188Channel

標題: 終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭 [打印本頁]

作者: mm28    時間: 2024-6-2 14:53     標題: 終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: tml0398    時間: 2024-6-2 15:20

looking forward your story
作者: 小福星    時間: 2024-6-2 16:13

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-2 14:53 發表 查看引用來源
終於同家姐玩咗3p🤫🤫佢真係一個非常淫蕩嘅五十路欲求不滿熟女🤭🤭精彩過程待續......
等你故事 同淫相
作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-6-2 16:17

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-2 14:53 發表 查看引用來源
終於同家姐玩咗3p🤫🤫佢真係一個非常淫蕩嘅五十路欲求不滿熟女🤭🤭精彩過程待續......
見到相都知佢淫🤭🤭
作者: licklickson    時間: 2024-6-2 16:25

引用:
正唔正?等你update!😉
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-6-2 16:31

引用:
果然一了就起水,3p冇難度,大滿足😆
作者: mm28    時間: 2024-6-2 17:58

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-6-2 16:17 發表 查看引用來源

見到相都知佢淫🤭🤭
咁你又啱喎🤭🤭佢根本係一個五十路嘅淫婦
作者: 88yes    時間: 2024-6-2 18:04

進度咁快
淫蕩五十路

作者: mm28    時間: 2024-6-2 18:05

引用:
原帖由 小福星 於 2024-6-2 16:13 發表 查看引用來源
等你故事 同淫相
先講家姐嘅背景,真實年齡54歲琴日佢生日我先知,我識咗佢大約都有幾年,琴晚之前我只係屌過佢兩次
佢屬於細粒腳幼,C波大籮柚嘅熟女但係未鬆散,我諗大約喺七八年前離咗婚,有兩個仔一個孫女,而家自己一個女人住,有層樓有架車,唔算有錢不過生活唔使太擔憂
平日都係同班師奶打麻雀,做下美容(佢好寫得落本保養自己)平時嘅裝扮盡量係後生,成日以為自己係上菜好吸引男人,眼角好高不過實際上係一個空虛寂寞冇男人食唔飽嘅女人
佢由識我就一日已經表示係有啲鍾意我(但係我從未鍾意過佢)佢對我係好主動嘅,不過我多數都唔睬佢
琴日佢生日結果係三個女(包括埋佢)同兩個男(我同另一個好想溝佢嘅阿伯)出嚟食飯,食完飯去咗卡拉ok,個阿伯玩咗一陣冇癮走咗,我個friend上咗嚟........跟住成件3p嘅事情開始
待續.......

作者: mm28    時間: 2024-6-2 18:09

引用:
原帖由 88yes 於 2024-6-2 18:04 發表 查看引用來源
進度咁快
淫蕩五十路

唔快我識佢幾年啦,之前屌左佢兩次

作者: 88yes    時間: 2024-6-2 18:20

今次係咪MMF
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-2 18:09 發表 查看引用來源

唔快我識佢幾年啦,之前屌左佢兩次

作者: 樓上吉仔    時間: 2024-6-2 18:28

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-2 18:05 發表 查看引用來源

先講家姐嘅背景,真實年齡54歲琴日佢生日我先知,我識咗佢大約都有幾年,琴晚之前我只係屌過佢兩次
佢屬於細粒腳幼,C波大籮柚嘅熟女但係未鬆散,我諗大約喺七八年前離咗婚,有兩個仔一個孫女,而家自己一個女人住,有層樓 ...
D女對住呀伯冇胃口,換件後生即刻醒神晒😆
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-6-2 18:31

家姐都著得好hot,紅色短裙加黒C🫢🫢
作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-6-2 18:34

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-2 16:31 發表 查看引用來源

果然一了就起水,3p冇難度,大滿足😆
另一個係你?
作者: mm28    時間: 2024-6-2 18:35

引用:
原帖由 88yes 於 2024-6-2 18:20 發表 查看引用來源
今次係咪MMF

當然係兩皇后啦🤭🤣
作者: mm28    時間: 2024-6-2 18:37

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-2 18:28 發表 查看引用來源

D女對住呀伯冇胃口,換件後生即刻醒神晒😆
嗰個阿伯係女都睇唔上眼啦,年過60又咸濕佢鍾意咗家姐好耐㗎喇,見親家姐就話請佢飲酒,一個孤家寡人冇結婚,知道家姐離咗婚仲唔想屌佢咩?🤣🤣不過家姐對佢一啲興趣都冇,嗰條阿伯話可以養家姐添🤣🤣

