188Channel

標題: 再試下找夫妻聊 [打印本頁]

作者: yjjjoe    時間: 2021-8-26 18:07     標題: 再試下找夫妻聊

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 東方小倫117    時間: 2021-8-29 07:17

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-8-26 18:07 發表 查看引用來源
很久無上來,真係越來越静,
又再試下找夫妻聊下交换。
有無人夫人妻想慢聊交换,
有興趣可大家聊聊。

這區是引人入性,
我也寫小小引人。

見有師兄説桑拿,我又説些小,
以前年代丫,現應没的了,
那時我最愛約女去的不是一般桑 ...
師兄寫得太少了
好難深入討論喎
作者: 那都來    時間: 2021-8-29 11:17

去過浸溫泉,師兄大陸邊度浸
作者: yjjjoe    時間: 2021-8-29 11:25

引用:
原帖由 那都來 於 2021-8-29 11:17 發表 查看引用來源
去過浸溫泉,師兄大陸邊度浸
我自己揸車去的,
會去些偏遠新開1,2年的,
例如去到龍門還要再揸成個小時,
不是假日,這些温泉,只有十幾人。
作者: yjjjoe    時間: 2021-8-29 11:42

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-29 07:17 發表 查看引用來源
師兄寫得太少了
好難深入討論喎
我都吾算寫得最小,
比我寫得小都多,
只係我講的不合各師兄胃口吧,

但對我來说溝女溝C9算正常生活,
去桑拿去夜店同外出吃飯差不了多小,
不算引人入性。

我没特别的,只是算自由,時間多些。
作者: 東方小倫117    時間: 2021-8-29 12:15

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-8-29 11:25 發表 查看引用來源

我自己揸車去的,
會去些偏遠新開1,2年的,
例如去到龍門還要再揸成個小時,
不是假日,這些温泉,只有十幾人。
自己揸車,一個人定同囡囡去?
我試過同人妻北上去浸温泉,廣州郊區酒店連泳池及温泉,平日人不多,人妻在浸温泉時捉我摸她毛蟹玩刺激,温泉附近有幾個大叔,我都感覺人妻好大胆
作者: 東方小倫117    時間: 2021-8-29 12:17

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-8-29 11:42 發表 查看引用來源

我都吾算寫得最小,
比我寫得小都多,
只係我講的不合各師兄胃口吧,

但對我來说溝女溝C9算正常生活,
去桑拿去夜店同外出吃飯差不了多小,
不算引人入性。

我没特别的,只是算自由,時間多些。 ...
要多回應就比多些分享,互動
作者: 那都來    時間: 2021-8-29 12:23     標題: 回覆 6# 東方小倫117 的帖子

我去惠州的温泉,不過係温泉玩刺激
作者: 那都來    時間: 2021-8-29 12:25     標題: 回覆 5# yjjjoe 的帖子

同c9玩係放好多,夠主動
作者: yjjjoe    時間: 2021-8-29 12:32

引用:
原帖由 那都來 於 2021-8-29 12:23 發表 查看引用來源
我去惠州的温泉,不過係温泉玩刺激
龍門就在惠州,你是去鐵泉吧,
一般港人去那邊多些。
作者: 那都來    時間: 2021-8-29 12:44     標題: 回覆 10# yjjjoe 的帖子

嗯,師兄帶人妻去有係池中尋宝吗
作者: yjjjoe    時間: 2021-8-29 14:18

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-29 12:15 發表 查看引用來源
自己揸車,一個人定同囡囡去?
我試過同人妻北上去浸温泉,廣州郊區酒店連泳池及温泉,平日人不多,人妻在浸温泉時捉我摸她毛蟹玩刺激,温泉附近有幾個大叔,我都感覺人妻好大胆 ...
未試過一個人去温泉,
一係一班人,一係同女去,
桑拿就多一人去,
有段時間下午好閒,
午飯後,就會去桑拿午睡,
放工前又回到公司下班。

試過幾次在温泉玩露出,
就是在温泉露波波那種。

但更多是租獨立露天温泉那種,
這種基本一定全裸啦,
浸泡温泉,飲下酒,吃下水果,
同條女聊下天,一生一大樂事。
作者: yjjjoe    時間: 2021-8-29 14:21

引用:
原帖由 那都來 於 2021-8-29 12:44 發表, 查看引用來源
嗯,師兄帶人妻去有係池中尋宝吗
睇女啦,同你去得温泉就一定攪啦,
但在公衆地方,又不是個個接受。
作者: a_amy    時間: 2021-8-30 23:07

