188Channel

標題: 好似好靜喎????? [打印本頁]

作者: 小小小詩妹    時間: 2022-3-24 23:37     標題: 好似好靜喎?????

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: loveuall    時間: 2022-3-24 23:47

引用:
原帖由 小小小詩妹 於 2022-3-24 23:37 發表 查看引用來源
有冇人呀???????
Hi 呢度越嚟越靜咁
作者: 小小小詩妹    時間: 2022-3-24 23:48     標題: 回覆 2# loveuall 的帖子

係!!!!!!!!!!!
作者: zozeyeah    時間: 2022-3-24 23:55     標題: 回覆 1# 小小小詩妹 的帖子

請問有咩吩咐?🤣🤣
作者: terry169    時間: 2022-3-25 00:36

引用:
原帖由 小小小詩妹 於 2022-3-24 23:37 發表 查看引用來源
有冇人呀???????
報到,仲唔瞓嘅?
作者: ㋀㏽㍫    時間: 2022-3-25 00:48

引用:
有冇人呀???????
有,但呢度好少人,無人會長駐,所以傾計會好慢
作者: cyber-andy    時間: 2022-3-25 07:48

引用:
有冇人呀???????
妳出現就唔會靜了
作者: 海運王子    時間: 2022-3-25 13:11

引用:
有冇人呀???????
個個都唔係成日上黎,一定靜
作者: Hellomimi*    時間: 2022-3-25 13:36

引用:
原帖由 ㋀㏽㍫ 於 2022-3-25 00:48 發表 查看引用來源

有,但呢度好少人,無人會長駐,所以傾計會好慢
同埋有回覆又唔會通知,原非成日check住
作者: Hellomimi*    時間: 2022-3-25 13:36

引用:
有冇人呀???????
人到😌
作者: angelking89    時間: 2022-3-25 13:53

引用:
有冇人呀???????
係而家成日都好靜先岩XD
作者: c_for_car    時間: 2022-3-25 14:24

我懷疑樓主身份 小心
作者: cyber-andy    時間: 2022-3-25 14:47     標題: 回覆 12# c_for_car 的帖子

收到,唔該晒師兄…….
作者: stevekam2000    時間: 2022-3-25 15:19

我愛靜靜😍😍我愛靜靜
作者: ㋀㏽㍫    時間: 2022-3-25 17:39

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-3-25 13:36 發表 查看引用來源
同埋有回覆又唔會通知,原非成日check住
呢個真,完全唔知有人回左
作者: momonosky    時間: 2022-3-25 17:43

我又來報到啦
作者: Hellomimi*    時間: 2022-3-25 18:44

引用:
原帖由 c_for_car 於 2022-3-25 14:24 發表 查看引用來源
我懷疑樓主身份 小心
咩身份?
作者: dotrain    時間: 2022-3-25 19:42

轉左188, 係冇乜人
作者: c_for_car    時間: 2022-3-25 21:22

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-3-25 18:44 發表 查看引用來源
咩身份?
死都唔肯語音或cam 又問屌唔屌c眼 我估基佬
作者: Hellomimi*    時間: 2022-3-25 22:36

引用:
原帖由 ㋀㏽㍫ 於 2022-3-25 17:39 發表 查看引用來源

呢個真,完全唔知有人回左
好在只係回左一兩個post者,如果回咗好多個咪好唔得閒,都唔知邊度有人覆
作者: Hellomimi*    時間: 2022-3-25 22:37

引用:
原帖由 dotrain 於 2022-3-25 19:42 發表 查看引用來源
轉左188, 係冇乜人
同埋冇新會員
作者: Hellomimi*    時間: 2022-3-25 22:37

引用:
原帖由 c_for_car 於 2022-3-25 21:22 發表 查看引用來源
死都唔肯語音或cam 又問屌唔屌c眼 我估基佬
咁重口味
作者: c_for_car    時間: 2022-3-25 23:09

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-3-25 22:37 發表 查看引用來源
咁重口味
唉 好多啦 一係Tb
作者: leechi1978    時間: 2022-3-26 13:13     標題: 回覆 1# 小小小詩妹 的帖子

有呀....在....等你吩咐
作者: Hellomimi*    時間: 2022-3-26 17:00

引用:
原帖由 c_for_car 於 2022-3-25 23:09 發表 查看引用來源
唉 好多啦 一係Tb
隔離ching好似想搵tb,可能有征服感🤭
我又唔明,tb target係女,識男人做乜?
作者: egg29    時間: 2022-3-26 17:03

Hello
人不多!!!!!
作者: dcat20    時間: 2022-4-1 10:06

引用:
有冇人呀???????
唔係好靜,好多男人喺度徵人呀。
作者: darrenlau    時間: 2022-4-1 11:35

個場又唔係聊天室.... 徵人隔成年都唔會應, 邊會有人

活人大慨隔一日左右回覆既, 真唔會對住個MON,

有意識人傾人 留PM 仲好

我對徵人失去期望了.
作者: dcat20    時間: 2022-4-1 12:28

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-4-1 11:35 發表 查看引用來源
個場又唔係聊天室.... 徵人隔成年都唔會應, 邊會有人

活人大慨隔一日左右回覆既, 真唔會對住個MON,

有意識人傾人 留PM 仲好

我對徵人失去期望了. ...
徵人冇人回應其實好正常。呢度10個徵人帖有9.9個係男人徵女SL/SP,邊度有咁多女人西痕至得㗎。女人如果西痕的話,只要喺現實生活識到個四正少少嘅男人,俾些少提示,個男人就會上㗎喇。冇咩需要喺網絡搵人。
作者: darrenlau    時間: 2022-4-1 12:44     標題: 回覆 29# dcat20 的帖子

唔認同太多....今時今日PTGF 搵食比較多, 真係可以約出黎有糖水下文既少

男搵女...我唸仲要出車接, 可能先有回應
作者: dcat20    時間: 2022-4-1 17:41

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-4-1 12:44 發表 查看引用來源
唔認同太多....今時今日PTGF 搵食比較多, 真係可以約出黎有糖水下文既少

男搵女...我唸仲要出車接, 可能先有回應
PTGF還PTGF吖。

但係睇吓呢度嘅話,擺到明10個帖有9.9個係男人開,佢哋係搵SL/SP㗎。俾你係PTFG,睇到呢度咁樣嘅,會唔會喺呢度搵食吖?

我識得幾個女仔,唔係PTGF,佢哋有SL/SP,都唔會喺討論區識人㗎。我自己有過幾個SL/SP(最長嗰個玩咗5年(玩到有感情,佢想同我結婚,我唔可以,先至冇再繼續),都係喺出面識,唔係喺討論區搵。

幾年前喺討論區識過一個想搵人偷食嘅主婦,約出嚟飲茶。一見面,大嬸嚟㗎,即刻冇下文啦。

作者: darrenlau    時間: 2022-4-1 18:36

睇怕網上交友或搵SP 好難了,

你認識既在酒吧識? 還是熟落左既朋友慢慢演變而黎?

ANYWAY, 旨在吹下水
作者: dcat20    時間: 2022-4-2 03:20

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-4-1 18:36 發表 查看引用來源
睇怕網上交友或搵SP 好難了,

你認識既在酒吧識? 還是熟落左既朋友慢慢演變而黎?

