188Channel

標題: 我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659) [打印本頁]

作者: vin1013    時間: 2024-6-17 16:12     標題: 我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 250774    時間: 2024-6-17 16:20

精彩。。。等睇後續。。。🙏
作者: vin1013    時間: 2024-6-17 16:34     標題: 回覆 2# 250774 的帖子

感謝。希望你有心機追落去,因為十幾年有好多嘢發生,我又唔想抽樣分享。
作者: licklickson    時間: 2024-6-17 16:55

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-17 16:12 發表 查看引用來源
以下紀錄咗我同我舊女友嘅往事。我同佢由1998年中拍拖到2012年至分手。足足14年。又甜又鹹當然亦有苦同酸。其中「鹹」最多!你可以當鹹故睇。但如果你肯相信的話,我所寫嘅一切有99%係真。你可能會問仲有1%呢?咁有啲嘢為 ...
好詳細,好正!等睇幾時正式同佢做!😬
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-6-17 17:09

師兄,真名好,假名好,
唔好出全名 比較好。
作者: vin1013    時間: 2024-6-17 18:42

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-17 17:09 發表 查看引用來源
師兄,真名好,假名好,
唔好出全名 比較好。
其實佢有好多相喺叫雞網個論壇出現過,有30K以上人睇過,應該有好多人download過、J過。到最近我喺某啲論壇都仲見有人出。據聞曾經流出過video同wts對話。當然唔係我放上去。我仲俾人話ON9、儍仔、戴綠帽。無所謂,佢都知佢啲相、video上曬網。不過,佢自己都話俾人起底又點?佢都5X,更年期都嚟埋,身材走晒樣。唔會有男人對佢有興趣。
作者: licklickson    時間: 2024-6-17 19:04

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-17 18:42 發表 查看引用來源

其實佢有好多相喺叫雞網個論壇出現過,有30K以上人睇過,應該有好多人download過、J過。到最近我喺某啲論壇都仲見有人出。據聞曾經流出過video同wts對話。當然唔係我放上去。我仲俾人話ON9、儍仔、戴綠帽。無所謂,佢都知 ...
佢之前拍過好多相同片?
作者: ng320laser    時間: 2024-6-17 19:13

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-17 16:12 發表 查看引用來源
以下紀錄咗我同我舊女友嘅往事。我同佢由1998年中拍拖到2012年至分手。足足14年。又甜又鹹當然亦有苦同酸。其中「鹹」最多!你可以當鹹故睇。但如果你肯相信的話,我所寫嘅一切有99%係真。你可能會問仲有1%呢?咁有啲嘢為 ...
多謝🙏師兄分享,好正唔錯!期待下次的更新
作者: 88yes    時間: 2024-6-17 19:18

點解咁多相俾人放晒上網
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-17 18:42 發表 查看引用來源

其實佢有好多相喺叫雞網個論壇出現過,有30K以上人睇過,應該有好多人download過、J過。到最近我喺某啲論壇都仲見有人出。據聞曾經流出過video同wts對話。當然唔係我放上去。我仲俾人話ON9、儍仔、戴綠帽。無所謂,佢都知 ...

作者: vin1013    時間: 2024-6-17 19:39

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-17 19:04 發表 查看引用來源
佢之前拍過好多相同片?
以前好多。呢幾年少咗。以前仲有片添!
作者: vin1013    時間: 2024-6-17 19:40

引用:
原帖由 88yes 於 2024-6-17 19:18 發表 查看引用來源
點解咁多相俾人放晒上網

所以咪要分享經歷
作者: egg29    時間: 2024-6-17 21:02

正呀!
我都好想睇佢啲照片
作者: pekkleyip    時間: 2024-6-17 21:21

精彩,期待下集,等睇相
作者: ng320laser    時間: 2024-6-17 22:10

期待下一集,也期待可以有相睇 ☺️
作者: R.Gonzalez    時間: 2024-6-18 11:01

引用:
最終分手,實在可惜。
作者: vin1013    時間: 2024-6-18 11:43

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2024-6-18 11:01 發表 查看引用來源

最終分手,實在可惜。
咁至刻骨銘心。如果唔係,我仲點會記得仲要記得咁清楚。
佢带俾我喺性方面嘅經歴,我呢一世都唔會忘記!
作者: vin1013    時間: 2024-6-18 11:44

首先講聲唔好意思。睇返篇文,原來又有錯字,編排上又有啲錯。因為我第一次出post,冇乜經驗,以後我會盡量留意,希望各位見諒。
入番正題,喺Pacific Place遊走嗰10分鐘心如鹿撞,咁大個仔從未試過!最攞命係Athena條底褲仲喺我條西褲袋!幻想住佢宜家條裙內完全真空,喺公司一班股票老同老細之間行嚟行去。。。老實講,當時心跳非常快,又要盡全力控制條周唔扯,好興奮又辛苦!
返到公司,Athena見到我,居然對住我好淫咁眨咗幾吓眼!我即刻坐返位,因為條周已經扯起!嗰日晏晝根本無法專心工作。好彩(又或者不幸,當時亞洲融風暴)嗰市非常差,恆指係咁跌,啲客完全唔敢做嘢。
唔知你哋知唔知我哋股票佬枱面有好多電話。我就有4部。一部公司直線。一部直線打落交易大堂落單。一部同客講電話。仲有一部私家號碼。突然私家嗰部響,通常用得呢個私家號碼嘅都係行家或屋企人,但今次打嚟嘅係Athena!
佢:得唔得閒?(細細聲問)
我:喂,點呀?非常清閒。(扮晒同行家傾計)
佢:你係咪真係鐘意我?
我:當然啦!咁嘅市。。。點會假!
佢:頭先爽唔爽?
我:個市再咁落去。。。非常「爽」啦!(當時非常佩服我嘅急才)
佢:你射到我一手都係精,黐立立,但我就乜都冇,仲俾你摸到㷫烚烚,鬼死咁興奮,宜家仲濕緊!
我:咁。。。點算。。。呀,個市咁弱可以點?
佢:Andy做緊咩?我睇唔到。(Andy係當時公司皇牌經記,佢除咗有幾個富豪大客外,仲有接其他大行窩輪盤,當時咁差環境每個月都十幾二十萬收入,市好時一個月入五、六十萬不是夢!羨慕死人!但個天好公平,佢雖然搵錢叻,但人生得好高又瘦,個樣仲要似隻馬騮,好怪相)
我:落緊盤。
佢:一陣我會去廁所,我會打電話俾你,你記住聽。(當時Athena用Nokia 5510)
跟住佢就收咗線,然後無耐我就見到佢由後門出咗去。
幾分鐘後條私人線又響。
Athena: 你有冇嘢做。
我:喂,Jackson,當然冇嘢做!(繼續扮嘢)
佢:Andy宜家喺我面前,佢除咗我個bra,但冇除背心,我硬晒突晒點,佢係咁揸我個胸!哎。。。我俾佢攪到濕晒,滴晒水。。。
我回頭望一望Andy,好明顯Athena喺度幻想住Andy自慰緊!
我條周又N次扯起!
Athena:佢話佢好忙,唔得閒慢慢嚟,宜家就要強姦我!
我:咁。。。咁嘅市,快上快落快有快好。(我開始言無論次)
佢:條友已經扯高我條裙,我宜家扒喺牆度背住佢,佢一嘢扯爛我條底褲。。。
我條周扯到行扯到痛!
佢:原來佢條嘢好長又粗,有我手掌咁長,佢要入嚟我小盈盈啦。。。呀。。。呀呀呀!入咗,第一吓就已經插到好入。。。呀!!!
跟著我就聽到Athena不停呻呤、又不停深呼吸抖大氣。然後。。。
Athena:佢係咁。。。插我。。。頂到上我心口。。。仲話要。。。要內射我。。。噢。。。我就嚟俾。。。佢插死。。。呀。。。我頂唔順啦。。。sisisisisi。。。嚟啦。。。(聲線提高八度!)
我:乜嘢嚟?
佢:震。。。震震呀。。。高潮。。。潮呀。。。呀呀呀!!!
然後就係Athena一大輪震住低音呻呤抖氣聲。無幾耐就收咗線。
老實講,如果我當時自己走去掂條周一定馬上射!
隔咗一陣我就見到Athena由後門入番嚟公司,佢望一望我若無其事咁行返埋位。但如果細心留意,佢塊面紅粉菲菲。。。仲有少少汗。。。

