188Channel

標題: 突然係度唸 , 其實 ... "深喉" 比 "肛交" 更傷身??? ^.^" [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2024-7-19 17:21     標題: 突然係度唸 , 其實 ... "深喉" 比 "肛交" 更傷身??? ^.^"

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 保持現在    時間: 2024-7-20 14:54

香港都冇乜仔可以做到「深喉」
作者: hqkwtang    時間: 2024-7-20 18:24

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-20 14:54 發表 查看引用來源
香港都冇乜仔可以做到「深喉」
但又會唔會學AV咁做刷牙動作?
作者: 保持現在    時間: 2024-7-20 23:23

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-7-20 18:24 發表 查看引用來源
但又會唔會學AV咁做刷牙動作?
我冇試過
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-22 09:55

本宮都係鍾情重口   個人觀點係深喉比肛交困難
先聲明對我黎講其實兩者都係咁難, 但前者難度更高一級既原因
係肛交可以死攬住cushion去忍耐, 同埋最難頂都係龜頭入去果吓囉
插左入去之後其實勉強都受得住既
深喉帶黎果種嘔吐感係自然反應, 督吓督吓真係嘔左出黎真係一發不可收拾   
雖然我冇試過, 但我唔覺得果種想嘔吐既感覺可以好似疼痛咁靠意志力就可以忍得住

having said that 呢d 完全只係個人感覺, 有人可以覺得肛交好enjoy好舒服
亦有人掌握到竅門認為深喉完全冇難度
順帶葡萄一下, 既然都係幫人含, 我唔會想skip 左條脷同味蕾俾人直接射左入喉嚨囉
作者: 幪面超人    時間: 2024-7-22 15:17

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-19 17:21 發表 查看引用來源
小弟一直鐘愛重口影片 , 但相對來講 , 肛交片我覺得女優反應還算可以接受 ...

但深喉既女優 , 好似個個都就快窒息 ,
而且側面睇 , 成個喉嚨都變晒形(夾硬撐大左)
都幾恐怖 ... ^.^" ...
其實有無諗過,男人深喉女人,條J插到條女入喉嚨啶,條女凟逐到忍唔到,一嘢咬落條賓周到,後果可以不堪設想。
作者: 保持現在    時間: 2024-7-23 09:47

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-7-22 15:17 發表 查看引用來源

其實有無諗過,男人深喉女人,條J插到條女入喉嚨啶,條女凟逐到忍唔到,一嘢咬落條賓周到,後果可以不堪設想。
唔會啦 含得就收埋咗鵬牙 如果唔係下下都會刮到條J
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-23 11:11

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-23 09:47 發表 查看引用來源

唔會啦 含得就收埋咗鵬牙 如果唔係下下都會刮到條J
我又覺得佢講既不無道理喎
正常情況下當然係會收埋棚牙, 但喉嚨受刺激引起嘔吐係反射動作自己都控制唔黎
唔係話想忍就忍得住而且黎得都幾突然, 未必有時間伙準備點樣反應
作者: Samas199    時間: 2024-7-23 18:53

咁娘娘含果陣既姿勢唔同都應該唔得避重就輕,後門就點都係痛
作者: 幪面超人    時間: 2024-7-23 20:46

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-23 11:11 發表 查看引用來源

正常情況下當然係會收埋棚牙, 但喉嚨受刺激引起嘔吐係反射動作自己都控制唔黎
唔係話想忍就忍得住而且黎得都幾突然, 未必有時間伙準備點樣反應 ...
無錯,當個喉嚨被屌到想嘔,就乜都控制唔到,咬咗落去就以後唔使玩。
所以俾我情願插女人屎眼,話晒呢個神秘地帶唔係個個女人俾入,入埋佢就覺得成個女人佔有晒。
作者: 保持現在    時間: 2024-7-23 23:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-23 11:11 發表 查看引用來源

唔係話想忍就忍得住而且黎得都幾突然, 未必有時間伙準備點樣反應 ...
都係既 不過都係咁講 香港冇乜仔可以真係深喉到 最多都係去到喉嚨頂
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-24 08:36

引用:
原帖由 Samas199 於 2024-7-23 18:53 發表 查看引用來源
咁娘娘含果陣既姿勢唔同都應該唔得避重就輕,後門就點都係痛
反射動作嘛, 吊鐘受外來物刺激出於自我保護而出現既嘔吐動作, 瞳孔受光線刺激放大變小,
同埋膝頭骨中間軟組織被扑果吓既踢腳動作呢d, 無論你念力幾強大都阻止唔到佢發生

