188Channel

標題: 分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍 [打印本頁]

作者: mm28    時間: 2024-7-9 20:48     標題: 分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: licklickson    時間: 2024-7-9 21:51

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 20:48 發表 查看引用來源
之前小弟已經有兩個po分享咗老婆、紅顏sp同其他女人有好多師兄話想分享下食女、人妻、中女、怨婦等種種真實經驗同過程
小弟又分享下與及同各位師兄討論下,歡迎各位師兄分享經驗、過程同照片🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️及多多支 ...
呢個怨婦好似好進取咁喎!😬
作者: 88yes    時間: 2024-7-9 22:34

怨婦人妻係中女(2年)
朋友未做人妻前一Q
中女人妻(多P)
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-7-9 23:01

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 20:48 發表 查看引用來源
之前小弟已經有兩個po分享咗老婆、紅顏sp同其他女人有好多師兄話想分享下食女、人妻、中女、怨婦等種種真實經驗同過程
小弟又分享下與及同各位師兄討論下,歡迎各位師兄分享經驗、過程同照片🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️及多多支 ...
大波人妻,雖然個相貌唔似標緻,但很會啜嘅樣子。

師兄是我等所羨慕。。。。

謝謝分享。
作者: mm28    時間: 2024-7-9 23:11

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-9 21:51 發表 查看引用來源
呢個怨婦好似好進取咁喎!😬
呢條中女係非常進取,一陣間講下我點識佢同之後一啲事
作者: mm28    時間: 2024-7-9 23:12

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-9 22:34 發表 查看引用來源
怨婦人妻係中女(2年)
朋友未做人妻前一Q
中女人妻(多P)
師兄請你分享下你嘅經驗,大家交流下
作者: mm28    時間: 2024-7-9 23:20

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-9 23:01 發表 查看引用來源

大波人妻,雖然個相貌唔似標緻,但很會啜嘅樣子。

師兄是我等所羨慕。。。。

謝謝分享。
呢條大波人妻叫idy,我識佢嗰時佢大約33歲(係好耐之前)當時我啱啱結左婚,佢樣貌唔算標緻但係大波略肥
有一日我坐咗喺灣仔有間酒吧飲酒,見到佢一條女坐喺度,吊帶低胸露出半對波,好似唔係好開心咁喺度飲悶酒
當時係happy hour我見冇乜人,就埋去勾搭佢同佢傾計話請佢飲酒,佢竟然來者不拒,同我交談
我先知道佢有個老公大佢十幾年,佢老公係專業人士,佢係冇嘢做好得閒嗰隻,最初都係傾下閒偈冇乜特別,之後話交換電話第日再出嚟飲
一段霧水情緣又或者應該講我第一次食人妻就係咁開始

作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-7-9 23:26

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 23:20 發表 查看引用來源

呢條大波人妻叫idy,我識佢嗰時佢大約33歲(係好耐之前)當時我啱啱結左婚,佢樣貌唔算標緻但係大波略肥
有一日我坐咗喺灣仔有間酒吧飲酒,見到佢一條女坐喺度,吊帶低胸露出半對波,好似唔係好開心咁喺度飲悶酒
當時係happy ...
人妻真係好誘惑, 淫人老婆真興奮
作者: choibbchoi    時間: 2024-7-9 23:32

最近有個啱啱生完就發現老公偷食
嗰期陪佢開解佢
有次忍唔住攬住佢嚟錫
錫到忍唔住佢自動波坐上嚟
作者: mm28    時間: 2024-7-9 23:37

引用:
原帖由 choibbchoi 於 2024-7-9 23:32 發表 查看引用來源
嗰期陪佢開解佢
有次忍唔住攬住佢嚟錫
正吖,分享多d
作者: licklickson    時間: 2024-7-9 23:37

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 23:20 發表 查看引用來源

當時係happy ...
呢個人妻之前有冇偷食開?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-7-9 23:38

引用:
原帖由 choibbchoi 於 2024-7-9 23:32 發表 查看引用來源
嗰期陪佢開解佢
有次忍唔住攬住佢嚟錫
ching, 個女人係你同事, 還是朋友妻?
作者: licklickson    時間: 2024-7-9 23:38

引用:
嗰期陪佢開解佢
有次忍唔住攬住佢嚟錫
呢個人妻本身就識嘅?
作者: mm28    時間: 2024-7-9 23:46

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-9 23:26 發表 查看引用來源

人妻真係好誘惑, 淫人老婆真興奮
當時唔單止呢個人妻出軌,而我都係啱啱結咗婚,嗰種感覺係偷上偷,真係極之興奮🤭🤫
作者: mm28    時間: 2024-7-9 23:47

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-9 23:37 發表 查看引用來源
呢個人妻之前有冇偷食開?
佢話冇不過我都信佢,佢同我係第一次偷食不過佢真係淫兼姣到爆🤫
作者: licklickson    時間: 2024-7-9 23:50

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 23:47 發表 查看引用來源

佢話冇不過我都信佢,佢同我係第一次偷食不過佢真係淫兼姣到爆🤫
識咗幾耐就食咗?
作者: kqy42717    時間: 2024-7-10 00:56

試過30 中銀行OL,40頭淫母同50歲
30 中銀行OL本身有老公,但唔理佢,搞到佢餓左成年,期間佢當然有偷食過.
第1次見就去TST飲酒,飲飲下就話去海皮散步.當然借D意講笑話少醉叫佢捉實我手.一摸隻手好滑,不過換左幾秒就縮手.
去到海皮就9UP 一陣,一路9UP一路諗有咩機會攬實佢.諗左一陣諗唔到,
唔理LA一野去,佢又唔反抗,咁就錫下,愈錫佢對腳就夾實我.問佢爆唔爆房又佢又唔想.
咁只能坐埋一邊摸大比,摸到走晒光.
佢知我鍾意短緊身ONE PIECES同HIGH HEELS.當晚條裙好似紅定黑.但對HIGH HEELS好記得係銀色好淫