作者: mm28    時間: 2024-6-2 18:38

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-2 18:31 發表 查看引用來源
家姐都著得好hot,紅色短裙加黒C🫢🫢
熟婦生日梗係著紅色啦😆🤣好意頭呀嘛但係又要不失淫蕩🤣
作者: happy0567    時間: 2024-6-2 18:41

勁呀師兄,終於俾你搞掂👍
期待你啲相同報告😁😁
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-6-2 19:35

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-2 18:37 發表 查看引用來源

嗰個阿伯係女都睇唔上眼啦,年過60又咸濕佢鍾意咗家姐好耐㗎喇,見親家姐就話請佢飲酒,一個孤家寡人冇結婚,知道家姐離咗婚仲唔想屌佢咩?🤣🤣不過家姐對佢一啲興趣都冇,嗰條阿伯話可以養家姐添🤣🤣 ...
無機會就唔好浪費時間,做到好似人哋隻兵咁,掉返轉家姐想同你一齊,你又吾多彩佢反而會送上門
作者: mm28    時間: 2024-6-2 20:46

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-2 19:35 發表 查看引用來源

無機會就唔好浪費時間,做到好似人哋隻兵咁,掉返轉家姐想同你一齊,你又吾多彩佢反而會送上門
講真啦,嗰個阿伯冇外型冇口才冇膽色,只係高過家姐少少🤣從來都未結過婚,以前做政府工有筆退休金有少少錢,邊會搵到女人呀?
其實sp都有一個類似嘅阿伯追佢,佢直情當佢白痴,佢對sp都唔知幾好招呼,不過見親sp都淨係識得𥄫住佢對嘢🤣🤣SP同我講就算畀佢屌佢都扯唔起啦🤣🤣嘥氣
作者: mm28    時間: 2024-6-3 00:13

各位師兄 小弟聽日有時間講俾大家聽下
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-6-3 00:57

50路女人, C波又大又籮,會落本做下美容保養嘅女人, 真係啅得過.
唔食好大嘥.
作者: mm28    時間: 2024-6-3 01:12

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-3 00:57 發表 查看引用來源
50路女人, C波又大又籮,會落本做下美容保養嘅女人, 真係啅得過.
唔食好大嘥.
其實家姐真係好普通係淫同招呼好或者可以講點玩都得
作者: Water_man    時間: 2024-6-3 06:50     標題: 回覆 23# mm28 的帖子

最後個句已經是重點,師兄很厲害!
作者: andy1805    時間: 2024-6-3 07:21

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 01:12 發表 查看引用來源

其實家姐真係好普通係淫同招呼好或者可以講點玩都得
師兄,早晨。應該玩得好開心,有冇中出先
作者: mm28    時間: 2024-6-3 07:57

引用:
原帖由 andy1805 於 2024-6-3 07:21 發表 查看引用來源
師兄,早晨。應該玩得好開心,有冇中出先
早晨師兄,家姐已經收咗經同佢扑嘢,一定係中出
作者: mm28    時間: 2024-6-3 08:02

引用:
原帖由 Water_man 於 2024-6-3 06:50 發表 查看引用來源
最後個句已經是重點,師兄很厲害!
師兄早晨,因為家姐要男人滿足佢嘅性需要,所以只要你識得玩,佢基本上係會滿足曬你嘅慾望,因為佢實在太空虛
作者: 斷空食客    時間: 2024-6-3 08:13     標題: 回覆 27# mm28 的帖子

咁一定要二穴中出。
作者: dttcalvin    時間: 2024-6-3 08:26

引用:
原帖由 mm28 於 3-6-2024 00:13 發表 查看引用來源
等你呀師兄💪🏾😆
作者: happy0567    時間: 2024-6-3 08:43

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 00:13 發表 查看引用來源
正呀,等緊你個甜故👍👍
作者: mm28    時間: 2024-6-3 11:53

引用:
原帖由 斷空食客 於 2024-6-3 08:13 發表 查看引用來源
咁一定要二穴中出。
我對花園真係冇乜興趣,不過呢鑊嘢真係已經屌得佢好甘,呢個淫婦再被開發,佢話佢肯玩3p都係因為遷就我
但係實際佢畀另外一個男人屌嘅時候,佢都唔知表現得幾興奮幾主動
作者: licklickson    時間: 2024-6-3 11:54