ANYWAY, 旨在吹下水
我嘅SL/SP之中有一個識咗有8、9年。佢賣衫嘅,我喺佢舖頭見佢cool cool哋、寸寸哋咁,我貪得意撩吓佢就抄咗牌。

初初約出去食吓飯,跟住佢有時約咗女仔朋友出去食飯叫埋我去,我哋會拖手、會喺街kiss。識咗半年先至上床,識咗一年至知道原來佢有老公,係出嚟偷食嘅。然後過咗幾年,有一次我攪大咗佢,佢話要keep個BB,同老公離婚同我結婚。我唔肯,於是就嗌咗交。呢幾年我哋有聯絡但冇見面。

另外一個拍咗5年,係中午食晏嗰陣喺茶餐廳搭檯識嘅。我撩佢傾偈,知道原來大家都喺同一座建築物返工,於是我話得閒一齊食飯,就抄咗佢牌。

識咗一個星期左右我就約佢去夜街,嗰晚大家鍾意咗,但係最初佢話我有家庭,大家做朋友算喇,唔好再進一步。點知之後大家都控制唔到,識咗一個月有一晚去夜街kiss,於是確認咗關係。識咗兩個月就上床。

初期佢問我係咪一定唔可以同佢結婚,我話係,大家只做SL/SP,假如佢遇到合適嘅人追佢,而佢想結婚嘅話,佢可以嫁人。點知一齊咗一年之後,佢開始想同我結婚,耐唔耐為咗呢件事攪到好唔開心,而我亦都發覺有咗感情,越來越唔捨得佢。

前年10月開始,佢要我同佢結婚,俾半年時間我,如果我唔同屋企離婚,佢就同我分手。我一直冇正面答佢,佢好嬲,覺得我玩弄感情,就接受一個有錢人追求。

佢同咗嗰個有錢人一齊之後好唔開心,個個星期偷偷嚟同我見面一、兩次,當然亦有開房。

呢個真係愛,大家都好傷、痛苦嘅。

呢兩個之外,仲有啲零零星星嘅。

有啲喺朋友,間中去吓街食吓飯嗰種。試過因為玩大咗於是做咗,但只係一、兩次就冇。

至於我識得嘅有SL/SP嘅女仔朋友,佢哋啲SL/SP都係生活上接觸識嘅,例如有法律需要搵律師於是同個律師搭上,或者屋企裝修於是識咗個判頭。

我識得嘅人之中好少喺酒吧識SL/SP。我估喺酒吧識嗰啲多數傾向只係ONS,最多只係SP,而我哋呢種大都傾向長期、穩定、有感情,唔淨係性,係有性關係嘅SL多個純粹SP/炮友。

我喺網上(討論區、Fb、IG,甚至LinkedIn都有)識過好幾個女仔,反而做咗朋友。有啲會叫我做阿哥,我叫佢做阿妹,有啲會叫老公、老婆,會出嚟食吓飯,亦會講鹹濕嘢、分享吓性知識,其中有兩個仲玩過cyber,但係真係做就一次都冇。

作者: darrenlau    時間: 2022-4-2 09:26     標題: 回覆 33# dcat20 的帖子

你件 SP 睇黎免費先係最貴喎...
佢再搵番你, 佢會唔會係報復, 一方面令你認為真愛喎,
若果你選擇離婚和她在一起, 計劃通後她再飛你, 你就GG

幸好你無, 多謝分享
作者: dcat20    時間: 2022-4-2 18:25

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-4-2 09:26 發表 查看引用來源
你件 SP 睇黎免費先係最貴喎...
佢再搵番你, 佢會唔會係報復, 一方面令你認為真愛喎,
若果你選擇離婚和她在一起, 計劃通後她再飛你, 你就GG

幸好你無, 多謝分享 ...
前一個SP,其實佢翻搵過我兩次。

頭一次就係攪大咗,佢話要keep個B同我結婚。我死都唔肯,我話你有老公,我點知個B係咪我嘅。佢就好嬲,話佢同老公已經大半年冇攪過嘢,話我推卸責任。我哋就嗌交,最後佢去養和攪掂。

嗰次我諗住佢會嬲咗我唔啋我。

但係過咗一輪佢又好似冇嘢咁搵番我,之後我哋有時見吓面。

然後過咗大概年半,有一輪佢同老公嘈交嘈得好勁。嗰段時間佢又話想同老公離婚同我結婚。

我喜歡佢嘅,但講唔上愛佢,一路只當我哋係比SP好些少,未去到SL嘅層次,我亦都從來冇講我愛妳呢啲嘢。

於是我就直接話佢知,我絕對唔會同佢結婚。

有一日佢同老公吵大鑊走咗出嚟,由港島南區過到嚟太子搵我,我幫佢上網用仲平過租賓館嘅價錢租咗間星級酒店,冇幫佢俾錢,叫佢自己俾。我話假如佢係都要離開佢老公,我係唔可能照顧佢生活。

佢叫我陪佢喺酒店過一晚,我唔肯,於是又嗌過交。我唔係咁愛佢,所以冇諗住留住佢,嗌交嗰陣唔留餘地,諗住實玩L完。

之後佢同番老公一齊,過咗一排又搵番我。

嗰次之後我一路冇再同佢上過床。我嘍過,佢話好,我就話搵日。但之後我冇搵佢,一直不了了之到而家。

我識得一啲女仔本身做嘢搵唔少錢,老公做生意亦都好有錢,佢哋搵SP唔講錢,但係追求真愛,咁樣其實仲辛苦過建立喺錢上面。明明初初只不過屌得開心,但係屌屌吓就開始唔想淨係SP,想要愛,但係假如玩到要同老公離婚咁大鑊佢哋又玩唔起。

我喺茶餐廳識嘅第二個SL/SP又係想結婚嘅。初初明明講好唔可以結婚,但係一齊好開心就自自然然好想完全佔有。

所以唔講錢嘅的確正如你所講仲貴。

我嘅定義,無論SL、SP,都唔講錢嘅。假如一涉及錢,就係交易、買賣,例如最近袁小姐同鍾先生嗰種關係。

作者: moliu1    時間: 2022-4-3 00:38

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-2 03:20 發表 查看引用來源
我嘅SL/SP之中有一個識咗有8、9年。佢賣衫嘅,我喺佢舖頭見佢cool cool哋、寸寸哋咁,我貪得意撩吓佢就抄咗牌。

初初約出去食吓飯,跟住佢有時約咗女仔朋友出去食飯叫埋我去,我哋會拖手、會喺街kiss。識咗半年先至上床,識咗 ...
多謝呢個分享,精彩。
你都幾易係街識人架喎👍🏼
作者: moliu1    時間: 2022-4-3 00:39

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-2 18:25 發表 查看引用來源

前一個SP,其實佢翻搵過我兩次。

頭一次就係攪大咗,佢話要keep個B同我結婚。我死都唔肯,我話你有老公,我點知個B係咪我嘅。佢就好嬲,話佢同老公已經大半年冇攪過嘢,話我推卸責任。我哋就嗌交,最後佢去養和攪掂。

嗰次我諗 ...
五年果個又點樣結束?
作者: Laputa360    時間: 2022-4-3 09:16     標題: 回覆 1# 小小小詩妹 的帖子

有呀,不過冇女加我炸
作者: dcat20    時間: 2022-4-3 17:38

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-3 00:38 發表 查看引用來源

多謝呢個分享,精彩。
你都幾易係街識人架喎👍🏼
我細個嗰陣好內向嘅。

大學嗰陣同一個有錢女拍拖,佢父母移咗民,留低佢同家姐喺香港。佢間屋大到淨係間房已經大過我阿媽屋企。試過夜晚同佢去街去到兩、三點,佢叫我去佢屋企瞓。我去到,佢上埋嚟我瞓嗰張床,仲入埋被竇裏面,但我都冇攪佢。我話好眼瞓想瞓覺,點知佢不停喺我身邊講中國文學同詩,講到天光。

嗰陣我仲係青頭仔,好正經,驚攪咗就要負責任。

完全冇諗過自己結咗婚之後會變成一個咁嘅人。

作者: dcat20    時間: 2022-4-3 18:38

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-3 00:39 發表 查看引用來源

五年果個又點樣結束?
冇分開,仲叫做一齊。
作者: moliu1    時間: 2022-4-8 02:03

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-3 17:38 發表 查看引用來源
我細個嗰陣好內向嘅。

大學嗰陣同一個有錢女拍拖,佢父母移咗民,留低佢同家姐喺香港。佢間屋大到淨係間房已經大過我阿媽屋企。試過夜晚同佢去街去到兩、三點,佢叫我去佢屋企瞓。我去到,佢上埋嚟我瞓嗰張床,仲入埋被竇裏面 ...
好值得回味嘅經歷,兩小無猜,做咩會散嘅?
咁你結婚果時中唔中意老婆架?到幾時先有搵第二個嘅念頭呢?點解會咁諗?係咪爭扎左好耐先去做?之後有冇後悔?

