188Channel

標題: 淪落❗K K又歎大鵰 [打印本頁]

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-19 07:07     標題: 淪落❗K K又歎大鵰

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-21 03:03

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-19 07:07 發表 查看引用來源
淪落!!!我想?原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2024-6-17 13:06 發表 查看引用來源
阿七,乜你飲女熱啤(尿),食女黄金糕(屎),重吾夠,而家淪落
到比人吊屎忽!!好野!!!
俾人屌屎忽好醜.要係暗黑進行!
我 ...
我尚有一对食左女蒙谷起B级波.係桑拿俾人揸.玩.另外的玩健身的胸肌.有另外情趣.有的0仔唔係好似我得死能賓州.屌到佢.佢潮吹會射精.我就濑尿.玩囡群交好難.玩男同群交.同只俾一百幾十.可以屌到你唔屌.可以插一陣又屌第個.又有好多同你吹簫.同你瀬我近七十.但有的十八廿二.佢地入場幾條.有的時段免費添.都係入場屌人或俾人屌.但佢地唔揀我的老乸.
男同係好隨便只要你入場.就可得你希望的性欢娛.而這些已令我不能自拔.而玩到越想大碌的賓州抽插
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-21 07:33

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-19 07:07 發表 查看引用來源
淪落!!!我想?原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2024-6-17 13:06 發表 查看引用來源
阿七,乜你飲女熱啤(尿),食女黄金糕(屎),重吾夠,而家淪落
我 ...
[size=1.41]去BT.GG.真淫亂群交.坐蓮都要幫人吹簫

[size=1.41].俾人狗屌都要含能

[size=1.41].正面床邊都要鳩塞咀.

[size=1.41]或屌緊俾人三文治

[size=1.41].[size=1.41]而kk地方大.乾淨的收費貴的.暗室有十二間房.而其比較光亮.蒸氣室撫摸就有.不同BT.GG就咁吹簫.屌玩一條龍.我今次都係在蒸氣揀鳩.摸到夠硬(kk好多都上年紀.唔夠硬.屌屎忽一定要有100度先入到.今次揀三條鳩都中大.之前最多都係坐蓮. 而家開拓左可以俾佢狗屌 同正面屈腳俾佢係咁鋤 .大力深入頂住G點前列係咁un.好能high 呻吟.叫痛.淫叫.响遍kK

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-21 08:13

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-21 07:33 發表 查看引用來源
去BT.GG.真淫亂群交.坐蓮都要幫人吹簫

https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/202406/21/070333pwz5rt7rhpzpnp8g. ...
KK玩法又另一種爽.但係B T.GG淫亂及北上啜米青,每星期各一次,豐盛人生,向千鸠進發,一定無法做鸡可以萬(門能)
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-21 23:07

引用:
我 ...
係BT.GG一路俾人屌.一路含能.真淪落?但另一角度我俾一百元.就有十隻鵝屌我.俾條能我含.十幾人愛撫個波.俾我大聲淫語蕩聲叫床.係咪好抵..

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-22 07:58

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-21 23:07 發表 查看引用來源
係BT.GG一路俾人屌.一路含能.真淪落?但另一角度我俾一百元.就有十隻鵝屌我.俾條能我含.十幾人愛撫個波.俾我大聲淫語蕩聲叫床.係咪好抵..
男同桑拿真係病灶温床,又病,昨日约小鮮肉取消,而今明两天去B T,G G淫荡群交,牛魔王俾人輪都玩唔到
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-22 09:40

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-22 07:58 發表 查看引用來源
男同桑拿真係病灶温床,又病,昨日约小鮮肉取消,而今明两天去B T,G G淫荡群交,牛魔王俾人輪都玩唔到
今次係K K俾三件中大鵰屌.頭两件插到差不多出,就鸣金收兵.最後個件俾佢屌到high爆, 屈腳俾佢盡入6吋鵰,鋤下,玩下波,樁下,要出责住係咁U N,鸠頭顶住前列G点喷米青,我攬住一齊high爆,佢chok夠,责夠自己出房,我high完軟晒就房晒一陣先入浴,想再揾件入房再屌但都俾三條大鵰屌,high爆一次,條1又射米青同條巨鵰入唔到俾佢顏射,含過四條能.都玩到夠.两個鐘喇,無合心大鵰算,走人

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-22 18:25

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-22 09:40 發表 查看引用來源
今次係K K俾三件中大鵰屌.頭两件插到差不多出,就鸣金收兵.最後個件俾佢屌到high爆, 屈腳俾佢盡入6吋鵰,鋤下,玩下波,樁下,要出责住 ...
K K可以算单人小鲜肉及B T.G G淫亂中間調劑之道,未來天氣熱,北上嗒小鮮肉米青可能会係K K找对象品嘗,現病好像差不多,淫心無法擋,可以都会去K K嘗两三鵰,不用跳蛋止癢 越用越癢,大食左!!