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 11:53 發表 查看引用來源

我對花園真係冇乜興趣,不過呢鑊嘢真係已經屌得佢好甘,呢個淫婦再被開發,佢話佢肯玩3p都係因為遷就我
但係實際佢畀另外一個男人屌嘅時候,佢都唔知表現得幾興奮幾主動 ...
會唔會玩開想再玩!😬
作者: mm28    時間: 2024-6-3 12:03

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-3 11:54 發表 查看引用來源
會唔會玩開想再玩!😬
佢話唔想再玩,佢淨係想畀我屌,就算唔做我女朋友都得,我話佢痴撚線,邊個想做佢男朋友
佢仲話其實我同sp個淫婦一定有玩3p,所以佢先同我玩,佢話唔係淨係後生過佢先玩得,佢可以玩得勁過佢
你話佢嗰種妒忌心幾強,其實所有嘢都係佢假設,我根本冇同sp玩過3p
佢嗰晚見我同佢個女朋友玩到好投入,已經呷醋,妒忌都不得了,之後佢仲問過我係咪想溝佢個friend同屌佢個friend
你諗下佢嘅妒忌心有幾重?如果唔係咁佢都唔會接受3p,其實佢係一個霸佔慾好強嘅人
作者: licklickson    時間: 2024-6-3 12:13

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 12:03 發表 查看引用來源

佢話唔想再玩,佢淨係想畀我屌,就算唔做我女朋友都得,我話佢痴撚線,邊個想做佢男朋友
佢仲話其實我同sp個淫婦一定有玩3p,所以佢先同我玩,佢話唔係淨係後生過佢先玩得,佢可以玩得勁過佢
你話佢嗰種妒忌心幾強,其實所 ...
呢啲好得人驚,之後咪唔好同佢做囉!
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-6-3 12:28

你同你個朋友 都係無套中出50路??
作者: mm28    時間: 2024-6-3 17:11

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-3 12:28 發表 查看引用來源
你同你個朋友 都係無套中出50路??
我同家姐扑嘢次次都冇帶套都係中出,今次我朋友本來帶套後來都冇都係中出
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-6-3 17:15

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 17:11 發表 查看引用來源

我同家姐扑嘢次次都冇帶套都係中出,今次我朋友本來帶套後來都冇都係中出
事後有冇問返你fd感覺如何?爽吾爽?
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-6-3 17:15

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 17:11 發表 查看引用來源

第1次3P就無套中出
作者: mm28    時間: 2024-6-3 17:28

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-6-3 08:43 發表 查看引用來源

正呀,等緊你個甜故👍👍
家姐生日約咗我食飯,佢一早叫我唔使送禮物畀佢(我從來都冇打算送🤣)佢話仲有兩個姊妹一個朋友會出嚟食飯之後再去慶祝
出到嚟食飯,原來佢約咗個阿伯(後尾我知道呢條阿伯係自己話一定要出黎同家姐慶祝)佢兩個姊妹年紀係細過家姐嘅不過都係師奶🤣其中一個個樣都幾甜有啲身材,另外一個就好平凡
一坐低食飯嗰條阿伯就大獻殷勤🤣好似諗住有閪屌咁🤣家姐都冇乜理佢,係咁同我講佢好開心我出嚟同佢慶祝,係咁喺度招呼我
我就同佢靚果個姊妹有講有笑,家姐已經有啲眼超超🤣我同佢哋只係飲咗少少酒,因為驚醉咗扯唔起
後尾埋單阿伯同家姐爭住請,結果我請!跟住阿伯話安排咗卡啦ok同家姐慶祝大家一齊玩下(其實嗰間卡拉ok係私竇高級嘢)
我whatsapp咗我個friend問佢一陣間係咪上嚟一齊玩?佢話ok冇問題
上到卡拉ok原來阿伯準備咗好多嘢🤣🤣擒擒青坐埋家姐身邊,我就坐埋嗰兩條女身邊,激撚死家姐🤣阿伯仲開咗支香檳,好似驚死家姐唔醉冇閪屌咁😆但係家姐都冇乜點啋阿伯,係咁同我傾計好似驚死我溝咗佢姊妹咁
後尾我個friend打畀我(扮嘢)話叫我出去飲野,我同家姐話不如我走先,家姐坐埋嚟搭住我大髀叫我唔好走,話不如叫我個friend上嚟一齊玩🤣我話試下啦咪打畀我個friend囉(夾定)佢唔夠半個鐘就上咗嚟
精彩嘅內容待續........
家姐仲send咗幾張佢既相畀我,問我佢靚唔靚?🤣😆講真我覺得真係好老土同師奶
下面嗰張係其中一張(佢冇咁白張相佢執過)🤣