至於後門嘛, 有鍛鍊開, 勉強忍得住可以被插到佢射精啦
拮入去果野下意識都係會向前縮, 但慶幸之後可以好似受體罰咁拮返起個pat 俾老公繼續
作者: tommy414    時間: 2024-7-24 17:28

蛇蛇走後門前幾日會唔會食清啲,避免自己都出埋嘢?
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-24 08:36 發表 查看引用來源

反射動作嘛, 吊鐘受外來物刺激出於自我保護而出現既嘔吐動作, 瞳孔受光線刺激放大變小,
同埋膝頭骨中間軟組織被扑果吓既踢腳動作呢d, 無論你念力幾強大都阻止唔到佢發生

至於後門嘛, 有鍛鍊開, 勉強忍得住可以被 ...

作者: yskwok    時間: 2024-7-24 18:08

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-23 23:35 發表 查看引用來源

都係既 不過都係咁講 香港冇乜仔可以真係深喉到 最多都係去到喉嚨頂
正常要幾長先深喉到呢?
作者: 保持現在    時間: 2024-7-24 21:50

引用:
原帖由 yskwok 於 2024-7-24 18:08 發表 查看引用來源

正常要幾長先深喉到呢?
我試過17cm 都頂都少少喉嚨既 不過唔算叫做深喉囉
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-25 07:49

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-24 17:28 發表 查看引用來源
蛇蛇走後門前幾日會唔會食清啲,避免自己都出埋嘢?

當然, 係要好隆重其事架!

不過講起, 婚前自己一個人住 & 同女性同居果陣, 我除左偶爾出街食飯之外本來食野就可以好清淡
出入廚房永遠可以赤腳走動唔在講 (雖然而家都係), 爐頭同所謂既抽油煙機乾淨到可以伸條脷去舔架
櫃入面只有三個樽, 一樽鹽一樽黑胡椒一樽橄欖油, 其餘全部都係沖茶沖咖啡整甜品既用具

(實情係本宮根本唔識煮野食)
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-25 10:13

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-24 21:50 發表 查看引用來源

呢d 野真係各有各口味啦
口交用既啫啫其實並唔需要太長, 當然大大碌會更令人流口水但唔係必要囉
正常既size 正常既長度, 夠堅挺, 唔好太持久但都唔好秒射就得
最重要係有少少味道, 係體味咸味而唔係番梘沐浴露既味呀
同埋高潮果陣要精多, 滿滿既一大啖
作者: tommy414    時間: 2024-7-25 11:43

唔洗咁字細喎,本少爺嘅有限智慧一睇完都估到,會煮食嘅屋企點會爐頭抽油煙機乾淨
🤣🤣🤣
既然本身飲食清淡,即係可以隨時爆菊啦🙃
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-25 07:49 發表 查看引用來源

當然, 係要好隆重其事架!

不過講起, 婚前自己一個人住 & 同女性同居果陣, 我除左偶爾出街食飯之外本來食野就可以好清淡
出入廚房永遠可以赤腳走動唔在講 (雖然而家都係), 爐頭同所謂既抽油煙機乾淨到可以伸條 ...
作者: tommy414    時間: 2024-7-25 11:45

蛇蛇都係啲重口味嘅M人
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-25 10:13 發表 查看引用來源

呢d 野真係各有各口味啦
口交用既啫啫其實並唔需要太長, 當然大大碌會更令人流口水但唔係必要囉
正常既size 正常既長度, 夠堅挺, 唔好太持久但都唔好秒射就得
最重要係有少少味道, 係體味咸味而唔係番梘沐浴露既 ...

作者: yskwok    時間: 2024-7-25 16:01

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-24 21:50 發表 查看引用來源

頭先我拎把間尺,試下17cm有幾長,放喺面旁度一度,原來都幾經可以去到好入
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-26 10:17

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-25 11:43 發表 查看引用來源
唔洗咁字細喎,本少爺嘅有限智慧一睇完都估到,會煮食嘅屋企點會爐頭抽油煙機乾淨
🤣🤣🤣
既然本身飲食清淡,即係可以隨時爆菊啦🙃

都係以前既事啦 而家要嫁雞隨雞囉
老公係個飲食都相對幾重口味既人, 慶幸只係調味方面囉, 唔係話經常食好多垃圾食品果種

菊我係唔會隨時都爆既, 玩太多搞到鬆晒唔太好嘛
通常都係一個月左右俾佢一次, 用黎M 既週期做單位, M完之後果次俾佢揀可以中出或者肛交
通常佢都會揀後者
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-26 12:15

