188Channel

標題: [一人一個系列] 床上做過o既瘋狂事 [打印本頁]

作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-22 08:53     標題: [一人一個系列] 床上做過o既瘋狂事

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: RC30    時間: 2021-6-22 09:13     標題: 回覆 1# 蛇貴妃 的帖子

試過一次,十幾年前,連續幾日食同住都同女友一齊,唯獨我之後痾咗幾日,只係我奶咗佢一次撻,好唔合理囉🤣🤣
作者: clarkkent    時間: 2021-6-22 09:30

喺雪櫃攞一大羹煉奶,倒落女伴個貝殼度,仲滴咗D落佢粒豆度,本身煉奶係凍,佢又冇諗過我會咁玩,佢又驚又喜,佢果次畢生難忘,因為我👅咗好耐,👅翻D煉奶
作者: katieW    時間: 2021-6-22 09:52

有人今天又無所事事了

我的:

跟同一個人 一個晚上就是晚飯跟正常睡覺時間之間 做了三次 算不算?

還有一個... 就是帶病上陣 燒得頭昏腦脤 另一次是胃痛吧 老公回來好像很想要的... 還是給他了
(好幾年前的事了 當時還完全沒有新冠這個詞 所以妳不用說我 )
作者: licklickson    時間: 2021-6-22 10:01     標題: 回覆 4# katieW 的帖子

做咗3次應該係新婚啦咁激情!😉
作者: katieW    時間: 2021-6-22 11:16

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-22 10:01 發表 查看引用來源
做咗3次應該係新婚啦咁激情!😉
不是
那是最近的事啊
作者: licklickson    時間: 2021-6-22 11:18     標題: 回覆 6# katieW 的帖子

咁好,到而家都仲咁有激情!有冇乜嘢原因點解會做咁多次?😉
作者: katieW    時間: 2021-6-22 13:16

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-22 11:18 發表 查看引用來源
咁好,到而家都仲咁有激情!有冇乜嘢原因點解會做咁多次?😉
紀念日

但是說真的 跟他赤裸相對 親他的或者被他親自己的肉體時
當日的心跳還在......
作者: archimedes5    時間: 2021-6-22 13:22

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-22 09:52 發表 查看引用來源
有人今天又無所事事了

我的:

跟同一個人 一個晚上就是晚飯跟正常睡覺時間之間 做了三次 算不算?

還有一個... 就是帶病上陣 燒得頭昏腦脤 另一次是胃痛吧 老公回來好像很想要的... 還是給他了
(好幾年前的 ...
我都係試過同sp 一晚做3次😂

一上佢屋企已經換定薄紗透晒36D🤤
由房搞到出廳,出完回氣時佢就同bf 傾電話,
見佢趴喺書枱pat pat 扭扭下又靜雞雞後入😏

搞完着返衫打算返去交人
佢坐床邊我又手多多去揸下捽下,忍唔住又奶下
佢一路典床典席又嗌高潮又盛
聽到把幾火硬晒又除返褲,佢坐我企咁下下頂到盡

真係腳軟住落樓😂
作者: licklickson    時間: 2021-6-22 13:40     標題: 回覆 8# katieW 的帖子

好sweet呀!佢有錫你妹妹?😉
作者: katieW    時間: 2021-6-22 13:52

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-22 13:40 發表 查看引用來源
好sweet呀!佢有錫你妹妹?😉

嘻嘻這樣一說 他似乎是大日子或者受了比較大的刺激才會
妹妹 雙腳 屁股 連後面的洞洞... 也在這些時候親得最多
作者: licklickson    時間: 2021-6-22 14:04     標題: 回覆 11# katieW 的帖子

連後面的洞洞也有親,係咪好剌激?😉
作者: katieW    時間: 2021-6-22 14:09

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-22 14:04 發表 查看引用來源
連後面的洞洞也有親,係咪好剌激?😉
那是自從給他肛交之後他才有的新玩意 雖然沒有任何實質的幫助
但也是一番好意吧
作者: licklickson    時間: 2021-6-22 14:12     標題: 回覆 13# katieW 的帖子

你沒有特別感覺?😂
作者: 大Jasonn    時間: 2021-6-22 14:14

引用:
原帖由 archimedes5 於 2021-6-22 13:22 發表 查看引用來源

我都係試過同sp 一晚做3次😂

一上佢屋企已經換定薄紗透晒36D🤤
由房搞到出廳,出完回氣時佢就同bf 傾電話,
見佢趴喺書枱pat pat 扭扭下又靜雞雞後入😏

搞完着返衫打算返去交人
佢坐床邊我又手多多去揸下捽下,忍唔住又 ...
咁個興奮喎,想像下都刺激
作者: katieW    時間: 2021-6-22 14:35

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-22 14:12 發表 查看引用來源
你沒有特別感覺?😂
很癢很癢
事後回想才覺得甜蜜
作者: licklickson    時間: 2021-6-22 14:43     標題: 回覆 16# katieW 的帖子

甜蜜就好!沒有興奮的感覺?還是妹妹的感覺強烈吧!😉
作者: katieW    時間: 2021-6-22 14:45

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-22 14:43 發表 查看引用來源
甜蜜就好!沒有興奮的感覺?還是妹妹的感覺強烈吧!😉
我覺得他是誤解了
親妹妹會增加分泌 讓進入時沒那麼痛 但這道理對後面其實毫不管用的
作者: licklickson    時間: 2021-6-22 14:50     標題: 回覆 18# katieW 的帖子