圖片附件: 家姐1.jpg (2024-6-3 17:28, 19.75 KB) / 該附件被下載次數 11

作者: licklickson    時間: 2024-6-3 17:32

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 17:28 發表 查看引用來源

家姐生日約咗我食飯,佢一早叫我唔使送禮物畀佢(我從來都冇打算送🤣)佢話仲有兩個姊妹一個朋友會出嚟食飯之後再去慶祝
出到嚟食飯,原來佢約咗個阿伯(後尾我知道呢條阿伯係自己話一定要出黎同家姐慶祝)佢兩個姊妹年紀係細 ...
咁睇來佢個靚啲嘅姊妹都可以食得喎!😬
作者: mm28    時間: 2024-6-3 17:36

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-3 17:15 發表 查看引用來源

事後有冇問返你fd感覺如何?爽吾爽?
我friend話比預期好但家姐真係好淫,最初扮晒野先後淫賤到佢都唔信
我friend最初驚扯唔起後尾屌到家姐呱呱叫
作者: licklickson    時間: 2024-6-3 17:37

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 17:36 發表 查看引用來源

我friend話比預期好但家姐真係好淫,最初扮晒野先後淫賤到佢都唔信
家姐有冇幫你個friend含?
作者: mm28    時間: 2024-6-3 17:37

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-3 17:32 發表 查看引用來源
咁睇來佢個靚啲嘅姊妹都可以食得喎!😬
肯定好過家姐,起碼冇咁老成
作者: mm28    時間: 2024-6-3 17:38

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-3 17:37 發表 查看引用來源
家姐有冇幫你個friend含?
乜都做齊,遲d講
作者: licklickson    時間: 2024-6-3 17:38

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 17:37 發表 查看引用來源

肯定好過家姐,起碼冇咁老成
咁可以食下喎!😬
作者: licklickson    時間: 2024-6-3 17:38

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 17:38 發表 查看引用來源

乜都做齊,遲d講
好吖!😬
作者: 惑感惑    時間: 2024-6-3 18:28

快啲update💪💪💪
作者: happy0567    時間: 2024-6-3 22:03

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 17:36 發表 查看引用來源

好期待你家姐點扮野同淫賤法
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-6-4 03:35

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 17:28 發表 查看引用來源

出到嚟食飯,原來佢約咗個阿伯(後尾我知道呢條阿伯係自己話一定要出黎同家姐慶祝)佢兩個姊妹年紀係細 ...
其實, 呀家姐尼個年記, 著住件旗袍唔可以叫老.
有錢嘅闊太, 尼件似係制服咁, 一定要有返三兩年跟身

雖然張相美白咗, 呀家姐條腰線唔差, 尼個年齡咁嘅腰, 唔屌唔得嘅...
作者: dttcalvin    時間: 2024-6-4 06:49

引用:
原帖由 mm28 於 3-6-2024 17:28 發表 查看引用來源

有相睇吓都冇防😆😆😆想睇3P報告多啲🤣🤣🤣
作者: mm28    時間: 2024-6-4 08:56

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-4 03:35 發表 查看引用來源

其實, 呀家姐尼個年記, 著住件旗袍唔可以叫老.
有錢嘅闊太, 尼件似係制服咁, 一定要有返三兩年跟身

雖然張相美白咗, 呀家姐條腰線唔差, 尼個年齡咁嘅腰, 唔屌唔得嘅... ...
佢唔係闊太只不過有少少錢生活唔使擔憂咁啫,你話純粹講屌可以啦,始終夠曬淫蕩而且又可以唔帶套中出
作者: mm28    時間: 2024-6-4 08:57

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-6-4 06:49 發表 查看引用來源
有相睇吓都冇防😆😆😆想睇3P報告多啲🤣🤣🤣
琴晚老婆同外父外母喺大陸返嚟,要招呼佢🤣唔得閒講今日有時間就會寫
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-6-4 09:07

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-4 08:56 發表 查看引用來源

佢唔係闊太只不過有少少錢生活唔使擔憂咁啫,你話純粹講屌可以啦,始終夠曬淫蕩而且又可以唔帶套中出
夠淫已經抵屌,而家可以玩埋3p,下次開發埋菊花😆
作者: licklickson    時間: 2024-6-4 09:11