到第2次見LA,講明去酒店.
當日大家都請左下午AL,佢返工怕比人講閒話上身本來係黑色緊身短連身裙,下身都加多條及膝裙.最緊要係有黑絲同黑色HIGH HEELS.
上到房又要同佢9UP一陣唔比摸,著到咁好難引,擺明玩我
過左一陣終於可以錫下摸下絲襪同波仔,得B唔大,好軟綿綿,但佢賣點唔係波,係腳
160cm, 唔肥唔瘦,骨架細,有幼腰.
摸到咁上下就問我想唔想睇佢件睡衣,仲話噴左個D咩引起性慾香水
聽到E到係咁LAM佢,由頭LAM到波仔.跟住就男上,女上狗仔.但掛住扑唔記得試下佢口技.
最可惜個日早起返工,早幾日又打J.當日只能比2Q.
到10點佢要設返屋企交人.睇住佢岩岩同我扑完,跟手搵返自己老公.都幾興奮同刺激

以為有下次,點知佢又
作者: Tck13032011    時間: 2024-7-10 00:59

怨婦對奶好大
作者: licklickson    時間: 2024-7-10 01:02

引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-10 00:56 發表 查看引用來源
試過30 中銀行OL,40頭淫母同50歲
30 中銀行OL本身有老公,但唔理佢,搞到佢餓左成年,期間佢當然有偷食過.
第1次見就去TST飲酒,飲飲下就話去海皮散步.當然借D意講笑話少醉叫佢捉實我手.一摸隻手好滑,不過換左幾秒就縮手 ...
你哋點識?
作者: mm28    時間: 2024-7-10 07:53

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-9 23:50 發表 查看引用來源
識咗幾耐就食咗?
識咗大概一個月到啦就食咗
作者: mm28    時間: 2024-7-10 07:55

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2024-7-10 00:59 發表 查看引用來源
怨婦對奶好大
佢係好大波㗎同我老婆對野差唔多🤭呢條女好鍾意露波,平時差唔多次次都露出半邊波,佢好鍾意人哋𥄫佢對嘢
作者: licklickson    時間: 2024-7-10 08:44

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-10 07:53 發表 查看引用來源
識咗大概一個月到啦就食咗
都好快手呀!好唔好砌?😬
作者: mm28    時間: 2024-7-10 08:53

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 08:44 發表 查看引用來源
都好快手呀!好唔好砌?😬
都唔算快㗎喇,其實都叫溝咗佢一個月先至屌🤭你睇相都知啦,呢條女大波勁姣,同sp一樣一著咗收唔到掣㗎🤣嗰段時間我同佢屌得好密,好彩嗰時我仲後生,同一時間要應付兩個大波佢同我老婆,真係唔易搞
得閒講下啲過程,其實佢都係因為佢老公有啲陽痿同埋變態,先出嚟偷食
作者: cc19880910    時間: 2024-7-10 09:03

引用:
當年我21歲,喺網上交友識咗一個19歲嘅女仔(係人哋情婦),約出嚟第二次就已經搞掂咗佢。
作者: licklickson    時間: 2024-7-10 09:05

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-10 08:53 發表 查看引用來源

都唔算快㗎喇,其實都叫溝咗佢一個月先至屌🤭你睇相都知啦,呢條女大波勁姣,同sp一樣一著咗收唔到掣㗎🤣嗰段時間我同佢屌得好密,好彩嗰時我仲後生,同一時間要應付兩個大波佢同我老婆,真係唔易搞
得閒講下啲過程,其實 ...
咁正呀!咁等你慢慢寫啦!😬
作者: licklickson    時間: 2024-7-10 09:07

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-10 09:03 發表 查看引用來源

當年我21歲,喺網上交友識咗一個19歲嘅女仔(係人哋情婦),約出嚟第二次就已經搞掂咗佢。
19歲就做人情婦?係咪食唔飽出嚟偷食?
作者: mm28    時間: 2024-7-10 09:08

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-10 09:03 發表 查看引用來源

正啦多啲分享下過程或者相片
當年我啱啱結婚,因為工作關係同鍾意蒲好多呢啲艷遇,嗰時真係好多唔同嘢食,曾經試過爭啲搞到畀老婆知
我試過屌過一個人妻,係識咗佢好耐,成日喺同一間酒吧玩,亦都識得佢老公,得閒又講下🤣
作者: cc19880910    時間: 2024-7-10 09:08

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 09:07 發表 查看引用來源
19歲就做人情婦?係咪食唔飽出嚟偷食?
其實同而家嘅女人一樣,一來有性需要,二來又可以搵錢。
作者: licklickson    時間: 2024-7-10 09:11