作者: ng320laser    時間: 2024-6-18 12:57

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-18 11:44 發表 查看引用來源
首先講聲唔好意思。睇返篇文,原來又有錯字,編排上又有啲錯。因為我第一次出post,冇乜經驗,以後我會盡量留意,希望各位見諒。
入番正題,喺Pacific Place遊走嗰10分鐘心如鹿撞,咁大個仔從未試過!最攞命係Athena條底褲仲喺我條西 ...
好正呀!期待下次再睇
作者: licklickson    時間: 2024-6-18 14:07

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-18 11:44 發表 查看引用來源
入番正題,喺Pacific Place遊走嗰10分鐘心如鹿撞,咁大個仔從未試過!最攞命係Athena條底褲仲喺我條西 ...
估唔到佢就玩得,師兄同佢一齊肯定大把野玩啦!😬
作者: vin1013    時間: 2024-6-18 14:24

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-18 14:07 發表 查看引用來源
估唔到佢就玩得,師兄同佢一齊肯定大把野玩啦!😬
十幾年,有好多經驗普通人一定無經歴過,所以我好肯定一世難忘!
作者: licklickson    時間: 2024-6-18 14:31

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-18 14:24 發表 查看引用來源

十幾年,有好多經驗普通人一定無經歴過,所以我好肯定一世難忘!
咁正呀、咁等你慢慢分享啦!😬
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-6-18 15:41

引用:

你地2個一齊果時 佢出去偷食?
作者: vin1013    時間: 2024-6-18 15:56

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-18 15:41 發表 查看引用來源
你地2個一齊果時 佢出去偷食?
睇落去你會知。因為我同佢啲嘢放咗心入面好耐好耐,一直好想分享。宜家佢又老,我又唔係香港,所以至寫出嚟分享。
作者: 250774    時間: 2024-6-18 15:57

Yeah,師兄又有更新,thx q

借問聲師兄圖像係咪Athena本人😂
作者: vin1013    時間: 2024-6-18 16:43

引用:
原帖由 250774 於 2024-6-18 15:57 發表 查看引用來源
Yeah,師兄又有更新,thx q

借問聲師兄圖像係咪Athena本人😂
Yes.  正是佢本人。
作者: 250774    時間: 2024-6-18 17:07     標題: 回覆 25# vin1013 的帖子

我對呢位女士有少少記憶,但係唔記得係乜?我係睇過佢既相定係其他呢?
作者: vin1013    時間: 2024-6-18 17:23

引用:
原帖由 250774 於 2024-6-18 17:07 發表 查看引用來源
我對呢位女士有少少記憶,但係唔記得係乜?我係睇過佢既相定係其他呢?
抱歉,我唔識答你呢個問題。佢啲相係另外男人posted。我寫落去會講到。如果你對佢有少少記憶,一係你以前或最近睇過佢啲相或video。。。一係10幾20年前你同佢上過床?😆

作者: 250774    時間: 2024-6-18 17:34

要睇埋你後面既故事先可能挽回記憶😏
作者: licklickson    時間: 2024-6-18 17:40

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-18 17:23 發表 查看引用來源

抱歉,我唔識答你呢個問題。佢啲相係另外男人posted。我寫落去會講到。如果你對佢有少少記憶,一係你以前或最近睇過佢啲相或video。。。一係10幾20年前你同佢上過床?😆 ...
而家仲可以見到佢啲相或者片?
作者: vin1013    時間: 2024-6-18 18:01

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-18 17:40 發表 查看引用來源
而家仲可以見到佢啲相或者片?
最近仲見到有人posted。
作者: licklickson    時間: 2024-6-18 18:09

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-18 18:01 發表 查看引用來源

最近仲見到有人posted。
咁耐都仲有?証明都應該好吸引!
作者: ng320laser    時間: 2024-6-18 18:30

師兄!期待你下一個post
作者: vin1013    時間: 2024-6-18 19:11

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-18 18:09 發表 查看引用來源
咁耐都仲有?証明都應該好吸引!
我就記憶一定美好過真人。兩年前一次舊朋友event見返,雖然佢結咗婚又冇生小朋友,但已老咗好多。當時佢已經55如果我冇記錯,身材走晒樣。
作者: licklickson    時間: 2024-6-18 19:40

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-18 19:11 發表 查看引用來源

我就記憶一定美好過真人。兩年前一次舊朋友event見返,雖然佢結咗婚又冇生小朋友,但已老咗好多。當時佢已經55如果我冇記錯,身材走晒樣。
都唔得啊後生啦!走晒樣都正常,除非刻意去keep!
作者: Melo6    時間: 2024-6-18 21:35

