唔好食丫,定直頭煮唔熟?我之前有條女蒸豬肉,蒸出嚟了一了見到紅色我即時呆咗......
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-13 11:56 發表 查看引用來源

駛唔駛好似好難以置信咁呀
今時今日網上有食譜有視頻照住做有幾難
不過老實講一句, 反正唔係全職家庭主婦, 掌握三幾道菜已經足夠, 主要都係放假唔駛返工先慢慢整啫
上班日扮吓多野做要遲走, 約老公出面食埋先 ...

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-9-16 11:23

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-9-16 10:25 發表 查看引用來源
你所謂嘅煮飯失手,係煮得唔好食丫,定直頭煮唔熟?我之前有條女蒸豬肉,蒸出嚟了一了見到紅色我即時呆咗......

坦白講係兩者都有
慶幸既係情況最嚴重果期, 亦即係剛結婚早期, 由於真係乜都唔識既關係所煮既晚飯都係西式為主
一係煎牛羊扒呢d 半熟就得, 一係就焗飯, 烤雞, 焗吓海鮮
耐唔中一次做返中餐蒸魚蒸蛋炒菜呢d 就難免會失手煮唔熟架啦
高風險既豬肉做得最少, 除左煲湯
但我想講味道反而係ok 囉! 唔係讚自己, 隔壁果位都係咁講架!
我覺得正正就係因為我呢d 水平自己知自己事, 跟足食譜唔敢亂黎既反而安全
阿媽比我強好多, 望一眼條魚就知要蒸幾多分鐘會剛好, 蒸水蛋唔用保鮮紙唔駛蓋中蓋, 碟蛋出黎仲滑過本宮對腳囉
但又正正因為經驗多左可以唔跟食譜玩自創, 反而會有奶野既時候

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)