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-10 09:08 發表 查看引用來源

其實同而家嘅女人一樣,一來有性需要,二來又可以搵錢。
咁係咪好靚女?
作者: licklickson    時間: 2024-7-10 09:15

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-10 09:08 發表 查看引用來源

正啦多啲分享下過程或者相片
當年我啱啱結婚,因為工作關係同鍾意蒲好多呢啲艷遇,嗰時真係好多唔同嘢食,曾經試過爭啲搞到畀老婆知
我試過屌過一個人妻,係識咗佢好耐,成日喺同一間酒吧玩,亦都識得佢老公,得閒又講下🤣 ...
師兄真係食咗好多好嘢!😬
作者: cc19880910    時間: 2024-7-10 09:18

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 09:11 發表 查看引用來源
咁係咪好靚女?
各花入各眼,我覺得佢靚,但唔係而家IG女神嘅標準
作者: licklickson    時間: 2024-7-10 09:26

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-10 09:18 發表 查看引用來源

各花入各眼,我覺得佢靚,但唔係而家IG女神嘅標準
咁都正吖!😬
作者: kqy42717    時間: 2024-7-10 09:59

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 01:02 發表 查看引用來源
你哋點識?
Tinder多。。。。
作者: licklickson    時間: 2024-7-10 10:03

引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-10 09:59 發表 查看引用來源
Tinder多。。。。
係咪啲女好過skout果啲?
作者: kqy42717    時間: 2024-7-10 11:22

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 10:03 發表 查看引用來源
係咪啲女好過skout果啲?
Skout得賓賓,你試玩就知
作者: Maninblue1223    時間: 2024-7-10 11:30

係幾耐之前的事?
引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-10 09:59 發表 查看引用來源
Tinder多。。。。

作者: licklickson    時間: 2024-7-10 11:36

引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-10 11:22 發表 查看引用來源
Skout得賓賓,你試玩就知
Tinder駛唔駛比錢?
作者: cc19880910    時間: 2024-7-10 11:37

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 11:36 發表 查看引用來源
Tinder駛唔駛比錢?
感覺上而家所有交友apps嘅女都係喺度搵錢
作者: licklickson    時間: 2024-7-10 11:40

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-10 11:37 發表 查看引用來源

感覺上而家所有交友apps嘅女都係喺度搵錢
所以唔知而家去邊度識女仔!😂
作者: cc19880910    時間: 2024-7-10 12:01

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 11:40 發表 查看引用來源
所以唔知而家去邊度識女仔!😂
我好慶幸冇呢方面嘅煩惱🙏
作者: kqy42717    時間: 2024-7-10 14:10     標題: 回覆 40# cc19880910 的帖子

羨慕死人,點做到。。。
作者: cc19880910    時間: 2024-7-10 14:12

引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-10 14:10 發表 查看引用來源
羨慕死人,點做到。。。
其實之前調教咗好耐,佢都唔肯咁做。係突然之間近依兩個月自動波。所以你問我點解同埋要點樣做到,我都答你唔到🤷‍♂️
作者: 88yes    時間: 2024-7-10 15:42

朋友未做人妻前一Q

舊同事。未離開公司時都Like佢
成日都借啲意等埋佢收工
一齊搭車
可惜我有女友佢有男友

大家離開公司後都有約佢食飯吹水
傾都係傾普通嘢
從來無講過 Sex 話題
由同事變做朋友
其實佢係乖女
有一晚約咗佢食飯
食食下佢突然問我
可唔可以同佢爆房
果一刻我真係呆咗
我話OK 丫
咁快啲食埋餐飯埋單
氣氛都好平常
埋單後大家都急急腳就去咗百住
引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 23:12 發表 查看引用來源

師兄請你分享下你嘅經驗,大家交流下

作者: licklickson    時間: 2024-7-10 15:44

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-10 15:42 發表 查看引用來源
朋友未做人妻前一Q

舊同事。未離開公司時都Like佢
成日都借啲意等埋佢收工
一齊搭車
可惜我有女友佢有男友

大家離開公司後都有約佢食飯吹水
傾都係傾普通嘢
從來無講過 Sex 話題
由同事變做朋友
其實佢係乖女
有 ...
有冇問佢點解會同你爆房?
作者: 88yes    時間: 2024-7-10 16:27

有問佢
佢話條仔成日出去玩
無理由自己唔試下只得佢一個男人
嗰次之後無耐佢哋就結婚
我覺得佢係想結婚前要放縱一次
我又估佢都Like我先叫我同佢造

過咗咁多年
同佢爆房嘅情景仲喺我腦入面
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 15:44 發表 查看引用來源
有冇問佢點解會同你爆房?

作者: licklickson    時間: 2024-7-10 16:34

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-10 16:27 發表 查看引用來源
有問佢
佢話條仔成日出去玩
無理由自己唔試下只得佢一個男人
嗰次之後無耐佢哋就結婚
我覺得佢係想結婚前要放縱一次
我又估佢都Like我先叫我同佢造

過咗咁多年
同佢爆房嘅情景仲喺我腦入面

...
淨係同佢試過果一次?
作者: 88yes    時間: 2024-7-10 17:39

係丫,只得一次
佢結咗婚之後
同佢出黎食飯
我都有暗示過同佢去爆房
佢都好婉轉咁拒絕咗
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 16:34 發表 查看引用來源
淨係同佢試過果一次?