會唔會知個舊post 喺邊度可以睇到?
作者: vin1013    時間: 2024-6-19 00:25

引用:
原帖由 Melo6 於 2024-6-18 21:35 發表 查看引用來源
會唔會知個舊post 喺邊度可以睇到?
佢啲相首先係叫雞網forum出嚟現。我都係有朋支話我我至知道。
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-6-19 08:02

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-19 00:25 發表 查看引用來源

佢啲相首先係叫雞網forum出嚟現。我都係有朋支話我我至知道。
宜家仲有冇人,騷擾佢
作者: vin1013    時間: 2024-6-19 08:24

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-19 08:02 發表 查看引用來源
宜家仲有冇人,騷擾佢
你見到佢宜家嗰個樣同身形,我100%保證你唔會有興趣。
其實男人女人唔保養,好快就完全走樣。
作者: vin1013    時間: 2024-6-19 08:59

小小補充,本來呢啲經歷我係想喺New3Lunch出,始終188前身係Discuss,有小小避忌。但第一篇文N3L個系統只出到一半!喺回覆度想post埋餘下一半都唔得。吹脹!咁返正都係同一個user name,而且我好早已經喺度做CD ROM,188又唔會收新會員,所以決定喺呢度「破處」!😆😆😆
同埋呢篇update係為以後要講嘅事做篇排,唔多鹹,希望各位師兄(妹,如果有)高抬貴手。
言歸正傳,唔好以為嗰日放工後我會同Athena去大戰一場,因為4:00左右佢就同老細一齊出咗去見客,見完就直接返咗屋企。我雖然同佢熟,但又未熟到有佢手提電話號碼。
唉。。。非常失望!
嗰日收咗工返到屋企,涼都唔沖馬上鎖埋房門(當時我同屋企人住),第一時間攞Athena條底褲出嚟,然後除褲打飛機。當時我年少氣盛、血氣方剛,一日射2、3次精絕對無問題!結果望住條底褲,chok咗十幾吓,就已經射到一手都係!
嗰晚仲成晚囉囉攣、心情七上八落、失眠!Athena個淫蕩樣同呻呤聲、佢個裸體、淺啡色Lin頭、同埋嗰片荗盛黑森林不停浮現眼前。。。點瞓?條周冇扯斷已算奇蹟。
第二日懷住又興奮、又緊張、但又有少少忐忑不安嘅心情,晨早8:30已經返到公司。坐我隔離嘅同事R見到我都嚇咗一跳,問我做乜咁早返(平時我返9:00左右)。我話市差,想早啲返嚟call客。其實係因為Athena 8:00就返到公司(要就日本老細同日本股市時差關係),仲有,9:00前公司冇乜人。
Athena見到我,馬上叫:Vincent,難得你咁早返,你9月要續牌,要啲資料,去一去會議室等我,我執一執文件就入嚟。
我:OK!(我心諗咁早就開波,仲要喺公司?唔係呀?)
咁當然唔係啦,黐L線咩!
過咗一陣,Athena真係攞咗一疊文件入嚟,俾咗一張續牌form我填!屌!原來真係做正經事!
唉。。。
嗰日Athena著得比較保守,一件深灰色one piece連身長裙,又唔太貼身。
填完份form,睇住佢好認真整理好我要續牌啲資料,真係唔多相信尋日同佢喺女廁同之後佢喺電話直播自慰嘅事!眼前呢個正經非常嘅Athena真係同尋日淫到出汁嘅Athena係同一個人?
突然見佢想起身。。。
我:吓?真係就係。。。得咁多?
佢:係呀。唔係你仲想點?
我:咁尋日。。。
佢:尋日還尋日,今日還今日。尋日我講明係明益明蝕俾你,同埋攪清楚你係咪真係對我有意思。
我:我當然係有意!好有意!
佢:咁就得啦。雖然我覺得你都算上進又幾好仔,但做我男朋友我要認真認識你先。
我:咁即係?
佢:即係你要尊重我,唔可以未得我同意就對我做唔禮貌嘅事。如果唔係,你以後連想同我講嘢嘅機會都冇。我唔駛你追我,因為你已經差唔多追到我。我好易追㗎。我只想好好認識你,真係啱就拍拖。
我:明白。。。咁我哋仲可唔可以好似尋日。。。
佢:我覺得可以自然會話你知。只要你真係真心鐘意我做我男朋友,你以後想點玩我都得!
我:但我可唔可以有一個少少請求。。。
佢有啲驚奇問:乜嘢請求?
我:妳以後可唔可以著得性感啲返工?學妳話齋,引誘吓我。。。
佢:乜今日我好唔性感咩?
我:同尋日比差咗少少。。。
佢:唔該你望真啲。
Athena立即企起身,我望住佢件深灰色one piece裙,覺得夏天著呢條裙有啲厚。。。
咪著!佢胸前。。。突點呀!
我:妳。。。妳無戴bra?!
佢:你再大聲啲好唔好?
我細聲返少少:妳唔驚其他人見到?
佢:我未提你前,你望咗我咁耐,你有冇留意到?
我:冇。
佢:咁咪係囉,我又唔係成日走嚟走去,驚乜?而且,你都未發現晒所有嘢。
我:吓?仲有嘢?睇。。。睇唔出喎。。。俾小小提示可唔可以呀?
佢周圍望一望,轉身跟著捉住我隻右手然後摸落佢pat pat度!
咦?點解好似無著底褲?唔通又真空?我不停隔住條裙摸佢又圓又大又彈手嘅pat pat。。。一路摸一路揸一直到pat pat 罅至摸到條好幼好細塊布仔!T Back!原來佢著咗T Back。條T Back仲要一定係好薄好幼好細條!即係話Athena條裙內只著咗條好細條T Back,其餘乜都冇著!
返乎全裸!
太色誘了!我條周即扯!
佢俾我摸咗佢pat pat幾十吓,然後移開我隻手。
佢:做咗我男朋友之後,我可以玩得好激,到時有排你玩,我驚你頂唔住。
我:放心,我耐力持久。
佢:持久?你尋日得3分鐘貨仔咋。
跟住佢一路又似淫笑又似恥笑準備行返出去辦公室。
我:喂!我小小嘅要求點呀?得唔得呀?
佢又好姣咁望住我笑住講:睇心情,盡量啦。(我到宜家都忘記唔到佢嗰吓表情)
我望住佢屎窟扭吓扭吓咁行出去。。。對胸一蕩一蕩。。。
心諗今晚整定又要打飛機!

