188Channel

標題: 男同桑拿討論區 [打印本頁]

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-3-30 20:22     標題: 男同桑拿討論區

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-3-30 20:28

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-30 20:22 發表 查看引用來源
剛上星期二北上剛嘆完件小鮮肉.食左鸡煲.欢樂谷好能慶.要休息
星期五去左二樓.大七日.揾大簫吹下就可以.唔敢爆肛.
星期六就kk.食開小鮮肉.就老柴幾件都唔合意.蒸氣吹下就可以入房.提唔起勁.就搬旺角.試多一次.唔啱以 ...
講返同條內地直男玩完.入浴沖身.再埋浴室另一邊濕蒸房.自己見好能多人.就牆上攞個套.去廁所自己用指入套扣下欢樂谷.挖下的污物再用廁所洗肛器沖洗一下

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-3-30 20:32

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-30 20:28 發表 查看引用來源

講返同條內地直男玩完.入浴沖身.再埋浴室另一邊濕蒸房.自己見好能多人.就牆上攞個套.去廁所自己用指入套扣下欢樂谷.挖下的污物再用廁所洗肛器沖洗一下
https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/202403/27/1 ...
洗左欢樂谷.經更衣室見到好多企係到釣魚.入濕蒸.有八九個.有的已玩緊.埋去摸鳩抽水.有件年青.埋去劣幾下就硬.耳語入房玩.佢話就依度.咁要笠鳩即攞套笠鳩.吹到扯到行.就轉身引鳩入歡樂谷口.佢一UN就入.抽插與叫床聲引來圍觀多手.件公停甩.除套.要真軍.咁我讓位.有人即接鳩玩.玩的旁觀者一件劣極未硬.一件劣劣下好能粗.同佢講受唔起.埋轉角位有件後生坐係度睇.埋去一摸己硬.話同笠膠玩.一笠就觀音坐蓮.佢就两手大力揸波.UN十幾下叫幾聲床隻公就漲.頂住G點Ch0k頂到我拆天但太快用收陰肌收縮一陣.隻鳩已縮甩.隻公幫我猛返尚留欢樂谷好多鳩汁的套
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-3-30 22:11

[quote]原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-30 20:32 發表 查看引用來源

剛玩完一件30秒.又一件扯到行.幫佢上套搽k丫.背向彎身俾佢入.新手.埋到位已經標左
好能失望.整件又扯到行.不過size 大.拒絕.佢話咁幫佢打.跟住顏射.咁成面米青.出返浴室洗一下先
沖好抹朝身.入迷宮

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-3-31 18:58

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-30 22:11 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-30 20:32 發表 查看引用來源

剛玩完一件30秒.又一件扯到行.幫佢上套搽k丫.背向彎身俾佢入.新手.埋到位已經標左
好能失望.整件又扯 ...

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-3-31 19:10

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-31 18:58 發表 查看引用來源

我都好想要
要就來.今日星期日,我会去,入场百一,揾我好易,場內赤裸.毛巾放頸,波有的,賓州细.年七十,望五十,幾靓仔.

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)