188Channel

標題: 回來了 updated 8/8/2024 [打印本頁]

作者: sim888    時間: 2024-8-6 18:49     標題: 回來了 updated 8/8/2024

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: beast74mo    時間: 2024-8-6 18:52

引用:
原帖由 sim888 於 2024-8-6 18:49 發表 查看引用來源
噚晚終於完咗AMS四日三夜之旅唔係第一次去,今次係去長咗
下次可以最多三日就夠了

食大麻就係旅程之日常
今次菇加大麻原來係另一境界
老公比我搞到成面濕晒 ...
真是一個新的境界,詳細講吓。。。
作者: licklickson    時間: 2024-8-6 19:14

引用:
原帖由 sim888 於 2024-8-6 18:49 發表 查看引用來源
下次可以最多三日就夠了

食大麻就係旅程之日常
咁開心呀!等你詳細分享!😬
作者: 附近的人    時間: 2024-8-6 19:23     標題: 回覆 1# sim888 的帖子

期待師姐既分享。👍👍👍
作者: tangyh    時間: 2024-8-6 19:28

愉快旅程,洗面之旅!等你分享!
作者: 賭神^^    時間: 2024-8-6 19:34

爆完牛牛之後攪野會好爽🥳

作者: egg29    時間: 2024-8-6 21:09     標題: 回覆 1# sim888 的帖子

有故仔聽嗎?
十分期待
作者: gil_324    時間: 2024-8-6 22:53

引用:
下次可以最多三日就夠了

食大麻就係旅程之日常
師姐歡迎回來,玩得開心就好,妳老公上次話去到AMS說搞掂妳,我踗佢比妳搞掂多.....
作者: sk263    時間: 2024-8-6 23:11

師姐真係識玩,我同老婆未結婚之前成日去clubbing(有食糖),返到屋企攪果時佢都會特別淫同多水,佢坐蓮果時仲會潮吹,果吓啲感覺真係好正,好似有有股暖流從龜頭流到袋底。師姐啲快焛唔好咁快比多小小時間,因為真係要工作同攪小朋友,所以一日只有冲完涼至可以上來。
作者: Fai24680    時間: 2024-8-6 23:19

期待師姐既分享故事!!
作者: darrenlau    時間: 2024-8-7 09:03

期待師姐分享既靚相!!!!
作者: cx829    時間: 2024-8-7 09:47     標題: 回覆 1# sim888 的帖子

details please....
作者: happy0567    時間: 2024-8-7 15:45

等師姐你既分享同靚相
作者: sim888    時間: 2024-8-7 16:16

[attach]40151325[/attach]
終於得閒啲可以寫喇!

去AMS,去cafe梗係正常啦! 買埋外賣返去酒店慢慢食都好正常!  
不過食還食,酒店禁煙係人都知,廁所係唯一可以食嘅地方! 唔好玩爛玩具嘛,同埋要罰錢就無謂啦!

其實我鍾意食少少high high 哋,跟住先搞,搞嗰陣老公每一吓,佢入我啜真係好正! 有時老公一路插一路吹比我,大麻直接上,妹妹直接受,真係好high!  

搞完一次,沖完涼之後,老公畀我食菇,好快上頭!喺床上面,我覺得個天花板喺度轉。
冇幾耐,老公行埋嚟,用口餵咗我啖香檳。
跟住慢慢錫我,佢淨係錫咀,冇掂我,冇啜我波波,冇摸我妹妹!

我唔明點解我嗰晚真係好濕好濕,可能係啲菇,真係可以啲水滴落大脾...................

待續

作者: licklickson    時間: 2024-8-7 16:18

引用:
原帖由 sim888 於 2024-8-7 16:16 發表 查看引用來源
終於得閒啲可以寫喇!

去AMS,去cafe梗係正常啦! 買埋外賣返去酒店慢慢食都好正常!  
不過食還食,酒店禁煙係人都知,廁所係唯一可以食嘅地方! 唔好玩爛玩具嘛,同埋要罰錢就無謂啦!