作者: dcat20    時間: 2022-4-9 10:58

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-8 02:03 發表
好值得回味嘅經歷,兩小無猜,做咩會散嘅?
嗰陣我仲有同其他女仔拍吓散拖,後來識咗之後做咗我老婆嗰個人。

性方面,我細個好怕醜嘅。大學嗰個女仔暗示過想做,但嗰陣我驚,所以佢冇主動之下我亦唔主動。

後來做咗我老婆嗰個,嗰陣佢主動,我哋就做咗,大家都係第一次。
引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-8 02:03 發表
咁你結婚果時中唔中意老婆架?
嗰陣時唔成熟,見都拍咗幾年咯,大家好friend,,好似兄妹咁嘅。佢話結咪結囉。但結婚之前已經好少性行為,大半年至一次,亦因為少做,大家一路都唔識,加上我次次入去佢都嗌痛,自然就唔enjoy,結婚之後就漸漸冇做。
引用:
到幾時先有搵第二個嘅念頭呢?
第一年已經開始同其他女仔曖昧、互flirt。
引用:
點解會咁諗?
好簡單,就係因為冇性生活。
引用:
係咪爭扎左好耐先去做?
去到同第個人真真正正拍拖,有sex,係大概10幾年之後。
引用:
之後有冇後悔? ...
絕對冇,反而極後悔結婚。我初初都仲當佢好似妹咁錫,而家對佢越來越唔耐煩,愛又唔做,又鍾意管我。

作者: moliu1    時間: 2022-4-9 12:24

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-9 10:58 發表 查看引用來源

嗰陣我仲有同其他女仔拍吓散拖,後來識咗之後做咗我老婆嗰個人。

性方面,我細個好怕醜嘅。大學嗰個女仔暗示過想做,但嗰陣我驚,所以佢冇主動之下我亦唔主動。

後來做咗我老婆嗰個,嗰陣佢主動,我哋就做咗,大家都係第一次。
...
多謝你詳細嘅回覆。有時人生就係咁,果個時候身邊係邊個,就會跟對方一齊。
拍散拖果d都冇做過咩?
同老婆少做,有冇同佢傾過點解決?買支KY?
結婚後都係到你講果兩個先開始有上床?其他有冇拖下手錫下?
如果有個你同佢都相愛嘅,你會唔會離婚同佢結?
作者: dcat20    時間: 2022-4-9 15:57

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-9 12:24 發表
拍散拖果d都冇做過咩?
有呀,之後咪結咗婚囉。
引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-9 12:24 發表
同老婆少做,有冇同佢傾過點解決?買支KY?
有試過KY,但佢依然嗌痛,我覺得呢啲嘢要大家都享受,勉強冇意思。
引用:
結婚後都係到你講果兩個先開始有上床?其他有冇拖下手錫下?
有啲只係曖昧,有啲有拖手、攬、錫。

總之,未同其他人上床之前,一路都好自制。

一旦試咗一個、兩個、三個,就開始上癮。

同第一個SP做過之後,打破咗心理關卡,膽就開始大。之後識過幾個,絕大部份有上床。有啲霧水嘅,只玩過兩、三次。有啲長啲維持一、兩、三年,但都light-hearted,唔係好上心、亦來往得唔係好密,直到遇上5年前識嗰個先至咁愛(就係呢度講第二個:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70227124&page=4#pid900734216)。
引用:
如果有個你同佢都相愛嘅,你會唔會離婚同佢結?
拍咗5年嗰個(呢度講第二個:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70227124&page=4#pid900734216)大家好愛對方,佢想同我結婚㗎。但係我始終做唔出拋棄家人。雖然冇性、冇愛情,畢竟咁多年家人嘅關係。

作者: moliu1    時間: 2022-4-10 01:05

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-9 15:57 發表 查看引用來源

有呀,之後咪結咗婚囉。

有試過KY,但佢依然嗌痛,我覺得呢啲嘢要大家都享受,勉強冇意思。

有啲只係曖昧,有啲有拖手、攬、錫。

總之,未同其他人上床之前,一路都好自制。

一旦試咗一個、兩個、三個,就開始上癮。

同第一個S ...
用左KY都痛就真係唔知點解,佢係咪性冷感果隻?拍拖做得密d果時係咪冇咁大問題?
你忍左十幾年先遇到第一個上床,都算幾自制喎。係之前果d未令到你想做,定係你去到一個位衝破左心理關口?
你講嘅第二個似係真愛喎,佢結左婚後有冇當你係朋友咁搵過你?佢係咪幾靚女架?
除左佢係單身,其他sp sl 係咪都係人妻?
作者: dcat20    時間: 2022-4-10 08:53

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-10 01:05 發表 
用左KY都痛就真係唔知點解,佢係咪性冷感果隻?
佢係性冷感。
引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-10 01:05 發表
拍拖做得密d果時係咪冇咁大問題?
拍拖嗰陣已經好少做,大概幾個月至大半年一次,因為大家之前都係處,冇性經驗所以就算冇都可以適應,不過個心會諗,尤其是之前明明有同其他女仔有拍吓散拖,有啲都暗示過想做,所以有少少後悔commit咗關係。不過嗰時我道德感幾強,所以一路自制,但係心裏面好想試吓同第二個。
引用:
你忍左十幾年先遇到第一個上床,都算幾自制喎。係之前果d未令到你想做,定係你去到一個位衝破左心理關口?
係心理關口+道德。
引用:
你講嘅第二個似係真愛喎,佢結左婚後有冇當你係朋友咁搵過你?佢係咪幾靚女架?
我哋一路有見面,有出嚟偷情。我哋係好愛好愛大家,認定係此生最愛。佢一路都有好多人追,有啲仲係好有錢嘅人,但佢唔鍾意嗰啲人,一路想同我結婚所以拒絕哂啲追求者。

佢跟嗰個人之前半年一路同我談婚論嫁,其實我都好想同佢結婚一齊,但係同屋企畢竟咁多年,就算冇愛情、冇性,早已經係家人,加上呢幾年我事業、經濟跌入低潮,我唔想拖累佢捱苦所以唔敢隨便承諾結婚。我話要攪番好事業、經濟先,佢唔想等,話先結婚再慢慢攪都得啫,我唔係咁諗,佢就覺得我玩弄佢感情,於是好怨恨我,就將自己求其是旦俾咗一個追咗佢大半年嘅有錢老頭。

佢同咗嗰個人一齊之後好傷心,晚晚喺屋裏面喊,連人哋都察覺到。

佢去咗嗰個人屋企之後好掛住我,大半個月左右開始搵番我。最初我日日中午去佢公司樓下同佢食飯,俾佢鬧(鬧我唔肯娶佢),然後再過一個月開始再上床。之後每星期見兩、三次,其中一、兩次係開房。
引用:
除左佢係單身,其他sp sl係咪都係人妻?
唔係,淨係9年前識嗰個賣衫嘅(後來俾我攪大咗嗰個)係人妻,其他都係單身。我本身唔想攪人老婆,不過自己都已婚,單身女仔一般唔想同有婦之夫搭上,而我唔想呃人,一開始就會俾對方知道自己已婚,所以遇到肯同我拍拖、上床嘅對像有難度。