作者: licklickson    時間: 2024-6-19 09:12

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-19 08:59 發表 查看引用來源
小小補充,本來呢啲經歷我係想喺New3Lunch出,始終188前身係Discuss,有小小避忌。但第一篇文N3L個系統只出到一半!喺回覆度想post埋餘下一半都唔得。吹脹!咁返正都係同一個user name,而且我好早已經喺度做CD ROM,188又唔會收新 ...
佢都好淫,呢啲女朋友就正啦!😬
作者: ng320laser    時間: 2024-6-19 10:05

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-19 08:59 發表 查看引用來源
小小補充,本來呢啲經歷我係想喺New3Lunch出,始終188前身係Discuss,有小小避忌。但第一篇文N3L個系統只出到一半!喺回覆度想post埋餘下一半都唔得。吹脹!咁返正都係同一個user name,而且我好早已經喺度做CD ROM,188又唔會收新 ...
佢都好淫下😍呢啲女朋友會好好玩👍🏻👍🏻
作者: vin1013    時間: 2024-6-19 10:32

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-19 09:12 發表 查看引用來源
佢都好淫,呢啲女朋友就正啦!😬
師兄,你忍唔忍到?啱啱至開始,仲未入戲玉。😆😆😆
作者: 250774    時間: 2024-6-19 10:43

其實戲玉可能未夠過程吸引。。。👍👍👍
作者: licklickson    時間: 2024-6-19 10:59

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-19 10:32 發表 查看引用來源

咁等你快啲入戲玉!😬
作者: ng320laser    時間: 2024-6-19 11:38

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-19 10:32 發表 查看引用來源

睇頭段都咁正,好期待下一段
作者: vin1013    時間: 2024-6-19 12:10

引用:
原帖由 250774 於 2024-6-19 10:43 發表 查看引用來源
其實戲玉可能未夠過程吸引。。。👍👍👍
呢個我非常同意!😆👍
作者: vin1013    時間: 2024-6-19 12:11

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-19 10:59 發表 查看引用來源
咁等你快啲入戲玉!😬
努力加油中
作者: vin1013    時間: 2024-6-19 12:11

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-6-19 11:38 發表 查看引用來源

睇頭段都咁正,好期待下一段
非常感謝捧場
作者: vin1013    時間: 2024-6-19 13:56

嗰晚打飛機我就唔講啦。相信亦唔會有人有興趣想知我打飛機嘅詳情。可能有人問點解唔叫雞或者去蒲去溝女去解決需要?理由好簡單。第一,我從來唔叫雞。唔係歧視,只係個人心理問題。第二亦係最主要原因:因為我係真心鐘意Athena,加上佢又淫,我成個腦海同心𥚃面都係佢,叫雞或溝女有乜用?🤷🤷🤷
另外題外話,如果呢度有師兄或師姐認得我User Name或甚至識得我,懇請千萬唔好同我相認!我只想分享我個人相信冇乜男人試過嘅往事,冇興趣同其他人(尤其識得嘅)深入討論。
謝謝。。。唔好打臉。
成個7月到8月中前,我就同Athena一直保持住呢種「友人以上、戀人未滿」嘅關係。佢亦都經常滿足我小小嘅要求,好多時都著得好性感(當然,返工性感極有限),最經常就係貼身又低胸小背心加件白色線袗或者細細件T Shirt(星期五smart casual wear),同埋低腰貼身西褲或便褲。同埋會經常行到我位俾文件或信件我時,特登行埋少少,請我食吓波餅,俾我抽吓水。反而一齊食晏就少咗,因為大家都有共識,唔想喺公司曝光俾同事老細知我哋嘅事,正所謂俗語都有話「唔好喺搵食嘅地方屙屎」,但我哋就經常放工一齊食飯。Pacific Place嘅Food count (未装修前)、灣仔波士頓、尖沙咀假日酒店地下間德國菜餐廳(已經執咗N世,宜家變咗做特賣場),我哋經常去。佢當時堅持唔肯俾我拖手同鍚!佢話一定要做咗男女朋友先拖得鍚得!
老實講,佢全裸我都見過,佢全身嗰次喺女廁內我都摸過晒,Lin頭我都吮過咬過,又打過茄輪,仲要脷疊脷互相交換吞口水,但嗰個幾月內就偏偏唔俾拖手同接吻!
女人心理我諗我呢一世都唔會明!
嗰排我哋同好多心思思想拍拖嘅男女一樣,經常一齊食飯、行街、睇戲。我亦都用咗好大氣力壓抑我自己唔可以「非禮」Athena嘅慾望,係咁同自己講唔可以一時衝動因小失大。佢每次星期六或日同我出街都會著得比返工性感好多!例如淺色吊帶小背心但又唔戴bra突晒點!有時件背心太淺色,太陽曬落嚟,成個Lin頭現形!又或者著貼身小背心再戴個lace薄身bra,其實有戴等如冇戴,成個胸形現晒!又會著貼身低腰牛仔褲露出T Back邊!佢每次都會攞個細袋出嚟,因為𥚃面有另外「正常」袗。屋企著住正常衫出門口,然後馬上去搵地方換性感衫,返屋企前又換返正常衫,因為唔想俾世伯伯母見到。我講過佢嗰樣就咁睇其實好正經斯文乖女,而且佢平時都只係搽吓粉紅或淺紅唇膏。所以佢斯文正經嘅樣佩上火辣性感打扮,反差效果非常大!行喺街上好吸引麻甩佬注目!好多時見街上男人不停望佢,佢哋嘅眼神睇得出好似想馬上強姦佢咁,我心中抑壓得好辛苦嘅慾火就會焚燒起來。。。然後扯旗!
坦白講,嗰排幾乎日日手淫!有時仲忍唔住攞返Athena條底褲出嚟打飛機,一日射足兩次!
不過正因我哋正常見面約會,我哋的確互相了解多好多。我哋乜都講,尤其大家嘅戀愛史、性經驗。
我喺加拿大時拍過兩次拖。一次喺中學。嗰女仔叫Elaine。當時我哋好純情,乜都冇做過,最多錫吓面豬登。一次喺大學,嗰女仔叫Brielle,台灣嚟嘅大學生。佢算叫靚,我係佢嘅第一次。佢亦係我嘅第一次。但佢極度保守,最多一個月仆一次,仲要熄燈至可以做,仲要唔肯含撚,又唔俾我周圍錫,永遠男上女下。。。喺埋一齊三年,性生活好9悶!喺大家學最後一年因一件芝麻綠豆小事而分手。
但Athena就完全唔同。。。佢嘅經歷精彩過我百萬倍!!!

