188Channel

標題: 想問各位中女或以上姐妹 : 有無幻想過 , 小鮮肉對於自己不能自控 , 強行 ... 左??? [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2024-7-12 15:33     標題: 想問各位中女或以上姐妹 : 有無幻想過 , 小鮮肉對於自己不能自控 , 強行 ... 左???

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-14 12:00

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-12 15:33 發表 查看引用來源
如題 ..........................................
幻想強左小鮮肉就有!
作者: kqy42717    時間: 2024-7-15 13:37

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-14 12:00 發表 查看引用來源

幻想強左小鮮肉就有!
好多中女都有食,但e到無乜女人。得e位師姐出聲
作者: cc19880910    時間: 2024-7-15 14:13

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-12 15:33 發表 查看引用來源
如題 ..........................................
我老婆唔鍾意細過自己嘅男人。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-15 14:18

引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-15 13:37 發表 查看引用來源
好多中女都有食,但e到無乜女人。得e位師姐出聲
的確係冇以前咁多...
都唔係淨係女人既, 捨得分享故事既男人都少左好多啦! 好在仲有樓主耐久唔中有d 令人有幻想空間既問題po
否則真係唔知繼續上黎為乜
作者: cc19880910    時間: 2024-7-15 14:21

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-15 14:18 發表 查看引用來源

的確係冇以前咁多...
都唔係淨係女人既, 捨得分享故事既男人都少左好多啦! 好在仲有樓主耐久唔中有d 令人有幻想空間既問題po
否則真係唔知繼續上黎為乜 ...
覺得呢度人口老化得好緊要,所以令到呢度靜咗落嚟
作者: kqy42717    時間: 2024-7-15 14:25

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-15 14:18 發表 查看引用來源

的確係冇以前咁多...
我有分享架,係出邊個熟女post。但無熟女分享食小鮮肉
作者: kqy42717    時間: 2024-7-15 14:29

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-15 14:21 發表 查看引用來源

覺得呢度人口老化得好緊要,所以令到呢度靜咗落嚟
咁應該愈來愈多熟女haha
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-15 14:45

引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-15 14:25 發表 查看引用來源
我有分享架,係出邊個熟女post。但無熟女分享食小鮮肉
咁我記憶中都有分享過少少囉
只不過絕大部份既所謂食, 都係用上面個口食咁解
年齡比自己小既的確係好難會有中意對方果種感情出到黎, 食佢(地) 純粹只係為貪玩
承認同時係有少少show off/ impress 人既成份

賣相好既小鮮肉嘛, 係另外一種性感
果種男人味係冇乜, 但另一種男人味比較重, 而且份量多d, 結d
當然亦都出得快d, 敏感既反應又搞笑d 咁囉!
作者: kqy42717    時間: 2024-7-15 15:02

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-15 14:45 發表 查看引用來源

咁我記憶中都有分享過少少囉
只不過絕大部份既所謂食, 都係用上面個口食咁解
年齡比自己小既的確係好難會有中意對方果種感情出到黎, 食佢(地) 純粹只係為貪玩
承認同時係有少少show off/ impress 人既成份 ...
男人食熟女就貪女人味/不倫feel/征服感。純情c9定姣婆都好吸引。純情c9一上床屌到佢主動要多q個種反差感好正。姣婆唔洗講,最enjoy睇作淫樣。
總結就係年齡差愈大,愈刺激
作者: licklickson    時間: 2024-7-15 15:07

引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-15 15:02 發表 查看引用來源
男人食熟女就貪女人味/不倫feel/征服感。純情c9定姣婆都好吸引。純情c9一上床屌到佢主動要多q個種反差感好正。姣婆唔洗講,最enjoy睇作淫樣。
總結就係年齡差愈大,愈刺激 ...
我鐘意纯情c9多啲!欲拒還迎好正!😬
作者: cc19880910    時間: 2024-7-15 15:10

引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-15 15:02 發表 查看引用來源
總結就係年齡差愈大,愈刺激 ...
暫時都係對差唔多年紀嘅女性有興趣,再後生嗰啲冇錯係青春無敵,但相處起嚟都幾麻煩(因為有代溝)
作者: 代北集團    時間: 2024-7-15 19:49

引用:

的確係冇以前咁多...
原來 ... 小弟係咁重要架???!!!
作者: 代北集團    時間: 2024-7-15 20:07

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-14 12:00 發表 查看引用來源

幻想強左小鮮肉就有!
嗯 ... 以個人既理解 , 女人係性愛好似係 ,
以自己誘惑出對方幾多獸慾 ,
開心過食到仔仔既外形有幾好

當然 , 極端例子除外拉 ^.^"
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-16 08:22

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-15 19:49 發表 查看引用來源
原來 ... 小弟係咁重要架???!!!