作者: licklickson    時間: 2024-7-10 17:45

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-10 17:39 發表 查看引用來源
係丫,只得一次
佢結咗婚之後
同佢出黎食飯
我都有暗示過同佢去爆房
佢都好婉轉咁拒絕咗

咁可惜呀!佢同你爆完房之後好快結婚?
作者: mm28    時間: 2024-7-11 00:26

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 09:05 發表 查看引用來源
咁正呀!咁等你慢慢寫啦!😬
講返人妻怨婦idy先
同佢交換咗電話之後,嗰幾個禮拜都有同佢飲嘢,佢次次都著得好性感差唔多每一次都露出半球
傾計之中原來佢係星加坡妹(佢都幾鬼妹性格)即係比較豪放嗰隻,佢啱啱兩年幾前同佢老公結咗婚,佢老公年紀大佢好多係好老成持重專業人士嗰隻
最初佢同佢老公婚姻都開心嘅,因為冇經濟壓力,但係佢老公好少時間陪佢,佢感到好寂寞所以經常一條女出嚟飲嘢散心
大家見咗面五六次,我發覺佢對我有好感同埋對我嘅戒心開始好低,我開始試探佢係咪想出嚟偷食,於是有啲身體語言,好似摸下手仔,攬下佢條腰咁,佢係冇抗拒嘅
我開始借意同佢談及一啲性愛話題同埋一啲夫妻性生活嘅嘢,佢不單止冇尷尬而且仲同我傾得好深入,又讚我老婆靚女大波,我固然有讚返佢啦
佢係屬於好風騷甚至講好姣嗰隻(其實睇佢食士多啤梨嗰張相已經知)佢身材有36E,大波大籮但係比較矮同細粒,皮膚係古銅色,其實喺嗰時我已經好想屌佢(特別嗰時我比較後生,多咗身體接觸真係比較易衝動)
因為熟落咗大家嘅話題都比較露骨同大膽,佢問及我同老婆嘅性生活我當然會問返佢啦
佢透露咗畀我聽,佢同佢老公嘅性生活開始好唔協調,除咗冇咗激情之外亦都比較沉悶,但係佢話呢啲都唔重要,最重要係佢老公可能工作壓力太大,經常出現咗扯唔起,或者只能夠半軟硬咁而idy又係性需要比較大嘅女人(後來我發現係好大)所以好明顯佢係欲求不滿嘅人妻怨婦
idy之後同我講佢老公開始有啲變態嘢,佢最初唔想就佢,但係為咗維繫佢兩公婆嘅感情,idy都無奈接受咗
佢老公要佢著到好低胸但個好薄嘅胸圍,因為佢真係好大對行起路上嚟當然dun下dun下,街上面啲麻甩佬當然昅住曬啦,其實當時嘅好尷尬覺得自己好cheap,要特登露出自己對嘢畀其他男人睇
之後佢老公更加變本加厲,扮到唔識佢要idy一個行入去最旺最逼嘅嗰啲街市裏面,佢喺後面跟實
喺咁多咁逼人嘅環境之下,有個咁大波咁性感嘅女人行入去,一定有麻甩佬想博懵,idy除咗畀人𥄫仲要畀人非禮,佢老公要佢扮到唔知,睇住佢畀人撞波,摸籮柚,有時又要扮到烏低身揀食物,差唔多成對波都畀人睇曬
最誇張嗰次喺深水埗啲街市畀條大陸佬扯起咗頂佢籮柚,idy想縮又縮唔到,條大陸佬狼到直情頂住佢籮柚攞條嘢喺度磨
嗰鑊嘢之後佢老公好興奮,出咗街市上咗車即刻要idy摸佢條嘢,佢老公嗰時條嘢係可以完全勃起仲好硬添,佢老公仲問idy畀第二個男人頂籮柚佢有冇濕曬?idy見到佢老公扯得起就答佢話好濕,之後一返到屋企,佢老公就即刻要佢同佢屌,idy話佢老公要佢畀人非禮先可以正常咁完全硬曬,佢都唔知點算好?
可能下一次佢老公要搵男人強姦佢,佢嗰時同我講到真係眼紅紅,我仲安慰佢梗有解決方法嘅
之後我點樣第一次同佢屌,佢第一次紅杏出場遲少少待續........

圖片附件: N2.jpg (2024-7-11 00:27, 14.74 KB) / 該附件被下載次數 4

作者: 88yes    時間: 2024-7-11 00:51

應該唔夠一個月
應該係知道自己要結婚
就同我玩一次
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 17:45 發表 查看引用來源
咁可惜呀!佢同你爆完房之後好快結婚?

作者: licklickson    時間: 2024-7-11 00:53

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-11 00:51 發表 查看引用來源
應該唔夠一個月
應該係知道自己要結婚
就同我玩一次

應該係!點解咁難忘?
作者: licklickson    時間: 2024-7-11 00:58

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 00:26 發表 查看引用來源

講返人妻怨婦idy先
同佢交換咗電話之後,嗰幾個禮拜都有同佢飲嘢,佢次次都著得好性感差唔多每一次都露出半球
傾計之中原來佢係星加坡妹(佢都幾鬼妹性格)即係比較豪放嗰隻,佢啱啱兩年幾前同佢老公結咗婚,佢老公年紀大佢 ...
寫得好詳細!好想知師兄點同佢第一次偷食!😬
作者: 88yes    時間: 2024-7-11 02:19

因為嗰時我鍾意佢囉
奈何大家都已經拍拖
唔會拆散到嗰隻
同埋真係無諗過可以扑到佢
佢唔係天仙美女又唔係勁靚身材

其實言談之間大家心中都有大家

中間有兩年斷咗聯絡
跟住突然佢生日我打電話俾佢約佢出黎食飯
跟住佢話會離開香港
咁嗰年零都有出黎食飯嘅

依家我哋兩個已經係唔同時區生活
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 00:53 發表 查看引用來源
應該係!點解咁難忘?
作者: licklickson    時間: 2024-7-11 06:49

