188Channel

標題: 有冇師兄鍾意帶啲人妻出來交换玩下嫁? [打印本頁]

作者: Sex_addict    時間: 2024-8-20 13:40     標題: 有冇師兄鍾意帶啲人妻出來交换玩下嫁?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 幪面超人    時間: 2024-8-20 16:20

引用:
原帖由 Sex_addict 於 2024-8-20 13:40 發表 查看引用來源
有冇師兄鍾意帶啲人妻出來交换玩下嫁?有d人妻,調教到點玩都得。仲識自動波,著d性感衫褲黎服待你。 攪到我想帶佢出去同人交换玩下😁😁 睇下佢點比人調較 ...
你人妻係咪好淫?
交換玩,妳想一間房兩張床,各自玩對方之餘,又睇到自己女人俾人玩。抑或各自一間房玩?
作者: Sex_addict    時間: 2024-8-20 17:03     標題: 回覆 2# 幪面超人 的帖子

我調教嘅呢個人妻撻着左好淫, 梗係一間房兩張床玩先。 睇住對方玩, 跟住問下佢要唔要畀人玩
作者: 地捫香蕉    時間: 2024-8-20 17:27

引用:
原帖由 Sex_addict 於 2024-8-20 17:03 發表 查看引用來源
我調教嘅呢個人妻撻着左好淫, 梗係一間房兩張床玩先。 睇住對方玩, 跟住問下佢要唔要畀人玩
即係一起始先同房不交換插, 如果挑起左女性 d慾火就試下女士想唔想交換 ?
作者: giggs2829    時間: 2024-8-20 17:36

引用:
原帖由 Sex_addict 於 2024-8-20 13:40 發表 查看引用來源
有冇師兄鍾意帶啲人妻出來交换玩下嫁?有d人妻,調教到點玩都得。仲識自動波,著d性感衫褲黎服待你。 攪到我想帶佢出去同人交换玩下😁😁 睇下佢點比人調較 ...
我都想帶自己老婆去玩吓,但你指嘅人妻係人哋老婆定自己老婆先?
作者: 幪面超人    時間: 2024-8-20 17:57

引用:
原帖由 Sex_addict 於 2024-8-20 17:03 發表 查看引用來源
你老婆若見到好似我咁高大身型有線條,碌J又粗又硬,睇緊4仔真人show ,忍到先出奇。
作者: Sex_addict    時間: 2024-8-21 00:14

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-8-20 17:57 發表 查看引用來源

你老婆若見到好似我咁高大身型有線條,碌J又粗又硬,睇緊4仔真人show ,忍到先出奇。
你估淨係得你係咁咩,呢佢見慣啦

作者: Sex_addict    時間: 2024-8-21 00:15

引用:
原帖由 giggs2829 於 2024-8-20 17:36 發表 查看引用來源

我都想帶自己老婆去玩吓,但你指嘅人妻係人哋老婆定自己老婆先?
人哋嗰個又得 你個又得
作者: Sex_addict    時間: 2024-8-21 03:32

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-8-20 17:27 發表 查看引用來源

即係一起始先同房不交換插, 如果挑起左女性 d慾火就試下女士想唔想交換 ?
冇錯,就係咁樣。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)