作者: licklickson    時間: 2024-6-19 14:12

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-19 13:56 發表 查看引用來源
嗰晚打飛機我就唔講啦。相信亦唔會有人有興趣想知我打飛機嘅詳情。可能有人問點解唔叫雞或者去蒲去溝女去解決需要?理由好簡單。第一,我從來唔叫雞。唔係歧視,只係個人心理問題。第二亦係最主要原因:因為我係真心鐘意Athe ...
咁好明顯呢個反差太大,唔怪之得你咁飢渴!😬
作者: MACIBM    時間: 2024-6-19 14:20

寫得好,繼續加油👍🏼
作者: ng320laser    時間: 2024-6-19 15:07

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-19 13:56 發表 查看引用來源
嗰晚打飛機我就唔講啦。相信亦唔會有人有興趣想知我打飛機嘅詳情。可能有人問點解唔叫雞或者去蒲去溝女去解決需要?理由好簡單。第一,我從來唔叫雞。唔係歧視,只係個人心理問題。第二亦係最主要原因:因為我係真心鐘意Athe ...
呢個前前度和女主角反差效果咁大,難怪師兄咁渴求…Anyway 寫得好好👍🏻期待你下一編

作者: mui1892    時間: 2024-6-19 15:52

師兄好好睇,快啲繼續
作者: 惑感惑    時間: 2024-6-19 21:18

師兄!快啲繼續寫。期待
作者: 出軌無罪    時間: 2024-6-19 22:45

師兄都好好耐性。忍到咁耐
作者: 高達長長神    時間: 2024-6-19 23:04

感謝師兄嘅分享👍🏻
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 09:27

我同Athena喺98年8月中正式開始拍拖,當時Athena就嚟31歲。我當時只有25歲。正正係老人家口中所謂嘅「六沖、七沖」。呢個仍係我哋最後未能收成正果嘅其中一個原因。
佢來自一個好保守嘅潮州人家庭,佢仲有一個細佢2年嘅細佬J。條友正一麻煩友,仲非常鹹濕!2000年時我同Athena有一段時間嘅經歷同佢細佬J好有關。我識Athena時佢哋一家住喺北角新光戲院斜對面嘅新都城。一楝比尖沙咀香檳大厦仲要大幾倍嘅綜合用途建築物。幾十年樓,又大又雜(1,037個單位),又有酒樓、百貨公司、超級市場、AEON、奇趣天地、大型連鎖電器舖、Bossini、G2000。。。後尾仲有埋雞竇!龍蛇混雜,又冇保安,自由出入,乜人都有!1999年時Athena喺屋企附近就又有過一段經歴。跟著嘅日子我會慢慢寫。。。如果你哋到時未睇厭,我又唔爛尾的話。。。😆😆😆
入番正題,八月中有個星期日朝早8點幾,我部call機同手提電話Motorola StarTAC (俗稱「摺龜」)突然響起,一聽原來係Athena call我!佢問我得唔得閒一齊返公司。吓?星期日做乜9晨早流流返公司?其實當時公司(我哋公司喺97金融風暴開始時第一間日本証券行出現問題,但又奇蹟地捱到)準備要賣盤俾一間台灣証券行,日本老細嗰日下午要飛去高雄,但又唔記得帶一啲重要文件,又唔知啲文件放喺邊度。其他日本同香港同事都唔知,於是乎唯有搵Athena返公司去攞,因為呢啲文件一向由佢跟開。老實講,星期六晚同Athena食完飯返到屋企,可能嗰日天口特別㷫,佢又著得特別暴露(寬身短小背心露肚臍,仲要無戴bra再加一條低腰牛仔褲露粉紅色lace T Back帶,點頂?),我嗰晩3小時𡷫打咗2次飛機,好攰。所以其實我想瞓覺。。。
Athena:我喺公司等你。。。你嚟就一定有驚喜,唔嚟以後唔晒見。
我:😱馬上到!
大家唔駛大驚小怪,秘書有公司鎖匙有乜出奇?但我其實有啲擔心,因為星期六下晝到星期日晚要上樓去海富中心辦公室,係要喺電梯大堂登記名同埋身份證。我又驚老細突然返嚟見到我。。。
不過Athena話有驚喜,我即刻又用條件賓周諗嘢。。。死就死啦!
嗰日去到金鐘,登記上樓,9:30左右已到公司大門(落地透明玻璃門)。我打電話俾Athena,佢話佢宜家出嚟開門俾我,叫我唔好行去。
等咗10分鐘都係未見人,打電話又唔聽,正想發火時,我見到Athena行出嚟。。。我即時目定神呆。。。擘大口得個窿!
佢當時居然只係戴咗個半透明淺藍色lace bra同條有著等於無著嘅同色lace T Back!前面塊三角布又細塊又透明,根本乜都遮唔到,啲西毛突晒出嚟,兩邊只有兩條比橡筋仲要幼嘅lace帶,後面仲震撼。。。一條線嘅lace帶正入屁股罅!
非常火辣香艷!
Athena好淡定咁開門俾我入去。然後佢居然仲施施然地鎖返個玻璃門!係呀,你冇讀錯,係一大塊落地玻璃門,無遮無掩,完全透明!如果當時有人經過,佢等於俾人睇晒全相!
我:喂。。。(口震震)你唔怕俾人見到?
佢:放心,全層樓冇人。
我:你又知冇人?
佢:你近視定老花,下面本簽到薄除咗我簽名外,仲有冇其他人簽名?
我:應。。。應該冇。。。冇留意。。。😅
佢:放心,我頭先週圍行過,完全冇人。
當時公司漠財,無裝防盜系統鏡頭。所以除非突然有人出現,Athena著到咁暴露同埋我星期日出現喺公司,唔check樓下本薄,應該無人會知。
我:如果老細突然返嚟?
佢:我啱啱至同佢講完電話,佢喺屋企執緊行李,仲約咗我11:30喺地鐵站等。
我:咁。。。萬一有secue出現?
Athena望住我眨咗幾吓佢對又大又淫嘅眼。。。
佢好爹咁講:咁我咪好似嗰日益你咁蝕俾佢囉。
跟著佢就突然趷高嗰人,鍚我嗰嘴!
即扯!
我本來想伸條脷同佢打茄輪,但佢即刻彈開。
Athena:入去先。
跟著佢拖住我隻右手去會客室。個會客室大約百多尺,兩張互對雙人沙發同一個好細嘅玻璃茶几。
入度去,我馬上除袗,但Athena唔俾我除條底褲。
佢:我仲有嘢未問完你。問埋答案我覺得ok就做你女朋友。
我:咁你問啦!快!
當時我哋已互相攬住瞓咗喺靠牆嗰沙發上,佢上我下,不停互相交流緊口水,我條脷完全入晒佢個口入面,差唔多頂到入喉嚨!我仲一嘢就除咗佢嗰bra,兩雙手揸住佢對胸,搓圓㩒扁。。。我條周已經扯到史無前例咁硬,貼住佢條T Back前面塊細到無論嘅三角布!
然後我緊係即刻吮佢對乳頭,好似BB仔飲奶咁貪心,吮完右面吮左面。。。然後再吮返右面。。。無間道輪回。
Athena俾我又揸又吮攪到成身㷫晒軟晒,成番面菲菲紅。。。仲不停好溫柔又好姣咁深呼吸同呻呤。。。
佢:你吮得我好舒服。。Arrrr。。。咬吓佢哋。。。
女神叫到我緊係馬上做嘢!我輕輕輪住咬佢兩邊lin頭,佢呀咗一聲,雙眼半合、眼神迷網、面上露出似痛非痛嘅
表情,跟住身體震咗兩、三吓。。。個氣氛同晝面好淫蕩!
然後我想除佢條T Back,突然佢用手擋開我隻手。。。
佢:我仲有問題未問你,宜家唔俾得你住。
我:咁你問啦。我乜都應承你。
佢:呢個問題對我嚟講好重要,同埋我仲有嘢未同你交代。所以一陣食晏至問。
我:咁認真?!
佢:係。一陣見完老細我哋去食德國菜。如果你答案令我滿意,我哋馬上上樓開房。。。
我心諗咁都得?不過我又真係真心好鐘意Athena。好!我忍!
我:咁妳做完嘢未?
佢:一早攪掂。
我望吓隻錶:宜家至10:00鬆少少,我哋可唔可以繼續親熱?
佢:只要唔除我條褲,唔入我,你鐘意點玩都得!
我:咁。。。幫我含。。。
佢:都估到你要我用口幫你,講明先要射唔淮射落我塊面同頭髮度。
我:咁即係要我射入你個口?
佢笑笑口回:只要唔係射喺我塊面同埋我入面,想射邊度隨便你。
講完Athena已經拉低我條底褲,將我條熱䪚䪚鋼條咁硬嘅賓周輕輕握住喺手上下咁chok,然後佢伸條脷由條周底部一直又舐又輕輕吹氣,一直舐上到我條周頂個龜頭(我細個時已割包皮)!佢仲用條脷喺我龜頭不停舐不停打圈!嗰一刻,我心諗好彩出門口前沖咗個涼,條周應該冇乜味,同埋我咁大個仔都未試過咁舒服咁興奮!
跟著,佢一口將我成條周含入口,我個龜頭直情頂到入佢喉嚨椗!佢口入面好濕(癈話),周圍口水同口腔又暖又濕嘅肌肉同條脷包圍住我條jer,然後佢好快來回又啜又吸咗幾十吓,好似啜雪條咁,仲要發出口水「雪、雪」聲。。。
我問你,點忍?又係好快,一陣好急嘅一團火同水已經往我龜頭湧去!
我一團作氣喺佢口中爆發,不停射不停震、繼續射。。。射到佢一口入面都係精!
最誇張係。。。佢居然吞咗一部份我啲精落肚,剩低嘅佢吐咗喺手上。
過咗一陣,Athena抬高頭望住我。。。
佢:乜你咁易射㗎?
大佬,當時佢一路講,嘴角同條脷上仲有啲白色漿糊液體洇住!
我:妳吞咗我射出嚟啲精?妳咁玩法邊個男人頂得順。
佢:你渣就渣啦,有好多都頂得住。我一向都係可以吞就吞。同埋你又頂到咁入,點可能唔吞?
我:妳好多經驗咩?
佢只係笑已不語。。。右手手掌仲有我啲殘餘精液。。。其他嘅我諗已經去晒佢胃入面。。。