有夫妻留在大陸想一起去温泉嗎?
作者: 那都來    時間: 2021-8-31 00:40     標題: 回覆 14# a_amy 的帖子

師姐有提議?有想法?
作者: yjjjoe    時間: 2021-8-31 09:03

引用:
原帖由 a_amy 於 2021-8-30 23:07 發表 查看引用來源
有夫妻留在大陸想一起去温泉嗎?
2年無去浸温泉了,
師兄你就好啦。
作者: 艾拉傑    時間: 2021-9-1 10:56

大陸有真溫泉 ? 見嘅都係伙計煲水出嚟.  
作者: wymwym    時間: 2021-9-1 11:42     標題: 回覆 6# 東方小倫117 的帖子

可否分享下那裡找到此人妻?
作者: yjjjoe    時間: 2021-9-1 15:16

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-9-1 10:56 發表 查看引用來源
大陸有真溫泉 ? 見嘅都係伙計煲水出嚟.  
都有些可叫真温泉,
三年前去的了,惠州龍門地派温泉,
這個也可以。

你也可説不是真温泉,
熱水真不夠的,真係還要2次加熱,
但算有認証是硫磺温水。

其實台灣日本,有大半以上的温泉,
也要2次加熱,
去的話,找個是用硫磺温水,算可以的了。
作者: yjjjoe    時間: 2021-9-3 20:42

其實溝女,來來去去都咁上下,
人妻都係女的一種又吾見得特别複雜,
溝女都係擴大生活圈子,
由公司,去到興趣班,健身室,教會,義工…………
除本身真特差,你有時間,肯花時間,基本一定有收獲。

我本身真一般般,但我女人不大管我,唯一最有利條件,有較多時間,以前基本天天約仔約女吃飯。

講個舊時讀auditor故仔,
其實個人妻是同公司,但不同部們,不認識的,

公司規定要去讀些課程,咁啱就一齊讀auditor時認識,讀時吃過幾餐飯,沒特别事,之後也没再吃過飯。

事隔半年,12月時,她同老公吵大,她老公應離家出走吧,12月23日平安夜,她應想約過很多人,但没人可陪她,她成10時找我,叫我去唱K,我閒人可立刻出去,出到去只我一個人,那晚唱到2點。

唱完,就去了她家,我當時真有些累,没你們想什麼一入屋就車,她比了件大T恤我就去冲凉,之後就睡疏化了,她自己也進房睡。

那晩天氣真有點冷,也不知幾點,可能都4時了,她走出來問我冷不冷,我話小小,她就叫我入房同她一起睡。

入到房我抱着她睡,她背着我的,我JJ當然越來越硬,一直在她褲外撩她,然後慢慢除了她的褲,當時她問我有無套,我真没有,她又没反對,我就由後而入了,攪了一會,
想轉下姿势,我就起身,點知她又起身,一口就含住條濕泣泣的JJ,含了一會就車我啦,成晚現在才開始嘴丫,當晩用了4個姿势,她就含了我3次,最後她還说剛來完,説可射入去,攪完真係好累,洗都吾洗就睡了,睡到12時,才起身去午餐。

之後半年都有連絡,但没攪,再攪是半年後了。

作者: yjjjoe    時間: 2021-9-3 21:03

講下第一次見女比仔推油,

年代是中國最色慾横流時期,
當時夜店之多,真係點都去吾晒,
大家有興趣聊夜店有機再説。

那年代除夜店多,另2奶3奶也極多,我識的也很多。

這個推油2奶不記得在那茶記識的,也不算熟,名都不記得了。

推油2奶,當時30到,様同身材都可以啦,方便说叫A小姐。

地點布吉,夏天的一下午在布吉開完會,去了布吉老街吃飯,吃飯時就撞到這A小姐,一路吃,一路聊,A小姐就話,吃完飯去按摩,我當然没意見,横掂都倦。

作者: yjjjoe    時間: 2021-9-3 22:00

布吉桑拿吾熟,我去開羅湖福田的,
A小姐带路,去普通按摩店,同福田那些大場没得比的了,
去到洗完上房,我選了泰式,A小姐選了一個全套,
先來了個20幾的女同我做泰式,之後就來了個最多20出頭靓仔,
原來A小姐就是點了這靓仔做,
我泰式就不说了,没特別,
A小姐的全套,先洗脸,做面膜,之後是全身推油,按背,推波,推pat pat,全身上下全推,但反而没摔碟,
我當然看晒,但我反應也不算很大。