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-11 02:19 發表 查看引用來源
因為嗰時我鍾意佢囉
奈何大家都已經拍拖
唔會拆散到嗰隻
同埋真係無諗過可以扑到佢
佢唔係天仙美女又唔係勁靚身材

其實言談之間大家心中都有大家

中間有兩年斷咗聯絡
跟住突然佢生日我打電話俾佢約佢出黎食飯
跟住 ...
咁可惜呀!咁試過就算啦!
作者: mm28    時間: 2024-7-11 08:54

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 00:58 發表 查看引用來源
寫得好詳細!好想知師兄點同佢第一次偷食!😬
因為佢老公啲變態要求,除咗令到佢好唔開心,佢都好似有啲混亂咗,甚至有啲下意識想暴露被男人睇甚至比男人摸,呢個亦都係令到佢最終出軌嘅一個原因
其實之後仲有一啲嘢,所以佢覺得佢老公係變態
作者: licklickson    時間: 2024-7-11 08:56

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 08:54 發表 查看引用來源

因為佢老公啲變態要求,除咗令到佢好唔開心,佢都好似有啲混亂咗,甚至有啲下意識想暴露被男人睇甚至比男人摸,呢個亦都係令到佢最終出軌嘅一個原因
其實之後仲有一啲嘢,所以佢覺得佢老公係變態 ...
咁咪益左你囉!😉
作者: cc19880910    時間: 2024-7-11 09:15

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 08:54 發表 查看引用來源

其實之後仲有一啲嘢,所以佢覺得佢老公係變態 ...
某個時期我老婆都會主動話返俾我聽佢喺出邊俾人非禮經過俾我聽
作者: mm28    時間: 2024-7-11 10:55

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-11 09:15 發表 查看引用來源

某個時期我老婆都會主動話返俾我聽佢喺出邊俾人非禮經過俾我聽
我老婆都有講畀我聽,不過idy係佢老公刻意安排並非佢自願
作者: licklickson    時間: 2024-7-11 11:00

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 10:55 發表 查看引用來源

咁之後係咪反而自己鐘意咁做?
作者: cc19880910    時間: 2024-7-11 12:01

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 10:55 發表 查看引用來源

其實係正常情況下就算初頭唔自願,喺你所講嗰個情況下,潛移默化之後都會變成自願
作者: mm28    時間: 2024-7-11 12:06

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 11:00 發表 查看引用來源
咁之後係咪反而自己鐘意咁做?
佢一向都鍾意低胸吊帶,但係唔係刻意去引男人昅佢,甚至去博懵非禮佢
及後佢係為咗迎合個老公,之後佢老公更加變本加厲,叫佢著短裙,透明內褲刻意喺公共地方走光,引啲麻甩佬睇
例如明知坐車對面係有幾個麻甩佬嘅,就要佢擘開對腳走下光,或者著條短裙搭車上樓上,引啲男人裝佢裙底
佢老公見到啲男人色迷迷咁𥄫佢老婆,係好興奮,而且條野係正常硬到
久而久之令到idy又尷尬覺得自己好cheap變咗好混亂,畀啲男人偷窺自己都會覺得興奮,佢曾經諗住拒絕佢老公繼續咁做,但係又驚佢老公變成完全陽痿,所以都冇出到口同佢講
之後佢老公仲有啲變態嘢(遲啲講),所以idy係有擔心過佢老公會安排其他男人強姦佢,又或者安排其他男人屌佢畀佢老公睇,當時亦有諗過同佢離婚
作者: licklickson    時間: 2024-7-11 12:14

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 12:06 發表 查看引用來源

佢一向都鍾意低胸吊帶,但係唔係刻意去引男人昅佢,甚至去博懵非禮佢
及後佢係為咗迎合個老公,之後佢老公更加變本加厲,叫佢著短裙,透明內褲刻意喺公共地方走光,引啲麻甩佬睇
例如明知坐車對面係有幾個麻甩佬嘅,就要佢 ...
咁慘呀!咁佢之後就遇到你?
作者: cc19880910    時間: 2024-7-11 12:14

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 12:06 發表 查看引用來源

例如明知坐車對面係有幾個麻甩佬嘅,就要佢 ...
咁即係去到好似biancacensori呢個外國名人兩公婆咁病態
作者: mm28    時間: 2024-7-11 13:05

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 12:14 發表 查看引用來源
咁慘呀!咁佢之後就遇到你?
佢係經歷咗呢啲遭遇一段時間先遇到我,因為佢對我開始冇乜戒心先講畀我聽
作者: mm28    時間: 2024-7-11 13:05

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-11 12:14 發表 查看引用來源

咁即係去到好似biancacensori呢個外國名人兩公婆咁病態
師兄我唔知邊個,指教下
作者: licklickson    時間: 2024-7-11 13:17

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 13:05 發表 查看引用來源

佢係經歷咗呢啲遭遇一段時間先遇到我,因為佢對我開始冇乜戒心先講畀我聽
冇戒心之後就比你屌埋?😉
作者: mm28    時間: 2024-7-11 13:48

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 13:17 發表 查看引用來源
冇戒心之後就比你屌埋?😉
要食一件人妻,如果佢對你有戒心一定食唔到
我試過好多次,不同類型嘅
作者: licklickson    時間: 2024-7-11 13:49