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-4 09:07 發表 查看引用來源

夠淫已經抵屌,而家可以玩埋3p,下次開發埋菊花😆
仲可以內射Tim!😬
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-6-4 09:14

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-4 09:11 發表 查看引用來源
仲可以內射Tim!😬
內射只係錦上添花,睇佢點淫既過程重要d
作者: licklickson    時間: 2024-6-4 09:18

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-4 09:14 發表 查看引用來源
咁都係!😬
作者: mm28    時間: 2024-6-4 11:28

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-4 09:14 發表 查看引用來源
過程中家姐絕對係表現出飢渴淫婦呢四個字🤣🤣
作者: licklickson    時間: 2024-6-4 11:30

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-4 11:28 發表 查看引用來源

咁佢本身係吖嘛!😬
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-6-4 11:31

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-4 11:28 發表 查看引用來源

咁要等你更新,等我地都感受下佢有幾淫😆
作者: mm28    時間: 2024-6-4 11:33

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-4 11:30 發表 查看引用來源
咁佢本身係吖嘛!😬
係佢房睇住佢點挑逗同引我朋友屌佢,我係側邊睇到硬過鐵🤣跟住一齊攪佢勁刺激🤭🤭
作者: licklickson    時間: 2024-6-4 11:35

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-4 11:33 發表 查看引用來源

係佢房睇住佢點挑逗同引我朋友屌佢,我係側邊睇到硬過鐵🤣跟住一齊攪佢勁刺激🤭🤭
梗係,真人表演喎!😬
所以啲人先會玩3P!😬
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-6-4 11:40

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-4 11:33 發表 查看引用來源

佢點樣挑逗引你個朋友?係咪Sp,紅顏同呀嫂之中最淫😆
作者: happy0567    時間: 2024-6-4 11:42

以你家姐咁淫咁飢渴應該好快有第2次
作者: mm28    時間: 2024-6-4 12:24

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-4 11:40 發表 查看引用來源

佢點樣挑逗引你個朋友?係咪Sp,紅顏同呀嫂之中最淫😆
本來係SP最淫最放,老婆同紅顏嗰隻淫係完全唔同,經過今次我更加肯定家姐係最淫蕩,我真係估唔到一個54歲嘅女人為咗畀人屌可以誇張到咁🤭🤭
作者: mm28    時間: 2024-6-4 12:26

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-6-4 11:42 發表 查看引用來源
以你家姐咁淫咁飢渴應該好快有第2次
佢話唔會喎,佢話係為咗我先會畀第二個男人屌,佢話我唔做佢男朋友都得,佢唔會煩我,只要我得閒陪下佢同佢玩下佢都心滿意足🤣🤭
作者: dttcalvin    時間: 2024-6-4 12:42

引用:
原帖由 mm28 於 4-6-2024 08:57 發表 查看引用來源

琴晚老婆同外父外母喺大陸返嚟,要招呼佢🤣唔得閒講今日有時間就會寫
原來琴晚又要餵飽埋阿嫂😍😆
作者: mm28    時間: 2024-6-4 16:21

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-6-4 12:42 發表 查看引用來源
原來琴晚又要餵飽埋阿嫂😍😆
唔係咁都畀你知道啩😌🤭
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-6-4 16:49

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-4 12:26 發表 查看引用來源

佢話唔會喎,佢話係為咗我先會畀第二個男人屌,佢話我唔做佢男朋友都得,佢唔會煩我,只要我得閒陪下佢同佢玩下佢都心滿意足🤣🤭
佢咁講就岩數啲,起碼仲有下次😆
作者: mm28    時間: 2024-6-4 20:48