帶動討論氣氛不外乎係兩個方法囉, 一係講自己經歷, 我睇你講完之後又講自己, 第三個人睇我地講完又分享佢d 野
另一個就係提出一d open-ended 既問題, 冇標準冇對錯, 想點發表都得
同開會 brain storming 差唔多
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-16 08:58

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-15 20:07 發表 查看引用來源
嗯 ... 以個人既理解 , 女人係性愛好似係 ,
以自己誘惑出對方幾多獸慾 ,
開心過食到仔仔既外形有幾好

當然 , 極端例子除外拉 ^.^"
點解唔兩樣都要晒
外形又好, 又正人君子look
外形俾到自己視覺同觀感上既享受
引爆正人君子既獸慾又俾到自己勝利既成就感
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-16 15:56

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-15 15:10 發表 查看引用來源

暫時都係對差唔多年紀嘅女性有興趣,再後生嗰啲冇錯係青春無敵,但相處起嚟都幾麻煩(因為有代溝)
呢點理性上講亦只能夠認同...
甚至曾經聽過有個講法, 當然人地講既對象係講俾男性聽啦
內容大概係話唔好介意搵一個比自己年長既女性做伴侶
因為女人天生就比較晚熟, 即係性格上比較依賴, prefer 受人照顧多過自己去照顧人
搵個青春無敵既女友, 男性壓力往往比較大, 成日要受氣

(坦白講一句: 有時候姨媽到只不過係一個借口囉, 畢竟男女雙方睇野角度可以好唔同,
咩謂之大事咩謂之小事大家本身就有唔同定義, 你本身唔明你就點都唔會明
同樣有矛盾出現, 男性可以過左去就算但我地唔得 會成日記住你條友做乜講極都唔聽咁冥頑不靈
總而言之每過一段時間有總有幾日會特別睇你唔順眼)

只係隨住自己年齡增長, 尤其是有出黎做野既, 認識既人愈黎愈多, 心態先開始轉變
再加上人愈大就必須要愈現實嘛, 明白地球唔可能淨係為我一個人而轉
閱歷多左, 思想上先同早己成熟男人愈來愈接近
所以搵個大過自己既女人, 就可以skip 左成日要將對方好似公主咁捧在手心呵護既階段
直到獲得一個明白你又可以同你分享分擔生活既伴侶
一個既可以同你床上玩得放, 落左床可以同你做兄弟乜都拎得出黎講既真 partner
作者: 代北集團    時間: 2024-7-21 19:31

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-16 08:58 發表 查看引用來源

點解唔兩樣都要晒
外形又好, 又正人君子look
外形俾到自己視覺同觀感上既享受
引爆正人君子既獸慾又俾到自己勝利既成就感
對呀 ... 你講既咪正正係 , "引爆正人君子" 強制你羅(佢以為 ^.^)

你一開頭係話你想強小鮮肉喎 ... ^.^"
作者: MAN818    時間: 2024-7-22 06:54

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-21 19:31 發表 查看引用來源
對呀 ... 你講既咪正正係 , "引爆正人君子" 強制你羅(佢以為 ^.^)

而家喜歡食老藕🤪🤪😅😅
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-22 09:40

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-21 19:31 發表 查看引用來源

講啫 技術上我覺得好難
o係不情願既情況下同人有性行為, 男性可以係女性未ready 之前夾硬拮入去
但女人好難係男性未ready 前要佢拮自己囉! 未硬之前點塞都塞唔入, 而一旦硬左即係有反應,
有左反應就唔算係不情願啦
作者: MAN818    時間: 2024-7-22 10:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-22 09:40 發表 查看引用來源

講啫 技術上我覺得好難
o係不情願既情況下同人有性行為, 男性可以係女性未ready 之前夾硬拮入去
但女人好難係男性未ready 前要佢拮自己囉! 未硬之前點塞都塞唔入, 而一旦硬左即係有反應,
有左反應就唔算係不 ...
男人在這方面都是個春袋控制個腦袋,含含吓就會硬架啦😅😅🤪🤪🤭🤭🤩🤩
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-22 12:11

