188Channel

標題: 最近睇左一 D國內肛交片 , 聽左一 D肛交知識 ... 問下係堅唔係??? [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2021-6-27 18:33     標題: 最近睇左一 D國內肛交片 , 聽左一 D肛交知識 ... 問下係堅唔係???

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: katieW    時間: 2021-6-30 12:42

1 的我好像沒有

2 的當然絕對不會自己收緊 但要完全放鬆也真的不可能 那倒是真的 尤其是進入之前的剎那不管怎樣都會有點害怕 一定會有點點緊張
作者: licklickson    時間: 2021-6-30 12:50     標題: 回覆 2# katieW 的帖子

緊張之後享受咪得囉!😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-1 18:42

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-30 12:42 發表 查看引用來源
1 的我好像沒有

2 的當然絕對不會自己收緊 但要完全放鬆也真的不可能 那倒是真的 尤其是進入之前的剎那不管怎樣都會有點害怕 一定會有點點緊張 ...
嘿嘿😁
諗到個畫面我都扯扯地😆

PS 真係咪咁懶, 加返幾粒標點啦, 易睇好多👌
作者: katieW    時間: 2021-7-3 10:03

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-1 18:42 發表 查看引用來源

嘿嘿😁
諗到個畫面我都扯扯地😆
😒
那麼妳想怎樣
作者: 美白女孩    時間: 2021-7-3 10:42

引用:
原帖由 代北集團 於 2021-6-27 18:33 發表 查看引用來源
係咁的 , 小弟一向鐘意睇肛交片 , 但一係架片  一係西片 ,但架文  西文小弟都唔識 , 所以睇左廿年 , 肛交知識都仲好貧乏下 ...

1,點解要灌腸 ... 因為唔灌腸 , 屌屌下會有想痾屎既感覺 , 變相兩個
都要就住就住 ; 灌腸就可以全情享受

2,大家都知肛交要放鬆 ... 但唔係話放就放鬆到 ,
而且肛門不停比人刺激 , 唔可能完全無反應 ... 佢話你點都唔好收緊
忍唔住有反應 , 都寧願係用痾屎果道力 , 千萬唔係收緊肛門 !!!
1,聽講肛交好唔干浄,仲有嗯嗯....
都係中意掰開用脷舔,咁就好享受嘞。

2,主人調教過:插入去時要放鬆,掹出嚟時要收緊。
可能後面都一樣挂。
3,主人最中意係要我跪在床邊,臉同胸都貼住床,屁屁趷到高高,這時個 c 眼就會微微咁張開。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)