按完去吃牛雜火锅,
我就話A咁激丫,A就自豪说,就是一晚勾引你地2條佬,吹丫,你見到條靓仔硬晒,你硬吾硬先。

我是没同A攪的,這也是最後一次見到A。

作者: 岸toto    時間: 2021-9-6 10:30

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-8-26 18:07 發表 查看引用來源
很久無上來,真係越來越静,
又再試下找夫妻聊下交换。
有無人夫人妻想慢聊交换,
有興趣可大家聊聊。

這區是引人入性,
我也寫小小引人。

見有師兄説桑拿,我又説些小,
以前年代丫,現應没的了,
那時我最愛約女去的不是一般桑 ...
小弟曾經係某討論區認識一個師兄,越傾越啱咀形,那師兄係綠奴人士,佢介紹左佢老婆給我識,那是二年前未有疫情爆發,之後佢安排左個短線自由痕,係咁嗰晚在佢安排下比左佢老婆入我房上左我床(下删細節)
佢老婆都幾大對燈兼幾白滑,在酒精刺激下佢老婆比平常见面狂野好多,所以世事冇絕對,竟然有咁著數嘅事發生係我身上
作者: 岸toto    時間: 2021-9-6 10:41

引用:
原帖由 岸toto 於 2021-9-6 10:30 發表 查看引用來源
小弟曾經係某討論區認識一個師兄,越傾越啱咀形,那師兄係綠奴人士,佢介紹左佢老婆給我識,那是二年前未有疫情爆發,之後佢安排左個短線自由痕,係咁嗰晚在佢安排下比左佢老婆入我房上左我床(下删細節)
佢老婆都幾大對燈兼幾白滑, ...
事隔二年,係呢度又比我發現綠奴人夫踪影,重燃返我二年前屌人妻情境
作者: licklickson    時間: 2021-9-6 11:24

引用:
原帖由 岸toto 於 2021-9-6 10:41 發表 查看引用來源
事隔二年,係呢度又比我發現綠奴人夫踪影,重燃返我二年前屌人妻情境
咁正呀,果晚同個人妻做咗幾多次?
作者: 岸toto    時間: 2021-9-6 12:38

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-9-6 11:24 發表 查看引用來源
咁正呀,果晚同個人妻做咗幾多次?
做左3次,仲係第1q用套,之後都中出射入去,不過人妻都40幾,都唔係嫩口嗰隻,勝在人妻玩得夠放,又係佢隻c6預准左,雖然唔嫩口,不過幾風情萬種同有d女人味
作者: 岸toto    時間: 2021-9-6 12:43

引用:
原帖由 岸toto 於 2021-9-6 12:38 發表 查看引用來源
做左3次,仲係第1q用套,之後都中出射入去,不過人妻都40幾,都唔係嫩口嗰隻,勝在人妻玩得夠放,又係佢隻c6預准左,雖然唔嫩口,不過幾風情萬種同有d女人味 ...
個人妻雖然隻閪唔係粉鮑,但又唔會黑邊,多毛又多汁,入左屌唔夠10分鐘個閪門已起晒白漿,佢d毛同我春袋都沾滿白色漿糊,勝在反應熱烈
作者: 岸toto    時間: 2021-9-6 12:52

引用:
原帖由 岸toto 於 2021-9-6 12:43 發表 查看引用來源
個人妻雖然隻閪唔係粉鮑,但又唔會黑邊,多毛又多汁,入左屌唔夠10分鐘個閪門已起晒白漿,佢d毛同我春袋都沾滿白色漿糊,勝在反應熱烈
件人妻係旺夫益子相,幾有福氣,所以當年影左幾張相都仲keep住唔捨得del,人夫話至緊要唔好比出去,我留嚟起機佢唔介意
作者: 煎熬三寶    時間: 2021-9-11 15:14

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-9-3 20:42 發表 查看引用來源
其實溝女,來來去去都咁上下,
人妻都係女的一種又吾見得特别複雜,
溝女都係擴大生活圈子,
由公司,去到興趣班,健身室,教會,義工…………
除本身真特差,你有時間,肯花時間,基本一定有收獲。

我本身真一般般,但我女人不大管我,唯一最 ...
老婆吾管就甩繩馬騮👍
作者: 艾拉傑    時間: 2021-9-12 08:50

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-9-1 15:16 發表 查看引用來源

都有些可叫真温泉,
三年前去的了,惠州龍門地派温泉,
這個也可以。

你也可説不是真温泉,
熱水真不夠的,真係還要2次加熱,
但算有認証是硫磺温水。

其實台灣日本,有大半以上的温泉,
也要2次加熱,
去的話,找個是用硫磺温水,算可 ...
原來係咁, 又長了智識, 釘橋 !

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)