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-7-22 10:39 發表 查看引用來源
男人在這方面都是個春袋控制個腦袋,含含吓就會硬架啦😅😅🤪🤪🤭🤭🤩🤩
所以 I have a theory
就係出軌偷食的確係男女身上都可能發生, 但分別就係對男人而言偷食來得容易,
學你話齋春袋控制腦袋, 隨時可以話黎就黎, 不過又有一定既機率就係純粹泄慾, 即係該出既野出完之後可以回到伴侶身邊
相反女人則係經過深思熟慮多D, 愛上左另一個先會將身體交俾佢, 一旦交左出去好多時都係已經對原先伴侶死晒心
點氹都氹唔返黎

同意唔同意?
作者: sim888    時間: 2024-7-22 15:49

幾個月前去天體酒店,試過有鬼仔行埋嚟,撩我兩公婆一齊飲同玩。
去得就知玩乜啦!
好坦白講,如果後生十年,我好大可能會一齊玩!
但而家心態........小朋友,我生得你出呀! 所以婉拒咗!
BTW個小朋友,真係食得過嘅
老公話如果我唔拒絕,佢ok喎........梗係啦! 個鬼妹叫做靚啦! 但對波唔會比我細同埋.........pink Lin
不過身體啲毛多少少
作者: MAN818    時間: 2024-7-23 09:27

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-22 12:11 發表 查看引用來源

就係出軌偷食的確係男女身上都可能發生, 但分別就係對男人而言偷食來得容易,
學你話齋春袋控制腦袋, 隨時可以話黎就黎, 不過又有一定既機率就係純粹泄慾, 即係該出既野出完之後可以回到伴侶 ...
絕對同意.....但都有部分女人只為泄慾,睇中 獵物就千方百計去捕捉,食完一個又一個🤭🤭🤪🤪
作者: MAN818    時間: 2024-7-23 09:28

引用:
原帖由 sim888 於 2024-7-22 15:49 發表 查看引用來源
幾個月前去天體酒店,試過有鬼仔行埋嚟,撩我兩公婆一齊飲同玩。
去得就知玩乜啦!
但而家心態........小朋友,我生得你出呀! 所以婉拒咗!
老公話如果我唔拒 ...
俾咗系我....食咗先🤭🤭
作者: cc19880910    時間: 2024-7-23 09:30

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-22 12:11 發表 查看引用來源

學你話齋春袋控制腦袋, 隨時可以話黎就黎, 不過又有一定既機率就係純粹泄慾, 即係該出既野出完之後可以回到伴侶 ...
師姐嘅觀點,一針見血。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-7-23 13:16

引用:
原帖由 sim888 於 2024-7-22 15:49 發表 查看引用來源
去得就知玩乜啦!
老公話如果我唔拒 ...
shit... 講到人心郁郁
好矛盾囉, 好似好刺激好淫蕩, 又怕有後遺症又驚玩上癮做壞規矩...

不過如果真係有的話呢, 我都要同美女有互動架
作者: Samas199    時間: 2024-7-23 18:42     標題: 回覆 27# 蛇貴妃 的帖子

Approved , 淨係睇你女女都正
作者: sim888    時間: 2024-7-23 19:44     標題: 回覆 27# 蛇貴妃 的帖子

女互動係會上癮㗎
上次抓鳳筋
佢哋係會知道你舒服個位喺邊
會將平時嘅你,掟埋一邊
我未試過喺人面前含我老公,同埋喺人面前做愛
老公插入嚟嗰吓,佢一個啜我個波,另一個錫我個咀,我係忍唔住自己伸條脷同佢濕吻!
諗返起都好正!
唔敢再去曼谷了

真係怕變淫婦
作者: MAN818    時間: 2024-7-24 08:46

引用:
原帖由 sim888 於 2024-7-23 19:44 發表 查看引用來源
女互動係會上癮㗎
上次抓鳳筋
會將平時嘅你,掟埋一邊
老公插入嚟嗰吓,佢一個啜我個波,另一個錫我個咀,我係忍唔住自己伸條脷同佢濕吻!
諗返起都好正 ...
女人越淫男人越愛😍😍🤩🤩
作者: cc19880910    時間: 2024-7-24 09:16

引用:
原帖由 sim888 於 2024-7-23 19:44 發表 查看引用來源
女互動係會上癮㗎
上次抓鳳筋
會將平時嘅你,掟埋一邊
諗返起都好正 ...
睇到依度搞到我好有興趣年尾帶老婆去曼谷試吓

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)