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-23 05:46

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-22 18:25 發表 查看引用來源

K K可以算单人小鲜肉及B T.G G淫亂中間調劑之道,未來天氣熱,北上嗒小鮮肉米青可能会係K K找对象品嘗,現病好像差不多,淫心無法擋,可以都会去K K嘗两三鵰,不用跳蛋止癢 https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/20 ...
用袋 套好梳柄.抽插欢樂谷!!插下.並兼用跳蛋止癢 越用越癢,大食左!!梳柄.跳蛋輪流都止唔到.越用越癢,欢樂谷大食左!!

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-24 05:30

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-23 05:46 發表 查看引用來源
用袋 套好梳柄.抽插欢樂谷!!插下 ...
感冒今朝感觉完全好返,己约我星期五我爽约的小鮮肉,今日下午北上,
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-25 07:49

[quote]原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-24 05:30 發表 查看引用來源
感冒今朝感觉完全好返,己约我星期五我爽约的小鮮肉,今日下午北上, [/quote

用袋 套好梳柄.抽插欢樂谷! !插入跳蛋 都止唔到癢
感冒今朝感觉完全好返,己约我星期五我爽约的小鮮肉,昨日下午北上,
係危險村同小鮮肉飲杯茶,拿拿臨就上時租開Q
啜米青

依件小鮮肉賓州仔,又快,唔夠引,返嚟就旺角東行落去K K 執两件中大鵰俾佢地屌得滿足,誰無潮吹都夠引,今日可能又去
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-26 08:16

[quote]原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-25 07:49 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-24 05:30 發表 查看引用來源
感冒今朝感觉完全好返,己约我星期五我爽约的小鮮肉,今日下午北上, [/quote

前日北上嗒件小鮮肉真有点慾求未得,餓左成星期,件小鮮肉條賓州唔夠4吋,屌屎忽係阻成吋幾,就算坐蓮 就到位最深都係入到2寸幾,点到屌唔到G点,坐幾下就想爆,好彩除套啜住鸠頭先爆,真好多米青,好味後生仔好快起頭,坐完蓮俾佢狗屌,一插抽两下就射 ,射完就要走,俾百元佢食嘢走先,慾求未得,call唔到小鲜肉接力,咪返港去KK

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-27 05:38

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-26 08:16 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-25 07:49 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-24 05:30 發表 https://www.188channel.com/images/common/bac ...

前日北上嗒件小鮮肉真有点慾求未得,餓左成星期,件小鮮肉條賓州唔夠4吋,屌屎忽係阻成吋幾,就算坐蓮就到 ...

真係大鳩食左

羅湖坐東鐵係旺角東行落kk.執兩件中大(有6寸)俾佢屌得都好過引. 但佢兩個都係鋤到條鳩發大要射就鳴金收兵.後尾個件屈腳俾佢屌 係咁un.俾佢屌完腰骨好能痛.算.嗒兩件走人.
昨日去淺水灣睇囡 、自己都係鍾意女人.夜晚.去先骏廊 .夜馬七折.有的勝.夠食.落下面.啤酒園 夜馬都好多青春少艾.女人我鍾意.俾屎忽人屌.都係追求性快感.
唔知年尾個的閹春藥失効.要選擇做手術.會失禁.但俾兩年前科技及放射技術先進.有機會根治.
或選閹埋睪丸長多兩年命先.再考慮做手术或等發!
咁就係咁先.
年尾先抉擇.繼續享受目前生活
唔好諗.call左等小鮮肉回覆.約北上嗒米青
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-28 05:36

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-27 05:38 發表 查看引用來源

前日北上嗒件小鮮肉真有点慾求未得,餓左成星期,件小鮮肉條賓州唔夠4吋,屌屎忽係阻成吋幾,就算坐蓮就到 ...
真係大鳩食左

羅湖坐東鐵係旺角東行落kk.執兩件中大(有6寸)俾佢屌得都好過引. https://forum.cdn141.com/data/ ...
今日想北上,仲未约到小鮮肉上去玩小鮮肉=叫鹅
只係在群组中初識,但都先飲杯茶,食個飽先開鑊,去時租,一定乾淨過桑拿,吹萧,開鑊都玩到射米青
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-6-28 07:01

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-28 05:36 發表 查看引用來源
今日想北上,仲未约到小鮮肉上去玩小鮮肉=叫鹅
只係在群组中初識,但都先飲杯茶,食個飽先開鑊,去時租,一定乾淨過桑拿,吹萧,開鑊都玩到射米青 ...
開鑊,這句是七鑊輪姦案嘅名詞,件舞小姐俾人輪姦屌佢隻閪,而家用在肛交俾人屌屎忽合唔合適,话同人開鑊?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)