188Channel

標題: 想問姐妹們 , 有無玩 "搓澡" ??? [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2024-3-31 09:27     標題: 想問姐妹們 , 有無玩 "搓澡" ???

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-4 09:33

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-3-31 09:27 發表 查看引用來源
唔知各位點沖涼拉 , 小弟一直都係用梘液摔身摔一輪 ,
摔完過水就沖完架拉 ...

但可能 E+年紀大左 , 以前咁沖完感覺仲係 "立立地"
所以試下用毛巾去 "搓" , 或者直觀 D咁講 ,
係去刮一層 "老泥" 出黎 ^.^"

姐妹們有 ...
你真是無題目可以出?
咁不如問邊個女人未試過祼睡?
邊個女人未試過唔帶胸圍出街或家裏(有其他人)
邊個女人未試過突然有性感覺但係街或工作期間點解決?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-4 13:00     標題: 回覆 2# hqkwtang 的帖子

哈哈哈哈哈哈哈   
真係出到無題可出!

其實出返月經post 冇問題架, 口唔口爆吞唔吞精露唔露出果d, 至少同性愛有關
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-4 13:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-4 13:00 發表 查看引用來源
哈哈哈哈哈哈哈   
真係出到無題可出!

其實出返月經post 冇問題架, 口唔口爆吞唔吞精露唔露出果d, 至少同性愛有關
或者可以問有無女人沖完涼用毛巾繞住出黎?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-5 07:05

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-4 13:42 發表 查看引用來源
或者可以問有無女人沖完涼用毛巾繞住出黎?
絕少...
因為自己性格奄尖, 唔中意整污糟毛巾
通常o既做法係抹乾身揸好晒lotion, 一件加大大碼tee, 夠長的話內褲可以唔著
係唔想坐低果陣下面直接掂到座椅囉
作者: 平衡生活    時間: 2024-4-5 08:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 07:05 發表 查看引用來源

絕少...
通常o既做法係抹乾身揸好晒lotion, 一件加大大碼tee, 夠長的話內褲可以唔著
係唔想坐低果陣下面直接掂到座椅囉 ...
睇戲就會有女性沖完涼包住條毛巾出嚟,但相信現實中真係唔會有幾多個。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-5 10:21

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 07:05 發表 查看引用來源

絕少...
係唔想坐低果陣下面直接掂到座椅囉 ...
其實我覺得包毛巾出黎無著拖鞋個畫面幾健康型性感,尤其突然鬆左跌布,不論有人無人,當然,1件T或長T,或長袖的恤衫都活潑型,
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-5 10:22

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-5 08:53 發表 查看引用來源

睇戲就會有女性沖完涼包住條毛巾出嚟,但相信現實中真係唔會有幾多個。
有,我有朋友講過有,不過肯定屋企無人先,所以唔係經常。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-5 11:29

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 10:21 發表 查看引用來源
其實我覺得包毛巾出黎無著拖鞋個畫面幾健康型性感,尤其突然鬆左跌布,不論有人無人,當然,1件T或長T,或長袖的恤衫都活潑型,
high five 一下
包毛巾係好少有, 但o係屋企著拖鞋比包毛巾要更少
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-5 12:01

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 11:29 發表 查看引用來源

high five 一下
包毛巾係好少有, 但o係屋企著拖鞋比包毛巾要更少
地下多菌,又或者濕滑要小心唧,赤腳梗係正,我男人都鐘意赤腳,尤其夜晚唔開燈。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-5 12:15

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 12:01 發表 查看引用來源
地下多菌,又或者濕滑要小心唧,赤腳梗係正,我男人都鐘意赤腳,尤其夜晚唔開燈。
請教一下同夜晚唔開燈有咩關係
作者: 平衡生活    時間: 2024-4-5 12:16

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 10:22 發表 查看引用來源
有,我有朋友講過有,不過肯定屋企無人先,所以唔係經常。
如果屋企冇人,應該可以連毛巾都唔使包。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-5 12:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 12:15 發表 查看引用來源

請教一下同夜晚唔開燈有咩關係
個人情緒靜的,如果無電視或電視好細聲,尤其係窗邊望下個黑晒只有暗光的天,等個人慢慢放番的攰出黎,你無可能全祼係街,咁只可以係自己屋企窗邊,仲有,我都係唔開燈沖花酒,當然你的安全至上唔好滑到先得,只靠窗外自然光,有一種黑夜淋雨的感覺,當然係熱水或暖水,沖凍水個人醒神左就要一段時間放鬆番。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-5 12:46

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-5 12:16 發表 查看引用來源

如果屋企冇人,應該可以連毛巾都唔使包。
大把人係咁,不論男女。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-5 13:20

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 12:42 發表 查看引用來源
個人情緒靜的,如果無電視或電視好細聲,尤其係窗邊望下個黑晒只有暗光的天,等個人慢慢放番的攰出黎,你無可能全祼係街,咁只可以係自己屋企窗邊,仲有,我都係唔開燈沖花酒,當然你的安全至上唔好滑到先得,只靠窗外自然光,有一種黑夜 ...
啊... 明白

我會揀個天朗氣清既夜晚, 食完飯大概八點過後等d 放工友大部份都返左屋企之後
著一條鬆身o既連身裙入面乜都唔著 同樣係赤住腳咁落街係附近散吓步食吓煙咁
有少少微風吹過o黎會有種好似全裸o既感覺o架 好正