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 13:48 發表 查看引用來源

要食一件人妻,如果佢對你有戒心一定食唔到
我試過好多次,不同類型嘅
仲有乜嘢類型?😉
作者: mm28    時間: 2024-7-11 15:35

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 13:49 發表 查看引用來源
仲有乜嘢類型?😉
其實都幾多除咗idy,仲有我都算係識佢老公嘅人妻,扮冇老公出嚟偷食嘅,人哋嘅二奶,一啲比較師奶型,甚至少女遲啲慢慢講以前成日出嚟蒲出嚟玩,係好多艷遇

作者: licklickson    時間: 2024-7-11 15:39

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 15:35 發表 查看引用來源

其實都幾多除咗idy,仲有我都算係識佢老公嘅人妻,扮冇老公出嚟偷食嘅,人哋嘅二奶,一啲比較師奶型,甚至少女遲啲慢慢講以前成日出嚟蒲出嚟玩,係好多艷遇 ...
咁正呀!😬
作者: mm28    時間: 2024-7-11 22:33

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 13:49 發表 查看引用來源
仲有乜嘢類型?😉
預告下另一個偷食人妻🤫🤫

圖片附件: Q1_1.jpg (2024-7-11 22:33, 16.83 KB) / 該附件被下載次數 3

作者: mm28    時間: 2024-7-11 22:48

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 15:39 發表 查看引用來源
咁正呀!😬
佢老公開始變本加厲,要佢著啲透明通花胸圍底褲畀麻甩佬偷窺,包括喺啲公共交通工具特登走光,又或者著好短嘅裙上上層等啲男人尾隨𥄫嘢,連idy都開始由尷尬變得唔係好介意,有時喺mtr最逼人嘅時間,刻意畀啲男人揩油,搞到idy有時自己都興奮,每一次佢老公都睇實,其他男人點樣昅佢老婆同搏懵
佢老公事後都會問返idy有冇生理反應,有冇閪濕,佢老公靠住呢啲嘢,條野開始硬到可以同佢做愛
佢老公又同佢夜晚去蘭桂坊同灣仔一帶好多外國人嘅酒吧,叫佢好暴露咁坐到一個人飲嘢引啲鬼佬
下面嗰張相就係idy畀我睇,佢老公差唔多叫佢露出曬成個波去引啲鬼佬或者黑鬼埋嚟撩佢,之後待續.....

圖片附件: N3.jpg (2024-7-11 22:48, 13.91 KB) / 該附件被下載次數 6

作者: licklickson    時間: 2024-7-11 23:10

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 22:48 發表 查看引用來源

佢老公開始變本加厲,要佢著啲透明通花胸圍底褲畀麻甩佬偷窺,包括喺啲公共交通工具特登走光,又或者著好短嘅裙上上層等啲男人尾隨𥄫嘢,連idy都開始由尷尬變得唔係好介意,有時喺mtr最逼人嘅時間,刻 ...
玩到咁變態!
作者: licklickson    時間: 2024-7-11 23:11

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 22:33 發表 查看引用來源

預告下另一個偷食人妻🤫🤫
呢個都幾好喎!😬
作者: mm28    時間: 2024-7-11 23:30

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 23:11 發表 查看引用來源
呢個都幾好喎!😬
呢件個樣靚㗎,靚過idy身材普通啦,其實識咗好耐,經常一齊玩偶然一次機會屌咗🤫🤫
作者: licklickson    時間: 2024-7-11 23:33

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 23:30 發表 查看引用來源

呢件個樣靚㗎,靚過idy身材普通啦,其實識咗好耐,經常一齊玩偶然一次機會屌咗🤫🤫
咁好。咁都比你有機會屌到!😬
作者: mm28    時間: 2024-7-11 23:35

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 23:10 發表 查看引用來源
玩到咁變態!
仲有啲變態未講,其實佢老公呢啲咁嘅專業人士好多都係變態嘅
佢要idy睇啲鬼佬或者黑鬼屌細路女,或者一啲泰妹賓妹畀鬼佬或者黑鬼屌,或者3p嘅片
idy同我講佢識佢老公之前,有個泰國籍嘅男朋友,屌閪好勁好滿足到佢,佢話早知唔同佢老公一齊

作者: licklickson    時間: 2024-7-11 23:36

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 23:35 發表 查看引用來源

佢要idy佢睇啲鬼佬或者黑鬼屌細路女,或者一啲泰妹賓妹畀鬼佬或者黑鬼屌,或者3p嘅片
idy同我講佢識佢老公之前,有個泰國籍嘅男朋友,屌閪好勁好滿足到佢,佢 ...
咁咪係囉!不過冇咁多早知嘅!
作者: mm28    時間: 2024-7-11 23:39

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 23:33 發表 查看引用來源
咁好。咁都比你有機會屌到!😬
呢個遲d講,如果你係夜店見到條女好似idy上面張相咁露出3/4個大波你會點?
作者: licklickson    時間: 2024-7-12 00:10

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 23:39 發表 查看引用來源

呢個遲d講,如果你係夜店見到條女好似idy上面張相咁露出3/4個大波你會點?
梗係過去識佢啦!😬
作者: mm28    時間: 2024-7-12 00:18

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-12 00:10 發表 查看引用來源
梗係過去識佢啦!😬
idy真係好大波架咁坐係夜店係男人都扯旗啦
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-7-12 01:01