其實我鍾意食少少high high 哋,跟住先搞,搞嗰陣 ...
咁緊要,咁多水?咁之後做咪更加high?😬
作者: sim888    時間: 2024-8-7 19:28

我忍唔住,一嘢含落老公度,而我妹妹就對住老公個頭!
我一路含住老公,一路自己用手指撩妹妹,我叫老公錫我們妹妹,我要佢啜我妹妹,我妹妹打車輪,我要佢又錫又啜又要伸條脷入我妹妹度! 嗰陣我好痕好想要!
點知............佢淨係享受我同佢含,佢完全冇理我!  
過咗一陣係都冇嚟,我延起條腰,一嘢坐上去,我妹妹對住佢個嘴係咁磨!

佢終於識得錫,又舐我粒嘢,又伸條脷去舐我條罅,仲撩埋入去

好high好high好high!我喺度喪叫,狂揸自己個波,用手指挾住自己lin lin,又爬返低狂吮老公,可能係食咗草,老公好耐都唔肯射!

後尾我坐上去,捉佢bb插入我妹妹度狂un,捉老公隻手去揸我! 揸得我好舒服,拉起佢,我要老公狂錫狂啜我個波,我要波邊全部咖哩雞!

一路做一路做,中間又有補菇,好high好正

我係唔知道老公射咗幾多次,佢中出射完,我係冇洗再插入去! Un到佢再射
我feel到大脾有佢啲精同我啲水流出嚟!  

到第二日散曬,瞓到點幾先起身,妹妹畀佢搞到有啲痛!

好耐好耐好耐,冇試過咁瘋狂!
除咗啱啱識嗰陣,老公係會中出射完,唔掹出嚟,再嚟第二次!

真係好耐冇試過

後來佢話返我知,係特登唔掂我整古我!
佢想見到我個淫樣!

https://mega.nz/file/1a0WDQIR#tl_RYWW9-FQT18wDgWuE__Sxm6Gf-cZDerPAR4rJI7k

作者: CTAN2Y33    時間: 2024-8-7 19:57

引用:
原帖由 sim888 於 2024-8-7 19:28 發表 查看引用來源
我一路含住老公,一路自己用手指撩妹妹,我叫老公錫我們妹妹,我要佢啜我妹妹,我妹妹打車輪,我要佢又錫又啜又要伸條脷入我妹妹度! 嗰陣我好痕好想要!
點知............佢淨係享 ...
屌 好想加入一齊插你
作者: gil_324    時間: 2024-8-7 20:37

引用:
原帖由 sim888 於 2024-8-7 19:28 發表 查看引用來源
師姐真係好精彩分享,相信今晚唔少師兄都射唔小.....
作者: egg29    時間: 2024-8-7 20:42     標題: 回覆 16# sim888 的帖子

我會忍唔住好快射
太正
作者: licklickson    時間: 2024-8-7 21:14

引用:
見到少少波邊都覺得對波大!😬
作者: tangyh    時間: 2024-8-8 00:21

你地真係好識享!好正既經歷!感謝師姐既無私分享!!
作者: simonh54    時間: 2024-8-8 01:25

so big                              
作者: 附近的人    時間: 2024-8-8 02:15

多謝師姐,俾充裕時間大家可以欣賞條片。
作者: Water_man    時間: 2024-8-8 05:52     標題: 回覆 16# sim888 的帖子

多謝師妹分享,好像現場一樣,有D想幫埋手添,哈哈!
作者: happy0567    時間: 2024-8-8 11:10

引用:
雖然睇唔到師姐精彩既片, 但睇文字描述返而好有畫面,如果我係男主角就真係爽到爆👍😍😍
作者: cx829    時間: 2024-8-8 11:53     標題: 回覆 16# sim888 的帖子

nice! i did that once too. my ex n i smoked weed in the car n fucked each other's brains out hahahaha
作者: sim888    時間: 2024-8-9 14:52

https://mega.nz/file/NOMixYiI#a6 ... 97WOb6hIqORIglYg7SE
作者: infini2k    時間: 2024-8-9 14:58

引用:
原帖由 sim888 於 2024-8-9 14:52 發表 查看引用來源
https://mega.nz/file/NOMixYiI#a6eLg6cobgci4SSwazDUmiVl97WOb6hIqORIglYg7SE
多謝師姐精彩分享,我諗呢度好多師兄,都好妒忌你丈夫,想做俾你坐住嗰個,引死人

人總係貪心嘅,希望再有更多精彩片段同相片,正呀!!!
作者: 附近的人    時間: 2024-8-9 15:21     標題: 回覆 27# sim888 的帖子

