188Channel

標題: 睇返以前 D港產片(包括三級)都幾鐘意呢個情節 ... 女仔點睇??? 好虐戀 FEEL??? [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2024-7-21 17:33     標題: 睇返以前 D港產片(包括三級)都幾鐘意呢個情節 ... 女仔點睇??? 好虐戀 FEEL???

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: cc19880910    時間: 2024-7-22 08:57

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-21 17:33 發表 查看引用來源
岩岩睇返 , 大至話 黃德斌 食左樣至剛到陽既野 ,限時唔出一出火就會七孔流血而死 , 植敬雯 為左救佢所以 ...
(就係為左睇 植敬雯 先拎出黎睇)
黃德斌 一路比 植敬雯 觀音坐蓮 , 一路哎 綺夢(陳寶蓮 既角色)

另外 ,  ...
其實香港以前拍嘅三級片都幾好睇,最鍾意睇李麗珍、徐若萱,同埋有一個比較冷門嘅吳妙儀。

如果講咁多三級片,對我最有啟發性嘅係現代情慾篇之換妻檔案。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-22 09:35

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-21 17:33 發表 查看引用來源
岩岩睇返 , 大至話 黃德斌 食左樣至剛到陽既野 ,限時唔出一出火就會七孔流血而死 , 植敬雯 為左救佢所以 ...
(就係為左睇 植敬雯 先拎出黎睇)
黃德斌 一路比 植敬雯 觀音坐蓮 , 一路哎 綺夢(陳寶蓮 既角色)

另外 ,  ...
未至於感動卦, 虐戀亦好似講唔通
除非自己本身係中意對方, 想獻身俾人或者純粹想救自己中意既人, 儘管明知對方中意既人唔係自己囉
作者: 自在逍遙    時間: 2024-7-22 09:43     標題: 回覆 2# cc19880910 的帖子

吳妙儀夠姣, 粒提子好黑
作者: cc19880910    時間: 2024-7-22 09:47

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-22 09:43 發表 查看引用來源
可惜佢嘅出品唔多
作者: 88yes    時間: 2024-7-22 17:22

葉玉卿, 李麗珍果幾套都真係好值得回味
引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-22 08:57 發表 查看引用來源

其實香港以前拍嘅三級片都幾好睇,最鍾意睇李麗珍、徐若萱,同埋有一個比較冷門嘅吳妙儀。

如果講咁多三級片,對我最有啟發性嘅係現代情慾篇之換妻檔案。 ...

作者: cc19880910    時間: 2024-7-22 17:58

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-22 17:22 發表 查看引用來源
葉玉卿, 李麗珍果幾套都真係好值得回味

李麗珍比較接近我哋嘅時代感,葉玉卿嗰啲style唔係好接受到(雖然佢身材真係OK)🤣
作者: 明眼    時間: 2024-7-22 19:14

講香港三級片, 點可以唔提單立文, 西門慶個批就唔講.

想講係, 我有次在某網站見到單立文有套叫"半妖乳娘",
以當年三級片的製作來講, 呢套真係幾唔錯.  大家不妨搵下.

原來咁多年前都有些咁高水準的戲. 唔知係香港定台灣拍呢?
作者: stevent    時間: 2024-7-22 21:46

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-22 09:43 發表 查看引用來源
係。我最近睇番一個,黃愛美amy
可惜,髮型吹得好高。否則更正。
作者: 自在逍遙    時間: 2024-7-22 23:53

邱月清, 葉先兒, 翁虹, 顏千汶, 童玲, 鍾淑慧, 鄭艷麗, 陳雅倫, 錢軍, 張睿玲, 舒淇, 徐若瑄, 鍾真, 温碧霞, 葉全真, 仲有好多唔記得名, 尤其是台灣幫, J到我日日唔見幾億兄弟
作者: 自在逍遙    時間: 2024-7-23 00:04

吳雪雯, 陳WING芝, 周弘,梁思敏, 林雅詩..............當年真係好正
作者: Samsonst    時間: 2024-7-23 03:32

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-23 00:04 發表 查看引用來源
吳雪雯, 陳WING芝, 周弘,梁思敏, 林雅詩..............當年真係好正
你地試下搜尋黃笑玲睇下。完全冇人工成份。而且好common, common 得好似隨時屌到,但又........
作者: cc19880910    時間: 2024-7-23 09:14

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-23 00:04 發表 查看引用來源
梁思敏都正,印象中佢好似得兩齣戲,不過係金瓶梅,另一齣唔係女主角(徐若萱先係女主角)。
作者: 自在逍遙    時間: 2024-7-23 09:49     標題: 回覆 12# Samsonst 的帖子

我知邊個, 身材好平均, 其他好似台灣邱玉茹, 香港徐曼華, 曾燕都好正, CHING可以睇下, 個人就好鍾意吸血貴利王做細妹個位許蓓, 睇親都要J
作者: cc19880910    時間: 2024-7-23 09:53