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 00:18 發表 查看引用來源

idy真係好大波架咁坐係夜店係男人都扯旗啦
好大波, 又會露, 又會啜, 引死男人...
作者: mm28    時間: 2024-7-12 16:08

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-12 01:01 發表 查看引用來源

好大波, 又會露, 又會啜, 引死男人...
真心好玩㗎遲啲分享下🤫🤫
作者: licklickson    時間: 2024-7-12 16:13

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 16:08 發表 查看引用來源

真心好玩㗎遲啲分享下🤫🤫
等你更新啦!😬
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-7-12 18:10

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 23:35 發表 查看引用來源

佢要idy睇啲鬼佬或者黑鬼屌細路女,或者一啲泰妹賓妹畀鬼佬或者黑鬼屌,或者3p嘅片
idy同我講佢識佢老公之前,有個泰國籍嘅男朋友,屌閪好勁好滿足到佢,佢話 ...
咁都唔算好變態,睇AV來增加性慾。
做嘢壓力大,唔少人搵刺激嘢來增興奮。

最多都係講idy個老公有少少綠奴格。。。
作者: mm28    時間: 2024-7-12 21:53

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-12 18:10 發表 查看引用來源

咁都唔算好變態,睇AV來增加性慾。
做嘢壓力大,唔少人搵刺激嘢來增興奮。

最多都係講idy個老公有少少綠奴格。。。
idy其實覺得佢老公好變態㗎,特登要自己個老婆著到好性感特登走光去引男人,甚至畀人搏懵非禮,仲要問佢有冇濕有乜嘢感受?(咁同叫佢出去勾佬有咩分別)
之後仲叫佢坐喺啲鬼佬吧,等啲鬼佬黑鬼搭訕佢,佢老公喺隔離枱睇住,啲鬼佬走埋去挑逗佢撩佢扑嘢
idy試過畀個鬼佬強吻,又試過畀人借醉攬住揸波,佢覺得自己好似做雞咁(雖然冇真正屌過)佢老公仲覺得好興奮
佢老公同佢睇嗰啲av全部都係叫做糟質虐待女人(應該講後生女細路女)即係啲黑鬼屌啲泰妹賓妹鬼妹仔,插到爆開,佢仲問idy嗰啲泰妹賓妹係咪好興奮?又問佢想唔想畀啲黑鬼嗰條八,九吋長嘅嘢屌
idy為咗想佢老公正常扯得起,可以扑嘢咪答佢老公喜歡嘅答案囉

作者: CTAN2Y33    時間: 2024-7-12 22:05

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 21:53 發表 查看引用來源

idy其實覺得佢老公好變態㗎,特登要自己個老婆著到好性感特登走光去引男人,甚至畀人搏懵非禮,仲要問佢有冇濕有乜嘢感受?(咁同叫佢出去勾佬有咩分別)
之後仲叫佢坐喺啲鬼佬吧,等啲鬼佬黑鬼搭訕佢,佢老公喺隔離枱睇住,啲 ...
唔多尊重自己老婆
Idy冇同佢老公講過感受?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-7-12 22:06

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 21:53 發表 查看引用來源

之後仲叫佢坐喺啲鬼佬吧,等啲鬼佬黑鬼搭訕佢,佢老公喺隔離枱睇住,啲 ...
idy可以覺得佢老公好變態.  
我旁觀睇, 佢老公壓力大, 有色心, 但唔會真係攪出事果種人.

睇嗰啲AV, 全部都係糟質虐待女人, 得果睇字得把口嘅那類男.
作者: mm28    時間: 2024-7-12 22:35

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-12 22:06 發表 查看引用來源

idy可以覺得佢老公好變態.  
我旁觀睇, 佢老公壓力大, 有色心, 但唔會真係攪出事果種人.

睇嗰啲AV, 全部都係糟質虐待女人, 得果睇字得把口嘅那類男. ...
我都有咁同佢講,但係佢覺得佢老公竟然過份到叫佢個老婆去露出去走光甚至睇住自己個老婆畀其他男人非禮,摸籮柚,甚至頂籮柚揸波
佢覺得佢老公純粹係為咗自己扯得起或者興奮(固然你可以講佢老公都係為咗可以同idy性交)
佢當自己個老婆係乜嘢呢?性奴隸?佢亦都有擔心遲啲嘅老公會設定一個局等佢畀其他男人強姦又或者叫idy同其他男人屌畀佢偷窺
其實喺嗰時佢對佢老公係好心淡
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-7-12 22:45

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 22:35 發表 查看引用來源

我都有咁同佢講,但係佢覺得佢老公竟然過份到叫佢個老婆去露出去走光甚至睇住自己個老婆畀其他男人非禮,摸籮柚,甚至頂籮柚揸波
佢覺得佢老公純粹係為咗自己扯得起或者興奮(固然你可以講佢老公都係為咗可以同idy性交)
...
idy 某程度都係gold digger.  佢兩公婆, 老夫少妻.  

佢老公都心知, 搵件後生大波豪放女, 都係為條女嘅身材, 放在家做私家雞, 咪夠膽玩得夠激.
作者: mm28    時間: 2024-7-12 23:18

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-7-12 22:05 發表 查看引用來源
唔多尊重自己老婆
Idy冇同佢老公講過感受?
佢有同佢老公講過,佢老公淨係話idy都冇乜蝕底可能仲有啲興奮,而且幫到大家嘅性生活,結果不了了之
其實佢老公係滿足唔到idy嘅性慾,所以到最後idy先會同我偷食

作者: mm28    時間: 2024-7-12 23:21

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-12 22:45 發表 查看引用來源

idy 某程度都係gold digger.  佢兩公婆, 老夫少妻.  