到而家進入仲會痛咩?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-22 14:54

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-22 14:50 發表 查看引用來源
到而家進入仲會痛咩?
你夠啦你
本宮行開o左你就審犯咁審我老婆
幾時分享吓你d 戰績咁呢

p.s. 我知我自己都仲未comment, 會盡快追加
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-22 14:55     標題: 回覆 18# katieW 的帖子

其實我都想知   
最近仲有冇肛肛
作者: guthrie    時間: 2021-6-22 16:46

床上瘋狂嘅事。我會諗起「一夜七」事件,同埋「人生初3P+DP」事件。可惜兩大事件皆涉及「多人運動」行為,不屬本帖討論範圍。

小弟不日另行發文,交代呢兩單嘢。
作者: guthrie    時間: 2021-6-22 16:52

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-22 04:55 PM 發表 查看引用來源
其實我都想知   
最近仲有冇肛肛
小弟可以代K姐答:絕對有。

而且應該學識咗玩:朱古力腸深喉,以及全穴中出。

認真稱得上係進步神速。
作者: shiningforcehk    時間: 2021-6-22 17:35

最癲果次係同sp 係酒店做。玩足幾個鐘。係孖房黎既。點知隔離原來係一個小家庭帶過小朋友去玩。但下午 嘈到佢地小朋友做功課 個老豆就等媽咪落咗酒店 係度孖門投訴我哋 要我哋幫手做功課 佢就讀問題 我sp 就俾我插住咁又叫又答問題  諗起都覺得癲左
作者: guthrie    時間: 2021-6-22 19:45     標題: 回覆 24# shiningforcehk 的帖子

咁過癮,C兄?

「Hello,隔離房姐姐?」
「...」
「冇事吖嗎,姐姐?」
「冇事,妹妹...」
「點解有人喺度喊?」
「冇,姐姐練習唱歌咋嘛...」
「唔係喎,姐姐頭先喊得好悽慘。係咪被人打打?
「哦,因為姐姐唔乖,被媽咪打打...」
「但點解你一路喊,一路又話好舒服嘅?」
「...」
作者: 1frankz    時間: 2021-6-23 04:52

N年前, 跟 SP 同另外4個女同事一齊去澳門, 最後6條友住一間威尼斯人嘅房, 4 個同事瞓兩張床, 我同SP瞓梳化, 半夜情到濃時就跟 SP做起來, 可能太大聲, 噪醒左佢地, 既然已經箭在弦上, 就繼續做落去, 最終多左4個觀眾
作者: katieW    時間: 2021-6-23 07:05

回上面的幾位 "肛肛" 還是有的
不多 但兩星期左右一次吧 也許多於一次但還是不敢太頻密
剛進入還是很痛... 已經加了潤滑 可能是因為他實在要很用力才能擠進去
但疼痛感沒有第一次強烈了 心理狀態應該有一點影響?
初時很複雜 緊張 害怕 害羞的情緒什麼都有 也有一點點期待但又畏懼
主要是不知道會迎來什麼感覺吧... 次數多了至少有個概念
知道會是什麼感覺 放鬆心情去接受它 卻就好了
凡事先苦後甜吧! 忍耐一會 適應了他在裡面之後 那的確是一種很另類甚至是讓人沉醉迷失的快感

蛇蛇妳別對人那麼兇!
還有昨天去哪裡了? 丟下題目之後一天不見踪影...
作者: licklickson    時間: 2021-6-23 08:02     標題: 回覆 27# katieW 的帖子

師姐開始享受肛肛的樂趣了,那跟前面入口有什麼分別,那一個入口舒服?😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-23 08:34

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-23 07:05 發表 查看引用來源
剛進入還是很痛... 已經加了潤滑 可能是因為他實在要很用力才能擠進去
但疼痛感沒有第一次強烈了 心理狀態應該有一點影 ...
做野呀~ 邊有你咁幸福有人養
(講笑咋其實我好enjoy , 要我辭職24小時留o係屋企我真係會癲囉)
作者: katieW    時間: 2021-6-23 09:43

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-23 08:34 發表 查看引用來源

做野呀~ 邊有你咁幸福有人養
(講笑咋其實我好enjoy , 要我辭職24小時留o係屋企我真係會癲囉)
嘻嘻嘻
男人以事業為重是對的 我的老公二號

快快分享 (有時間的話)
不過我好像能猜到妳會說些什麼故意
作者: taifai88    時間: 2021-6-23 10:31

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-23 07:05 發表 查看引用來源
但疼痛感沒有第一次強烈了 心理狀態應該有一點影 ...
我見有時佢流晒🩸,我吾捨得我條女咁辛苦!
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-23 11:04

引用:
原帖由 taifai88 於 2021-6-23 10:31 發表 查看引用來源
我見有時佢流晒🩸,我吾捨得我條女咁辛苦!
有d 做人條女o既人, 就係想為o左自己條仔o既快樂而辛苦嘛

(淫k 妹妹咁講o岩唔o岩聽 )
作者: licklickson    時間: 2021-6-23 11:12     標題: 回覆 32# 蛇貴妃 的帖子

其實師姐咪又一樣!😉不過淫K個名幾好聽,諗起果個人妻歌手!😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-23 14:45

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-23 09:43 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻
男人以事業為重是對的 我的老公二號

快快分享 (有時間的話)
不過我好像能猜到妳會說些什麼故意
我嘛... 睇人搞o野, 俾人睇住搞o野...
貪玩起上o黎o係幾個好朋友面前俾大王口爆
就係之前 party 同玩 truth or dare 果班

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)