第一個sp之前嗰啲都只係曖昧,即係大家都知道對方對自己有好感,所以交往。有兩、三個承認有愛意,亦有啲有男朋友嘅純粹for fun,會拖手、擁抱、講鹹濕電話,甚至幾乎發展到上床,但都克制住。直至同第一個做咗再同第二個、第三個,之後就徹底打破心理關口。

曾經遇過好鍾意嘅,想同佢做SL,但佢知道我已婚,同我唔會有結果,就叫我唔好當佢係女朋友。佢好獨立,對結婚冇乜渴望。佢話佢喜歡我嘅,如果唔係都唔會同我發展到有性關係,不過大家分享吓性歡愉好喇,唔好放感情落去(即係fwb嗰種),所以一直把控住。直至喺茶餐廳識呢個,我同佢都把控唔到,大家放哂全部感情落去。

作者: moliu1    時間: 2022-4-11 10:25

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-10 08:53 發表 查看引用來源

佢係性冷感。
拍拖嗰陣已經好少做,大概幾個月至大半年一次,因為大家之前都係處,冇性經驗所以就算冇都可以適應,不過個心會諗,尤其是之前明明有同其他女仔有拍吓散拖,有啲都暗示過想做,所以有少少後悔commit咗關係。不過嗰時 ...
你講茶餐廳同個老頭一齊住, 佢地當時係結左婚? 搵返你幾耐先斷? 或者係佢先放棄?

你而家同時裝店仲有冇上床?
FWB係幾好, 但要雙方都控制到個關係係個平衡點度好難. 如果要keep得長就更難.
ching不如講下你點遇到得一個sp, 開始嘅經過係點?
作者: dcat20    時間: 2022-4-11 14:19

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-11 10:25 發表
你講茶餐廳同個老頭一齊住, 佢地當時係結左婚?
當時未。佢哋舊年4月頭傾妥條件一齊,4月尾搬過去住,舊年尾結婚。

佢哋最初傾條件嗰陣話唔拍拖,直接結婚,結婚前唔會有性行為。肥佬喺屋企裝修好一間房俾佢分房瞓,大家只係一齊生活,培養吓感情先結婚。佢去咗肥佬度之後,好後悔將自己賣咗俾個唔鍾意嘅人,加上好掛住我,本來打算住兩、三個月就話都係唔結婚喇,然後就搬走嘅。

點知肥佬唔守信用,有晚飲醉咗酒,半夜用鎖匙潛入佢房。幸好肥佬唔係好得,但係都算食咗,冇理由白白俾咗佢,就唯有結婚。
引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-11 10:25 發表
搵返你幾耐先斷? 或者係佢先放棄?
冇斷到,我哋仲有一齊。偷偷出嚟見面,但越來越難,老頭開始懷疑,看得好緊。
引用:
你而家同時裝店仲有冇上床?
冇,佢要湊仔,周時冇時間。

試過同佢約會,佢都要帶埋個仔出嚟。試問咁嘅情況下點攪嘢呢?

佢試過叫我去佢屋企,諗住𠱁個仔瞓晏覺,就可以喺屋裏面做。但我話咁樣唔係幾好啩,一陣俾佢屋企啲鄰居、看更見到講閒話,又或者個仔醒咗見到就大檸樂。
引用:
FWB係幾好, 但要雙方都控制到個關係係個平衡點度好難. 如果要keep得長就更難
通常發展到上床嘅都係一開始已經對大家有好感,上咗床覺得夾嘅話就好容易想同對方唔淨係性關係,唔覺唔覺就開始想佔有對方,結果攪到段關係好難。一係就離到婚明正言順一齊,一係就嗌交、分手。我同茶餐廳識嗰個舊年4月差啲分手㗎喇,嗰陣大家都好傷痛,我有抑鬱症,要去睇心理學家。佢亦都有抑鬱加焦慮,所以同咗老頭之後好唔捨得我就搵番我。
引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-11 10:25 發表 ching不如講下你點遇到得一個sp, 開始嘅經過係點?
好多時係直覺,覺得呢個人對自己有些少好感,就試吓嘍。

賣衫個人妻同茶餐廳識呢個,都係原本陌生人嚟,我嗰陣都係膽粗粗試吓撩㗎咋,得就得唔得就算,冇諗到居然抄到牌。跟住喺手機傾傾吓覺得對方對自己好似好有意思,於是就嘍出街食飯,正常約會咁㗎咋。但係如果對方鍾意你,互動嘅過程中好快你就明確察覺到,咁唔使好費勁、亦冇咩技巧,就可以同對方好快去到下一步。至於上床,我自己從來唔push嘅。通常都係對方要求,我就配合。

我亦試過同supplier或者商業聚會識嘅人攪上。有啲只係攪過一、兩次,係胡里胡塗之下。通常係本身有多少好感,攪咗之後就要求做男女朋友,我話唔好喇,之後就冇再攪。亦有啲keep住,但講明唔係男女朋友。我試過鍾意咗其中一個SP(就係上次講嗰個好獨立嗰個),開始對佢着緊咗,佢有啲怕咗,就漸漸冇搵我。我本來同佢幾好嘅,佢要做些少嘢會搵我陪,又會叫我上去煮飯俾我食,明明好似拍拖咁,仲攪埋嘢,佢都仲話佢唔係我女朋友,叫我唔好當自己係男朋友,嗰陣幾懊惱。

作者: moliu1    時間: 2022-4-13 00:33

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-11 14:19 發表 查看引用來源

當時未。佢哋舊年4月頭傾妥條件一齊,4月尾搬過去住,舊年尾結婚。

佢哋最初傾條件嗰陣話唔拍拖,直接結婚,結婚前唔會有性行為。肥佬喺屋企裝修好一間房俾佢分房瞓,大家只係一齊生活,培養吓感情先結婚。佢去咗肥佬度之後,好 ...
茶餐廳老公睇得緊都搵機會出黎,Ching都係幸福喇。而人妻有個仔又真係幾難上到床,佢個仔幾大?放阿爸阿媽度囉?咁計落你都有兩個SL,都唔易分配時間喎。仲有冇散餐?
有工作關係果d其實都幾驟忌,都係靠試探咁先進一步?
一兩次就完果d係咪玩家?定你唔啱?之後有冇影響工作關係?
作者: dcat20    時間: 2022-4-13 10:00

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-13 00:33 發表 
而人妻有個仔又真係幾難上到床,佢個仔幾大?
今年7歲。
引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-13 00:33 發表
放阿爸阿媽度囉?
佢兩公婆父母都唔喺度㗎喇。
引用:
咁計落你都有兩個SL,都唔易分配時間喎。仲有冇散餐?
賣衫嗰個冇攪嘢好耐啦,今年2月14日佢仲有問過我係咩日子。我哋冇見面最少都成年喇,前年已經冇同佢做啦。

舊年年頭,佢同老公嗌交走出嚟搵酒店住嗰段時期,叫過我去酒店陪佢嘅。嗰排我同茶餐廳識嗰個因為結婚嘅事情開始鬧分手,佢話如果我唔應承離婚同佢結婚的話,佢就會作賤自己,求其是旦接受嗰個有錢嘅肥佬老頭追求,所以嗰排我根本冇心情攪其他女。

舊年4月頭佢一應承同老頭一齊,就即刻俾老頭接管。我極度痛苦,抑鬱到要睇心理學家、食5-htp,直至5月中佢開始搵機會偷偷出嚟同我開房,我先至有番性生活。

而家茶餐廳識呢個都好難出到嚟。

今年3月頭我租咗一個星期酒店做嘢,佢藉口去姊妹度幫手,朝朝一早嚟酒店陪我,直至夜晚7、8點。嗰排我日日做吓嘢又攪吓嘢,我哋好似冇明天咁日日攪兩、三轉。老頭有時打電話嚟,我哋做緊愛佢唔接電話,老頭開始思疑,就管得好嚴。