多謝師姐再放閃。尤其俾你咁坐法,唔係好多男人可以堅持好耐。
作者: licklickson    時間: 2024-8-9 15:22

引用:
原帖由 sim888 於 2024-8-9 14:52 發表 查看引用來源
https://mega.nz/file/NOMixYiI#a6eLg6cobgci4SSwazDUmiVl97WOb6hIqORIglYg7SE
好正呀!啲水聲好勁!😬
作者: garyfood    時間: 2024-8-9 15:25

正, 多謝師姐分享, 好想做你對手
作者: kennyleung0811    時間: 2024-8-9 15:50     標題: 回覆 27# sim888 的帖子

師妹,條片好正,有聲又有畫。不過長啲就好。
作者: sim888    時間: 2024-8-9 17:26

長啲就見樣😅😅😅😅
作者: hz3331    時間: 2024-8-9 18:40     標題: 回覆 33# sim888 的帖子

好正呀師姐多謝分享!
作者: 平衡生活    時間: 2024-8-9 19:23

引用:
師姐真係好正,我好想係個男主角。
作者: gil_324    時間: 2024-8-9 22:59

引用:
多謝師姐分享,條片好正,引死人
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-8-9 23:47

引用:
食色性也,  sim妹 今次同老公玩得high...

thx for sharing
作者: stevent    時間: 2024-8-10 14:32

引用:
下次可以最多三日就夠了

食大麻就係旅程之日常
Welcome u back .可惜,我又錯過了。
作者: sim888    時間: 2024-8-10 15:16     標題: 回覆 38# stevent 的帖子

https://mega.nz/file/EWkAjKCI#tl ... m6Gf-cZDerPAR4rJI7k

https://mega.nz/file/gLVBCQ7K#a6 ... 97WOb6hIqORIglYg7SE
作者: mtvong    時間: 2024-8-10 15:27

引用:
原帖由 sim888 於 2024-8-10 15:16 發表 查看引用來源
https://mega.nz/file/EWkAjKCI#tl_RYWW9-FQT18wDgWuE__Sxm6Gf-cZDerPAR4rJI7k

https://mega.nz/file/gLVBCQ7K#a6eLg6cobgci4SSwazDUmiVl97WOb6hIqORIglYg7SE
正~~~~
作者: 賭神^^    時間: 2024-8-10 15:29

我想睇你乳雲,可唔可以分享一下
作者: sim888    時間: 2024-8-10 15:33     標題: 回覆 41# 賭神^^ 的帖子

[attach]40151379[/attach]

作者: 附近的人    時間: 2024-8-10 15:36

師姐真係好,有求必應。
作者: sim888    時間: 2024-8-10 15:38     標題: 回覆 43# 附近的人 的帖子

你又見唔到我個樣
睇下我又唔會蝕嘅
作者: 附近的人    時間: 2024-8-10 15:48     標題: 回覆 44# sim888 的帖子

多謝師姐唔吝嗇,不停派福利俾大家。
作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-8-10 15:58

引用:
原帖由 sim888 於 2024-8-10 15:33 發表 查看引用來源
師姐粒奶頭好正呀😘😘
作者: 小福星    時間: 2024-8-10 16:04

引用:
原帖由 sim888 於 2024-8-10 15:33 發表 查看引用來源
我想睇吓你多唔多毛?
作者: 賭神^^    時間: 2024-8-10 16:28     標題: 回覆 42# sim888 的帖子

多謝師姐!波大蓮細,波中極品
作者: darrenlau    時間: 2024-8-10 18:06

多謝師姐之餘, 應該多謝埋佢另一半

兩位都係玩得既人, 又唔吝嗇

恨死人...師姐BOBY好好, 下次可以考慮制服誘惑 OR 穿黑絲

見到師姐條腿都唔錯
作者: licklickson    時間: 2024-8-10 18:58

引用:
原帖由 sim888 於 2024-8-10 15:38 發表 查看引用來源
你又見唔到我個樣
睇下我又唔會蝕嘅
師姐真係大方!😬
作者: nicegear    時間: 2024-8-10 19:59

有份啜Lin Lin就好嘞
作者: dttcalvin    時間: 2024-8-10 20:21

引用:
原帖由 sim888 於 9-8-2024 17:26 發表 查看引用來源
長啲就見樣😅😅😅😅
師姐段片好正😍

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)