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-25 11:45 發表 查看引用來源
蛇蛇都係啲重口味嘅M人

我認

幾好笑囉, 自己mood 到位既時候明知對方剛痾完尿或者up 住左成日都想擺入口
但同一個人, 去完廁所唔洗手就掂野食, 或者著過既底褲鞋襪亂咁fing, d 尿射濕馬桶邊唔抹返佢 etc 咁既行為
我會覺得好核突, 甚至會原地爆炸
作者: 東熱汁男    時間: 2024-7-26 15:50

男人對男人深喉,才堅
作者: 保持現在    時間: 2024-7-26 22:44

引用:
原帖由 yskwok 於 2024-7-25 16:01 發表 查看引用來源

頭先我拎把間尺,試下17cm有幾長,放喺面旁度一度,原來都幾經可以去到好入
所以咪話香港冇乜仔可以深喉到
作者: tommy414    時間: 2024-7-27 14:07

爆菊都可以中出,點解要揀前面!比我係你老公都揀插後面。再者一個月一次,幾大都爆你後欄
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-26 10:17 發表 查看引用來源

都係以前既事啦 而家要嫁雞隨雞囉
老公係個飲食都相對幾重口味既人, 慶幸只係調味方面囉, 唔係話經常食好多垃圾食品果種

菊我係唔會隨時都爆既, 玩太多搞到鬆晒唔太好嘛
通常都係一個月左右俾佢一次, 用黎 ...
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-27 16:23

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-27 14:07 發表 查看引用來源
爆菊都可以中出
No... 危險呀!
見唔到咖啡色野唔等於100%乾淨, 就算唔為人設想, 佢條jj 受細菌感染有排唔用得對我一樣冇著數

再講, 雖然話係自己個菊, 無套拮過入去要再擺入口啜始終有d 抗拒
作者: tommy414    時間: 2024-7-27 20:48

太多籍口喇!我感覺到蛇蛇你根本唔享受比皇上爆後面。只要你肯投入,一定可以搵到安全嘅無套爆菊方法😁😁😁
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-27 16:23 發表 查看引用來源

No... 危險呀!
見唔到咖啡色野唔等於100%乾淨, 就算唔為人設想, 佢條jj 受細菌感染有排唔用得對我一樣冇著數

再講, 雖然話係自己個菊, 無套拮過入去要再擺入口啜始終有d 抗拒 ...

作者: 代北集團    時間: 2024-7-28 10:31

小弟之前睇過一d 講拍肛交片既事前準備 , 浣腸  擴肛呢d 就梗架拉 , 原來仲要禁食12-18小時
包保無屎出 ^.^"

所以小弟又係度唸 , 會唔會深喉都要??? ^.^"
唔係既話 , 其實好易會插到反胃 , 嘔晒d 野出黎架喎
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-28 12:11

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-27 20:48 發表 查看引用來源
太多籍口喇!我感覺到蛇蛇你根本唔享受比皇上爆後面。只要你肯投入,一定可以搵到安全嘅無套爆菊方法😁😁😁

都享受架, 不過係享受入之前既緊張刺激而唔係入既過程咁解
同埋享受完事之後終於鬆一口氣既成就感囉
過程十次有八次都痛到標眼水, 冇傷心事冇壓抑感, 純粹係疼痛痛到眼濕濕, 試過未?
不過皇上係個S, 咁樣玩法佢會極興奮, 所以正如好多人都認為既前穴無套中出更有質感更舒服佢唔係唔知,
但一樣選擇爆本宮個菊

安全無套中出方法係人都知, 先灌腸洗乾淨再用玩具熱身撐鬆少少個菊先插會舒服好多
但咁就滿足唔到皇上做S 既慾望囉
呢個亦係本宮點解咁堅持一月一次既其中一個原因, 要make sure 最緊既狀態俾佢入
要自己都滿足享受同埋有高潮, 可以係其他場合入我前穴
作者: 保持現在    時間: 2024-7-28 20:55

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-27 20:48 發表 查看引用來源

就算有套肛交 我都接受唔到肛完之後再含😖
點都係沖一沖涼 沖返乾淨先可以放入口
作者: tommy414    時間: 2024-7-28 21:52

咁玩完後門洗一洗都應該嘅,一時三刻男嘅又起唔番,一齊去沖涼當溫馨下囉
引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-28 20:55 發表 查看引用來源

就算有套肛交 我都接受唔到肛完之後再含😖
點都係沖一沖涼 沖返乾淨先可以放入口

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)