作者: 小Koey    時間: 2024-6-20 10:33

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 09:27 發表 查看引用來源
我同Athena喺98年8月中正式開始拍拖,當時Athena就嚟31歲。我當時只有25歲。正正係老人家口中所謂嘅「六沖、七沖」。呢個仍係我哋最後未能收成正果嘅其中一個原因。
佢來自一個好保守嘅潮州人家庭,佢仲有一個細佢2年嘅 ...
看了好久终于看完了(因为我是马来西亚人,要自行翻译) 😁
学习学习一下,以后可以用来服侍我的未来老公 🤗
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 10:40

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-6-20 10:33 發表 查看引用來源
看了好久终于看完了(因为我是马来西亚人,要自行翻译) 😁
学习学习一下,以后可以用来服侍我的未来老公 🤗
還没有完,。十多年有很多經歴。。。
作者: 250774    時間: 2024-6-20 10:56

要寫完咁多年經歷,好考師兄既記憶同耐性,加油💪
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 11:09

引用:
原帖由 250774 於 2024-6-20 10:56 發表 查看引用來源
要寫完咁多年經歷,好考師兄既記憶同耐性,加油💪
老實講,對話內容有啲一定記得,有啲就比較模糊,唯有盡量去還原。
但發生嘅事情來龍去脈就一定記得好清楚,永世難忘!
作者: ng320laser    時間: 2024-6-20 11:38

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 09:27 發表 查看引用來源
好正呀!師兄!期待再期待下一集
多謝師兄
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-6-20 11:38

引用:
睇到都想屌爆佢
作者: licklickson    時間: 2024-6-20 12:25

引用:
真係好正,之後係咪終於可以直搗黃龍?😬
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 12:27

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-20 12:25 發表 查看引用來源
真係好正,之後係咪終於可以直搗黃龍?😬
欲知後事如何,請看下回分解!
Sorry….. 係好多下回之真。
🤣🤣🤣
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 12:29

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-20 11:38 發表 查看引用來源
睇到都想屌爆佢
你唔係第一個咁講
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 12:29

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-6-20 11:38 發表 查看引用來源

好正呀!師兄!期待再期待下一集
多謝師兄
多謝支持🙏🙏🙏
作者: licklickson    時間: 2024-6-20 12:30

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 12:27 發表 查看引用來源

🤣🤣🤣
仲要等咁耐?
作者: ng320laser    時間: 2024-6-20 13:04

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 12:27 發表 查看引用來源

🤣🤣🤣
師兄…咁就要快手啲啦😏😏😏
好多師兄等待中😎
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-6-20 13:16