跟住3月中到而家我哋都冇再見面。

我而家冇其它sp喇。
引用:
有工作關係果d其實都幾驟忌,都係靠試探咁先進一步?
通常係supplier或者商務聚會識,同公司冇乜關係嘅人。其實好多時候開頭已經明顯感覺到大家有好感,同埋雙方都有互動。
引用:
一兩次就完果d係咪玩家?定你唔啱?之後有冇影響工作關係?
好多時大家冇諗住做嘅,只係對對方有好感,有時約出去吹吓水,吹吹吓漸漸有啲嘢。然後有一次,情況、氣氛驅使之下,大家興起就做咗,純屬偶然。做完之後覺得又唔係拍拖(佢哋知道我有屋企),大家又各有各忙,冇見面就冇再做。

玩家反而keep咗段時間,就係我想由sp轉sl嗰個。純粹計攪嘢,佢係我試過嘅對手中最正,正過我最愛嗰個(茶餐廳識嗰個)。

同佢喺生意場合識嘅,佢對我有好感於是得閒約我出去吹吓水,漸漸friend起嚟。之後佢有時要去做啲嘢會搵我陪,買衫影俾我睇問我意見,開公司叫我幫佢諗名、諗廣告,有時叫我上佢屋企煮嘢俾我食,感覺好似拍拖咁㗎。連佢有一個好姊妹有時去佢屋企住嘅周時見到我都話我哋係拍拖,佢從來冇更正。

有次我上佢屋企食飯,佢生意賺到筆錢心情好靚,就嘍我做咗。我超級鍾意佢嘅,嗰次做亦都超正,想佢做女朋友嘅。

佢話幾喜歡我嘅,但唔係愛我,只不過有時有需要想搵條友開心吓,而佢覺得我ok,所以心情好嗰陣就搵我執一劑,但佢唔想同我做男女朋友。我因為好鍾意佢,唔覺意想當佢係女朋友。佢唔想咁樣,同我講過幾次佢唔係我條女,但我仍然忍唔住好緊張佢,佢覺得煩,漸漸唔搵我。

作者: 出軌無罪    時間: 2022-4-13 14:56

有冇用telegram.pm 我傾下?
作者: 床上香脆的香腸    時間: 2022-4-13 21:20

唔單止條街靜,連哩度都靜過鬼城
作者: 床上香脆的香腸    時間: 2022-4-13 22:08     標題: 回覆 3# 小小小詩妹 的帖子

哩度做緊咩呀!我喺度發霉中
作者: 床上香脆的香腸    時間: 2022-4-13 22:08     標題: 回覆 3# 小小小詩妹 的帖子

哩度做緊咩呀!我喺度發霉中
作者: moliu1    時間: 2022-4-14 02:23

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-13 10:00 發表 查看引用來源

今年7歲。

佢兩公婆父母都唔喺度㗎喇。
賣衫嗰個冇攪嘢好耐啦,今年2月14日佢仲有問過我係咩日子。我哋冇見面最少都成年喇,前年已經冇同佢做啦。

舊年年頭,佢同老公嗌交走出嚟搵酒店住嗰段時期,叫過我去酒店陪佢嘅。嗰 ...
明白多左.

你租一個星期酒店做野, 老婆冇問你咩?
同做生意果個做有幾好? 係因為佢技巧好定因為你愛上佢? 同佢維持左幾耐?
作者: darrenlau    時間: 2022-4-14 09:44

帖主師兄...

''我想打劫前已經失敗左'' 咪仲陰公
女人唔相信講咩都無用
作者: dcat20    時間: 2022-4-14 11:48

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-14 02:23 發表
你租一個星期酒店做野, 老婆冇問你咩?
公司wfh我冇同屋企人講,朝朝好似返工咁出去,夜晚好夜返屋企。過咗兩日,屋企人覺得唔舒服驚中咗,我借口避免交叉感染就可以明正言順喺外面瞓。
引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-14 02:23 發表
同做生意果個做有幾好? 係因為佢技巧好定因為你愛上佢?
佢係我遇過做愛反應最正嘅女,好識得主動爭取快感,鍾意喺上面自己嚟,到咗一轉先俾我上。佢對奶應該係我接觸過咁多女仔之中最大,佢喺我上面自己嚟嗰陣,有時用雙手撐住上半身半趴喺我上面,對奶係咁掃到我心口,好過癮。然後佢高潮嗰陣嘅反應一流,成身抽搐、振抖,畜生咁喘氣,真係好正。

同埋佢好女人,樣靚、講嘢把聲又soft又嗲,好有魅力,體型嬌小得嚟成個人好soft,每次抱住佢,就算未做愛,我都已經亢奮到硬哂,細佬流哂口水。只要摷吓佢下底,佢就漏哂水。個西又飽滿又嬌小,抱住佢咁soft嘅body、喺佢個窿裏面蠕動真係爽到顛。

我咁大個人遇過嘅女人之中最有反應就係佢同埋我女朋友(茶餐廳識嗰個)。

我對女朋友超有反應嘅,尤其初期,基本上一攬住佢,就算喺街,我都會有強烈反應,好想做。佢話佢都係咁。做愛嗰陣,佢反應亦都強烈,有啲生理反應係我之前從來未遇過。

但呢個生意女嘅反應仲要喺我女朋友之上。

所以嗰陣我真係好鍾意佢,想佢做女朋友,亦都表達過。

不過佢話我又有老婆、又有個女朋友,加上佢揾男朋友要好有錢嘅,所以只係同我做吓炮友,大家開心吓好喇,唔好咁認真。
引用:
同佢維持左幾耐?
上咗床起計大概年半。

我同佢唔係成日做。頭兩次做咗之後,我以為同佢已經係男女朋友,就表現出好鍾意佢咁,佢於是同我講上面嗰啲說話,叫我唔好當佢係女朋友,仲話佢心情好至揾我開心吓,叫我唔好諗住成日有得屌。

所以嗰陣一直佢主導,我冇得要求㗎。有時成個月都冇做到一次,有時一個月兩、三次。

佢又好唔鍾意我講鍾意佢、愛佢嗰啲說話。有次我問佢當我乜嘢,佢話唔鍾意你都唔同你做嗰啲嘢啦,不過唔係愛。

有次做嗰陣大家都好激動,佢好細聲講咗句我愛你。我詐聽唔到,問佢講乜嘢,佢話呢啲嘢我淨係講一次,你聽唔到就算。

嗰段時間俾佢整到心情唔上唔落㗎,仲有啲掛住佢㗎。

作者: moliu1    時間: 2022-4-17 02:20

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-14 11:48 發表 查看引用來源

公司wfh我冇同屋企人講,朝朝好似返工咁出去,夜晚好夜返屋企。過咗兩日,屋企人覺得唔舒服驚中咗,我借口避免交叉感染就可以明正言順喺外面瞓。

佢係我遇過做愛反應最正嘅女,好識得主動爭取快感,鍾意喺上面自己嚟,到咗一轉先 ...
原來生意女係女強人,只有佢主導就即係隨時冇得食,咁我估Ching你都唯有跟佢步伐。佢咁女強人,會唔會比較主動要求你床上做d咩?果時有冇第二個?幾耐之前?
作者: dcat20    時間: 2022-4-17 12:03

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-17 02:20 發表
原來生意女係女強人,只有佢主導就即係隨時冇得食,咁我估Ching你都唯有跟佢步伐。佢咁女強人,會唔會比較主動要求你床上做d咩?
冇要求做啲乜,佢只係鍾意喺上面自己嚟,自己先到一轉高潮先。佢幾分鐘就可以,跟住佢唞一唞就會話,到你,就俾我上。