放定一小包濕紙巾係門口, 返上黎抹一抹腳底先行入屋
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-5 13:29

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 13:20 發表 查看引用來源

啊... 明白

我會揀個天朗氣清既夜晚, 食完飯大概八點過後等d 放工友大部份都返左屋企之後
著一條鬆身o既連身裙入面乜都唔著 同樣係赤住腳咁落街係附近散吓步食吓煙咁
有少少微風吹過o黎會有種好似全裸o既感 ...
我有朋友激情少少,可能由細露慣,一件過蘿T加拖鞋, 全真空,夜晚去7仔買零食,就是唔買套(已婚)。
作者: 平衡生活    時間: 2024-4-5 13:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 13:20 發表 查看引用來源

啊... 明白

連鞋都唔著就走出街有機會引人唔會你可能係一個............
作者: 平衡生活    時間: 2024-4-5 13:41

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 13:29 發表 查看引用來源
我有朋友激情少少,可能由細露慣,一件過蘿T加拖鞋, 全真空,夜晚去7仔買零食,就是唔買套(已婚)。
係因為女性嘅矜持定係怕醜唔會去買套?
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-5 13:42

引用:

啊... 明白

強烈的車頭燈光會將你打成陰影透視,益下街坊,
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-5 13:48

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-5 13:41 發表 查看引用來源

係因為女性嘅矜持定係怕醜唔會去買套?
夫婦冷戰好多年,由於夫婦都祼睡,要果陣就卒碟後狗仔,唔係次次都笠,希望盡快完。反而同SP就用套,癈事出事。但佢有教個仔點笠套。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-5 13:58

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-5 13:39 發表 查看引用來源

連鞋都唔著就走出街有機會引人唔會你可能係一個............
冇諗過引人囉
純粹只係自己中意行路時腳掂到石屎地o既感覺
作者: 平衡生活    時間: 2024-4-5 13:58

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 13:48 發表 查看引用來源
夫婦冷戰好多年,由於夫婦都祼睡,要果陣就卒碟後狗仔,唔係次次都笠,希望盡快完。反而同SP就用套,癈事出事。但佢有教個仔點笠套。
個仔幾多歲?咁早教定佢呢啲嘢,係理論定係實踐?個仔會唔會唔好意思?
作者: 平衡生活    時間: 2024-4-5 13:59

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 13:58 發表 查看引用來源

冇諗過引人囉
崇尚大自然嘅感覺
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-5 14:08

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 13:58 發表 查看引用來源

冇諗過引人囉
而家多乜菌物菌,香港腳,食肉菌,小心,我細個都好鐘意係暖立立的柏油馬路赤腳行,馬路比行人路更幼滑因為比車壓平壓碎。
作者: stustu111    時間: 2024-4-5 14:09

講開包毛巾,小弟每次business trip都喜歡喺酒店房唔著衫,有時會著住件袍,確實幾舒服。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-5 14:15

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-5 13:58 發表 查看引用來源

個仔幾多歲?咁早教定佢呢啲嘢,係理論定係實踐?個仔會唔會唔好意思?
果年佢個仔升方溫,梗係無條野比佢示範點笠,用手指公代替,你要用就去老豆櫃桶攞,個仔已經好細個就見慣祼女祼男啦。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-5 14:16

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-5 13:59 發表 查看引用來源

崇尚大自然嘅感覺
係就企草地
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-5 14:17

引用:
原帖由 stustu111 於 2024-4-5 14:09 發表 查看引用來源
講開包毛巾,小弟每次business trip都喜歡喺酒店房唔著衫,有時會著住件袍,確實幾舒服。
不論住家或酒店,夏天我都係盡量全祼走動,由細個偷偷養成習慣,舒服開,好難戒。
作者: 平衡生活    時間: 2024-4-5 14:26

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 14:15 發表 查看引用來源
果年佢個仔升方溫,梗係無條野比佢示範點笠,用手指公代替,你要用就去老豆櫃桶攞,個仔已經好細個就見慣祼女祼男啦。
細細個搞定都好嘅,但係弊在佢先係F1仔,萬一真係同女仔發生咗關係好容易衰十一。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-5 14:29

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-5 14:26 發表 查看引用來源

細細個搞定都好嘅,但係弊在佢先係F1仔,萬一真係同女仔發生咗關係好容易衰十一。
好多啦,我朋友揸巴士,捉到幾單,一係報警一係搵校長,校長黎到都要報警,因為已經射左。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-8 07:01

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 14:29 發表 查看引用來源
好多啦,我朋友揸巴士,捉到幾單,一係報警一係搵校長,校長黎到都要報警,因為已經射左。
射唔射好似唔係重點, 入過就已經係性行為
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-8 07:12

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 14:16 發表 查看引用來源
係就企草地
草地就肯定架啦, 不過多數唔係hk
同老公出國去佢以前讀書地方舊地重遊同探朋友, 好西人架, 果班本來就係鬼仔鬼妹,
我地唔會去大商場去shopping去卡啦ok果d, 都係遊車河day trip野餐居多
上到大草地一定除鞋赤腳走

朝早起身搞掂好晒, 鞋都冇著就出門直到夜晚先返o黎都試過好多次, 感覺好爽
記得返黎沖完涼之後揸多d urea 其實問題不大囉
d 本地人亦都習以為常唔會有人眼甘甘啤你

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)