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 12:29 發表 查看引用來源

你唔係第一個咁講
睇黎佢有玩開3,4P😂
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 13:27

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-20 12:30 發表 查看引用來源
仲要等咁耐?
直搗黃龍就一定好快。但我同佢之後仲有好多事。。。有好多男人未必有機會經歷過嘅事要分享。嗰啲至係戲肉。

作者: vin1013    時間: 2024-6-20 13:44

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-6-20 13:04 發表 查看引用來源

師兄…咁就要快手啲啦😏😏😏
好多師兄等待中😎
我老啦,俾少少時間我。。。
作者: ng320laser    時間: 2024-6-20 13:45

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 13:44 發表 查看引用來源

我老啦,俾少少時間我。。。
慢慢!唔好急,不過要快🤣🤭
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 13:45

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-20 13:16 發表 查看引用來源
睇黎佢有玩開3,4P😂
我只可以講,真相往往出乎意料。。。之外。

作者: 出軌無罪    時間: 2024-6-20 14:40

師兄究竟係要答咩問題㕧
作者: licklickson    時間: 2024-6-20 14:45

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 13:27 發表 查看引用來源

直搗黃龍就一定好快。但我同佢之後仲有好多事。。。有好多男人未必有機會經歷過嘅事要分享。嗰啲至係戲肉。
咁就等你慢慢寫啦!😬
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 15:16

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-20 14:45 發表 查看引用來源
咁就等你慢慢寫啦!😬
其實不外乎都係嗰啲。。。驚你哋到時厭我長氣悶咋。
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 15:18

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-6-20 14:40 發表 查看引用來源
師兄究竟係要答咩問題㕧
好快就會寫。放心。
作者: licklickson    時間: 2024-6-20 15:26

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 15:16 發表 查看引用來源

其實不外乎都係嗰啲。。。驚你哋到時厭我長氣悶咋。
咁精彩點會悶呢!😬
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 16:14

老實講,尋晚打咗2次飛機,啱啱又口爆完Athena,我覺得12小時內出咗3次,假如真係好似佢咁講,一切順利,咁晏晝就嚟料要「世紀大肉戰」,真係驚可能未必再有貨派!同埋雖然口爆好痛快好爽,但條jer事後真係有啲「痛」!但最邪惡嘅係我都未諗完,就睇住Athena居然只著住嗰條細得可憐嘅T Back,Bra都唔戴,只係著咗對涼鞋就咁走去開後門去廁所清潔!我睇住佢等於幾乎全裸就咁行出去公司後門去後樓梯,我真係嚇到9縮!
咪話女人,有幾多個男人敢只係著條底褲行出公眾地方?唔係冇,但一定唔會係我!
我心喺度諗佢私底下作風咁大膽又豪放,而且手技口技咁了得(敢吞精嗰吓真係估佢唔到),而且睇得出佢好享受性愛帶俾佢嘅樂趣。。。佢以前一定有啲好特別嘅經歷。一諗到呢度,我條嘢居然又抬起頭!簡直黐L線!
Athena去咗成十幾分鐘都未返,我開始有啲擔心。諗住打電話俾佢,但醒起佢都無著袗出去,只係拎咗條女廁鎖匙,何來有電話。我即刻衝去後門諗住去搵吓佢,點知就係嗰刻佢開門返入嚟。
原來佢準備返嚟時喺後樓梯真係見到一個secue,好彩條友見唔到佢。佢馬上衝返入洗手間。
咁好機會,我仲唔乘機寸吓佢:唔係話撞到secue就益吓佢蝕俾佢咩?
佢:你想?我可以宜家去搵返佢。返正我俾你攪到好㷫仲好濕,好想俾人入。佢應該只係上咗兩、三層樓。。。
跟著佢居然真係轉身行去後門。。。!
我緊係馬上衝上去從後抱住佢。。。順便揸吓佢對胸!
我:我點捨得妳俾人糟質呀!
佢突然好似有啲失望又若有所失咁:係。。。?
我:當然啦!錫都嚟唔切錫你啦!
一路講我對手就一路隔住佢條T Back摸佢個小妹妹,由前面摸再𠒇到去入口,佢仲特登登微微擘開對大脾,方便我手指活動!果然仲係好濕!直頭滴晒水咁滯!佢亦都開始扭身扭勢又呻呤。但當我想撥開阻住小妹妹入口個條幼帶時,佢突然擰返轉頭同,然後抱住我法式接吻。
好朋顯,佢個西仍然係禁區。我。。。唯有再忍。
講真Athena口唇有啲厚,好好鍚。當然我條嘢又馬上再一次扯高!
鍚咗一陣佢就著返袗(今次只係普通V領T Shirt同埋條貼身牛仔褲),冇乜睇頭。
其實明白的,因為一陣要見老細嘛。
好快我哋就收㭘好晒啲嘢,尤其會客室沙發同茶几抹返乾淨。望吓個鐘原來已經差唔多11:30,佢即刻攞起一疊文件,然後我哋即刻用最快速度衝落去金鐘地鐵站。
雖然佢件V領T Shirt非常一般,應該係Giordano買,唔太鬆又唔太貼,但佢嗰bra實在太薄,完全冇托住對胸嘅功能!唔好話跑,就算快步行起上嚟,尤其落樓梯時,佢對波上下蕩吓蕩吓,而且啲lace約隱約現,望真啲我甚至懷疑佢突點!你都唔好話唔引死人。
突然好想知道一陣老細見到Athena咁嘅打扮會有乜反應!
係,我承認我非常賤格又鹹濕,可能仲有少少心理變態!
但現實整定我無緣見到Athena同老細交收文件呢一幕,因為始終唔想俾老細知,所以我就走咗去7記買可樂飲。仲買咗包維他檸檬茶。Athena就自己一個人行去閘口。
大約10分鐘後,Athena就出現係我面前。我馬上俾咗支檸茶佢。
佢:你又知我飲呢隻檸茶?
我:妳幾乎日日都有一包喺枱面,盲嘅都睇到啦!
佢:又估唔到你幾細心又留意我喎。
我:我鐘意嘅人我一定會留意。我仲記得第一日返工妳著乜嘢袗。
佢:吓?真係?
我:係。一件粉紅色背心、白色長袖線衫,再加一條水彩裙。
佢:你咁都記得?
我:我第一眼就鐘意咗妳啦,點會唔記得。
突然,Athena靜咗落嚟,好似有啲嘢諗。佢慢慢飲完包茶,話廢事咁快落去車站驚撞到老細。
佢細細聲同我講:頭先荻生san(老細名,Ogyu)喺咁𥄫住我個胸。
我:正常,俾我都會。
佢:吓?我今日著得咁密實,有乜好𥄫?
我:妳個lace bra啲紋現晒形,對波又好似雞包仔咁,頭先妳落樓梯時對波上下左右蕩吓蕩吓,妳唔知咩?
佢:有咩?頭先趕時間冇留意喎。平時同你出街多人望我我就知,今日咁都望,證明你哋班男人個腦真係污糟邋遢!
我:妳唔著得咁性感暴露咪冇人望妳囉。
佢:好!你講㗎,以後出街我由頭包到落腳!
我:千祈唔好!妳越性感暴露我越鐘意!
佢:你唔介意我俾人睇晒蝕底俾人咩?
我:睇渣嘛,又摸唔到,有乜所謂?好嘢一齊分享嘛!哈哈。。。
佢:你講㗎,以後唔好呷醋後悔。
我:睇吓點?!
坐地鐵由金鐘去尖沙咀,再一路行去假日酒店,我哋都好正經傾計。佢話公司賣盤俾台灣第X證券公司已經攪得七七八八,最快年底或明年初就收購完成。到時候台灣會派人過嚟香港管數,宜家老細身邊有兩個日本仔(一個管行政、一個係經紀)應該無得留低。Back office班香港同事就應該冇事。仲已經搵咗兩個大班經紀,其中一個會同荻生san平起平坐。佢仲話全公司除咗老細身邊嗰兩個㗎仔同埋佢之外,無人知就嚟有大變動,叫我千祈唔好爆響口。
其實我冇乜專心聽Athena爆料,因為當時我每個月仲有生意可以分到2、3萬銀佣(不過好快就會好境不常),我相信就算公司被收購,應該影響唔到我。
另外,當然我嘅主意力同眼神就放咗喺Athena胸前!突然發現,原來女人對胸唔需要太大甚至巨型一樣可以好正!好似Athena對雞包仔咁就好有質感!最緊要要軟、挺、彈手,咁就好好揸!
佢:喂,你𥄫夠未呀?今朝玩佢哋玩咗成朝仲唔夠?
我:佢哋咁正,玩多幾個鐘都唔夠!
佢:Eeeee!你好變態!
我:咁妳鐘唔鐘意?
佢:一陣話你知。
我聽完佢呢個答覆,完全一頭霧水。咁即係乜嘢意思?
未諗完,我哋已經行到假日酒店。