我上嘅話,佢任得我嘅,不過有好幾個角度佢會特別high,佢唔會要求,但係我會用呢啲角度俾佢嚟多最少一轉先,然後至自己發洩。

同佢做愛,互惠嘅感覺非常強烈:佢有需要,與其DIY,不如搵我(我唔知佢有冇搵其他人)幫手。佢到咗,就由得我滿足。

其實真係好正嘅對手嚟,我衰控制唔住鍾意咗佢,想同佢有「愛」,唔淨係性。

如果唔係,同佢一路keep到而家都唔錯嘅,只係我想大家跨過嗰一步。有時候佢俾我嘅感覺好模糊,偶然我貼第啲女仔嘅相,佢會問我呢個細路女邊個嚟。佢對我最好嗰段時間周時叫我陪佢出去做嘢,甚至去澳門,又叫我上佢屋企煮飯俾我食。周時去佢屋企嗰個閨密當正我同佢拍拖佢從來唔更正。一陣又話我哋只係炮友,叫我唔好諗多。
引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-17 02:20 發表 
果時有冇第二個?幾耐之前?
同佢一齊呢段時間,茶餐廳嗰個周時唔喺香港去第度做嘢。賣衫嗰個人妻呢段時期搵番我(當時我同佢已經冇見面4年),所以有段時間我同呢個生意女、賣衫呢個重疊。

冇幾耐茶餐廳識嗰冇再去第度做嘢,我哋先至比較固定番一齊。

同生意女、賣衫女做得唔係好密。

正如上次講,生意女要睇心情,幾時佢想執一劑我至有得做,我冇得要求嘅。但同佢做係正嘅。

賣衫女要湊仔,將個仔擺低喺學校就可以偷時間出嚟,都係上晝,我要返工,所以多數只能夠星期日,佢藉口同女性朋友去買嘢唔湊仔,叫老公湊仔,就可以出嚟半日。唔可以太密,一個月頂多一、兩次。試過上晝我可以出到去,咁一星期就可以同佢兩、三次左右。

我同番佢一齊一年左右攪大咗佢,係一個星期日攪嘅。之後佢做手術、然後休養一排,我諗住佢會嬲咗我唔再搵我嘅。點知佢一路有搵吓我,不過冇出嚟。攪大佢呢件事過咗年幾,先至再出嚟嘅,都冇做過幾多次。直至佢同老公嗌交嗰排,佢話想同我結婚,我拒絕,嗰陣直到而家一直冇再做過(舊年一月到而家)。

同生意女呢段期間我亦有同識茶餐廳個之前嘅女友做過(同賣衫嗰個冇見之後識嘅)。

我一直冇舊女朋友明確分手,識咗茶餐廳嗰個冇幾耐,我鍾意得佢好緊要,越來越少見舊女朋友。

舊女朋友察覺到唔妥,問我係咪識咗人,我冇認,佢有段時間想用性綁住我,俾我唔戴套射入去(危險期嘅話我買事後丸俾佢食)。

後來我識咗生意女,有一段時間間中仲有同舊女朋友上床,因為我到嗰陣冇正式同佢分過手,只係好少搵。

但係佢察覺到我漸漸疏遠佢,2018–19年之間質問過我好幾次,我都冇直接承認或否認,佢好冇癮。

直至2020年,我同茶餐廳嗰個一齊咗3年幾,同生意女再冇見面,舊女朋友識咗個男朋友仔。我見佢都有新戀情,先至俾佢知道其實呢幾年我有另一個女朋友,仲好愛好愛佢。佢嬲到狂屌鳩我,話我有咗第二個仲屌佢,佢仲俾我內射,話我正仆街,之後佢就block咗我一段時間。

直至前年10、11月左右,佢忽然想同我復合。我話我事實仲鍾意妳嘅,不過我已經有一個好愛嘅女朋友喇。佢話唔介意做小4。

呢段時期我同佢做過兩、三次。

嗰段時間同茶餐廳嗰個開始談婚論嫁,幾乎晚晚都一齊。我有講俾舊女朋友知道呢啲事,佢冇癮,舊年年頭就接受咗一條友。

而家我冇人㗎喇,同茶餐廳嗰個又見唔到。

作者: moliu1    時間: 2022-4-17 14:17

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-17 12:03 發表 查看引用來源

冇要求做啲乜,佢只係鍾意喺上面自己嚟,自己先到一轉高潮先。佢幾分鐘就可以,跟住佢唞一唞就會話,到你,就俾我上。

我上嘅話,佢任得我嘅,不過有好幾個角度佢會特別high,佢唔會要求,但係我會用呢啲角度俾佢嚟多最少一轉先,然後 ...
生意女明顯係要床上發洩,有時現實中要有拍拖嘅感覺,但唔會認,或者想將生活同性分開,怕自己沉船。娶左佢都隨時戴帽。
你同舊女朋友嘅相識經過係點?
作者: dcat20    時間: 2022-4-17 18:39

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-17 14:17 發表 查看引用來源
生意女明顯係要床上發洩,有時現實中要有拍拖嘅感覺,但唔會認,或者想將生活同性分開,怕自己沉船。娶左佢都隨時戴帽。
你同舊女朋友嘅相識經過係點?
舊女朋友係一班人出嚟食飯、飲嘢,其中一個女仔朋友周時帶出嚟嘅時候識嘅。

嗰陣佢同老公嗌交,鬧離婚邊緣。佢周時要問手續、社會援助、搵工做、搵地方住等等。我見佢樣靚,想接近吓佢,就借口幫佢呢樣嗰樣同佢見面。

佢離婚嗰段時間好唔開心,唔知點解搵我傾訴起嚟,傾傾吓大家成日約見面。

大概半年度,有次我約咗佢,佢睇錯時間冇嚟。我打電話、訊息佢都搵佢唔到,以為佢有事(因為佢前夫試過唔只一次飲醉酒打佢),就好緊張,發好多訊息俾佢。

原來佢睇錯時間唔知道約咗我,同姊妹去咗打麻雀冇睇到手機。

當佢睇到啲訊息,即刻出嚟搵我,見到我咁緊張佢,問我係咪咩佢。我話係,但係怕妳唔接受所以一直冇表白。

佢話佢對我都有感覺嘅,叫我俾啲時間佢。我哋就明確交往,三個月左右上床。

作者: moliu1    時間: 2022-4-20 07:57

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-17 18:39 發表 查看引用來源
舊女朋友係一班人出嚟食飯、飲嘢,其中一個女仔朋友周時帶出嚟嘅時候識嘅。

嗰陣佢同老公嗌交,鬧離婚邊緣。佢周時要問手續、社會援助、搵工做、搵地方住等等。我見佢樣靚,想接近吓佢,就借口幫佢呢樣嗰樣同佢見面。

佢離 ...
佢鬧交姊妹冇幫佢咩?
由佢同老公開始鬧交,你同佢相處左幾耐先正式一齊?關係維持左幾長?期間老公有冇搵返佢?
佢當時離左婚,佢有冇同姊妹講佢有拍拖?
作者: dcat20    時間: 2022-4-20 10:40

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-20 07:57 發表 查看引用來源
佢鬧交姊妹冇幫佢咩?
由佢同老公開始鬧交,你同佢相處左幾耐先正式一齊?關係維持左幾長?期間老公有冇搵返佢?
佢當時離左婚,佢有冇同姊妹講佢有拍拖? ...
佢要問手續呀、援助呀嗰啲,我主動話幫佢嘅。

佢同老公開始嗌交嗰陣我未識佢,識咗佢初頭借口陪佢去搵社福機構、搵工、搵地方搬等等見面,之後開始得閒冇事約飲茶,大概半年左右就發生佢去咗打牌我搵佢唔到件事,佢知道我鍾意佢。佢話對我有好感嘅叫我俾啲時間佢。