引用:
簡單介紹下另外一個男主角我朋友
我個friend叫william,離咗婚兩年,離婚嘅原因就因為佢太鍾意溝女,成日喺酒吧食啲中女,唔理係咪人妻,好典型嘅玩精
大約四十幾50歲,身高同我差唔多5尺8,外型口才手段都溝得女㗎
家姐喺我相熟間酒吧見過佢好多次,亦都基本認識不過冇坐埋傾
william上到卡拉ok即刻同家姐打招呼仲恭喜佢生日快樂!家姐個姣樣已經出咗嚟🤣我特登安排佢坐埋家姐身邊,真係激死條阿伯🤣
我知道家姐見到我同佢靚嗰個姊妹坐得咁埋有講有笑,已經有啲呷醋,而家有個男人上嚟佢一定會做一場戲激我🤣🤣佢唔知我哋其實夾定曬
跟住我個friend就同家姐講,生日梗係要birthday kiss啦,家姐都唔知幾開心畀塊面佢錫,我就特登拖住家姐個姊妹出去唱合唱歌,仲七情上面攬住佢條腰🤣
家姐即刻有反應🤣即刻話要點歌同我個friend唱,嗰條阿伯冇曬癮咁坐喺度自己飲
跟住我個friend拖住家姐隻手出去合唱,又搭住家姐膊頭,家姐固然借意埃埋去向我示威🤣🤣女人嘅呷醋同妒忌心咪就畀我利用囉🤣
跟住我加多幾錢肉緊同家姐兩個friend玩,家姐個樣已經開始嬲嬲豬🤣跟住同我講細佬你都未同我合唱過,我話好呀嚟啦,跟住拖佢隻手出去唱情歌
家姐已經有啲酒意加上我諗佢當時已經非常閪痕🤣佢直情不被嫌疑攬住我喺度唱,跟住我再同家姐講生日快樂隊個嘴埋去錫佢個嘴,家姐飛撲埋嚟同我濕吻打茄輪
轉頭我唔畀佢嘴🤣佢已經好似一個勝利者自居,好似想話畀佢兩個姊妹聽我係終於佢,你哋唔會有份😆😆
跟住佢想坐埋我度,我話你同我個friend坐住先,阿伯已經好冇癮話佢埋咗張單先,佢好攰返去瞓🤣家姐拿拿聲送走佢
跟住我知道係要適當時候對佢嗰兩個姊妹加多兩錢肉緊,我個friend好識做搭住家姐膊頭同佢飲,家姐個淫樣已經出曬嚟,隻手再撘住我個friend個大髀
佢目的係想做畀我睇佢係有人溝嘅😆🤣
最後玩多一陣佢兩個姊妹話都埋咗單呀不如早啲走下次再玩,家姐拿拿聲話好呀,細佬我有少少醉你送我返屋企🤣
落到樓下截的士,我同家姐講我同william一齊送你返去,其實家姐有啲抗拒,佢驚我哋送到佢樓下,我唔上去同佢扑嘢就走咗
最後上的士我即刻跳咗上司機位隔離,逼佢同我個friend坐後面🤣😆因為我知我個friend會摷佢,由卡拉ok樓下去到家姐屋企差唔多要半個鐘
係架的士我已經見到家姐挨喺我個friend膊頭,而且我聽到家姐好重呼吸聲,所以我好肯定我個friend可能已經摸緊佢(第二日我個friend同我講係的士已經摸家姐籮柚掃佢波邊,最初家姐係有啲抗拒始終係比較陌生,但係搞兩搞家姐已經搵個波頂住我friend隻手,佢再摷佢佢都冇乜抗拒)🤣😆
去到家姐屋企樓下畀完錢,我同家姐講我同william送你上去費事危險順便大家傾多兩句,仲問家姐屋企有冇酒,家姐話有不過佢最多飲少少因為佢醉(其實佢係驚自己醉咗我唔屌佢)
待續.........
再出多張家姐send畀我佢嘅生活相(係咪好師奶🤣)

圖片附件: 家姐4.jpg (2024-6-4 21:13, 9.42 KB) / 該附件被下載次數 9

作者: happy0567    時間: 2024-6-4 22:18

勁呀師兄,識得捉女人心理呢點就肯定有女食👍👍,期待下半part
作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-6-4 22:41

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-4 20:48 發表 查看引用來源

我個friend叫william,離咗婚兩年,離婚嘅原因就因為佢太鍾意溝女,成日喺酒吧食啲中女,唔理係咪人妻,好典型嘅玩精
大約四十幾50歲,身高同我差唔多5尺8,外型口才手段都溝得女㗎
家姐喺 ...
死淫娃, 唔屌唔c服, 屌完仲c服🤭🤭🤭
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-6-4 23:21

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-4 20:48 發表 查看引用來源

家姐喺 ...
入咗屋就任你地玩,佢咁想比你屌加上飲左酒,一定痕到爆,仲係生日點可以寂莫咁過,3p就3p啦😆😆
作者: mm28    時間: 2024-6-4 23:50