佢老公都心知, 搵件後生大波豪放女, 都係為條女嘅身材, 放在家做私家雞, 咪夠膽玩得夠激.
idy唔算拜金,佢只係想結咗婚有穩定生活,呢個老夫追咗佢好耐,當然係鍾意佢大波啦同夠豪放啦
不過idy嗰種大波同我老婆真係好唔同,雖然大家都咁大對,idy嗰對嘢膚色比較深,同埋揸落去嗰種紮實感覺,真係好似啲東南亞妹
唔知師兄睇相有冇咁覺得?

圖片附件: N3.jpg (2024-7-12 23:21, 13.91 KB) / 該附件被下載次數 0

作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-7-12 23:24

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 23:21 發表 查看引用來源

idy唔算拜金,佢只係想結咗婚又穩定生活,呢個老夫追咗佢好耐,當然係鍾意佢大波啦同夠豪放
不過idy嗰種大波同我老婆真係唔同,雖然大家都咁大對,idy嗰對嘢膚色比較深,同埋揸落去嗰種紮實感覺,真係好似啲東南亞妹
唔知 ...
似馬拉 印尼 mix 果種, 夠肉地她操,  黑柴之類 喜歡 操尼款女..., 可以大大力屌爛佢

作者: mm28    時間: 2024-7-12 23:33

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-12 23:24 發表 查看引用來源

似馬拉 印尼 mix 果種, 夠肉地她操,  黑柴之類 喜歡 操尼款女..., 可以大大力屌爛佢
佢星加坡妹嚟㗎🤭除咗對波其他都肥大肉厚,多水多汁🤣佢以前有個泰仔男朋友,性能力好勁,隨時一日屌佢兩三鑊
而佢又係性慾好強嗰隻,所以佢開始咗同我偷食之後,我哋一有時間就扑嘢,次次佢都要我屌爆佢
所以你都講得好啱,佢唔鍾意佢老公嗰種細同短,而且持久力同體能唔夠嘅男人(我識佢當時我仲後生,體能當然勁過而家好多)你話齋屌死佢都得🤭🤣
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-7-12 23:43

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 23:33 發表 查看引用來源

佢星加坡妹嚟㗎🤭除咗對波其他都肥大肉厚,多水多汁🤣佢以前有個泰仔男朋友,性能力好勁,隨時一日屌佢兩三鑊
而佢又係性慾好強嗰隻,所以佢開始咗同我偷食之後,我哋一有時間就扑嘢,次次佢都要我屌爆佢
所以你都講得好 ...
坡妹都要睇邊種, 完全唐妹嘅, 遇狼狗黑柴真係會比屌死.

印馬那些, 特別係mix 嘅,  肥大肉厚,多水多汁, 去到30+, 普通南方人 唔易 "精服" 佢地
作者: mm28    時間: 2024-7-12 23:58

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-12 23:43 發表 查看引用來源

坡妹都要睇邊種, 完全唐妹嘅, 遇狼狗黑柴真係會比屌死.

印馬那些, 特別係mix 嘅,  肥大肉厚,多水多汁, 去到30+, 普通南方人 唔易 "精服" 佢地
佢完全唐妹嚟嘅,唔係啲mix,不過英文好好,鬼佬或者黑柴好鍾意屌呢啲㗎
佢雖然波大籮大略肥但係屬於細粒,如果遇到個黑柴真係抱住佢插爆佢
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-7-13 00:07

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 23:58 發表 查看引用來源

佢完全唐妹嚟嘅,唔係啲mix,不過英文好好,鬼佬或者黑柴好鍾意屌呢啲㗎
佢雖然波大籮大略肥但係屬於細粒,如果遇到個黑柴真係抱住佢插爆佢
睇相,  後生已經 皮黑闊面厚唇略肥, 佢完全唔似唐妹...,

黑柴真係抱住佢, 後肏佢插爆佢, 真一流享受
作者: mm28    時間: 2024-7-13 00:22

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-13 00:07 發表 查看引用來源

睇相,  後生已經 皮黑闊面厚唇略肥, 佢完全唔似唐妹...,

黑柴真係抱住佢, 後肏佢插爆佢, 真一流享受
其實係嗰張相影到佢啲膚色咁深,佢係古銅色但係唔係真係咁黑,下面呢張相會清楚啲
呢張相係佢同我偷食之後影,都係低胸到僅僅遮到Lin Lin

圖片附件: N2.jpg (2024-7-13 00:22, 14.74 KB) / 該附件被下載次數 0

作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-7-13 00:33

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-13 00:22 發表 查看引用來源

其實係嗰張相影到佢啲膚色咁深,佢係古銅色但係唔係真係咁黑,下面呢張相會清楚啲
呢張相係佢同我偷食之後影,都係低胸到僅僅遮到Lin Lin
水土問題, 尼個格, 有鬼婆嘅炮架身型...,
但只要個人開始老, 似會好易好快走樣變肥婆....
作者: mm28    時間: 2024-7-13 00:37

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-13 00:33 發表 查看引用來源

水土問題, 尼個格, 有鬼婆嘅炮架身型...,
但只要個人開始老, 似會好易好快走樣變肥婆....
絕對同意你講,佢係有啲鬼婆炮架嘅身型

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)