嗰次之後其實都算正式拍拖㗎喇,不過係要再過兩、三個月至上床。

佢老公偶然有嚟搵佢,亦試過飲醉酒上去鬧事攪到報警。佢有時返去探佢個仔,我都趁佢老公唔喺屋企嗰陣上過去幾次,都識佢個仔。

姊妹知道我同佢,試過中秋節一齊上去前夫屋企食飯(佢老公唔喺度)。

我同佢正式一齊兩年後識咗女朋友(茶餐廳識嗰個),之後一路都冇同佢正式分手,不過越來越少搵佢,佢漸漸感覺到唔妥。佢問過我好幾次我唔認,亦冇講分手,但佢越來越冇癮。

我識咗女朋友三年嘅時候,舊女友識咗個男仔,有主動話我知,嗰陣我個心早就完全喺哂新女朋友度。於是我亦都講俾佢知道呢幾年我一直有另一個女朋友,仲好愛好愛,佢就嬲到屌咗我一鑊勁嘅,然後封鎖咗我。

幾個月之後佢同嗰個男仔分手,佢想同番我復合,於是大家有幾個月叫做一齊番,有做愛。

然後我幾乎晚晚喺女朋友屋企談婚論嫁,我一路有講舊女友聽事態進展。舊女友覺得冇癮,就接受咗一個有婦之夫包養。

呢個時間可以當係真正分手,由正式交往起計有6年。

但係我同佢最好嗰段時間只有2年,之後我個心、個人,大都去哂新女朋友度,所以只係名義上仲係男女朋友,同埋間中仲有上床。

同埋正式交往5年嘅時候佢同過一個男仔一齊,然後我講俾佢知我呢幾年有另一個女朋友,呢段時間開始我同佢已經唔算係男女朋友,只不過大家仲有聯繫、有見面,佢想復合,我哋上過兩、三次床,但係呢段時間已經唔算一齊。

佢接受咗嗰個有婦之夫之後,我一直同佢有聯繫。舊年4月,茶餐廳識嗰個剛剛同嗰個老頭一齊嗰段時間,我因為好傷心,上過去舊女友住嗰度(喺照顧佢條友租俾佢)傾訴,忍唔住做過兩次。

佢話仲愛我,不過我已經唔愛佢,所以佢就接受而家呢條友,但係佢唔愛呢條友嘅。剛剛上星期,我同佢訊息,佢話呢幾個月佢漸漸對包佢嗰條友有咗感情,開始鍾意咗條友。

作者: E-36    時間: 2022-4-20 12:33

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-20 10:40 發表 查看引用來源
佢要問手續呀、援助呀嗰啲,我主動話幫佢嘅。

佢同老公開始嗌交嗰陣我未識佢,識咗佢初頭借口陪佢去搵社福機構、搵工、搵地方搬等等見面,之後開始得閒冇事約飲茶,大概半年左右就發生佢去咗打牌我搵佢唔到件事,佢知道我鍾意 ...
呢個 post 好正 , 好似上咗人際關係課一樣 , 呢啲咪高質囉 , 好多時男女之間嘅相處真係好微妙
作者: dcat20    時間: 2022-4-20 12:47

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-20 07:57 發表 查看引用來源

佢鬧交姊妹冇幫佢咩?
佢當時離左婚,佢有冇同姊妹講佢有拍拖? ...
用時間線表示,會清楚好多

我知,我嘅感情/性生活好亂。

而家一個SP/SL都冇喇。

作者: moliu1    時間: 2022-4-23 03:11

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-20 12:47 發表 查看引用來源

用時間線表示,會清楚好多
2012–2013年間 - 識賣衫女,大概半年左右上床2014年 - 賣衫女生仔,開始冇搵我2014年中 - 識前女友2014年尾 - 前女友知道我鍾意佢,開始正式來往,兩、三個月之後上床2017年1月 -  ...
咁樣好清楚呀,抵讚!2018年尾至2019年中,你咪同時有四個女伴?發覺你兩個女朋友都有唔少追求者,其實唔少女人性生活精彩過男人。我感覺到你嘅苦惱,或者而家清靜d,可以專心工作。你有冇打算再搵人?其實你同老婆有冇攬下錫下呢?
作者: dcat20    時間: 2022-4-23 14:02

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-23 03:11 發表
咁樣好清楚呀,抵讚!2018年尾至2019年中,你咪同時有四個女伴?
可以咁講,因為呢段時間同佢哋都唔係做得好密/固定。
引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-23 03:11 發表
發覺你兩個女朋友都有唔少追求者,其實唔少女人性生活精彩過男人。
佢哋係多人追。

女朋友有話我知,我亦都信佢。呢個老頭之前,女朋友一直有其他人追佢,有啲仲好有錢,有個有幾億身家,嘍過佢去游艇河、周時叫女朋友陪佢見啲乜總乜總。女朋友賣奢侈品所以儘量想識多個人得一個人,但係漸漸覺得呢個人對佢有企圖就唔係好想啋佢。亦試過唔只一個人提出照顧佢,但佢接受唔到。而家呢個老頭,佢之前曾經唔啋大半年,想同我結婚。我冇應承佢,佢一嬲之下就接受人。

至於前女友,當時我知道幾多人成日撩佢嘅,其中有個喺東莞開廠嘅阿叔追佢追得好厲害。

嗰個阿叔都知道我存在,但佢都知道前女友失婚,一個女人生活辛苦,提出照顧諗住可以搶走佢。

舊女朋友鬧過佢唔只一鑊。有次我去接放工,見到個阿叔泊咗架車喺樓下,阿叔纏住佢,佢發火鬧嗰阿叔,叫阿叔攞盤水照吓自己個樣。但呢個阿叔咁都仲纏咗佢一排。

後來我瞞住佢同新女友一齊都幾唔好意思嘅。
引用:
我感覺到你嘅苦惱,或者而家清靜d,可以專心工作。你有冇打算再搵人?
隨緣啦,冇刻意搵。有試過同其它女仔來往吓,但因為同女朋友愛得太深,發覺真係投入唔到。
引用:
其實你同老婆有冇攬下錫下呢?
冇,我而家對佢完全冇哂性趣喇。就算瞓覺我好多時都自己瞓,唔係好想同佢一齊瞓。

作者: moliu1    時間: 2022-4-26 02:00

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-23 14:02 發表 查看引用來源

可以咁講,因為呢段時間同佢哋都唔係做得好密/固定。
佢哋係多人追。

女朋友有話我知,我亦都信佢。呢個老頭之前,女朋友一直有其他人追佢,有啲仲好有錢,有個有幾億身家,嘍過佢去游艇河、周時叫女朋友陪佢見啲乜總乜總。女 ...
開頭瞞住前女友同女友一齊?係咪玩厭左?
你老婆會唔會有第二個?如果佢主動提出離婚,你會唔會?你地冇仔女?
作者: dcat20    時間: 2022-4-27 00:11

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-26 02:00 發表
開頭瞞住前女友同女友一齊?係咪玩厭左?
唔係。嗰陣我仲係好鍾意舊女友嘅,不過同佢冇乜嘢講,冇溝通咁。

識新女朋友只不過貪得意喺茶餐廳撩吓,冇諗到真係識咗。初初諗住淨係傾吓偈,冇諗到會上到床。點知後來越來越愛對方。
引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-26 02:00 發表
你老婆會唔會有第二個?
唔會,佢性冷感㗎。拍拖嗰時已經係,結咗婚就越來越係咁。

大概10幾年前,當時我仲未有SP,嗰陣我已經開始投訴冇性生活。屋企人就話佢俾唔到我,叫我出去搵。

我真係同一個舊同事來往起嚟。呢個女仔日日打電話俾我同我傾個幾兩個鐘,個個星期出兩晚夜街,有時仲星期六同佢去成日街。試過上佢屋企傾偈傾到兩點,我仲記得嗰晚我好眼瞓,同佢兩個人喺佢間屋度。我同佢喺梳化坐到好埋,佢換咗屋企衫,我見到佢波好大,好想揸。

我嗰晚出去見佢之前仲同屋企講會帶定避孕套去個女仔度,just in case有需要時用(我最終冇同呢個女仔上過床,後來嗌咗交)。

後來屋企先至話佢好唔like我咁樣。

嗰陣有個廣告導演成日搵佢,我想借啲意飛佢,就慫恿佢試吓同人去吓街。佢去過幾次,覺得呢啲人係要屌嘅,佢唔鍾意,就冇再同嗰個人出去。
引用:
如果佢主動提出離婚,你會唔會?你地冇仔女?
會,事實我寧願佢主動。我既好想要自由(想同女朋友一齊,我願意娶佢),又唔想傷佢。冇。

作者: moliu1    時間: 2022-4-28 01:09

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-27 00:11 發表 查看引用來源

唔係。嗰陣我仲係好鍾意舊女友嘅,不過同佢冇乜嘢講,冇溝通咁。

識新女朋友只不過貪得意喺茶餐廳撩吓,冇諗到真係識咗。初初諗住淨係傾吓偈,冇諗到會上到床。點知後來越來越愛對方。

唔會,佢性冷感㗎。拍拖嗰時已經係,結 ...
你同舊女友唔係好傾先一齊咩?做咩後來冇乜野傾?