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-4 23:21 發表 查看引用來源

入咗屋就任你地玩,佢咁想比你屌加上飲左酒,一定痕到爆,仲係生日點可以寂莫咁過,3p就3p啦😆😆
佢叫我去同佢慶祝生日根本最終嘅目的就係扑嘢,多一個男人屌佢佢最初只係扮矜持,佢咁痕你估佢唔想唔興奮咩?只不過佢真係估唔到我會畀另外一個男人屌佢(喺我friend插入去之前家姐曾經問過我,細佬你接受到我俾第個男人屌咩?)其實呢句說話好好笑,佢只係象徵式咁問,坦白講佢喺我面前幫一個男人含,畀個男人撩佢下面仲標曬淫水,仲擘開畀個男人奶閪都唔知幾爽,佢接受唔到畀呢個男人屌先係奇事)只不過玩到咁嘅地步,喺度扮下嘢佢跌落地拿返咋沙啫)😆🤣
我講埋之後發生嘅事你更加會知道我唔係亂吹,
作者: mm28    時間: 2024-6-4 23:54

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-6-4 22:41 發表 查看引用來源

死淫娃, 唔屌唔c服, 屌完仲c服🤭🤭🤭
佢係喎,佢痕左好耐,有兩個後生過佢既男人屌佢,佢都唔知幾high,屌佢果時佢仲係度嗌屌死我啦
作者: licklickson    時間: 2024-6-5 09:04

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-4 23:50 發表 查看引用來源

佢叫我去同佢慶祝生日根本最終嘅目的就係扑嘢,多一個男人屌佢佢最初只係扮矜持,佢咁痕你估佢唔想唔興奮咩?只不過佢真係估唔到我會畀另外一個男人屌佢(喺我friend插入去之前家姐曾經問過我,細佬你接受到我俾第個男人屌 ...
全部自動波,咁佢係咪好high?😉
作者: licklickson    時間: 2024-6-5 09:05

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-4 23:54 發表 查看引用來源

佢係喎,佢痕左好耐,有兩個後生過佢既男人屌佢,佢都唔知幾high,屌佢果時佢仲係度嗌屌死我啦
咁淫呀!佢肯定爽死啦!😬
作者: MAN818    時間: 2024-6-5 10:19

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-4 23:54 發表 查看引用來源

男人最喜歡聽的說話😍🤩🤩
作者: licklickson    時間: 2024-6-5 10:27

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-6-5 10:19 發表 查看引用來源
男人最喜歡聽的說話😍🤩🤩
係呀!好有征服感!😬
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-6-5 10:35

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-4 23:50 發表 查看引用來源

佢叫我去同佢慶祝生日根本最終嘅目的就係扑嘢,多一個男人屌佢佢最初只係扮矜持,佢咁痕你估佢唔想唔興奮咩?只不過佢真係估唔到我會畀另外一個男人屌佢(喺我friend插入去之前家姐曾經問過我,細佬你接受到我俾第個男人屌 ...
入咗屋你叫家姐挑逗你個fd呢一刻,其實已經估到玩3p,不過太痕加上淫底,又或者根本就好想玩😆😆
作者: mm28    時間: 2024-6-5 10:41

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-5 09:04 發表 查看引用來源
全部自動波,咁佢係咪好high?😉
high到爆,水長流🤣🤣
作者: mm28    時間: 2024-6-5 10:42

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-5 09:05 發表 查看引用來源
咁淫呀!佢肯定爽死啦!😬
佢話咁大個女人從未試過同一時間食兩支野,好似畀人輪咁😆
作者: licklickson    時間: 2024-6-5 10:46

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-5 10:35 發表 查看引用來源

入咗屋你叫家姐挑逗你個fd呢一刻,其實已經估到玩3p,不過太痕加上淫底,又或者根本就好想玩😆😆
痕起上來就乜都冇所謂啦!何況兩個佢都接受到肯定唔抗拒!😬
作者: licklickson    時間: 2024-6-5 10:47

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-5 10:42 發表 查看引用來源

咁真係輪吖嘛,不過係自願!😬
作者: licklickson    時間: 2024-6-5 10:48

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-5 10:41 發表 查看引用來源

high到爆,水長流🤣🤣
有冇屌到噴水?😬
作者: mm28    時間: 2024-6-5 10:48

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-5 10:35 發表 查看引用來源

其實係之後入到佢房,佢以為我個friend走咗,佢叫我入房佢唔知我個friend之後都入埋去
佢著住一套黑色娃娃透明情趣睡衣,裏面係冇帶胸圍只係得一條T back透明底褲😆🤣
佢一個見到我個friend就即刻用手遮住對波,佢當時嗰種又淫又有少少驚嘅表情,真係好正🤭🤭
有時間詳細再講.....
作者: licklickson    時間: 2024-6-5 10:52

