188Channel

標題: 休養十日去K K北上小鮮肉 [打印本頁]

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-8-14 07:47     標題: 休養十日去K K北上小鮮肉

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-8-14 08:27

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-8-14 07:47 發表 查看引用來源

7/8去kk擔下鳩.俾人揸下食左落仔丸 個波.有條鳩仔嬲開鑊.去前試過自己假鳩0k.咪同佢入房.開燈檢查身體後熄燈.佢瞓上床.用濕 ...
[size=1.41]電約左小鮮肉.翌日8/8北上又係新發
[size=1.41] 同小鮮肉[size=1.41]飲杯茶食個包就上時租

[size=1.41]開鑊.今次唔食PrEP,7月16日係尤德验血報告肝.腎唔夠强.食左好快揾 苏哥(我有能用叫鸡淫人老母.冇能用就做鵝乸俾人淫慾,边会見 苏哥,地獄去硬)

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-8-15 07:00

[quote]原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-8-14 08:27 發表 查看引用來源
電約左小鮮肉.翌日8/8北上又係新發
同小鮮肉飲杯茶食個包就上時租
https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/202408/ ... [/quot
同小鮮肉開鑊,

肝腎不合格,食PrEP好快落地獄,雖然落梗地獄都唔好做散播性病,要帶袋,
咁吹簫啜米青 就當然,依件小鮮肉件鸠幼長,有六寸,但幼,好啱我容易受傷的鹅乸.先入浴,俾佢挖下欢樂谷,洗淨開Q做狗俾佢狗仔式屌 再正面屈高腳俾佢鋤 跟住口爆 啜米青,
第二Q,先吹 ,趴係床後入

然後用枕頭墊高M腳俾佢屌到射米青
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-8-16 06:14

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-8-15 07:00 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-8-14 08:27 發表 查看引用來源
電約左小鮮肉.翌日8/8北上又係新發
https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/202408/13/052338u ...
猴痘又大爆發

唔驚就假,暗黑嘅B T,G G,唔敢去,咁冇一路俾人屌,輪,個口含能
唔講咁多,一陣北上俾中出玩開小鮮肉中出
作者: 代北集團    時間: 2024-8-16 15:04

西兄 , 你 E+只係對男人有興趣丫 , 對女人呢??? 偽娘呢???
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-8-18 12:03

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-8-16 15:04 發表 查看引用來源
西兄 , 你 E+只係對男人有興趣丫 , 對女人呢??? 偽娘呢???
[size=1.41]對女人呢??? 偽娘呢???[size=1.41]我对女人仍有好大興趣.常去沙灘睇囡. 自兩年前食藥.變無能.波大賓州縮.以前咸記瀨閪兼中出大媽變只能瀨閪更俾衰鸡奚落.
玩囡.玩偽娘如果有錢能滿足我要屌唔到用假鳩.偽娘屌我.我帶假鳩屌返佢.
錢自已負担唔起.
咪去男同桑拿玩.初去只擔鳩俾人摸波後俾人屌 過後樂此不疲過度欢娛俾人屌爆屌到爛.輪.中出.真正只痛非快先知驚要用藥.
北上玩小鮮肉.但有料話捉我黃腳鵝星期五無上又去kk玩

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)