屋企邊個叫你出去搵女人?後來你老婆同邊個屋企人講唔中意你同其他人來往?
舊同事覺得邊個要被屌?
作者: dcat20    時間: 2022-4-28 07:09

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-28 01:09 發表 
你同舊女友唔係好傾先一齊咩?做咩後來冇乜野傾?
拍拖之前嘅啱傾同拍拖之後嘅溝通係兩回事。

當初大家對於對方有好感所以一齊,但拍咗拖之後就會期望大家會喺好多事情上有好多溝通同互相了解,嗰時大家嘅性格差異就浮現。

佢本身係個冷冷淡淡,好被動,唔多講嘢嘅人。

當我遇到後來呢個女朋友咁主動同有反應,就明顯感覺到分別,就開始鍾意新女朋友漸漸唔再眷戀舊女友。
引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-28 01:09 發表
屋企邊個叫你出去搵女人?後來你老婆同邊個屋企人講唔中意你同其他人來往?
屋企人 = 老婆

佢後來後悔俾我出去媾女。
引用:
舊同事覺得邊個要被屌?
可能我寫得唔清楚,舊同事冇講過要被屌。

而係屋企人(我用「屋企人」稱呼佢,因為心裏面真係唔想當佢係老婆)同我講佢唔開心我出去溝女。當時嗰個導演成日約佢,我就叫佢試吓同人出吓去。佢同人來往咗一輪之後覺得呢條友可能係想搵SP。

我當時甚至慫恿佢咪試吓囉(其實我想製造機會離婚咁我就可以回復自由身),但係佢對呢啲嘢根本冇需要(之前講過佢做唔到)。

作者: moliu1    時間: 2022-4-29 01:34

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-28 07:09 發表 查看引用來源

拍拖之前嘅啱傾同拍拖之後嘅溝通係兩回事。

當初大家對於對方有好感所以一齊,但拍咗拖之後就會期望大家會喺好多事情上有好多溝通同互相了解,嗰時大家嘅性格差異就浮現。

佢本身係個冷冷淡淡,好被動,唔多講嘢嘅人。

...
咁我明白喇。
你話你份人被動,咁即係誶日左女朋友就變得好主動?同其他人相處都一樣?
你同老婆同床,但唔會有身體接觸?
你老婆應該愛你嘅,所以仲緊張你,唔想你出去媾女,同埋接受唔到其他男人。平常星期六日節日,你地有冇一齊出街拍下拖?兩邊屋企有冇睇得出你地有野?
作者: dcat20    時間: 2022-4-30 19:23

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-29 01:34 發表
你話你份人被動,咁即係誶日左女朋友就變得好主動?同其他人相處都一樣?
我識賣衫人妻之前,個人已經主動得多㗎喇,我只係想同鍾意嘅女人多啲互動。嗰陣我好鍾意舊女朋友嘅,但佢人好靜同埋被動,有時感覺我鍾意佢多過佢鍾意我咁,加上周時有人撩佢,佢都會應吓人,漸漸我就覺得有啲攰。

同女朋友一齊冇幾耐已經強烈覺得佢好鍾意我,同埋佢會俾我十足十安全感,性方面亦都好夾,所以我好快已經完完全愛上佢。
引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-29 01:34 發表 
你同老婆同床,但唔會有身體接觸?
我成日自己瞓,偶然同佢瞓(因為佢投訴過,加上張床舒服啲),佢有時會想掂吓我、攬吓。前年11月至舊年8月嗰段時間,我會好抗拒俾佢掂,成個人都硬哂,而佢亦都明顯feel到。而家我會由得佢,不過個心唔係咁想。
引用:
平常星期六日節日,你地有冇一齊出街拍下拖?
有,但我唔會拖佢,有時佢話我唔拖佢,就主動拖我,我唔係咁想。有段時間佢話覺得我成個人硬哂,想隔開佢,而家我會由佢拖。
引用:
兩邊屋企有冇睇得出你地有野?
佢爸前年走咗,佢媽腦退化初期,加上疫情,我哋好少返佢屋企。而我媽早就有腦退化,我早就帶女朋友探我爸,所以我爸早就知道我出面有一個,仲問我哋有咩打算(但我父母呢年先後過身)。女朋友亦有俾佢媽、妹,睇過我啲相,佢啲姊妹亦識得我。

作者: moliu1    時間: 2022-5-2 17:52

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-30 19:23 發表 查看引用來源

我識賣衫人妻之前,個人已經主動得多㗎喇,我只係想同鍾意嘅女人多啲互動。嗰陣我好鍾意舊女朋友嘅,但佢人好靜同埋被動,有時感覺我鍾意佢多過佢鍾意我咁,加上周時有人撩佢,佢都會應吓人,漸漸我就覺得有啲攰。

同女朋友一齊 ...
你老婆掂你就硬晒,咁佢錫你或搞你咪仲硬?
平時你自己一個訓邊?
你女朋友床上同你有幾夾?
佢結婚有冇擺酒?有冇請你?
作者: dcat20    時間: 2022-5-3 16:39

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-5-2 17:52 發表
你老婆掂你就硬晒,咁佢錫你或搞你咪仲硬?
我意思係身體僵硬,我好唔想俾佢掂。
引用:
原帖由 moliu1 於 2022-5-2 17:52 發表 
平時你自己一個訓邊?
廳。
引用:
你女朋友床上同你有幾夾?
好滿足,從來冇試過同人有咁滿足。

佢係真真正正令我就算只係喺街攬吓,細佬已經硬(唔係身體僵硬)。

佢話佢亦都係,一攬住我已經想要。喺床上除咗衫攬吓錫幾咀,唔使點樣前戲,佢已經濕到好厲害、好想做。佢話佢真係好鍾意我,先至咁樣。

佢話我又唔肯娶佢、又唔養佢,唯一一樣嘢就係床上令佢超滿足,令佢一路唔捨得我,好想完完全全佔有我。

3月頭同佢喺酒店嗰個星期,幾乎每日砌兩、三鑊,每一鑊都可以令佢最起碼有一次高潮,多數可以兩次以上。佢話之前嘅男朋友從來冇俾過佢咁樣嘅。

而相比同佢做,我屌其他女冇同佢咁滿足嘅,即使生意女嘅床上功夫、反應都在佢之上,但係講feel,同女朋友做真正達到情同埋慾嘅交融。
引用:
冇。

作者: moliu1    時間: 2022-5-6 03:06

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-5-3 16:39 發表 查看引用來源

我意思係身體僵硬,我好唔想俾佢掂。

廳。

好滿足,從來冇試過同人有咁滿足。

佢係真真正正令我就算只係喺街攬吓,細佬已經硬(唔係身體僵硬)。

佢話佢亦都係,一攬住我已經想要。喺床上除咗衫攬吓錫幾咀,唔使點樣前戲,佢已 ...
搵到個床上夾嘅都緊要, 但可惜你地timing唔啱, 隨緣吧. 唔好搞到有病, 傷左身好難好.

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)