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-23 09:49 發表 查看引用來源
我知邊個, 身材好平均, 其他好似台灣邱玉茹, 香港徐曼華, 曾燕都好正, CHING可以睇下, 個人就好鍾意吸血貴利王做細妹個位許蓓, 睇親都要J
吸血貴利王都係一齣經典,同你一樣去到嗰個位必定要準備紙巾🤣
作者: 自在逍遙    時間: 2024-7-23 10:11     標題: 回覆 13# cc19880910 的帖子

CHING可能記錯, 當年佢拍過情不自禁II之霎時衝動, 臨尾得一場露點戲,演技無
作者: 自在逍遙    時間: 2024-7-23 10:12     標題: 回覆 15# cc19880910 的帖子

許蓓有套露毛, 但唔記得邊套
作者: cc19880910    時間: 2024-7-23 10:13

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-23 10:11 發表 查看引用來源
CHING可能記錯, 當年佢拍過情不自禁II之霎時衝動, 臨尾得一場露點戲,演技無
唔係我記錯,而係我冇睇過你講嗰套戲,有時間我會去睇吓先🤣
作者: 自在逍遙    時間: 2024-7-23 10:15     標題: 回覆 18# cc19880910 的帖子

我都要搵返你果套睇下, 大家交流
作者: 自在逍遙    時間: 2024-7-23 10:16     標題: 回覆 13# cc19880910 的帖子

想問下呢套有無露點?
作者: cc19880910    時間: 2024-7-23 10:24

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-23 10:16 發表 查看引用來源
想問下呢套有無露點?
印象中有,記得個故仔講佢係有錢女,個男主角本身同徐若萱係情侶關係,但個男主角好似為咗錢嘅原因同個有錢女搞埋一齊。
作者: 自在逍遙    時間: 2024-7-23 14:01     標題: 回覆 21# cc19880910 的帖子

如果徐若萱應該拍過兩套露點戲, 其中一套係魔鬼天使, 應該係呢套, 男主角記得好似係黃美琪做小妹妹果套蜜桃成熟時, 做佢家姐男朋友果位

作者: cc19880910    時間: 2024-7-23 14:32

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-23 14:01 發表 查看引用來源
如果徐若萱應該拍過兩套露點戲, 其中一套係魔鬼天使, 應該係呢套, 男主角記得好似係黃美琪做小妹妹果套蜜桃成熟時, 做佢家姐男朋友果位
其實我都唔記得咗嗰兩齣戲出詳細係講啲咩,亦都好容易撈亂。我對於佢嗰兩齣戲淨係記得有兩個畫面,第一個畫面就係徐若萱喺沙灘同個細路女玩緊,好神奇地佢着咗一件白色吊帶長裙(但係真空),濕水之後真係睇晒,之後個影相佬係咁影佢相,印象中之後佢哋就即場搞埋嘢;第二個畫面就應該係你講嗰套魔鬼天使,就係講徐若萱離家出走喺夜晚落住大雨濕完水之後去咗一間酒吧,跟住俾個男人當眾強姦。
作者: 代北集團    時間: 2024-7-23 20:38

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-22 09:35 發表 查看引用來源

未至於感動卦, 虐戀亦好似講唔通
除非自己本身係中意對方, 想獻身俾人或者純粹想救自己中意既人, 儘管明知對方中意既人唔係自己囉
兩樣都有拉 ...

植敬雯係黃德斌指腹為婚  但未過門既妻子 ,
黃德斌逆反心理  覺得唔係自己選既就要 ,
但植敬雯一直跟住佢 ...

而陳寶蓮 ... 你就當好似<倩女幽魂>既小倩咁
受姥姥控制拉
作者: 自在逍遙    時間: 2024-7-24 00:35     標題: 回覆 24# 代北集團 的帖子

諗起植敬雯對吊鐘即刻起旗, 佢同童玲套太太的情人又係正, 林偉同童玲係STUDIO扑野果段又係好睇(童玲真係好正)
作者: Nepartak    時間: 2024-7-25 01:13

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-23 10:12 發表 查看引用來源
許蓓有套露毛, 但唔記得邊套
同霑叔拍的「不文女學堂」
作者: 自在逍遙    時間: 2024-7-25 01:55     標題: 回覆 26# Nepartak 的帖子

我記得佢另一套係半瞓係張檯到比人除埋底褲吊
作者: 自在逍遙    時間: 2024-7-25 08:14

啱啱搵到黃造時套色慾追魂, 許蓓差不多全套戲無著衫, 仲有露毛, 真係超正, 忍唔住即J
作者: cc19880910    時間: 2024-7-25 08:22

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-25 08:14 發表 查看引用來源
啱啱搵到黃造時套色慾追魂, 許蓓差不多全套戲無著衫, 仲有露毛, 真係超正, 忍唔住即J
真係唔知當時嘅幕後工作人員點忍
作者: 自在逍遙    時間: 2024-7-25 09:49     標題: 回覆 29# cc19880910 的帖子

對住許蓓,我唔撚信班監製同老板唔吊返鑊
作者: cc19880910    時間: 2024-7-25 09:53

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-25 09:49 發表 查看引用來源
對住許蓓,我唔撚信班監製同老板唔吊返鑊
監製導演老闆嗰啲一定有啦,我講緊其他幕後工作人員,相信佢哋唔會有份。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)