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-5 10:48 發表 查看引用來源

其實係之後入到佢房,佢以為我個friend走咗,佢叫我入房佢唔知我個friend之後都入埋去
佢著住一套黑色娃娃透明情趣睡衣,裏面係冇帶胸圍只係得一條T back透明底褲😆🤣
佢一個見到我個friend就即刻用手遮住對波,佢當時 ...
正吖!有啲半推半就feel, 你個friend覺得high唔high?😬
作者: mm28    時間: 2024-6-5 10:58

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-5 10:52 發表 查看引用來源
正吖!有啲半推半就feel, 你個friend覺得high唔high?😬
佢幫我friend除咗條褲,我返條嘢成碌嘢硬晒彈出嚟🤣🤣佢望住我哋兩個碌野個淫樣爭啲舐曬脷🤭🤣
作者: licklickson    時間: 2024-6-5 11:00

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-5 10:58 發表 查看引用來源

佢幫我friend除咗條褲,我返條嘢成碌嘢硬晒彈出嚟🤣🤣佢望住我哋兩個碌野個淫樣爭啲舐曬脷🤭🤣
佢主動幫你個friend除褲?定你叫佢幫你個friend先?😬
作者: happy0567    時間: 2024-6-5 11:58

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-5 10:58 發表 查看引用來源

你咁講我諗起星爺套鹿鼎記🤣🤣
作者: mm28    時間: 2024-6-5 11:58

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-5 11:00 發表 查看引用來源
佢主動幫你個friend除褲?定你叫佢幫你個friend先?😬
佢畀我哋兩個男人玩到佢底褲都未除已經濕透,梗係佢幫我個friend除褲拎條嘢出嚟啦🤣🤣
作者: licklickson    時間: 2024-6-5 11:59

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-5 11:58 發表 查看引用來源

佢畀我哋兩個男人玩到佢底褲都未除已經濕透,梗係佢幫我個friend除褲拎條嘢出嚟啦🤣🤣
你哋一齊挑逗佢?😬
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-6-5 12:03

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-5 10:42 發表 查看引用來源

咁佢high吾high先🫢
作者: mm28    時間: 2024-6-5 12:25

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-5 11:59 發表 查看引用來源
你哋一齊挑逗佢?😬
應該講大家一齊挑逗先岩🤣不過係佢先挑逗我friend,我再加入玩
作者: mm28    時間: 2024-6-5 12:25

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-5 12:03 發表 查看引用來源

咁佢high吾high先🫢
High到爆🤭🤭
作者: licklickson    時間: 2024-6-5 12:33

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-5 12:25 發表 查看引用來源

應該講大家一齊挑逗先岩🤣不過係佢先挑逗我friend,我再加入玩
佢點挑逗你個friend?😬
作者: 88yes    時間: 2024-6-5 16:48

兩碌野係佢面前
慢慢含啜
等你地慢慢服侍佢
引用:

作者: tommy414    時間: 2024-6-5 16:52

個衣著真係...... 好師奶
引用:

家姐喺 ...

作者: alexyclam    時間: 2024-6-5 19:42

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-5 12:25 發表 查看引用來源

High到爆🤭🤭
有冇包膠呀再。。。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-6-5 20:24

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-5 11:58 發表 查看引用來源

ching 你出呀家姐嘅相,
睇佢上身真係保養得夠好,
50路重係有波有腰冇乜腩。。。,

如果呀家姐屁股都練得夠肥厚結實,
就真係應晒 “50坐地能吸土”,
女人50性慾就算唔勁,尼個時間收埋經,
敢玩就乜都玩得,最後沖閘,少顧慮。。。,

何況,家姐本身淫底,單身開放就更風流。。。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-6-5 20:31

引用:

家姐喺 ...
家居裝,著得有少少師奶feel 好正常。

不過,睇真吓佢果件,係緊身毛衣,現晒家姐嘅波路。
如果唔係冬天衫厚咗,改做薄衣料嘅話,果件就有少少童貞殺,嬲屌緊身裙嘅味道。。。。
屋企條女著尼種針織衫,
屌佢前,先尼揸揸佢對波。。。

圖片附件: b465b4ec68ac6b3de47581f7e5633dd9~2.jpeg (2024-6-5 20:44, 72.12 KB) / 該附件被下載次數 8

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)