作者: CTAN2Y33    時間: 2024-6-20 16:24

咁快又更新 正呀 😍😍
作者: 出軌無罪    時間: 2024-6-20 16:28

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 16:14 發表 查看引用來源
老實講,尋晚打咗2次飛機,啱啱又口爆完Athena,我覺得12小時內出咗3次,假如真係好似佢咁講,一切順利,咁晏晝就嚟料要「世紀大肉戰」,真係驚可能未必再有貨派!同埋雖然口爆好痛快好爽,但條jer事後真係有啲「痛」!但最邪惡嘅係我都 ...
Athena 己經book好房?
定純粹飲兩杯
答岩問題就做男女朋友walkin 上房
作者: 出軌無罪    時間: 2024-6-20 16:29

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 16:14 發表 查看引用來源
老實講,尋晚打咗2次飛機,啱啱又口爆完Athena,我覺得12小時內出咗3次,假如真係好似佢咁講,一切順利,咁晏晝就嚟料要「世紀大肉戰」,真係驚可能未必再有貨派!同埋雖然口爆好痛快好爽,但條jer事後真係有啲「痛」!但最邪惡嘅係我都 ...
Athena 有冇吞完再一路啜到尾
作者: licklickson    時間: 2024-6-20 16:54

引用:
上得酒店就應該有得砌!😬
作者: 小Koey    時間: 2024-6-20 17:00

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 10:40 發表 查看引用來源

還没有完,。十多年有很多經歴。。。
那我会继续follow你~请不要用太深奥的广东话哦
作者: licklickson    時間: 2024-6-20 17:01

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-6-20 17:00 發表 查看引用來源
那我会继续follow你~请不要用太深奥的广东话哦
唔識咪問吓囉!😬
作者: 小Koey    時間: 2024-6-20 17:02

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 11:09 發表 查看引用來源

老實講,對話內容有啲一定記得,有啲就比較模糊,唯有盡量去還原。
但發生嘅事情來龍去脈就一定記得好清楚,永世難忘!
我的情况也是差不多跟你一样,有一些很难忘,有一些就印象模糊
作者: 052705271    時間: 2024-6-20 17:05

行文流畅清晰,令人好投入場景,好嘢好文🤩🖕🏻🖕🏻
作者: 小Koey    時間: 2024-6-20 17:05

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 13:27 發表 查看引用來源

“有好多男人未必有機會經歷過嘅事”的意思是男人都会好喜欢的事情吗?我想知道想学习~~
作者: 小Koey    時間: 2024-6-20 17:07

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-20 17:01 發表 查看引用來源
唔識咪問吓囉!😬
问题来了,直搗黃龍是什么意思?
作者: licklickson    時間: 2024-6-20 17:24

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-6-20 17:07 發表 查看引用來源
直接進入重要部位!😬
作者: 離火    時間: 2024-6-20 17:41

欣賞樓主咁有心機慢慢寫
一日一文咁睇都好舒服
加油啊
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 17:45

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-6-20 17:07 發表 查看引用來源
意思就是「終於攻進敵陣」。😆
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 17:45

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-6-20 16:28 發表 查看引用來源
Athena 己經book好房?
定純粹飲兩杯
答岩問題就做男女朋友walkin 上房
都係嗰句:欲知後事如何,請看下回分解」。😁
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 17:46

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-20 16:24 發表 查看引用來源
咁快又更新 正呀 😍😍
老人家冇嘢做,終日無所事事,只有懷念過去。。。😞
作者: 離火    時間: 2024-6-20 17:47

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-6-20 17:02 發表 查看引用來源
我的情况也是差不多跟你一样,有一些很难忘,有一些就印象模糊
有機會也打出來吧
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 17:50

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-6-20 16:29 發表 查看引用來源
Athena 有冇吞完再一路啜到尾
吞完,啜多幾嘢,條脷再喺龜頭喥轉多幾吓。。。
好彩咋,如果再啜,我一定酸到失禁!
作者: vin1013    時間: 2024-6-20 17:51

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-20 17:24 發表 查看引用來源
直接進入重要部位!😬
神回!👍
作者: licklickson    時間: 2024-6-20 18:06

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 17:51 發表 查看引用來源

神回!👍
過奬啦!😂
作者: ng320laser    時間: 2024-6-20 18:10

Thanks ! 師兄….!繼續期待😚

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)